Panouri solare - frunzele fotovoltaice urca pe noi culmi

Panouri solare - frunzele fotovoltaice urca pe noi culmi
    Iedera solara este un sistem de spectaculos de panouri solare subtiri, ce se misca, care genereaza energie lucind in lumina Soarelui. Frunzele fotovoltaice ce functioneaza pe baza de energia eoliana si solara pot fi usor integrate pe partea laterala a unei cladiri cu scopul de a produce energie. Conceptul, proiectat de Brooklyn bazat SMIT (Sustainably Minded Interactive Technology - Tehnologie mentala interactiva durabila), consta intr-un strat de film subtire deasupra polietilenei cu un generator piezoelectric atasat la fiecare frunza. Cand soarele straluceste sau sufla vantul, energia este generata prin Iedera Solara.
  

Capsule cu seminte de plante pentru combaterea desertificarii

Nu sunt dispozitive ale sfarsitului lumii - aceste bombe cu seminte de plante reprezinta arma de a alege in lupta impotriva desertificarii, la nivel global. Fiind formata dintr-o carcasa biodegradabila incarcata cu o sarcina utila de capsule cu plante si sol artificial bogat in nutrienti, bombele cu seminte sunt concepute pentru a fi abandonate de avioane pentru a ajuta la incetinirea raspandirii regiunilor de desert care sunt un crestere ca urmare a defrisarii si alte cauze facute de om.

   Capsule cu seminte de plante pentru combaterea desertificarii
 

Toalete inedite in restaurantele din lume

Toaletele ciudate si traznite par a iesi la suprafata peste tot in lume. Unele bai bizare se afla in aer liber, in timp ce altele sunt localizate in mai multe hoteluri. Ai fi, totusi, interesat sa mergi sa mananci la un restaurant, in mare parte pentru a vizita toaleta? Restaurantele cu tematici stranii au fost atractive pentru clientela, de ani de zile, dar unii proprietari de restaurant aplica o noua tehnica marketing pentru a aduce clientii curiosi la usile lor. De la camere de plus pentru pudrat la toalete unice, vizitatorii nu vin sa ia masa, ci pentru a verifica toaletele.
 Toalete inedite in restaurantele din lume

Pardoseli realizate din samburi de piersica in Africa de Sud

Pardoseli realizate din samburi de piersica in Africa de Sud

    Pardoseli realizate din samburi de piersica au o istorie lunga in Africa de Sud, iar materialul primitor si natural au facut o impresie in cadrul galeriei sud-africane, avandu-l ca proprietar pe Allah le Roux.
   

Descopera ultimele tendinte in ceea ce priveste culorile baii

De la piersica la lavanda la turcoaz, va prezentam in acest articol cele mai tari culori, tendinte si palete de culori pentru camera de baie.
Descopera ultimele tendinte in ceea ce priveste culorile baii

    Noua tendinta pentru bai este cat mai multa culoare, desi baia era preferata a fi simplista in ceea ce priveste paleta de culori folosita. Inca mai putem vedea mult alb, dar chiar si cele folosite de multe ori au accente stralucitoare.
   

Corpuri de iluminat reciclate

Cofrajele de oua, lego, pixuri, mixere si linguri de plastic: acestea sunt doar cateva dintre elementele care au fost transformate in minunate corpuri de iluminat. De ce cumparam corpuri de iluminat sau lampi cand am putea avea un candelabru uimitor sau lampa care pune gunoiul la o buna utilizare? Aceste exemple de eco-iluminare arata cat de elegante si distractive pot fi materialele reciclate - de la lumini ce merg pe baza de energie solara la lampi de biblioteca doi in unu.

Corpuri de iluminat reciclate  Corpuri de iluminat reciclate

Design interior: proiectarea este acum pentru toata lumea!

Lumea virtuala este o fereastra ce reda ceea ce poate realiza potentialul uman. In epoca in care lumea cablurilor si perifericelor ne sprijina in orice altceva, nu exista absolut nici un motiv pentru care designerii si persoanele fizice nu pot apela la ajutorul tehnologiilor pentru a decora casa aproape de perfectiune. Introducerea CAD (Computer Aided Design) a modificat modul in care arta design-ului este abordata. De la profesionisti de top la amatori entuziasti, toata lumea are sanse egale de a profita de aceasta caracteristica unica.

Design interior Proiectarea este acum pentru toata lumea!
 

Scaune inteligente

De ce avem nevoie de scaune? Bineinteles, sa putem manca, sa lucram la birou si multe alte functionalitati, insa ce ati zice de un scaun care prin miscarea sa poate produce energie electrica sau scaunul care pluteste? Truc sau realitate?
 
 Scaune inteligente  Scaune inteligente
 

Computer intr-o vaza: Decorati fara a da peste cap design-ul

Computer intr-o vaza: Decorati fara a da peste cap design-ull

    In acest articol veti vedea ceva cu adevarat inovativ, un mod facil de a decora camera de zi. Dupa cum se stie majoriatea computerelor nu prea se incadreaza in sufrageriile stilate, insa producatorul taiwanez ECS a venit cu acest computer ingenios.

 

Supereroii zilelor noastre

Toata lumea vrea sa aiba superputeri, de la dorinta nevinovata a unui copil de a zbura, la omul Amish ce se roaga pentru viziune cu raze X, destul de puternica pentru a se uita pe furis la o doamna. Ne dorim sa fim supraumani si putem incepe chiar din acest moment sa devenim astfel! Acest articol este doar o mostra a unora dintre superputerile existente in prezent (sau ce urmeaza a fi dezvoltate), dispozitive ce pot imprumuta omului obisnuit abilitati ce pot fi intalnite doar in filme.

Supereroii zileleor noastre
 

Abajururi si lampi neobisnuite

S-au dus zilele in care iluminatul era doar o caracteristica de fundal conceput pentru a te ajuta sa te orientezi in propria casa. In prezent, datorita evolutiei materialelor si a tehnologiei, asa cum sunt formele noi de LED-uri accesibile si versatile, au facut ca modul in care este luminata casa sa devina la fel de important ca si functionalitatea pe care o aduce un corp de iluminat.

Abajururi si lampi neobisnuite
 

Cele mai creative paturi

Patul este unul dintre cele mai importante piese de mobilier, deoarece acesta ne ofera relaxare si odihna. Aceste paturi sunt confortabile, insa, mai mult decat atat, au un design unic.

Cele mai creative paturi
 
Pagina 3 din 7