Poezie in miscare: fuziune intre un scaun pliant si o lampa de podea

 
 Poezie in miscare: fuziune intre un scaun pliant si o lampa de podea
 
Lampile si scaunele au anumite lucruri in comun si sunt adesea utilizate impreuna. Aceasta idee a fost special construita in jurul notiunii de a sta si de a citi, atat singur, cat si cu altcineva - tragand un scaun langa patul copilului, de exemplu, in fiecare seara, si, in acelasi timp, avand posibilitatea de a pune deoparte mobilierul necesar in timpul zilei, atunci cand nu mai este folosit.
Poezie in miscare: fuziune intre un scaun pliant si o lampa de podea Citeşte mai mult...
 

Mese ascunse in perete


Rafturi
 
 
 
 
 
 
Rafturile amplasate pe perete si mesele tip consola, conceptual feliate si rasucite, sunt piese de mobilier simple, confectionate din lemn, ce ies in evidenta, deoarece au un aspect diferit decat cel obisnuit.

 
 
 
 
 
 
 
Mese ascunse in perete Citeşte mai mult...
 

Cuiburi din tigla: acoperis rosu ce include cuiburi pentru pasari


Cuiburi din tigla: acoperis rosu ce include cuiburi pentru pasari
 
 
Ultimul loc in care iti doresti ca anumite creaturi sa-si formeze cuib este in interiorul acoperisului, insa acoperisul, in sine, ar putea face un compromis prietenos. Aceste compartimente pentru pasari sunt ingenios realizate, special pentru a acomoda aceste frumoase creaturi fara a interfera cu viata moderna a proprietarilor.


Cuiburi din tigla: acoperis rosu ce include cuiburi pentru pasari Citeşte mai mult...
 

Robotii modulari ce se autoasambleaza vor inlocui mobila?


Imagineaza-te cu doar cativa ani in viitor. Este seara si ai terminat de luat cina. Cand ai terminat de spalat vase in bucatarie si te indrepti catre canapea sa te relaxezi, o hoarda de roboti mici se aduna in fata ta si se asambleaza intr-o canapea confortabila cu sprijin pentru picioare. Te asezi in mobilierul nou asamblat si pornesti televizorul. Dupa ce emisiunea ta preferata se termina, poti lua laptop-ul si te poti deplasa pana in cealalta parte a camerei, unde grupul tau de roboti autonomi s-a demontat din configuratia de canapea si se rearanjeaza rapid intr-un birou de mici dimensiuni. Amplasezi laptop-ul pe piesa de mobilier formata, petreci o ora surfand pe internet, apoi vei dori sa dormi, stiind ca atunci cand te vei trezi legiunea ta de creaturi robotizate te va astepta - de data aceasta sub forma de masa si scaun pentru a lua micul dejun.

Robotii modulari ce se autoasambleaza vor inlocui mobila?
 
Robotii modulari ce se autoasambleaza vor inlocui mobila? Citeşte mai mult...
 

Corpuri de iluminat: ghivece luminate cu LED-uri


Aceste corpuri de iluminat in ghivece, concepute de Rotoluxe, vin in toate formele si dimensiunile, de la replici minimaliste, mici si subtiri de ghivece moderne la design-uri de ghivece mari si groase, cu pereti grosi si design-uri conventionale in forma de con, cana si farfurie, dar toate au un lucru in comun: acestea sunt translucide in interior si in exterior, stralucind cu lumina artificiala.

Corpuri de iluminat
 
Corpuri de iluminat: ghivece luminate cu LED-uri Citeşte mai mult...
 

Covoare din busteni de lemn


Blana artificiala a dominat mult timp moda, astfel incat cu padurile in scadere si cu lemn ce a devenit o resursa rara...mobilierul din lemn va fi urmatorul val de proiectare in domeniul acoperirii pardoselilor?

Covoare din busteni de lemn
 
Covoare din busteni de lemn Citeşte mai mult...
 

Mobilier de bucatarie cu raze X: dulapuri cu lumini montate in spatele lor


Nu esti sigur unde sa amplasezi fiecare piesa din vesela? Nu va faceti griji: acest sistem personalizat de dulapuri de bucatarie va lumina drumul spre bolurile,  platourile si vesela unde se serveste mancarea, aratandu-si formele lui ca si umbre direct pe usile din aceste dulapuri.

Mobilier de bucatarie cu raze X
 
Mobilier de bucatarie cu raze X: dulapuri cu lumini montate in spatele lor Citeşte mai mult...
 

Birou mobil: birou de metal convertibil, scaun si dulap


ceasta piesa de mobilier, poate nu va castiga nici un premiu de design pe baza meritelor sale estetice (sau pentru ergonomia acestuia), dar ofera o solutie extrem de compacta pentru a economisi spatiu in birou - dulapuri, sertare, scaune si birouri, toate sunt infasurate intr-o singura cutie de metal subtire (si pluteste pe role).

Birou mobil: birou de metal convertibil, scaun si dulap
 
Birou mobil: birou de metal convertibil, scaun si dulap Citeşte mai mult...
 

Rafturile din lemn ascund chiuveta si toaleta


Sigur, o baie este o necesitate, uneori inestetica pentru orice casa - dar interiorul sau poate cel putin sa fie realizat in stil minimalist prin ascunderea articolelor esentiale atunci cand nu sunt in uz si mult mai moderna si confortabila prin utilizarea de obiecte liniare si repetitive de design, folosind ca material  lemnul.

Rafturile din lemn ascund chiuveta si toaleta
 
Rafturile din lemn ascund chiuveta si toaleta Citeşte mai mult...
 

Tapet 3D: idei de decorare a peretelui


    Tapetul ar trebui sa stea plat si sa se amestece in fundal - o suprafata decorativa simpla peste peretii goi. Culorile si modelele tapetelor traditionale informeaza ritmurile acestei idei de design uimitoare, dar acesta reprezinta doar inceputul unei alternative unice a plictisitoarelor acoperitori de pereti.
 
 Tapet 3D: idei de decorare a peretelui
 
Tapet 3D: idei de decorare a peretelui Citeşte mai mult...
 

Mobilier confuz: stil hibrid intre clasic si modern


    Ar putea doua jumatati dintr-un design de mobilier sa fie confectionate diferit? Ceea ce seamana cu un dulap ornat, foarte decorat, cu aspect antic, din lemn, pe o parte se transforma intr-un spatiu de depozitare cu sertare abstract, minimalist si modern, din lemn, pe cealalta parte.
 
 Mobilier confuz: stil hibrid intre clasic si modern
 
Mobilier confuz: stil hibrid intre clasic si modern Citeşte mai mult...
 
Început Anterior 1 2 3 4 5 6 7 Următor Sfârşit

Pagina 1 din 7