LIDERPLAST - Tâmplărie PVC și Aluminiu Cluj - Uși de exterior și ferestre

LIDERPLAST - Tâmplărie PVC și Aluminiu Cluj - Uși de exterior și ferestre

actualizat la 17.08.2017
vizualizări 6260

Prezentare firmă

Compania LIDERPLAST produce uși de exterior, ferestre, obloane și accesorii (glafuri, plase de insecte, jaluzele) folosind profile din PVC și Aluminiu de la producători de renume din domeniu.

LIDERPLAST este partener autorizat VEKA Germania (cel mai mare producător de profile PVC pentru uși și ferestre). Fabrica LIDERPLAST vine  în întâmpinarea clienților săi cu o gamă largă de servicii producând tâmplărie PVC/AL pe mai multe serii de sisteme de profile, și anume:

PVC
 • Tâmplărie PVC executată pe sistemele de profil VEKA Softline 70 AD, VEKA Softline 82 și Vekaslide (culisantă cu ridicare). – aceste serii de profile fac parte din categoria exclusivă.
 • Tâmplărie PVC executată pe sistemele de profile INOUTIC/DECEUNINCK Arcade 71 mm, Eforte 84 mm și HS (culisantă cu ridicare). – aceste serii de profile fac parte din categoria premium – exclusiv.
 • Tâmplărie PVC executată pe sistemul de profil GEALAN S8000. – această serie de profil face parte din categoria medium.

Aluminiu
 • Tâmplărie AL executată pe sistemul de profil SCHÜCO ADS 75 mm și CORTIZO. – aceste serii de profile fac parte din categoria exclusivă.
 • Tâmplărie AL executată pe sistemul de profil ALTEST Ușă Specială. – această serie de profil face parte din categoria premium.

Sticla pentru pachetul termopan
Sticla folosită în procesul de producție al tâmplăriei termoizolante este marca GUARDIAN și SAINT GOBAIN.

FERONERIE
Feroneria folosită în procesul de producție al tâmplăriei termoizolante este marca SIEGENIA și ROTO. 

UȘI REZIDENȚIALE DE EXTERIOR - LIDERPLAST
Pentru a vizualiza această categorie, accesați următorul link:
https://liderplast.eu/ro/usi-exterior

Întreaga gamă de produse este realizată în fabrica proprie a companiei. LIDERPLAST dispune de una dintre cele mai performante fabrici automatizate de tâmplărie PVC și Aluminiu din Transilvania, unde produce la înalte standarde calitative totalitatea produselor finite destinate clienților săi finali.

Fabrica de termopane Liderplast din județul Cluj are o capacitate de producție de aproximativ 750 de unități de uși și ferestre pe zi și deține o linie complet automatizată de producție geam termopan termoizolator și o linie complet automatizată de producție paneluri lise și ornamentale (exemplu: paneluri lise, 3D și cu inox).

Nou: Acum ai posibilitatea să achiziționezi ferestre și uși din PVC sau Aluminiu ONLINE de pe www.liderdoors.ro.
Ușurează-ți munca, alege ONLINE, cumpără ONLINE de pe www.liderdoors.ro.

magazin-online-liderplast
ARCADE 71 - RO - facebook EFORTE 84 - RO - facebook
DOTĂRI FABRICĂ LIDERPLAST: dotare automatizată germană ROTOX | centre de debitare automate | centre de prelucrare PVC automate cu metal | mașini de sudură la 4 capete | CNC-uri automate de debavurare.

LIDERPLAST- Ferestre, uși și tâmplărie PVC și Aluminiu pentru un viitor eficient!

Colaboratorii LIDERPLAST sunt din U.E, iar compania beneficiază de certificat CE și respectă toate standardele U.E privind calitatea în construcții și în producția de uși de exterior și ferestre din PVC și Aluminiu. În cadrul firmei este implementat de 11 ani Sistemul de Management al Calității conform ISO 9001:2008.

Compania LIDERPLAST livrează atât pe piața din România, cât și la export. Astfel, rețeaua de export a firmei este prezentă în peste 12 țări europene precum: România, Ungaria, Cehia, Slovacia, Austria, Slovenia, Germania, Belgia, Grecia, Croația, Italia, Franța.

Galerie fotografii liderplast - tâmplărie pvc și aluminiu cluj - uși de exterior și ferestre

Date de contact LIDERPLAST SRL

 • Telefon: 0745 239 502
  Fax: Nespecificat
 • Persoana de contact: Iftime Andreea
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.liderplast.ro
 • Adrese:
  • FABRICA LIDERPLAST: 

  Nr. 14 A, Sat Lita, Comuna Săvădisla, jud. Cluj, România
  Telefon: 0752/132.412; 0742/208.730


  Pentru mai multe informații sau date tehnice legate de produsele și serviciile companiei LIDERPLAST, vă rugăm să accesați www.liderplast.ro , www.liderplast.eu sau www.liderdoors.ro .
  Pentru oferte de prețuri, vă rugăm să transmiteți solicitările dvs. pe următoarele adrese de e-mail: , sau .

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma LIDERPLAST SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi LIDERPLAST SRL, Tel: 0745 239 502

Alte firme cu ferestre :

DEMARCO DALY - Tâmplărie PVC, tâmplărie Aluminiu, uși și ferestre
13.09.2013
3827 vizitatori

DEMARCO DALY - Tâmplărie PVC, tâmplărie Aluminiu, uși și ferestre

Compania Demarco Daly, cu sediul în Cluj-Napoca, produce uși și ferestre din PVC și Aluminiu. Peste 14 ani de experiență în domeniu!Cu o experiență de peste 14 ani în domeniu, Demarco Daly reușește să satisfacă cerințele clienților săi zi de zi. Echi...
THETA INVEST - Confecționare și montaj tâmplărie din PVC și aluminiu
09.06.2017
5199 vizitatori

THETA INVEST - Confecționare și montaj tâmplărie din PVC și aluminiu

THETA INVEST SRL se ocupă cu montarea și confecționara de tâmplărie PVC și din aluminiu cu geam termoizolator. Firma Theta Invest își desfăsoară activitatea în domeniul construcțiilor industriale și civile și dispune de un portofoliu bogat de lucrări...
Generic Prodimpex - Producător uși și ferestre din lemn și elemente de mobilier pentru amenajări
28.08.2017
20703 vizitatori

Generic Prodimpex - Producător uși și ferestre din lemn și elemente de mobilier pentru amenajări

Generic Prodimpex este un important producător de ferestre din lemn și uși de exterior sau de interior, toate produsele fabricate fiind caracterizate de un nivel superior de calitate. Portofoliul de produse include și alte elemente din lemn destinate...