SURPLUS - Materiale Sika, calorifere, scări interioare, profile decorative

SURPLUS - Materiale Sika, calorifere, scări interioare, profile decorative

actualizat la
28.05.2020
vizualizări
14929
3 voturi
status
actualizat

Sc. SURPLUS Srl. vă pune la dispoziție produsele Fontanot (scări și balustrade), Irsap (calorifere), Elegance Decor (profile pentru interior și exterior), Italy Gres (gresie și faianță) și Sika (materiale de construcții).

FONTANOT Italia- Datorită caracterului modular al produselor, suntem în măsură să îndeplinim toate cerințele cu produse de calitate, concepute pentru a îmbogăți orice decor. La noi veți descoperi scările cele mai potrivite nevoilor dvs. În show-room-ul nostru vă puteți convinge de calitatea scărilor FONTANOT.

Se poate alege esența și culoarea lemnului, culoarea metalelor, tipul treptei și balustrada cea mai potrivită. Calitatea materiilor prime și design-ul italian al scărilor fac ca produsele FONTANOT să corespundă nevoilor dvs. Scările FONTANOT sunt disponibile în versiunile spirală, rampă, economice și kit. Scările spirală sunt realizate din lemn și inox oferind eleganță și durabilitate. Scările rampă îmbină perfect eleganța și funcționalitatea. Scările economice sunt proiectate pentru a optimiza spațiul locuințelor moderne. Scările kit spirală și rampă sunt foarte ușor de montat.

IRSAP Italia- Cu o experiență de 50 de ani în fabricarea caloriferelor tubulare din oțel, o continuă cercetare tehnologică și dorința de a crea produse inovatoare, IRSAP Italia ne-a cucerit! Astfel, suntem în măsură să punem la dispoziția clienților noștri o gamă largă de calorifere cu design special, disponibile într-o paletă vastă de forme, culori și texturi, care în același timp ne asigură confortul termic de care avem atâta nevoie.

Puteți alege un calorifer din gama clasică, decorativă, cromată, de baie, electrice sau chiar unul care poate fi ușor confundat cu o operă de artă. Însă orice produs veți alege, puteți fi siguri că veți da un plus de culoare și prospețime locuinței dumneavoastră.

ELEGANCE DECOR- Potrivite atât pentru amenajări interioare clasice, cât și moderne, profilele decorative oferă un aspect elegant oricărei încăperi. Alege dintr-o varietate de modele de plinte, brâuri, scafe, cornișe și multe altele! Înfrumusețează fațada casei tale cu profile decorative fabricate special pentru a rezista la intemperii.

ITALY GRES- Sintesi și Abitare sunt cele două game de plăci ceramice pe care le propunem clienților noștrii. O selecție vastă de dimensiuni și culori potrivite gustului contemporan.

O atenție specială este îndreptată către cercetarea de produse, prin utilizarea laboratoarelor complet echipate cu tehnologie de ultimă oră. Astfel clienții finali primesc de fiecare dată produse de o calitate impecabilă.

SIKA- este o companie globală, care furnizează produse chimice specializate pentru construcţii. Domeniile de specialitate ale Sika sunt: etanşări, lipiri, impermeabilizări, consolidarea şi protejarea structurilor portante în construcţii şi industrie. Tradiţia Sika este inovaţia, care să deschidă noi oportunităţi pentru companie, angajaţi şi partenerii săi din comerţ şi industrie.

Totodată, suntem în măsură să vă asigurăm consultanță tehnică în alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastră și prin partenerii noștrii, vă oferim servicii profesionale de montaj.

Galerie fotografii SURPLUS - Materiale Sika, calorifere, scări interioare, profile decorative

Contact SURPLUS SRL

 • Telefon: 0736 104 301; 0364 800 022
  Fax: 0364 800 022
 • Persoana de contact: Radmila Cătinean
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.scaricluj.ro
 • Adrese:

  Str. Constantin Brâncuși, Nr. 95, Cluj-Napoca

  ORAR
  Luni - Vineri:  09.00 - 17.00

  Localizare Surplus Cluj-Napoca
   

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma SURPLUS SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi SURPLUS SRL, Tel: 0736 104 301; 0364 800 022

3 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai colaborat sau cunoşti SURPLUS SRL, poți acorda un vot în CLUJ CONSTRUCT:

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

SIBREM - Balustrade din aluminiu cu sticlă, accesorii și profile pentru tâmplărie din aluminiu și PVC
02.12.2020
9749 vizualizari

SIBREM - Balustrade din aluminiu cu sticlă, accesorii și profile pentru tâmplărie din aluminiu și PVC

SIBREM poduce și furnizează o gamă variată de balustrade din aluminiu, pervaze de interior, pervaze de exterior, plase contra insectelor, sticlă pentru bucătărie, paravane de duș, cutii poștale, garduri și porți din aluminiu, chiar și profile pentru ...
KUM KALE - Producător uși metalice sigur & siguranță
17.06.2020
28258 vizualizari

KUM KALE - Producător uși metalice sigur & siguranță

KUM KALE produce o gamă largă și variată de uși metalice standard și la comandă (la orice dimensiune solicitată de client), uși de interior și balustrade metalice, special concepute pentru locuința dumneavoastră.Știm cât de important este un serviciu...
SINERGIC GROUP INDUSTRY - Confecții metalice, oțeluri carbon și aliate
02.07.2020
2871 vizualizari

SINERGIC GROUP INDUSTRY - Confecții metalice, oțeluri carbon și aliate

SINERGIC GROUP INDUSTRY din Bacău este importator și distribuitor de produse metalice de la producători de top din Europa. CREARE CONFECȚII METALICE ȘI TABLE DE PESTE 25 DE ANI! Suntem de peste 25 de ani pe piața românească și oferim: table HARDOX ...