LIDERPLAST - Tâmplărie PVC și Aluminiu Cluj - Uși de exterior și ferestre

LIDERPLAST - Tâmplărie PVC și Aluminiu Cluj - Uși de exterior și ferestre

actualizat la 17.08.2017
vizualizări 8189
Compania LIDERPLAST produce uși de exterior, ferestre, obloane și accesorii (glafuri, plase de insecte, jaluzele) folosind profile din PVC și Aluminiu de la producători de renume din domeniu.

LIDERPLAST este partener autorizat VEKA Germania (cel mai mare producător de profile PVC pentru uși și ferestre). Fabrica LIDERPLAST vine  în întâmpinarea clienților săi cu o gamă largă de servicii producând tâmplărie PVC/AL pe mai multe serii de sisteme de profile, și anume:

PVC
 • Tâmplărie PVC executată pe sistemele de profil VEKA Softline 70 AD, VEKA Softline 82 și Vekaslide (culisantă cu ridicare). – aceste serii de profile fac parte din categoria exclusivă.
 • Tâmplărie PVC executată pe sistemele de profile INOUTIC/DECEUNINCK Arcade 71 mm, Eforte 84 mm și HS (culisantă cu ridicare). – aceste serii de profile fac parte din categoria premium – exclusiv.
 • Tâmplărie PVC executată pe sistemul de profil GEALAN S8000. – această serie de profil face parte din categoria medium.

Aluminiu
 • Tâmplărie AL executată pe sistemul de profil SCHÜCO ADS 75 mm și CORTIZO. – aceste serii de profile fac parte din categoria exclusivă.
 • Tâmplărie AL executată pe sistemul de profil ALTEST Ușă Specială. – această serie de profil face parte din categoria premium.

Sticla pentru pachetul termopan
Sticla folosită în procesul de producție al tâmplăriei termoizolante este marca GUARDIAN și SAINT GOBAIN.

FERONERIE
Feroneria folosită în procesul de producție al tâmplăriei termoizolante este marca SIEGENIA și ROTO. 

UȘI REZIDENȚIALE DE EXTERIOR - LIDERPLAST
Pentru a vizualiza această categorie, accesați următorul link:
https://liderplast.eu/ro/usi-exterior

Întreaga gamă de produse este realizată în fabrica proprie a companiei. LIDERPLAST dispune de una dintre cele mai performante fabrici automatizate de tâmplărie PVC și Aluminiu din Transilvania, unde produce la înalte standarde calitative totalitatea produselor finite destinate clienților săi finali.

Fabrica de termopane Liderplast din județul Cluj are o capacitate de producție de aproximativ 750 de unități de uși și ferestre pe zi și deține o linie complet automatizată de producție geam termopan termoizolator și o linie complet automatizată de producție paneluri lise și ornamentale (exemplu: paneluri lise, 3D și cu inox).

Nou: Acum ai posibilitatea să achiziționezi ferestre și uși din PVC sau Aluminiu ONLINE de pe www.liderdoors.ro.
Ușurează-ți munca, alege ONLINE, cumpără ONLINE de pe www.liderdoors.ro.

magazin-online-liderplast
ARCADE 71 - RO - facebook EFORTE 84 - RO - facebook
DOTĂRI FABRICĂ LIDERPLAST: dotare automatizată germană ROTOX | centre de debitare automate | centre de prelucrare PVC automate cu metal | mașini de sudură la 4 capete | CNC-uri automate de debavurare.

LIDERPLAST- Ferestre, uși și tâmplărie PVC și Aluminiu pentru un viitor eficient!

Colaboratorii LIDERPLAST sunt din U.E, iar compania beneficiază de certificat CE și respectă toate standardele U.E privind calitatea în construcții și în producția de uși de exterior și ferestre din PVC și Aluminiu. În cadrul firmei este implementat de 11 ani Sistemul de Management al Calității conform ISO 9001:2008.

Compania LIDERPLAST livrează atât pe piața din România, cât și la export. Astfel, rețeaua de export a firmei este prezentă în peste 12 țări europene precum: România, Ungaria, Cehia, Slovacia, Austria, Slovenia, Germania, Belgia, Grecia, Croația, Italia, Franța.

Galerie fotografii liderplast - tâmplărie pvc și aluminiu cluj - uși de exterior și ferestre

Date de contact LIDERPLAST SRL

 • Telefon: 0745 239 502
  Fax: Nespecificat
 • Persoana de contact: Iftime Andreea
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.liderplast.ro
 • Adrese:
  • FABRICA LIDERPLAST: 

  Nr. 14 A, Sat Lita, Comuna Săvădisla, jud. Cluj, România
  Telefon: 0752/132.412; 0742/208.730


  Pentru mai multe informații sau date tehnice legate de produsele și serviciile companiei LIDERPLAST, vă rugăm să accesați www.liderplast.ro , www.liderplast.eu sau www.liderdoors.ro .
  Pentru oferte de prețuri, vă rugăm să transmiteți solicitările dvs. pe următoarele adrese de e-mail: , sau .

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma LIDERPLAST SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi LIDERPLAST SRL, Tel: 0745 239 502

Alte firme cu ferestre si tamplarie pvc :

ALMAIRIM - Producător tâmplărie termopan din PVC și aluminiu
12.09.2018
1307 vizitatori

ALMAIRIM - Producător tâmplărie termopan din PVC și aluminiu

De peste 20 de ani, ALMAIRIM PRODCOM IMPEX activează cu succes pe piața românească, întreaga echipă Almairim fiind pregătită în a oferi soluții inteligente și ultramoderne pentru tâmplăria termopan. Pachetul de servicii este complet, reușind să satis...
HELIOS - FERESTRE ȘI UȘI TERMOIZOLANTE
20.08.2018
9109 vizitatori

HELIOS - FERESTRE ȘI UȘI TERMOIZOLANTE

Helios este marca sub care BDM Grup Invest produce și comercializează ferestre și uși termoizolante din PVC și aluminiu încă din anul 2004. Activitatea de producție se desfășoară într-o locație dotată cu utilaje de ultimă tehnologie, este complet aut...
THERMO TIME - Tâmplărie PVC, tâmplărie aluminiu, rulouri aluminiu și uși interioare
04.10.2018
9325 vizitatori

THERMO TIME - Tâmplărie PVC, tâmplărie aluminiu, rulouri aluminiu și uși interioare

THERMO TIME este aliatul tău în alegerea gamei complete de tâmplărie PVC, aluminiu și lemn, dar și uși, rulouri aluminiu, glafuri și jaluzele pentru amenajări de calitate și estetice! Thermo Time - Tâmplărie PVC, aluminiu și lemn pentru amenajări in...