SZTOIKA STEFAN GAVRILA EVA IF - Țiglă metalică și accesorii acoperișuri

SZTOIKA STEFAN GAVRILA EVA IF - Țiglă metalică și accesorii acoperișuri

Actualizat la
17.07.2017
412
Vizualizări
 Telefon
 • Telefon:
  0754 411 247; 0757 951 961
 • Persoana de contact:
  Sztoika Ștefan Găvrilă
Nume firma: SZTOIKA STEFAN GAVRILA EVA IF SRL
Domeniu de activitate: Fabricarea articolelor din metal
Firma SZTOIKA STEFAN GAVRILA EVA IF este specializată în comerțul  la preț de producător  de țiglă metalică, accesorii acoperișuri, acoperișuri tablă fălțuită, asigurând și serviciile de montaj acoperișuri, reparații acoperișuri vechi sau noi, precum și renovări acoperișuri.

Lucrări de Reparații, Montaj și Consultanță pentru Construcții, Acoperișuri, Hidroizolații, Șarpante și Învelitori

Produsele comercializate de firma noastră provin de la producători renumiți în domeniul acoperișurilor, cum ar fi: Ruukki, Bilka sau Lindab. Aceștia oferă materiale de o calitate superioară, disponibile într-o gamă variată de culori, grosimi și dimensiuni, în funcție de pretențiile fiecărui client în parte.

În plus, garanția produselor începe de la 15 ani și poate ajunge până la 50 ani, oferindu-ți astfel acoperișuri rezistente, făcute pentru o viață! Cu un personal calificat, asigură eficiență, competență și seriozitate în relațiile cu clienții, asigurând servicii de montaj, reparații și renovări acoperișuri, de o înaltă calitate.

Produse oferite de SZTOIKA STEFAN GAVRILA EVA IF:

Tinichigerie
 • jgheaburi (lemn , tablă zincată, tablă vopsită electrostatic din zinc, cupru sau plastic)
 • burlane
 • honuri
 • dolii
 • atice
 • șorturi
Sisteme complete de învelitori ventilate cu tablă dublu faltz Fațade casetate sau prin sistem faltz
Sistem de învelitoare din tablă plană tip Click Țiglă metalică/tablă
15 ani de experiență în construcții de acoperișuri!
Partener autorizat Lindab, montaj tablă Lindab, țiglă metalică, jgheaburi Lindab

Servicii oferite de SZTOIKA STEFAN GAVRILA EVA IF:

 • Executăm lucrări de reparații, montaj și consultanță de specialitate pentru: Construcții, Acoperișuri, Hidroizolații, Șarpante și Învelitori
 • Executam orice model de piesă de tinichigerie pentru acoperișuri: șort de streașină, închideri laterale, racorduri de calcane, dolii, coame, atice, jgheaburi dreptunghiulare
Acoperișuri pe structură de lemn

Acoperișurile asigură protejarea locuinței de intemperii, termoizolație și nu în ultimul rând partea estetică. Acoperișurile ca structură de lemn sunt confecționate din lemn de brad, acestea fiind dimensionate în funcție de lungimi, deschideri și greutatea învelitorii. Acoperișul din lemn, ca structură, necesită o atenție aparte, deoarece acesta trebuie executat perfect. La construirea acoperișului se folosesc numai sisteme profesionale de fixaj, soluții de ingnifugare împotriva insectelor și mucegaiului.

Acoperișurile cu țiglă

Acoperișurile cu țiglă sunt acoperișuri care au o estetică clasică pe pante mai mari de 13 grade, deasemenea, structura de susținere a acestora, adică șapanta, trebuie executată conform proiectelor și specificațiilor datorită greutății lor.

Acoperișurile cu țiglă metalică/tablă sunt ușoare, executate conform specificațiilor tehnice și au o durată de viață de aproximativ 60 de ani. Estetica lor nu este foarte diferită de țigla clasică, dar foarte utilizată la structuri vechi, restaurări privind construcțiile civile dar și în centre urbane, la diferite structuri industriale.
Acoperișurile cu pante
Acoperișurile cu pante de la 3 grade sunt executate din învelitori cu tablă plană cu faltz dublu, iar specificațiile tehnice sunt luate la fiecare acoperiș în parte, deciziile cele mai eficiente. Ca replică la acoperișul în dublu faltz există și un sistem de învelitoare din tablă plană tip Click. Se montează o pantă de la 5 grade în sus cu un cost de montaj și material mai mic.
Tinichigeria este partea cea mai grea a unui acoperiș pentru că piesele de închidere ale învelitorii trebuie montate ca închideri pentru infiltrații de apă, dar și pentru partea estetică. Acoperișurile cu pantă de 0 grade sunt ” tip terase ” și sunt executate din membrană bituminoasă sau PVC.
Jgheaburile
Jgheaburile acoperișurilor se montează pe cârlige speciale pe diametrul fiecăreia.
Foaia anticondens
Foaia anticondens este foarte importantă deoarece asigură transportul condensului făcut de învelitoare în jgheab. Foile anticondens au diferite calități și proprietăți tehnice și sunt alese în funcție de tipologia învelitorii.

Date de contact SZTOIKA STEFAN GAVRILA EVA IF SRL:

 • Telefon: 0754 411 247; 0757 951 961
  Fax: Nespecificat
 • Persoana de contact: Sztoika Ștefan Găvrilă
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB:
 • Adrese:
  • Sat Coșlariu nr. 139, Comuna Sântimbru, Județul Alba