Cum sa-ti speli peretii fara a lasa dungi

Ati incercat vreodata sa spalati peretii si rezultatul a fost niste dungi? Aici este secretul ce sta in spatele spalarii peretilor, fara a lasa dungi sau pete.
 
Cum sa-ti speli peretii fara a lasa dungi

    Credeti ca peretii din casa voastra au nevoie de TLC? Poate ca nu vreti sa vopsiti, dar peretele ar beneficia de pe urma spalatului. Ati incercat vreodata sa spalati peretii? Stiti macar de unde sa incepeti? Poate ca nu ati luat niciodata in considerare o astfel de metoda sau poate ca doar atingeti vopsea, ori de cate ori ati gasit o pata.
  

Constructii amuzante

Constructii amuzante

          Vi se pare ceva ciudat in legatura cu acest bloc? Oare la ce s-or fi gandit constructorii cand au ridicat aceasta splendida cladire? Au dat dovada de mult profesionalism...se vede ca-si cunosc meseria!

 

Corpuri de iluminat unice

Corpurile de iluminat au devenit un element vital in viata moderna, atat din punct de vedere al design-ului interior, cat si al functionalitatii lor. Pot transforma un interior monoton intr-unul plin de viata si pot controla intensitatea luminii.

Corpuri de iluminat unice
 

Sticla - un efect elegant in casa ta!

Sticla - un efect elegant in casa ta!

    Luand un flacon de sticla banala si recicland-o in ceva uimitor este un talent incredibil. Aceste piese de arta gravate in sticla sunt uimitoare. Ele sunt de multe ori gravate manual, cu multa rabdare si cu o atentie deosebita asupra detaliilor. Rezultatul final este aceasta opera de arta ce-ti taie rasuflarea, pe o suprafata pe care multi oameni ar fi aruncat-o.
 

Instalatii electrice - sugestii de instalare a prizei electrice

Nevoia unei prize electrice suplimentare este o problema banala de uz casnic. Este adesea compensata prin rularea mai multor cabluri de extindere. Alte ori, rezolvarea devine unul dintre cele 4 sau 6 plugin-uri ale prizei care transforma doua prize in mai multe. Din moment ce prizele electrice sunt  evaluate pentru a transporta curentul la un anumit numar de amperi, oricare dintre aceste solutii poate fi o reteta pentru un incendiu. Chiar daca planuiti sa amplasati priza suplimentara pe un circuit existent, ar fi mai sigur decat sa se puna prea multe pe o singura priza. Prin urmare, este mai bine daca puteti rula un nou circuit sau sa gasiti unul cu o sarcina electrica mai mica decat cea existenta.

 Instalatii electrice - sugestii de instalare a prizei electrice
 

Pardoseli exterioare lemn: o alegere inteligenta!

Alegerea corecta a materialului pentru pardoseala exteriora este un procedeu destul de delicat. De ce? Pentru ca lemnul este singurul material care lucreaza cu adevarat si totusi, lemnul este cel mai vulnerabil in ceea ce priveste conditiile de afara. Daca aveti de gand sa folositi pardoselile exterioare din lemn, aceasta ar putea fi cea mai buna alegere pe care o veti face.

 Pardosea lemn decorativa
 

Sfaturi de depozitare pentru bucatarie

Avem intotdeauna nevoie de mai mult spatiu de depozitare in bucatarie, mai ales daca traim intr-un apartament mic. Totul este o chestiune de a invata cum sa inghesui mai multe intr-un spatiu mai mic.

    Sfaturi de depozitare pentru bucatarie
 

Acoperisul casei

In functie de ce colt al tarii il numesti acasa, acoperisul te protejeaza de ploaie, lapovita, zapada, soare si orice altceva. Totusi, un lucru de care poti fi sigur este faptul ca mai devreme sau mai tarziu, casa ta va avea nevoie de o noua linie de aparare impotriva vremii.

    Acoperisul casei
 

Transforma-ti casa intr-una spectaculoasa

Transforma-ti casa intr-una spectaculoasa
    Iti doresti un perete spectaculos, dar nu vrei sa construiesti unul? Perdelele conventionale si ecranele traditionale shoji nu sunt singurele modalitati de a-ti desparti, in mod vizual, spatiile interioare. Aceste separatoare de camere inovatoare si artistice - incluzand paneluri din plastic colorat, ecrane modulare ciudate sub forma de plante, separatori reali, verzi si in crestere, in combinatie cu pereti flexibili din lemn - functioneaza ca opere de arta, de iluminat si chiar mobilier.

Piscine de lux de la Fibrex

Piscinele pe care le fabricam sunt piscine monobloc, piscine care se livreaza la gata, sub forma unei cuve. Aceste piscine sunt confectionate din rasini poliesterice speciale, armate cu fibra de sticla, printr-o tehnologie specifica fabricarii caroseriilor auto si ambarcatiunilor. Interiorul unei piscine este acoperit cu gelcoat, un smalt poliesteric deosebit de rezistent la intemperii, variatii de temperatura, radiatii UV, rezistent la uzura, socuri mecanice.

   Piscine de lux de la Fibrex
 

Rezolvarea problemelor piscinei

Curatarea piscinei este un lucru ce trebuie facut pentru a se asigura confortul dumneavoastra si a va proteja echipamentul. Curatenia piscinei este un proces destul de simplu de realizat daca aveti instrumentele potrivite si daca piscina nu este inconjurata de copaci sau arbusti care o vor umple cu frunze.
Mentinerea piscinei este un procedeu mai simplu, atunci cand tratamentul chimic si sistemul de filtrare lucreaza impreuna. In continuare va vom prezenta informatiile de baza pe care trebuie sa le stiti.

Rezolvarea problemelor piscinei
 

Cazi in camere de baie spatioase

Multi dintre noi ar putea crede ca, daca avem un spatiu si bani pentru o baie mare, atunci nu avem de ce sa ne ingrijoram. Daca totul este mare, atunci si asteptarile vor fi la fel de mari.

  Cazi in camere de baie spatioase
Pagina 4 din 9