I&I BUSINESS - Tâmplărie aluminiu, tâmplărie PVC și termopane

I&I BUSINESS - Tâmplărie aluminiu, tâmplărie PVC și termopane

actualizat la 28.04.2017
vizualizări 881

Prezentare firmă

Specialiștii I&I Business Team Concept așteaptă să pună în slujba dumneavoastră toată experiența și produsele lor pentru a vă ajuta să vă puneți în aplicare proiectele.
I&I Business Team Concept a fost înființată în 2012 în București și activează în domeniul producerii și comercializării de tâmplărie PVC și aluminiu atât pentru clienții finali, cât și pentru cei care asigură distribuția acestor categorii de produse.

Produsele de tâmplarie sunt executate în fabrica proprie, organizată in 2 puncte de lucru, echipată cu utilaje moderne, performante, fiind astfel capabili să satisfacă rapid și eficient cerințele clienților, indiferent de gradul de complexitate al lucrării.


despre productie


Echipa I&I Business Team Concept  produce sisteme de tâmplărie cu geam termopan din PVC, armate cu oțel zincat, feronerie reglabilă in 3 direcții, denumite generic și Termopane (uși, ferestre, balcoane).

I&I Business Team Concept produce tâmplarie (ferestre, uși) cu profile având 3, 4, 5 sau 6 camere din PVC marca RAMPLAST și SALAMANDER, dar și geam termopan sau tripan în diverse configurații.

Tâmplăria din aluminiu, denumită generic de clienți " Termopane aluminiu " dă posibilitatea realizării de soluții tehnice din cele mai diverse pentru realizarea de uși, ferestre și balcoane, de călitați foarte diferite, în funcție de varianta aleasă de către client.
Tâmplăria din aluminiu produsă de I&I Business Team Concept este disponibilă în urmatoarele variante de deschideri:
•    deschidere laterală
•    deschidere batantă
•    deschidere oscilo-batantă

Alegerea tâmplăriei necesită atenție la toate detaliile, de aceea, inainte de a face o investiție pe termen lung este important să vă informați despre calitatea produselor pe care urmează să le achizitionați.

Experiența acumulată in confecționarea tâmplăriei, precum și montajului bine realizat îi recomandă ca fiind o companie eficientă și o alegere inspirată pentru cei interesați de colaboratori serioși și de produse cu raport/calitate preț corect.

Galerie fotografii i&i business - tâmplărie aluminiu, tâmplărie pvc și termopane

Date de contact I&I BUSINESS TEAM CONCEPT SRL

  • Telefon: 0723 391 843
    Fax: 0354 816 740
  • Persoana de contact: Nespecificat
  • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  • Adresa WEB: http://producatortermopane.com/
  • Adrese:
    • Str. Fântânica, nr.9, sector 2, București

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma I&I BUSINESS TEAM CONCEPT SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi I&I BUSINESS TEAM CONCEPT SRL, Tel: 0723 391 843

Alte firme cu ferestre si tamplarie aluminiu :

RE AL GLASS - tamplarie din aluminiu - pereti cortina - placari cu alucobond
23.04.2009
6872 vizitatori

RE AL GLASS - tamplarie din aluminiu - pereti cortina - placari cu alucobond

SC RE AL Glass SRL este o societate cu capital integral romanesc care functioneaza inca din anul 1995. Specificul societatii este productia, iar obiectul de activitate este axat pe confectionarea si montarea de structuri de aluminiu, cu geam termoizo...
RAȚIU PLAST INTERNAȚIONAL - Tâmplărie PVC și Aluminiu, uși de garaj, automatizări
03.03.2015
4257 vizitatori

RAȚIU PLAST INTERNAȚIONAL - Tâmplărie PVC și Aluminiu, uși de garaj, automatizări

RAȚIU PLAST INTERNAȚIONAL comercializează și montează ferestre și uși din tâmplărie aluminiu și PVC, realizate din profile de calitate de la mărci ca Salamander, Trocal, Rehau, Veka, KBE și Extruplast, precum și accesorii: rulouri exterioare, plase p...
ZET PLAST - Sisteme de Aluminiu și PVC de la A la Z-et!
20.01.2016
4523 vizitatori

ZET PLAST - Sisteme de Aluminiu și PVC de la A la Z-et!

ZET PLAST Cluj-Napoca activează în domeniul tâmplăriei din aluminiu și PVC și efectuează lucrări și producție sisteme din aluminiu sau fațade de sticlă. Societatea produce în atelierul propriu tâmplărie și sisteme din aluminiu (Cortizo, Alumil, Reyne...