BDM ROOF SYSTEM - Țiglă metalică pentru sisteme complete de acoperiș

BDM ROOF SYSTEM - Țiglă metalică pentru sisteme complete de acoperiș

actualizat la
01.07.2022
vizualizări
5606
3 voturi
status
actualizat

BDM ROOF SYSTEM pune la dispoziția clienților sisteme complete de învelitori metalice pentru acoperișuri, precum țiglă metalică, țiglă ceramică, tablă cutată și accesorii profesionale pentru acoperiș.

Compania oferă consiliere tehnică de specialitate, măsurători efectuate gratuit, realizarea devizului de materiale și optimizarea acestuia pentru reducerea costurilor, transport gratuit, în maxim 72 de ore de la achitarea avansului, dar și montajul acoperișului, cu echipe specializate în acest domeniu.

BDM ROOF SYSTEM

De ce să alegi BDM ROOF SYSTEM?

 • montaj ce asigură etanșeitatea la apă;
 • materiale rezistențe la UV ce nu rețin umezeala și vaporii;
 • confort termic crescut și costuri reduse de climatizare interioară;
 • transport și măsurători gratuite.

Sistemele de învelitori din țiglă metalică achiziționate prin intermediul BDM ROOF SYSTEM garantează un randament maxim de protecție ambientală pentru timp îndelungat.

Toate produsele metalice comercializate sunt fabricate și depozitate conform normelor combinatelor siderurgice indicate pentru menținerea unui nivel înalt de rezistență.

BDM ROOF SYSTEM și-a început activitatea în anul 2010 și a finalizat până în prezent peste 4000 de proiecte, analizând an de an noile tendințe și tehnologii din piață și îmbunătățind constant serviciile oferite.

Din anul 2016, BDM ROOF SYSTEM este importatorul țiglei metalice de calitate superioară Budmat Venecja.

De asemenea, firma a implementat, începând cu anul 2017, conceptul de Acoperiș Sănătos, un sistem complet de acoperiș realizat cu țiglă metalică, folie anticondens cu benzi adezive (rezistentă la temperaturi extreme de +120 grade Celsius) și sistem de ventilare al învelitorii.

Montarea sistemelor pentru acoperișuri metalice este realizată de echipa proprie a companiei, formată din profesioniști constant instruiți în execuția detaliată a oricărui tip de acoperiș. 

BDM ROOF SYSTEM oferă materiale de calitate pentru prelungirea vieții acoperișului și, implicit, pentru reducerea costurilor de mentenanță ambientală și creșterea gradului de siguranță.

Pentru furnizarea țiglei metalice și accesoriilor de calitate pentru acoperișuri, compania colaborează cu producători de top precum Bilka Steel, Decra și Budmat.

Galerie fotografii BDM ROOF SYSTEM - Țiglă metalică pentru sisteme complete de acoperiș

Contact BDM Roof System SRL

 • Telefon: 0756 112 111
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Prelungirea Ghencea, Nr. 95C, Sector 6, București

  PRODUSE ȘI SERVICII LA NIVEL NAȚIONAL!

 • Adresa WEB: https://acoperisuri.info/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma BDM Roof System SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi BDM Roof System SRL, Tel: 0756 112 111

3 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti BDM Roof System SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

GEO CONSTRUCT - tigla metalica - partener Lindab - hale metalice
31.03.2011
10212 vizualizari

GEO CONSTRUCT - tigla metalica - partener Lindab - hale metalice

Societatea Geoconstruct, cu sediul in Floresti, jud. Cluj, s-a infiintat in anul 1999, avand ca principal obiect de activitate comercializarea de materiale de constructii, in calitate de partener Lindab pentru sisteme de acoperis metalic. Prin urmare...
SAMPECO - materiale de construcții - țiglă - instalații sanitare
05.09.2016
11426 vizualizari

SAMPECO - materiale de construcții - țiglă - instalații sanitare

SAMPECO distribuie și comercializează materiale de construcții, de la ciment, cărămidă la lacuri și vopsele, tencuieli decorative, termosisteme, țiglă și tablă și, de asemenea, materiale pentru instalații sanitare, electrice și amenajări interioare. ...
PGA ROOF CONSTRUCT - montaj acoperișuri din țiglă metalică, sisteme pluviale și ferestre de mansardă
09.11.2021
1629 vizualizari

PGA ROOF CONSTRUCT - montaj acoperișuri din țiglă metalică, sisteme pluviale și ferestre de mansardă

PGA ROOF CONSTRUCT este o companie specializată în vânzarea și montajul acoperișului din țiglă metalica sau tablă, a sistemelor pluviale, a ferestrelor de mansardă sau panourilor sandwich. Alegerea tipului de acoperiş pentru casă necesită multă aten...