Incuietoare de usa in forma de V

Incuietoare de usa in forma de V


Blocarea si deblocarea usii din fata, atunci cand este bine luminata este simpla, dar incercarea de a gasi mica gaura pentru cheie in intuneric poate fi enervant - si la ce sunt bune aceste usi sigure de intrare in cazul in care nu se poate intra in casa, sa o incui sau sa o descui?

Incuietoare de usa in forma de V
 

Mobilierul de conferinta - mese si scaune conferinta

Mobilierul de conferinta - mese si scaune conferinta


Decorul pe care il alegeti pentru sala de conferinte are o mai mare importanta decat aceea de a oferi doar un loc de munca eficient pentru dumneavoastra si colegii de la serviciu. Zonele ce fac parte din afacerea dumneavoastra, cum ar fi sala de conferinte si lobby-ul reprezinta, de multe ori, prima impresie pe care clientii si vizitatorii o au despre afacerea dumneavoastra. Atunci cand conduceti intalniri importante cu clientii este vital sa le transmiteti ca sunteti o firma stabila si cu o reputatie nepatata. Mobilierul de conferinta pe care il alegeti, cum ar fi mese de conferinta sau scaune conferinta , trebuie sa fie de cea mai inalta calitate pentru a prezenta cea mai buna imagine pentru afacerea dumneavoastra.

Mobilier de conferinta
 

Canapea multifunctionala

Canapea multifunctionala


Aceste canapele extensibile dispun de doua functii intr-o singura piesa de mobilier, dar aceste modele depasesc tipologia binara de "canapea convertibila"  pentru a fi complet modulara, confortabila indiferent de pozitia utilizatorului, intr-un numar variat de configuratii personalizate.

Canapea multifunctionala
 

Usi modulare din lemn

Usi modulare din lemn 


Usi modulare din lemn

O perdea amplasata in spatele unei usi transparente reprezinta modalitati simple si de moda veche pentru a controla lumina naturala si permeabilitatea vizuala - dar ce ar fi daca usa ar putea actiona ca un contrapunct flexibil si interactiv pentru perdele traditionale?
 

Corpuri de iluminat moderne: lumini de perete si tavan

Corpuri de iluminat moderne: lumini de perete si tavan

 

 Corpuri de iluminat moderne
 
Acest design de iluminat te va uimi de fiecare data cand il vei vedea. Designer-ul Marcus Tremonto, un nume de artist cu rezonanta in acest domeniu, a conceput aceste corpuri de iluminat cu lumini ce actioneaza mai putin ca dispozitive de iluminat si mai mult ca o instalatie unica de lucrari de sculptura, ce lumineaza un spatiu specific.
 

Ne mutam in casa noua

Ne mutam in casa noua


Se apropie termenul de predare a locuintei dumneavoastra? Va grabiti sa va mutati intr-un spatiu recent finisat?

Dezumidificarea in casa noua -
Fiecare beneficiar al unei constructii proaspat terminate trebuie sa ia in considerare faptul ca mutarea intr-un spatiu insuficient uscat duce la aparitia unor probleme deloc de neglijat. Cei care executa o constructie stiu ce cantitate mare de apa intra in sape si tencuieli. In special in cazul finisajelor pe baza de ipsos care se folosesc in prezent. Pentru ei nu este o noutate cantitatea de apa care este extrasa dintr-o locuinta in urma procesului de dezumidificare. Experienta acumulata de-a lungul timpului ne arata o cantitate medie de 500 litri la 100 mp, apa extrasa cu ajutorul aparatelor de dezumidificare profesionale, special concepute pentru uscarea constructiilor. Uscarea se face amplasand cate un dezumidificator in fiecare incapere, timpul de uscare variind intre 10 zile si 2 saptamani in functie de umiditatea existenta. Nu este o uscare fortata care sa dauneze elementelor de constructie. Faza in care se recomanda uscarea este dupa tencuire, aplicarea gletului si turnarea sapelor, inainte de a zugravi si a monta parchetul, inainte de montarea usilor de interior.

Consultant de specialitate: SC. SOLDEC S.R.L - Cluj-Napoca  

De ce uscam o constructie noua

De ce uscam o constructie noua


Pe parcursul proceselor tehnologice ale unei constructii, in tencuieli, sape sau glet intra o cantitate considerabila de apa, cantitate deloc de neglijat avand in vedere pagubele care le poate provoca:
  • deformarea parchetului montat pe sape umede
  • aparitia mucegaiului pe peretii insuficient uscati
  • condens in exces pe geamuri si suprafete vitrate
  • probleme legate de sanatate
  • mucegairea mobilei, a elementelor de decor
  • aer umed greu de respirat
  • costuri ale incalzirii mai ridicate – odata cu aerul este necesara si incalzirea vaporilor de apa din aer
Dezumidificare constructie noua

Consultant de specialitate: SC. SOLDEC S.R.L - Cluj-Napoca
 

DEZUMIDIFICAREA - Constructiile noi si uscarea lor

O constructie noua acumuleaza prin procedeele tehnologice o cantitate foarte mare de apa – daca aceasta nu este indepartata inainte de a se monta parchetul si de a se aplica zugraveala sau tapetul, poate provoca degradari majore precum: deformarea parchetului si ridicarea acestuia de pe suport, aparitia mucegaiului, aer greu de respirat, incarcat cu umiditate in exces, costuri de incalzire ridicate (un aer umed se incalzeste mai greu fiind necesara incalzirea aerului dar si a vaporilor de apa).

 Dezumidificare in constructii

Consultant de specialitate: SOLDEC

Incalzirea piscinelor - calculul necesarului de caldura pentru piscine

Incalzirea piscinelor - calculul necesarului de caldura pentru piscine

 

 Incalzirea piscinelor

 

Modele de seminee ecologice pe bio-etanol

Modele de seminee ecologice pe bio-etanol

 
 seminee ecologice
Am incercat mereu sa-i surprindem pe clientii nostri prin produse inovative si de calitate superioara. Impinsi de aceasta dorinta am cautat colaboratori care ofera prin produsele lor combinatia perfecta intre design avangardist si standard superior de calitate. Unul dintre acesti colaboratori este Safretti, firma de prestigiu international cu care suntem in parteneriat inca din 2006.
 

Mobilier retro: scaune de birou moderne

Mobilier retro: scaune de birou moderne


    Acest mobilier este o interpretare artistica inspirata a unui remake clasic modern - replici subversive si pline de umor cu elemente artizanale din lumea Eero Saarinen, designuri creative si colorate pentru scaunele de birou. La urma urmei, imitatia (sau, poate, derivarea) este cea mai inalta forma de lingusire, nu?
 
 Mobilier retro: scaune de birou moderne
 

Modele functionale de tapet 3D si autocolante

Modele functionale de tapet 3D si autocolante


    Autocolantele de perete si tapetele decorative au revenit - dar cele mai multe autocolante se lipesc pe suprafete plate. Ca o serie de iluzii optice ce au luat viata, acestea sunt mai mult decat forme pe pereti...acestea merg ca si mobilier interactiv in casa.

Modele functionale de tapet 3D si autocolante
 
Pagina 2 din 12