Rezolvarea problemelor piscinei

Curatarea piscinei este un lucru ce trebuie facut pentru a se asigura confortul dumneavoastra si a va proteja echipamentul. Curatenia piscinei este un proces destul de simplu de realizat daca aveti instrumentele potrivite si daca piscina nu este inconjurata de copaci sau arbusti care o vor umple cu frunze.
Mentinerea piscinei este un procedeu mai simplu, atunci cand tratamentul chimic si sistemul de filtrare lucreaza impreuna. In continuare va vom prezenta informatiile de baza pe care trebuie sa le stiti.

Rezolvarea problemelor piscinei
 

Cazi in camere de baie spatioase

Multi dintre noi ar putea crede ca, daca avem un spatiu si bani pentru o baie mare, atunci nu avem de ce sa ne ingrijoram. Daca totul este mare, atunci si asteptarile vor fi la fel de mari.

  Cazi in camere de baie spatioase

Mese si scaune pentru terasa

Mese si scaune pentru terasa
 
    Pentru un stil de viata rafinat, petrecut in aer liber, alege astfel de piese de mobilier de exterior. De la scaune de ratan la mese ingeniose, de la fotolii confortabile pana la seturi complete de mese si scaune integrate. Frumos concepute, aceste mese si scaune elegante sunt realizate din fibre naturale, precum si culorate cu polietilena. Modelele delicate adaugate aspectului final creeaza un design pe care l-ati vazut probabil doar in filme sau la televizor.
 

Idei pentru usile de interior

Usile nu exista doar pentru a va proteja impotriva intrusilor, oamenilor si animalelor sau impotriva elementelor daunatoare ale mediului asa cum este ploaia, zapada si vantul puternic, ci si pentru a adauga valoare estetica casei. Cu toate acestea, exista momente in care nu puteti gasi ceea ce cautati. Urmatoare optiune pentru tine este de a solutiona problema cu o usa de interior personalizata.

   Idei pentru usile de interior
 

Vopsirea dulapurilor de bucatarie

V-ati saturat de acelasi alb al dulapurilor de bucatarie sau poate acestea nu se integreaza in noua tema de design a bucatariei voastre? Iata cativa pasi ce trebuie urmati pentru a duce la bun sfarsit aceasta sarcina, iar rezultatul va fi unul de efect, cu siguranta.

Vopsirea dulapurilor de bucatarie
 

Decorarea ferestrei cu jaluzele

Jaluzelele romane reprezinta un element de decor al ferestrei casei, atat functional, cat si estetic. Ele sunt o modalitate foarte buna de a face o declaratie decorativa a poersonalitatii tale ce se va reflecta in casa ta. Jaluzelele aduga in mod gratioas o atractie vizuala pentru orice camera. Cand acestea sunt ridicate, materialul se pliaza in folduri moi si stranse. Atunci cand sunt coborate, foldurile se transforma in unele libere.

    Decorarea ferestrei cu jaluzele

Holul casei - o altfel de incapere

Prima incapere in care intra musafirii tai este holul. Acesta are rolul de a depozita hainele in cuier si incaltamintea in dulap. Prin urmare, este recomandata o reamenajare a acestei zone, deoarece acesta reprezinta prima impresie pe care si-o vor face invitatii tai. Pentru remodelarea holului se are in vedere atat aspectul estetic, cat si functionalitatea pe care trebuie sa o aiba incaperea.  

    Holul casei - o altfel de incapere
 

Estul intalneste Vestul - Design de bucatarie asiatic

Bucatariile asiatice sunt cu adevarat elegante si simetrice in natura, datorita atentiei detaliate asupra finisajelor si decoratiunilor folosite. Daca tintiti spre obtinerea aceluiasi stil curat si chic, asigurati-va ca stiti sa folositi combinatiile de culori, decoratiunile si materialele  potrivite. Coerenta si simetria sunt doua dintre cele mai importante calitati a unei bucatarii asiatice. Iata cateva linii directoare pentru bucataria ta.

Design de bucatarie asiatic
 

Cosuri de fum - Sfaturi utile

Cosul de fum reprezinta o componenta importanta in constructia unei case, in instalatia de incalzire a casei, avand rolul de a evacua gazele ce se formeaza din arderea combustibililor folositi. Este o componenta de siguranta a casei impotriva incendiilor, dar si a emanatiilor de gaze.

   Cosuri de fum - Sfaturi utile
 

Design de interior - Ceasurile de perete

Suntem guvernati de timp si ni se pare ca nu ne ajunge niciodata. Ne-am obisnuit chiar sa avem o piesa de mobilier care ne reaminteste cu precizie cat de repede trece timpul, mai mult decat atat, purtam un astfel de dispozitiv in fiecare zi la mana. Legatura noastra cu ceasul nu se va termina curand sau poate niciodata - mai ales atunci cand incepem cu adevarat sa ne jucam cu posibilitatile creative asa cum sunt exemplele ce vi le voi prezenta in cele ce urmeaza.

Design de interior - Ceasurile de perete
 

Mobilier nou din materiale vechi!

Reciclarea nu trebuie limitata doar la ideea sortarii de cutii si sticle in cosuri de gunoi pentru a fi mai apoi trimise catre centrele de colectare unde vor fi transformate in noi cutii si sticle. Reciclarea poate fi privita ca reutilizarea materialelor existente pentru a realiza ceva nou si original, deseori cu functii complet diferite de scopurile pentru care au fost confectionate initial. Designerii de mobila au capitalizat aceasta notiune astfel incat rezultatele sunt unele creative si neasteptate de utilizare a acestor obiecte in locuinte.

  Mobilier nou din materiale vechi!
 

Masa si scaunele

Masa si scaunele

Mesele si scaunele reprezinta piese de mobilier nelipsite din locuinta. Ele se regasesc in fiecare camera, fie ca este vorba de masa si scaunele din bucatarie unde se serveste mancarea, fie ca este masuta din sufragerie care este folosita mai mult pe post decorativ sau in camera de lucru unde avem nevoie de masa de lucru pe care se afla calculatorul cu un scaun special. V-ati imaginat viata fara aceste obiecte?

    In zilele noastre, mobilierul tip cadru se gaseste sub diferite stiluri, fiind confectionate din materiale variate, in functie de utilitatea pe care i-o vom da si de incaperea in care este asezat. Prin urmare putem sa alegem intre mese si scaune din plastic sau fier forjat pentru gradina si, in general, din lemn, piele, sticla sau diferite materiale sintetice in combinatie cu plastic pentru design-ul interior. Orice fel de material ati alege este important ca masa si scaunele sa se potriveascadesign-ului locuintei.
Pagina 5 din 9