ECHAPOZ COMPANY - Închirieri schele metalice

ECHAPOZ COMPANY - Închirieri schele metalice

Actualizat la
06.10.2017
4813
Vizualizări
 Telefon
 • Telefon:
  0729 583 386; 0264 461 846
 • Persoana de contact:
  Boca Vasile
Nume firma: ECHAPOZ COMPANY SRL
Domeniu de activitate: Închiriere schele metalice
Societatea Comercială ECHAPOZ COMPNY S.R.L. este o societate de renume și cu un palmares bogat de activități, apărută pe piața locală și zonală a prestatorilor de servicii din domeniul lucrărilor de construcții  din anul  2003. Societatea și-a început activitatea cu lucrări de mai mică amploare, dar care prin calitatea execuției și seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clienții, au adus capitalul de încredere care să o recomande pentru noi colaborări.

Seriozitate, promptitudine și calitate în lucrările executate!

Colaboratori cu  - Hotel Hilton, Universitatea Tehnică, Hotel Paradis, Casa Tineretului, Parking Mărăști și alte firme de construcții de prestigiu din localitate precum: S.C.  CENTRAL BUSINESS PLAZA SRL,  S.C. CECONI S.R.L.,  S.C. DECORINT SRL și mulți alții.

echapoz-company-inchiriere-schele-metalice
Capacitatea firmei de a se adapta cu rapiditate cerințelor în continuă schimbare ale clienților și, în general, ale pieței serviciilor din domeniul construcțiilor, a dat posibilitatea contractării de lucrări care au presupus un grad sporit de dificultate. Acest lucru a fost posibil în condițiile în care managementul firmei a înțeles din primul moment că unul din elementele cheie ale funcționării proceselor este capabilitatea personalului și că trebuie să întreprindă acțiuni care să garanteze permanenta ei concordanță cu cerințele.

S.C. ECHAPOZ COMPNY S.R.L. este o firmă dinamică, dornică să-și consolideze poziția pe segmentul de piață pe care acționează, prin execuții de lucrări al căror element de referință să fie CALITATEA, PROMTITUDINEA, SERIOZITATEA și CORECTITUDINEA, iar cifra de afaceri pe anul 2016 a fost 412446.24 LEI. Faptul că în prezent firma are în execuție lucrări cu beneficiari reprezentativi pe plan național demonstrează că direcția către care se îndreaptă dezvoltarea firmei este cea bună. Activitatea S.C. ECHAPOZ COMPNY S.R.L. se desfășoară în condițiile unei permanente preocupări pentru protecția mediului înconjurător și mai ales pentru a asigura siguranța deplină a oamenilor în acțiunile acestora.

S.C.ECHAPOZ COMPANY S.R.L. dispune de o structură organizatorică și de un personal care să poată asigura, în condiții de funcționare optimă a servicului pe care îl prestează în domeniul construcțiilor, în mod general, și cel al montării, demontării de schele metalice, în mod special, precum și de închirirea lor. Responsabilii cu asigurarea calității, identificați ca fiind fiecare angajat în parte, sunt supervizați de către administratorul firmei.
- Responsabilii tehnici cu execuția sunt administratorul și șeful de echipă care sunt atestați și calificați în meseria de schelari.
Firma fiind în expansiune, angajăm muncitori necalificați permanent pe care îi calificăm la locul de muncă. Cei care își doresc un job într-o firmă serioasă și vor să se califice în acest domeniu sunt asteptați cu brațele deschise.

Firma deține resurse adecvate pentru a putea demonstra că produsele și serviciile sunt realizate conform obiectivelor sale privind calitatea. S.C. ECHAPOZ COMPNY S.R.L. dispune atât de utilaje, echipamente specifice activității de producție schele și închirirea acestora, cât și mijloacele de transport și manipularea lor.


Acceseză http://www.echapoz.ro/desprenoi.htm  pentru mai multe informații despre Echapoz Company


Servicii oferite de ECHAPOZ COMPANY:

Închiriere Schele pentru Construcții
 • Civile
 • Industriale
 • Agricole
 • Poduri
 • Edilitare
Închiriere Schele pentru Lucrări Noi sau Reparații
 • Tencuieli
 • Zugrăveli
 • Vopsitorii
 • Instalații

Date de contact ECHAPOZ COMPANY SRL:

 • Telefon: 0729 583 386; 0264 461 846
  Fax: 0264 461 846
 • Persoana de contact: Boca Vasile
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.echapoz.ro/
 • Adrese: