Design-uri extraordinare de chiuvete

Design-uri extraordinare de chiuvete

    Acestea sunt unele dintre cele mai lucioase si netede chiuvete! Designerii au aruncat totul INCLUSIV, chiuveta de bucatarie, cu scopul de a reinventa unul dintre cele mai utile obiecte sanitare al societatii. Vei vedea in continuare aceste chiuvete spectaculoase, care cu siguranta, iti vor lua ochii.
 

Mese si scaune pentru restaurante, baruri si cafenele

In ultimii ani, cafenelele, restaurantele si barurile au fost nevoite sa evolueze cu timpul, cu scopul de a prospera in acesta perioada de timp, si anume epoca vitezei, unde totul se schimba cu repeziciune. Cu o multime de noi intrati pe piata si multi dintre ei nume mari, localurile mai mici au trebuit sa conceapa metode pentru a-si mentine clientii fericiti si pentru a fi intotdeauna in cautarea altora noi.

Mese din lemn masiv si scaune tapitate pentru restaurante, baruri si cafenele
 

Incalzitoare de terasa

Incalzitoarele de terasa sunt dispozitive de incalzire menite sa extinda utilizarea spatiului exterior de recreatie in anotimpurile mai reci, primavara devreme si toamna tarzie. Acestea sunt numite ciuperci sau umbrele datorita formei reglementate a dispozitivului de incalzire si sunt alternativa moderna si inteligenta a incalzitoarelor ce functioneaza pe propan sau gaz natural. Ele sunt folosite atat pentru resedinte private si anume, pe terasa casei, in gradina si pentru facilitati publice, cum sunt terasele publice.

Incalzitoare de terasa
 

Prima masina alimentata cu alge incearca sa traverseze SUA cu 25 galoane

Chiar ieri San Francisco a vazut dezvelirea primei masini alimentata cu alge, din lume, numita Algaeus. Masina hibrid, care este un Prius prevazut cu o baterie hidratata de nichel si o priza, ruleaza pe combustibil ecologic de la Sapphire Energie - nici o modificare a motorului pe benzina nu este necesara. Setarea ei este atat de eficienta, dupa cum anunta producatorul carburantului, Rebecca Harrell, incat Algaeus poate functiona pe aproximativ 25 galoane de la un capat al continentului la altul.

   Masina alimentata cu alge
 

Transportul urban: Aeronavele dirijabile isi iau zborul

Transportul urban


    Ce este mai usor decat aerul, pluteste si are ca obiectiv salvarea suburbiilor prin spargerea limitelor impuse de cultura auto? Raspunsul este Airbia, o flota incredibila de dirijabile, ce poate zbura la inaltimi mari, cu scopul de a crea alternative eficiente si ecologice in comutarea formarii smogului sufocant.

 

Materiale de constructii: O noua generatie de beton ce ar putea rezista 16.000 de ani

Inginerii de la MIT sunt in prezent in cautarea unor metode de a crea beton cu fluaj redus, care va fi capabil sa reziste pentru 16.000 de ani. Betonul este unul din materialele de constructii cel mai frecvent utilizat, fiind produs pe scara larga, cu peste 20 de miliarde de tone productie pe an la nivel global. Utilizarea unui beton nou, de densitate mare, va avea implicatii de mediu enorme, avand in vedere capacitatea sa de a livra structuri mai usoare, mai puternice, capabile sa reziste multor civilizatii, in timp ce emisiile de carbon trimise in atmosfera se vor reduce drastic, in comparatie cu trasaturile predecesorului sau inferior.

Materiale de constructii: O noua generatie de beton ce ar putea rezista 16.000 de ani
 

Placi ecologice pentru pereti

Aceste placi pentru pereti modulare combina un sistem ingenios de pliere cu textile ecologice pentru a crea un element uimitor de interior, limitat doar de imaginatie. Flexibile si usor de reconfigurat, placile pentru pereti definesc spatiul cu senzualitate si caldura, adus la viata cu materiale si standarde inalte de catre societatea daneza Kvadrat si talentul fratilor francezi Ronan si Erwan Bouroullec.

    Placi ecologice pentru pereti

Fa-ti propriul contor de energie!

Fa-ti propriul contor de energie!


    Uneori, cele mai bune design-uri nu sunt "produsele" care pot fi achizitionate - ci ideile bune facute accesibile tuturor. Aceasta idee, EnerJar, ia conceptul important de monitorizare a energiei casei si-l aduce oamenilor printr-un mod distractiv si interactiv, la indemana oricui, care se poate realiza prin folosirea unui borcan de gem si alte obiecte de uz casnic.

   Fa-ti propriul contor de energie!
 

Lampa solara ce vizualizeaza consumul energetic

Ce ar fi daca intregul consum de energie al casei ar fi la fel de simplu ca un comutator de lumina? Asta e ideea din spatele acestei lampi, un dispozitiv incarcat solar ce ofera o abordare ingenioasa de monitorizare a energiei de uz casnic. Lampa solara ce vizualizeaza consumul energetic
 

Masa ce functioneaza pe baza energiei solare

Energia solara a luat cu asalt lumea, iar in zile noastre este usor sa gasesti incarcatoare, lumini si genti de laptop alimentate cu energie solara. Asa ca, a fost doar o chestiune de timp pana cand cineva a venit cu ideea mesei de lucru incarcate cu energie solara.

Masa ce functioneaza pe baza energiei solare
 

Panouri solare - frunzele fotovoltaice urca pe noi culmi

Panouri solare - frunzele fotovoltaice urca pe noi culmi
    Iedera solara este un sistem de spectaculos de panouri solare subtiri, ce se misca, care genereaza energie lucind in lumina Soarelui. Frunzele fotovoltaice ce functioneaza pe baza de energia eoliana si solara pot fi usor integrate pe partea laterala a unei cladiri cu scopul de a produce energie. Conceptul, proiectat de Brooklyn bazat SMIT (Sustainably Minded Interactive Technology - Tehnologie mentala interactiva durabila), consta intr-un strat de film subtire deasupra polietilenei cu un generator piezoelectric atasat la fiecare frunza. Cand soarele straluceste sau sufla vantul, energia este generata prin Iedera Solara.
  

Capsule cu seminte de plante pentru combaterea desertificarii

Nu sunt dispozitive ale sfarsitului lumii - aceste bombe cu seminte de plante reprezinta arma de a alege in lupta impotriva desertificarii, la nivel global. Fiind formata dintr-o carcasa biodegradabila incarcata cu o sarcina utila de capsule cu plante si sol artificial bogat in nutrienti, bombele cu seminte sunt concepute pentru a fi abandonate de avioane pentru a ajuta la incetinirea raspandirii regiunilor de desert care sunt un crestere ca urmare a defrisarii si alte cauze facute de om.

   Capsule cu seminte de plante pentru combaterea desertificarii
 
Pagina 2 din 7