Corpuri de iluminat - lampi antice rare

In anul 1793, Thomas Minton, acum un maestru olar care abia si-a terminat ucenicia cu Josiah Spode ca si gravor pe placi de cupru, si-a deschis propriul lui magazin de ceramice la Stoke-on Trent, inima industriei ceramice englezesti. Acesta inceput mic avea sa creasca intr-o mare companie de productie de ceramica, cu o reputatie internationala.

   Corpuri de iluminat - lampi antice rare
 

Amplasarea patului in dormitor dupa principiile Feng Shui

Pozitionarea patului

    Feng Shui implica mai multe principii favorabile de pozitionare a patului in dormitor. Pentru a profita de cat mai multe dintre acestea, folositi-va personalitatea in camera voastra, pentru a face cea mai buna alegere posibila. De exemplu, conceptul de pozitie comandanta va arata cum sa realizati cea mai puternica pozitie a patului in concordanta cu scoala de gandire Feng Shui. Daca vedeti ca dormitorul vostru nu indeplineste aceste criterii - nu intrati in panica! Exista remedii pe care le puteti pune in aplicare astfel incat sa va imbunatatiti in mod dramatic situatia dormitorului.
 

Arhitectura manastririlor suspendate pe stanci

Arhitectura manastirilor este deseori spectaculoasa, un atribut ce pare ca se afla la cota stilului de viata ascetic. Timpul este o amanta dura si dupa secole de razboi, certuri religioase si dezastre naturale, numai cele mai puternice - si mai ciudate - au supravietuit. Pentru aceasta am putea, cel putin, sa fim recunoscatori.

Arhitectura manastririlor suspendate pe stanci
 

Seturi de mobilier

Cine spune ca mobilierul trebuie sa fie strict utilitar? Unii cred ca designerii de mobilier ce nu gandesc in mod conservator creaza seturi de mobilier inovatoare si, uneori, seturi ciudate care sunt la fel de atragatoare pe cat sunt de functionale. De la mese cu compartimente ascunse la seturi de mese compacte care se desfac ca petalele unei flori, iata cateva exemple de seturi de mobilier incredibile.

Seturi de mobilier
 

Completarea rosturile de expansiune a podelelor din beton

Rosturile de expansiune sunt plasate in pardoseli pentru a permite contractarea pe masura ce betonul se fisureaza. Rosturile sunt adesea amplasate in podea sau ocazional, taiate dupa modelul pardoselei. In timpul fazei de remediere a podelei aceste rosturi adesea dezvolta fisuri care ajung pana in partea de jos, in stratul de baza, de nisip sau pietris. Daca incercati sa completati aceste fisuri cu un lichid, acestea adesea vor prezenta scurgeri in afara stratului de baza, lasand rostul deschis din nou inainte ca produsul sa fie configurat.

Completarea rosturile de expansiune a podelelor din beton

 

Materiale de constructie - Ipsosul revine in decoratiunile actuale

Ce este ipsosul? Asta e simplu: tencuiala amestecata cu apa intr-o matrita, in care a fost stropit cu orice agent de eliberare (cum ar fi spray pentru gatit sau matrite de eliberare) si se intaresc. Dupa ce piesa s-a intarit, intorci pur si simplu matrita, scoti afara bucata de ipsos, iar aceasta va lua forma si design-ul matritei in totalitate. Aplicarea pe pereti si tavane este simpla.

   Materiale de constructie - Ipsosul revine in decoratiunile actuale
 

Caldura semineului in casa ta

Caldura semineului in casa ta

    Un semineu este un dispozitiv lipit de perete, conectat la un cos de fum. Aceste exemple pe care le vom prezenta in continuare folosesc tot felul de metode de combustibil - unele ard combustibili alternativi (inclusiv apa), in timp ce altele sunt suspendate de tavan, se pot fixa in masini sau pot fi mobile, luate oriunde mergeti dumneavoastra.


Trusa de scule si unelte

O trusa de scule si unelte pentru imbunatatirea casei va diferi, in mai multe moduri, fata de setul de instrumente care este utilizat pentru a lucra la masina ta, de exemplu. Este de multe ori, o idee buna sa pregateasti doua truse de unelte si sa le asezati separat. Trusa mecanica pentru reparatii auto este mai orientata spre chei mari si unelte grele, iar trusa de imbunatatire a casei are nevoie de un mai multe varietati.

    Trusa de scule si unelte
 

Marmura - un material cu reputatie istorica

Marmura - un material cu reputatie istorica

    Timp de secole, multi ingineri, arhitecti si constructori s-au folosit de placile si dalele din marmura pentru locuinte si cladiri. In acest timp, marmura a stat la baza decoratiunilor pardoselelor, ca un plus opulent a interiorului. Acest material a fost folosit pentru holuri, coridoare, saloane in castelele din Grecia Antica, Imperiul Roman si Europa medievala. Marmura a fost utilizata pe scara larga in curti si sali de guvern de cladiri, palate si case mari.
 

Imbunatatiri pentru cresterea eficientei energetice

De ce ar trebui sa va pese de eficienta energetica? Poate ca cel mai important motiv este acela de a economisi bani. O casa care nu este eficienta din punct de vedere energetic va avea nevoie de mai multa energie termica iarna. Acest lucru inseamna cheltuieli suplimentare in fiecare luna pe facturile de energie, facturi, care pot fi reduse in mod semnificativ prin realizarea catorva imbunatatiri ale casei. Cheia pentru a face casa dumneavoastra mult mai eficienta este reprezentata de corectarea problemei de flux de aer.

    Imbunatatiri pentru cresterea eficientei energetice
 

Ce trebuie sa stiti cand alegeti o usa de exterior

Ce trebuie sa stiti cand alegeti o usa de exterior

    Usile de exterior pentru casa ta vin intr-o varietate de materiale, culori, desene si modele. Materiale noi, cum ar fi vinilul, au furnizat producatorilor capacitatea de a crea usi de exterior care au nevoie de putina intretinere, asigura securitatea, eficienta energetica si adauga valoare casei tale.
 

Plafoane suspendate

Tavanele suspendate sunt ca un al doilea plafon, fiind plasat sub plafonul existent si este folosit pentru a ascunde conductele. Acestea sunt, in general, atasate si suspendate de fire de la plafonul de deasupra si sunt prevazute intr-o retea in care sunt montate placile. Tavanele suspendate pot fi realizate din mai multe materiale, asa cum este lemnul, de exemplu.

  Plafoane suspendate
 
Pagina 8 din 12