ALECO AIR - Vânzare și inchiriere dezumidificatoare, purificatoare de aer, aeroterme

ALECO AIR - Vânzare și inchiriere dezumidificatoare, purificatoare de aer, aeroterme

Actualizat la
16.08.2017
5423
Vizualizări
 Telefon
 • Telefon:
  0758 090 141
 • Persoana de contact:
  Alexandru Tuca
Nume firma: Alt Aleco Group SRL
Domeniu de activitate: Vanzare si inchiriere dezumidificatoare
SC ALT ALECO GROUP SRL s-a înființat în anul 2006 din dorința de a aduce un plus de sănătate, dar și un aer curat în cămine, a luat nastere ALECOAIR (alecoair.ro), o ramură specializată numai pe dezumidificatoare, purificatoare de aer, umidificatoare și spălătoare de aer, aeroterme, aere condiționate portabile, ventilatoare și aparate de măsură și unelte electrice. Întreaga gamă de produse este dedicată tuturor oamenilor care au nevoie de un aer mai curat, fără umiditate si fără mucegai, oamenilor care au nevoie de umiditate, în mod special copiilor nou născuți, oamenilor care au probleme cu respirația, care sunt alergici aici incluzându-se purificatoarele și sterilizatoarele noastre de aer.

ALECO AIR - cu noi respiri un aer mai curat!

Produsele pot fi sortate în funcție de numeroase criterii: preț, suprafața camerei sau a casei în mp, capacitatea de dezumidificare, funcții suplimentare precum ionizare, purificare prin filtre hepa, cărbune, plasma, lampa UV, umidificare sau funcționare continuă, nivelul de zgomot, consum, debit de aer, precum si alți parametrii ce fac diferența între un model sau altul.


Dezumidificatoarele - ajută întreaga familie să respire un aer mai curat și să beneficieze de un confort sporit prin atingerea nivelului de umiditate optim, indiferent de anotimp. Un dezumidificator te ajută să eviți afecțiunile pulmonare și să economisești bani prin protejarea lucrurilor din casă, dar și un consum mai mic al energiei necesar încălzirii.
Purificator de aer - este special conceput pentru a îmbunătăți calitatea aerului din orice spațiu, anihilând microparticule precum virușii, microbii sau bacteriile. Aceste calități fac ca un purificator de aer să aibă și un rol medical, deloc de neglijat.
Umidificatoarele - sunt special concepute pentru a menține umiditatea necesară atunci când aerul este prea uscat în încăpere. Atunci când detectează un nivel scăzut al umidității, aparatul pulverizează în aer vapori de apă care sunt împinși în cameră de un sistem de ventilație. Unele umidificatoare de aer sunt dotate si cu sisteme de aromaterapie ce pulverizeaza în aer diverse tipuri de arome.
Sistem de încălzire cu aer cald - este eficient în special când se doreste climatizarea unei incinte pe perioade limitate de timp. Cu ajutorul unui generator de aer cald, temperatura este ridicată rapid, chiar de la temperaturi de sub zero grade la temperaturi de peste 20 de grade pentru a asigura confortul termic necesar. Astfel de echipamente pot fi foloste cu succes și la uscarea rapidă a incintelor unde se desfășoară lucrări de amenajare, până iarna tarziu.
Aparate de aer condiționat mobil - are avantajul ca îl poți muta din încăpere în încăpere, folosindu-l exact acolo unde ai nevoie de un aer mai rece, mai confortabil. Un aparat mobil de aer condiționat este mult mai ușor de întreținut și curățat, poate fi simplu orientat în orice direcție pentru un maxim de confort și poate sa fie instalat mult mai ușor în orice spațiu închis. Poți folosi un astfel de aparat chiar și într-un cort sau stând expozițional, cu o instalare rapidă și eficientă.
Ventilatoare - În birourile neventilate corespunzător, capacitatea de concentrare scade considerabil, iar utilizarea unui ventilator este esențială. Într-un subsol sau o cămară neaerisită, produsele depozitate se pot deteriora mult mai repede. Un ventilator poate fi foarte util în multe alte cazuri și pentru diferite spații.
Dispozitivele de măsură și control - comercializate de noi pot furniza cu ușurință toate informațiile de care aveți nevoie cum ar fi: umiditatea, temperatura și calitatea aerului într-o încăpere, viteza vântului, nivelul de radiații creat de diferitele sisteme wireless și de aparatele care lucrează pe frecvență înaltă, temperatura anumitor suprafețe, nivelul emisiilor, valori ale curentului electric, nivelul de zgomot, intensitatea luminii și alte valori din diverse domenii de aplicații.
Scule electrice și unelte - Oferta de șurubelnițe electrice, mașini de găurit, pistoale cu aer fiebinte sau alte scule electrice este completată de gama de accesorii care iți permit să te adaptezi oricărei lucrări: acumulatori suplimentari, set biți, set de spirale lemn/fier sau seturi de burghie pentru diferite tipuri de materiale sau alte accesorii necesare.

Echipa de specialiști Alt Aleco Group oferă consultanță de specialitate înainte, cât și după cumpărarea sau închirierea produselor, service la toate produsele comercializate și soluții optime legate de problema umidității.

Produse oferite de ALECO AIR:

Dezumidificatoare
 • Dezumidificaroare Casnice
 • Dezumidificatoare Profesionale
 • Dezumidificatoare pentru Piscină
 • Dezumidificatoare Industriale
Purificatoare de aer Aromaterapie și Difuzoare de Aromă
Umidificatoare Aer Aer Condiționat
Aeroterme electrice și tunuri de căldură pe motorină Ventilatoare de cameră și industriale
Aparate de măsură și control
Scule electrice și unelte
Aleco Baby

ALECO AIR închiriază:

 • Dezumidificatoare profesionale pentru uscare constructii
 • Sisteme de uscare sub șapă a stratului izolator
 • Aeroterme electrice și Tunuri de căldură

Pentru mai multe informații și gama completă de produse consultați:
www.airmotion.ro   www.alecoair.ro www.dezumidificam.ro www.uscaredeconstructii.ro



Servicii oferite de ALECO AIR:

 • Magazin online de dezumidificatoare, purificatoare de aer, umidificatoare, aeroterme electrice
 • Consultanță atât înainte cât și după cumpărarea sau închirierea produselor
 • Măsurători și soluții optime personalizate pentru fiecare problemă legată de umiditate
 • Service la toate produsele comercializate

Date de contact Alt Aleco Group SRL:

 • Telefon: 0758 090 141
  Fax: Nespecificat
 • Persoana de contact: Alexandru Tuca
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://alecoair.ro/
 • Adrese:
  • Str. Cătinei, Nr. 14, Sector 6, București


  Livrare rapidă oriunde în țară!