Abajururi si lampi neobisnuite

S-au dus zilele in care iluminatul era doar o caracteristica de fundal conceput pentru a te ajuta sa te orientezi in propria casa. In prezent, datorita evolutiei materialelor si a tehnologiei, asa cum sunt formele noi de LED-uri accesibile si versatile, au facut ca modul in care este luminata casa sa devina la fel de important ca si functionalitatea pe care o aduce un corp de iluminat.

Abajururi si lampi neobisnuite
 

Cele mai creative paturi

Patul este unul dintre cele mai importante piese de mobilier, deoarece acesta ne ofera relaxare si odihna. Aceste paturi sunt confortabile, insa, mai mult decat atat, au un design unic.

Cele mai creative paturi
 

Extinderea balconului: salveaza spatiul cu o terasa pliabila

Extinderea balconului: salveaza spatiul cu o terasa pliabila

    Daca vreti sa deschideti o fereastra, de ce sa nu deschideti in locul ei o terasa? Acest design mecanic uimitor permite unui proprietar de aparatament, flexibilitatea de a adauga un spatiu suplimentar la o apasare de buton, fara a fi necesara amplasarea mobilierului pentru exterior si a curatarii continue.
   

Tapetul si faianta iti lumineaza casa

Tapetul si faianta iti lumineaza casa

    Design-urile care se potrivesc mai multor scopuri pot fi modalitati grozave ce se invart in jurul problemelor dificile de design interior. Aceste modalitati de iluminare a interiorului iti vor transforma spatiul intr-unul unic.
 

Ce s-a mai inventat in lume

  Sample Image

Ceas cu alarma care merge departe de tine


    Gauri Nanda (Institul de Tehnologie Massachusetts) a inventat "Clocky", un ceas desteptator care fuge si se ascunde daca nu te ridici din pat la timp. Cand suna alarma, puteti atipi din nou la un moment dat. Daca tot nu te vei trezi, Clocky va sari de pe noptiera si va fugi departe, intrand in obiectele gasite in cale, pana cand gaseste un loc de odihna. Va trebui sa te ridici din pat pentru a opri alarma. Clocky va gasi locuri noi in fiecare zi, un fel de joaca de-a v-ati ascunselea.
 

Modele perdele de dus in 2009

Modele perdele de dus in 2009


    Baia sau dusul nu mai sunt considerate ca fiind o rutina zilnica la inceputul zilei. Pentru multe persoane, dusul este un element esential de rutina, cel putin de doua ori pe zi, iar pe langa asta este un moment de desfatare si relaxare.

 

Design interior 2009

Aici este o imagine de ansamblu a 4 tendinte ce predomina design-ul interior in 2009:

Nesfarsitele curbe


  Design interior 2009
 
  Nesfarsitele curbe reprezinta o versiune actualizata a stilului baroc clasic si a celui modern hi-tech, combinate pentru a face un interior cu adevarat spectaculos. Tapetul de clasic, vintage, se amesteca cu negrul si albul pentru a crea un interior mono-ton. Adauga culoare cu accesorii, mobilier si tablouri pentru a completa acest stil modern, elegant si sofisticat.
 

Dezinfectia sistemului de hidromasaj cu sistem electronic si kit digital

Majoritatea persoanelor ce detin cazi de baie cu hidromasaj sunt constiente ca acestea nu ofera doar eliberare terapeutica impotriva durerilor, ci ofera si o stare de bine si de diminuare a stresului. Ceea ce, cele mai multe persoane nu stiu, este faptul ca unitatile ce utilizeaza conducte pentru a furniza apa circulata a jet-urilor pot reprezenta motive de reproductie pentru bacterii - bacterii ce pot provoca multe boli, incepand cu alergii la nivelul pielii pana la boli pulmonare.

Dezinfectia sistemului de hidromasaj cu sistem electronic si kit digital
 

Tejghele si suprafete pentru casa

Tejghele si suprafete pentru casa

    Granitul este rezistent, dar mai ales estetic, de aceea acest material este folosit foarte mult ca si suprafata in bucatarie de exemplu. Totusi, exista materiale de imbracat suprafetele mult mai interesante, inovatoare si unice, care te scapa de un aspect interior monoton. De la aluminiul sclipitor reciclat, la iarba de mare inglobata in rasina, va prezentam cateva idei de design si materiale ale unor suprafete frumoase si creative din interiorul casei.
 

Functionalitate si design in camera de baie

Acesta este sezonul in care apreciezi cu adevarat o desfatare intr-o cada cu vapori de apa calda dupa ce ai intampinat frigul de afara. Pentru o relaxare totala, exista o serie de creatii, elegante si noi modalitati de a face baie sau dus asa cum sunt exemplele pe care vi le vom prezenta in continuare.

 
Functionalitate si design in camera de baie
 

Usa de interior in stil contemporan

Usa de interior in stil contemporan

    In graba de a renova casa visurilor noastre cu design-uri moderne creative,  vom uita, cu siguranta, cum  iesim si cum intram in locuinta noastra. Daca te gandesti ca usile moderne reprezinta o chestiune de gandire conventionala, deschisa si inchisa, aceste exemple ar trebui sa-ti contureze o idee despre usile inteligente.
 

Design de mobila futuristic

Casa ta poate reprezenta castelul tau, dar aceasta nu inseamna ca si mobilierul trebuie sa arate medieval. Aceste concepte pe care le vom analiza demonstreaza faptul ca exista viitor si in design-ul de mobilier. Atentie: modelele sunt uimitoare, insa functionalitatea lor poate varia.

Design de mobila futuristic
 
Pagina 4 din 7