Sfaturi in ceea ce priveste culoarea vopselei


    Cele mai bune rezultate vin din una din cele doua teorii. Prima este selectarea a doua culori care sunt similare sau aflate una langa alta pe roata culorilor, ca de exemplu, auriul si culoarea ruginei. Aurul luminos este plasat ca strat de baza haina, cu vartejuri si modele din culoarea ruginei peste asta, este o combinatie grozava.

  Sfaturi in ceea ce priveste culoarea vopselei
 

Sfaturi cu privire la selectarea mobilierului pentru casa


    Selectarea mobilier este un pic cam complicata pentru unii. Stiu ca au nevoie de piese de mobilier noi, dar nu sunt siguri ce tip de mobilier pot adauga resedintei. Din fericire, varietatea de mobilier disponibil este atat de mare ca nimeni nu va mai ramane fara optiuni. Cu toate acestea, selectia mobilierului poate fi un proces dificil. Deci, haideti sa ne uitam la cateva sfaturi si trucuri a modului de selectare a mobilierului potrivit pentru casa ta.

    Sfaturi cu privire la selectarea mobilierului pentru casa
 

Cum va puteti imbunatati aspectul bucatariei


    In timp ce lenevim in sufragerie si dormim in dormitor, de multe ori bucataria este camera noastra preferata. Pana la urma, bucataria este cea care ne ofera atat de multe amintiri ale mancarurilor preferate. In timp ce gatitul poate face o bucatarie memorabila, ar fi, de asemenea, un lucru frumos, daca aceasta ar fi memorabila si pentru aspectul sau. Deci, daca bucataria existenta nu este ceea ce va doriti, poate fi o idee buna sa luati in considerare remodelarea ei. Acest lucru poate fi foarte distractiv, din moment ce remodelarea bucatariei vine, de multe ori, cu un potential de disputare a creativitatii voastre.

    Cum va puteti imbunatati aspectul bucatariei
 

Cum sa cumperi jaluzele si obloane


    Jaluzelele si obloanele au fost destul de faimoase in calitate de mobilier pentru ferestre, ele oferind diferite grade de ventilatie, intimitate si caldura naturala, in functie de utilizare. Cu materialele moderne ce ofera mai multe optiuni in acest domeniu de mobilier, iata cum va puteti accesoriza ferestrele, prin achizitionarea de jaluze sau obloane.

Cum sa cumperi jaluzele si obloane
 

Amenajarea peretilor casei

 

Amenajarea peretilor casei

    Acest articol se refera la picturile murale de pe pereti. Se pare ca aduc adancime camerei si, din perspectiva mea arata foarte bine. Acestea pot fi aplicate pe pereti de catre oricine, de aceea puteti lua aceste fotografii ca si inspiratie pentru proiectele voastre viitoare.
 

Draperii de lux din catifea


    Daca doresti sa adaugi lux in camera ta si sa arunci o vraja, care va incanta oamenii ce vin in interior, atunci trebuie sa-ti achizitionezi perdele din catifea. Acestea se vor asigura ca fereastra va avea un aspect foarte diferit, in comparatie cu altele. Atmosfera ce se creaza cu perdelele din catifea este minunata si, de asemenea, pot fi utilizate si in cadre formale. Daca doresti ceva special, va recomandam perdelele din catifea.

    Draperii de lux din catifea
 

Design interior pentru barbati

 

Design interior pentru barbati

    Inainte de toate, as dori sa-mi cer scuze tuturor doamnelor care citesc rubrica de articole din cadrul site-ului nostru, dar astazi avem un subiect destul de fierbinte pe as dori sa-l expun: design interior pentru barbati.
 

Cum se spala o canapea


    Din punct de vedere tehnic, nu poti sa speli decat canapele care au huse. Daca ai fermuar pentru pernele canapelei, dar nimic altceva, acest lucru inseamna ca nu poti indeparta piesa ce formeaza spatarul canapelei, precum si cea de pe bratele ei. Fermuarele pernelor sunt necesare pentru a putea inlocui husa cand aceasta este veche.

 Cum se spala o canapea
 

Mobilierul din sticla


    Stii care este cel mai important avantaj al mobilierului din sticla? Aceasta nu este doar o solutie de decor progresiva, actualizata si eleganta; este transparenta sa magica ce permite oaspetilor tai sa vada prin tine, la figurat bineinteles. Cele mai pretioase fotografii sau obiecte memorabile  sunt intotdeauna la indemana, fara a deschide dulapioare sau dulapuri. Mai mult decat atat, acestea nu vor fi acoperite cu praf stand in spatele sticlei. Astfel, decoratorii si producatorii de mobilier din intreaga lume au atras atentia asupra mobilierului din sticla.
  
 Mobilierul din sticla
 

Covoarele schimba aspectul locuintei


    Nu a fost niciodata ceva simplu in ceea ce priveste covoarele. Odata cu cel mai mare semn de ostentatie si una dintre unitatile standard de comert international, statutul covoarelor a fost lovit din greu in perioada productiei in masa - putin mai mult decat ceva cu care te stergi pe picioare. Dar acum? De la terenul relaxant ce se ruleaza la monstrii cu prea multi dinti, design-ul covoarelor se bucura de aceeasi revenire ca orice alt element de mobilier. Pe care din aceste exemple l-ai alege?

Covoarele schimba aspectul locuintei
 
Pagina 4 din 10