ESSENZA MOBILI - showroom si magazin mobila in Cluj Napoca

ESSENZA MOBILI - mobilier in Cluj Napoca

 

Marca Essenza Mobili este reprezentata de colectii ingenioase de mobilier care sustin caracteristicile esentiale, forma si functionalitatea, pentru ca tu sa evadezi in confort cu modele de mobilier pline de farmec.

Mobila oferita de Essenza Mobili Cluj, de la cei mai renumiti designeri italieni, a fost creata cu tine in minte, clientul nostru. Noi stam ferm in spatele a tot ceea ce vindem, de aceea ne-am angajat in satisfacerea completa a dorintelor tale. Essenza Mobili a inteles ca fiecare persoana este unica si are propriile gusturi cand vine vorba de decorul casei. De aceea, vom colabora indeaproape cu tine pentru a intelege nevoile tale individuale, fie ca este vorba de stil, tesaturi sau culori.

Mobilier de bucatarie

Exista bucatarii pentru romantici, pentru pragmatici si mai exista mobila de bucatarie de la Essenza Mobili Cluj, oferita de de la cei mai renumiti designeri italieni. Mobila de bucatarie are un design ce persista de-a lungul timpului, independent de ceea ce dicteaza tendintele, cu un spectru de culori reglate fin, disponibile in mii de nuante.

Un design interior ce poate fi selectat in intregime in functie de preferintele personale si care se poate schimba, impreuna cu stilul tau de viata, imbina creativ, materiale care erau folosite in mod traditional pentru ambianta in living, cum este imbinarea lemn-sticla. Aceste idei creative permit transformarea peretilor si a intregului design de bucatarie, intr-unul ce va atrage, cu siguranta, toate privirile. Mobila de calitate italiana este proiectata si perfect echipata, pentru a se identifica cu stilul tau de viata.

Mobilier living

In diversitatea si creativitatea sa bogata, living-ul este un amalgam de originalitate inspirata ce transmite confort si ospitalitate. Descopera mobila pe care o vei iubi ani de-a randul. Creaza un spatiu ce vorbeste pe limba ta, ce-ti va aduce caminul la viata, cu o infuzie de gusturi originale, influiente si personalitate.

Mobila pentru living de la Essenza Mobili, oferita de la cei mai renumiti designeri italieni, este mangaierea potrivita pentru stresul si rutina din lumea de astazi. Evadeaza in lux cu design-uri pline de farmec in stiluri moderne, cu materiale ce variaza de la lemn la piele. De la mobila pentru living de lux la seturi minimaliste si simple, colectia oferita de Essenza Mobili reuneste stilurile mai multor designeri italieni, pentru a crea o zona de vis, un paradis de lux.

Mobilier dormitor

Esti in cautare de piese de mobilier individuale pentru dormitor sau dupa un intreg set de mobilier contemporan? Essenza Mobili va ofera dormitoare de la cei mai renumiti designeri italieni. Rasplateste-te cu o noapte odihnitoare, cu un mobilier de dormitor nou, disponibil in aproape toate stilurile.

Essenza Mobili va ofera mobila de dormitor in diverse stiluri, variind de la clasic la contemporan, de la vintage la rustic. Alegerea nuantelor finisajului din lemn este de asemenea, nelimitata: de la nuante colorate la non-culori, de la cele deschise la cele intunecate. Combina saltelele oferite de Essenza Mobili cu paturile de calitate italiana si vei observa diferenta.

Un avantaj al mobilierului de dormitor oferit de Essenza Mobili este acela ca indiferent de stilul de mobilier sau era in care ne aflam, mobilierul va ramane in tendinte datorita ideilor creative introduse in design-ul mobilei.

Mai multe detalii precum si modele de mobilier gasiti pe www.mobilacluj.ro magazin specializat de mobila in Cluj Napoca.