MEGAMUTĂRI - Servicii profesionale de mutări, manipulare și transport intern și internațional

MEGAMUTĂRI - Servicii profesionale de mutări, manipulare și transport intern și internațional

actualizat la
25.09.2020
vizualizări
20912
2 voturi
status
actualizat

MEGAMUTĂRI are grijă să transporte obiectele personale la noua ta locuință! Compania asigură servicii profesionale de mutări, servicii complete de montaj mobilă, manipulare obiecte, transport, împachetare și ambalare. Cu ajutorul ei beneficiezi de eficiență și atenție deosebită pentru ca lucrurile să ajungă în maximă siguranță la destinație.

Firma MEGAMUTĂRI evaluează gratuit și planifică mutarea astfel încât clienții să scape de griji. Mai mult, aceasta se ocupă de ambalatul mobilei, obiectelor personale, electrocasnicelor, accesoriilor fragile și nu numai.

megamutari Cluj Napoca

 • SERVICII PROFESIONALE DE MUTĂRI

MEGAMUTĂRI oferă servicii complete de mutări atât pe teritoriul României, cât și pe plan European. La cerere se pot împacheta obiectele personale, demonta şi monta mobilier.

 • SERVICII COMPLETE DE MONTAJ MOBILĂ

Compania prestează servicii profesionale de demontare și/sau remontare mobilă și instalare electrocasnice incorporabile cu electricieni și instalatori autorizați. Garanție 2 ani!

 • MANIPULARE ȘI TRANSPORT SPECIAL

Transportul și manipularea obiectelor atipice, voluminoase sau grele (piane, seifuri, obiecte de artă) se efectuează în mod sigur, punând la dispoziție profesioniști și echipamente. Se pot manevra în siguranță, fără a afecta finisajele clădirii, obiecte de până la 1 tonă pe scări, scripeți sau lifturi

 • ÎNCHIRIERI DUBE/AUTOUTILITARE DEDICATE PENTRU TRANSPORT

MEGAMUTĂRI oferă servicii de închiriere dube, autoutilitare și remorci în regim rent-a-car (cu șofer sau fără).

 • ÎMPACHETARE, AMBALARE

Compania pune la dispoziție servicii profesionale de împachetare la cele mai înalte standarde disponibile. Împachetarea bunurilor și pregătirea atentă pentru transport reprezintă o etapă importantă din mutare. Astfel, echipa are grijă să simplifice tot acest proces.

 • MANIPULARE

Firma vine în întâmpinare cu o forță de muncă cu experiență vastă în manipulare rapidă și atentă în regim de Leasing de Personal.

 • EVALUARE/CONSULTANȚĂ - GRATUITĂ

În funcție de complexitatea unei lucrări se poate face o evaluare la adresa de origine și la destinația finală. De asemenea, se poate apela la consultanță telefonică pentru a stabili pașii ce urmează să fie efectuați.

Echipa de profesioniști Megamutări este alături de dumneavoastră și cu servicii specializate de mutări interne și externe, ambalarea, demontarea și montarea mobilei, manipulare, transport și amenajare la destinație. Orice produs ai comanda, noi ți-l aducem în cea mai bună stare direct la tine acasă.

* În plus, MEGAMUTĂRI aduce IKEA la tine acasă. Alege produsele favorite de pe Ikea.ro, trimite-ne codurile lor la adresa și noi promitem să ți le aducem în siguranță. Pentru comenzile până în valoare de 500 lei se percepe o taxă fixă de 65 lei. Pentru comenzile în valoare de peste 500 lei se calculează 13% din valoarea produselor de pe bon. Deoarece ne dorim să avem o grijă deosebită față de clienții noștri, ne ocupăm de toate pentru ca tu doar să te bucuri de ceea ce ai cumpărat. Așadar, noi achiziționăm produsele de pe lista ta de cumpărături, le transportăm de la București la Cluj și le livrăm în fiecare sâmbătă până în casa ta. (*livrarea se aplică în Cluj și zonele limitrofe). Noi te ajutăm să ai produsele cu designul dorit pentru ca locuința ta să fie exact cum îți imaginezi!

 

Consultați mai jos lista de servicii oferită de divizia de mutări a companiei!

Galerie fotografii MEGAMUTĂRI - Servicii profesionale de mutări, manipulare și transport intern și internațional

Contact DXG LOGISTICS SRL

 • Telefon: 0748 122 331; 0745 555 941
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Dâmboviței, Nr. 71/14, Cluj-Napoca, jud. Cluj

  E-mail:

 • Adresa WEB: https://megamutari.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma DXG LOGISTICS SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi DXG LOGISTICS SRL, Tel: 0748 122 331; 0745 555 941

2 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti DXG LOGISTICS SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

MARIBLU SPEDITION - Transport marfă, transport confecții, mutări și relocări sedii firme
03.06.2021
3935 vizualizari

MARIBLU SPEDITION - Transport marfă, transport confecții, mutări și relocări sedii firme

MARIBLU SPEDITION oferă servicii de transport marfă la nivel național și efectuează mutări și relocări sedii firme, transport confecții, transport materiale de construcții sau transport mobilă. Compania oferă o gamă completă de servicii de transport,...
MUTANȚII - Aveți o problemă? O mutăm noi!
11.11.2020
10937 vizualizari

MUTANȚII - Aveți o problemă? O mutăm noi!

MUTANȚII este prima companie profesională de mutări din Cluj-Napoca care îți ia greutatea de a muta și transporta mobila, dar și celelalte lucruri din imobil pentru ca tu să te poți bucura de noul domiciliu. Pe lângă servicii de mutări mobilă, echipa...
NIM GLOBAL LOGISTIC - Transport mărfuri - Mutări - Relocări
15.01.2016
3750 vizualizari

NIM GLOBAL LOGISTIC - Transport mărfuri - Mutări - Relocări

Compania NIM GLOBAL LOGISTIC a fost înființată în anul 2011 și este specializată în servicii personalizate de transport intern și internațional și logistică mărfuri. NIM Global Logistic - marfă transportată în siguranță oriunde în Europa! NIM Globa...