Comori pe care nimeni nu le-a mai gasit

Cele mai uimitoare comori pe care nimeni nu le-a gasit

 

Chivotul Legii


    Pentru vechii israeliti, Chivotul Legii a fost cel mai sacru lucru de pe Pamant. Obiectul centrale si suprem a natiunii ebraice, acest cufar ornat a fost, in conformitate cu Biblia, conceput de Dumnezeu.
    Masurand 112 de centimetri lungime, 66 de centimetri latime si 26 de centimetri inaltime, cufarul a fost confectionat din lemn de salcam, format in interior si exterior din aur pur si inconjurat de o margine artistica din aur. Montat pe un invelis din aur masiv unde doi heruvimi de aur, unul la fiecare capat al marginii, asezati unul in fata celuilalt, cu capete arcuite si aripi ce au o extindere ascendenta.

   

Cele mai misterioase monumente si ruine

Cele mai misterioase monumente si ruine

    In lume, in locuri cat se poate de diverse, asa cum sunt Homestead, Florida si Yonaguni, Japonia, se afla monumentele si ruinele ale caror origini sunt invelite in mister. Nimeni nu stie exact de ce Stonehenge a fost construit, cum de un set de ruine construite manual au ajuns in adancurile oceanului sau cine au fost cei care au primit instructiuni post-apocaliptice pe un set de sculpturi uriase din granit, pentru reconstruirea societatii pe un deal izolat din Georgia.
 

Mobila de birou

Ti-ai inceput propria afacere, ai luat o echipa de lucratori profesionisti si dedicati, ai cumparat un sediu frumos pentru birou sau pur si simplu ai inchiriat o cladirea. Ce urmeaza? Ultimul lucru: echipamente de birou si mobilier de birou. Ultimul, dar nu cel din urma. Tine minte ca in ceea ce priveste conditiile de munca ale lucrurilor tale sunt in legatura directa cu veniturile tale viitoare. Practic, iti petreci cea mai mare parte a timpului la birou. De aceea, trasarea unei atentii deosebite asupra decorului biroului, ca si cea redata in decorul casei tale, este foarte importanta atat pentru spirit cat si pentru necesitatile zilnice.

    Mobila de birou
 

Primele inventii din lume

Primele inventii din lume

 

Primul Motel din lume (1925):


    Motelul Inn din San Luis Obispo, California, este primul motel din lume. A fost construit in 1925 de catre arhitectul Arthur Heineman din Los Angeles, care a inventat termenul de motel sensul de "hotel motor". Motelul Inn a fost numit initial "Mo-tel piatra de hotar". Pe atunci, o noapte costa 1.25 dolari. Heineman, nu si-a putut permite de taxa de inregistrare a marcii, astfel concurentii sai au putut folosi cuvantul "motel", termen folosit si in ziua de azi.
 

Minuni geologice de care nu ai stiut

Desi am explorat lumea intreaga, incercand sa gasim raspunsuri la anumite evenimente, ceea ce vom discuta in acest articol vine ca o demonstratie cum ca tot timpul avem cate ceva de descoperit. In acest articol, va voi prezenta cateva minuni ale lumii de care, in mod sigur, nu stiati.  

Minuni geologice de care nu ai stiut
 

Arta design-ului: mobilier artistic

Arta design-ului: mobilier artistic

    Cei mai multi designeri de mobilier pun in prim plan functia peste forma, dar de ce sa nu le aiba pe amandoua? Elementele precum mesele, bibliotecile si scaunele devin ciudate si surprinzatoare, in aceste exemple incredibile de mobilier artistic, inclusiv banci cu tentacule, mese cu picioare galopante, dulapuri care par a exploda si scaune functionale ce sunt adevarate opere de arta.  
 

Corpuri de iluminat: lampa colorata plutitoare

Corpuri de iluminat: lampa colorata plutitoare

    Ca o meduza ce se aprinde si pluteste in spatiu, acest design de lampa suspendata realizat de catre Kristin Birna Bjarnadottir, combina eleganta cu un mister plin de culoare despre modul in care aceasta este suspendata. Designer-ul a intentionat sa faca ceva care era un amestec de magie, ireal, reflectorizant si romantic - toate intr-un singur corp de iluminat.
 

Vopsirea decorativa a exteriorului casei

In acest articol veti gasi informatii cu privire la pasii si tehnicile ce trebuie urmate pentru a vopsi exteriorul casei, voi insiva, precum si sfaturi pentru micile retusuri ce le presupune un proiect de remodelare a locuintei.

Vopsirea decorativa a exteriorului casei
 

Mobila din living seteaza ritmul

Stii diferenta dintre o casa si acasa? O casa este o cladire cu pereti lipsiti culoare si ingrijire. Acasa reprezinta o casa amenajata cu suflet, confortabila si eleganta. Imaginati-va o casa fara mobila, fara mese, scaune, canapele sau dulapuri. Nu va arata goala, incompleta si trista? Cu greu vei suporta sa ramai acolo, chiar si pentru cateva zile, nu ma vorbesc despre conditiile de viata. Ei bine, acum vezi de ce mobilierul conteaza atat de mult in a transforma o casa in acasa?

   Mobila din living seteaza ritmul
 

Mobilier din PVC pentru gradina

Daca doriti un mobilier pentru terasa usor de intretinut, atunci mobilierul din PVC este un tip pe care cu siguranta ar trebui sa-l luati in considerare. Spre deosebire de mobilierul pentru terasa din lemn, care este predispus putrezirii, sau cel din metal, mobilierul din PVC pentru terasa este rezistent la patare, usor de curatat si usor de intretinut. Daca sunteti in cautarea unei mese mari, portabile, pentru picnic, de exemplu, atunci, cu siguranta, ar trebui sa va uitati la o masa din PVC.

  Mobilier din PVC pentru gradina
 

Ce contine un sistem de automatizare a portii?

Automatizarea portii este un proces destul de simplu. Acest articol contureaza elemente ce constituie sistemul de automatizare si, speram, sa va punem la dispozitie un set de informatii in acest sens, astfel incat sa se poata discuta si intelege totul despre propria dumneavoastra instalare. Detaliat de mai jos se afla o scurta explicatie a tuturor aspectelor ce va intereseaza.

Ce contine un sistem de automatizare a portii?
 

Materiale de contructii - betonul un material functional

Materiale de contructii - betonul un material functional

    Betonul, ca si material de constructie, a fost utilizat inca din timpul Imperiului Roman. In epoca moderna, ambudenta de beton, in stilul constructiilor de blocuri sovietice a facut sa se renunte la acesta, iar in ultimul timp, acest material versatil s-a bucurat de o relansare in noile constructii si o reconsiderare din partea criticilor arhitecturali. In continuare, vom "agrega" unele dintre cele mai frumoase sau mai putin frumoase cladiri din beton din lume.
 
Pagina 6 din 12