ELMAS - Macarale industriale-Structuri metalice-Stivuitoare-Ascensoare-Stelaje-Sisteme de parcare

ELMAS - Macarale industriale-Structuri metalice-Stivuitoare-Ascensoare-Stelaje-Sisteme de parcare

actualizat la 06.03.2017
vizualizări 4961

Prezentare firmă

ELMAS raspunde celor mai exigente cerinte din domeniul intralogisticii, oferind un pachet complet de produse - de la stivuitoare, poduri rulante, macarale industriale, ascensoare, scari rulante, platforme de materiale, la sisteme de depozitare, sisteme de parcare auto si structuri/constructii metalice.
 • GARANTAM calitate, fiabilitate, aplicabilitate, solutii integrate
Cu o experienta de peste 27 de ani in domeniu, compania ELMAS reprezinta un jucator important pe piata instalatiilor de ridicat din Romania. Compania detine o retea de puncte lucru nationale (Bucuresti, Timisoara, Constanta, Suceava, Ploiesti, Zalau) si in afara tarii (Sofia, Chisinau si Szeged).
 • Structuri metalice de orice complexitate!
Din 2011 compania Elmas produce o gama diversificata de structuri si constructii metalice pentru domeniul industrial si civil, avand o capacitate de productie de 500 tone/luna.

Prin ce ne diferentiem de concurenta?

ELMAS promoveaza conceptul de incredere, oferind clientilor sai produse si servicii competitive, realizate in concordanta cu normele, standardele si prescriptiile tehnice in vigoare.

Calitatea integrata a produselor si serviciilor ELMAS, certificate de standardele ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, EN ISO 50001:2011, CE 2003, EN ISO 3834-2, EN 1090-1:2009+A1:2011 precum si experienta si profesionalismul angajatilor este recunoscuta de numerosi clienti din Romania si Europa.

Sediu-Elmas

Compania crede in mentinerea unui parteneriat solid cu clientii, intelegerea cerintelor acestora si sustinerea lor in atingerea obiectivelor propuse.
Reprezentantii de vanzari ELMAS ofera clientilor consultanta in alegerea celei mai bune variante in vederea achizionarii unui utilaj de ridicare performant, ergonomic si fiabil.

Pe langa instalatiile de ridicat performante, ELMAS va ofera si servicii de proiectare si know-how competent, cercetare, dezvoltare, inovatie, examinari tehnice, montaj si punere in functiune a stivuitoarelor, podurilor rulante, ascensoarelor, stelajelor, sistemelor de parcare, modernizari instalatii de ridicat/ Servicii RSVTI, piese de schimb originale, service la nivel national, suport after-sales, finantare.

ELMAS - Specialist regional in domeniul instalatiilor de ridicat!
ergonomic si fiabil.

Galerie fotografii elmas - macarale industriale-structuri metalice-stivuitoare-ascensoare-stelaje-sisteme de parcare

Date de contact ELMAS SRL

 • Telefon: 0726 140 216
  Fax: 0360 814 049
 • Persoana de contact: Nicu Banciu
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.elmas.ro
 • Adrese: ELMAS - Punct de lucru Zalau
  • Adresa: Str Unirii nr. 19 etaj 1 cam. 13
   450042 Zalau ( Centrul de Afaceri GBI )
  • Tel: 0726 140 216
  • Fax: 0360 814 049
  • E-mail: / info@elmas.ro
  • SERVICE CALL CENTER TELVERDE: 0800881234

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma ELMAS SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi ELMAS SRL, Tel: 0726 140 216

Alte firme cu confectii metalice :

DANYS - dotari si echipamente spatii comerciale - mobilier si rafturi metalice
24.09.2009
3526 vizitatori

DANYS - dotari si echipamente spatii comerciale - mobilier si rafturi metalice

Danys Group inc. SRL este o societate specializata in sisteme complete de depozitare si expunere, prin urmare, firma importa, comercializeaza si monteaza rafturi si stelaje pentru toate tipurile de magazine, supermarketuri, depozite si hale, spatii d...
STILLVASIL - Confectii din fier forjat - Produse unicat din fier si fier forjat
24.03.2014
4167 vizitatori

STILLVASIL - Confectii din fier forjat - Produse unicat din fier si fier forjat

StillVasil realizeaza produse si confectii metalice din fier si fier forjat - modele clasice sau modele la comanda. StillVasil va ofera LA COMANDA: Garduri fier forjat, porti fier forjat, usi fier forjat Copertine din fie...
FRAMEWORKS - Rafturi metalice, rafturi depozitare, miniplatforme și schele mobile
07.06.2017
3477 vizitatori

FRAMEWORKS - Rafturi metalice, rafturi depozitare, miniplatforme și schele mobile

Firma FRAMEWORKS comercializează și livrează la nivel național rafturi metalice pentru spații comerciale și industriale, mese pentru casa de marcat, cărucioare (cărucior supermarket, cărucior magazin, cărucior marfă), scări (scări profesionale, scări...