SURPLUS - materiale Sika, calorifere și scări interioare

SURPLUS - materiale Sika, calorifere și scări interioare

actualizat la 18.05.2017
vizualizări 11311
Firma SURPLUS se ocupă cu produse marca Fontanot cum sunt scările interioare și balustradele cerate într-o manieră elegantă pentru îndeplinirea nevoilor tuturor clienților. Gama noastră de produse conține și materiale Sika, dar și calorifere IRSAP. Produsele firmei noastre dispun de un caracter modular pentru a putea îmbogăți orice decor posibil.

Firma Surplus din Cluj-Napoca pune la dispoziția celor interesați balustrade și scări potrivite tuturor cerințelor și nevoilor. Balustradele din inox, sticlă și plexiglas din gama railing Fontanot sunt ușor de montat și sunt făcute atât pentru interior cât și pentru exterior, se adaptează la orice arhitectură și vin cu soluții de fixare reglabile.

Gama de scări Fontanot pot fi personalizate după gusturile fiecăruia; clienții pot alege culoarea materialelor, esența lemnului, tipul treptei, chiar și balustrada. Scările sunt de calitate superioară și au design italian. Scările Fontanot sunt de diferite modele: tip spirală, rampă, economice și kit.


                                      - Mărci de renume asociate cu firma SURPLUS -

Scări și balustrade FONTANOT Italia
Firma Surplus este alegera corectă atunci când vine vorba de scări și balustrade, deoarece toate au caracter modular ceea ce ajută la îmbogățirea oricărui decor. Show-room-ul firmei este locul perfect unde clienții se pot convinge de calitatea și aspectul scărilor și a balustradelor marca Fontanot. Gama Railing Fontanot de balustrade din inox, sticlă și plexiglas sunt ușor de montat, potrivite pentru exterior cât și pentru interior, vin cu soluții de fixare reglabile dar fără suduri între elemente. Scările Fontanot pot fi personalizate după nevoile și gustul fiecărui client în parte.

Pot fi alese:esența și culoarea lemnului, culoarea metalelor, tipul treptei și balustrada. Design-ul italian împreună cu materialele de calitate fac din produsele marca Fontanot alegerea corectă. Scările Fontanot sunt disponibile în diferite modele cum sunt rampa, spirala, kit sau economice. Scările spirală sunt realizate din lemn și inox, oferind eleganță și durabilitate. Scările rampă îmbină perfect eleganța și funcționalitatea. Scările economice sunt proiectate pentru a optimiza spațiul locuințelor moderne. Scările kit spirală și rampă sunt foarte ușor de montat.


Calorifere IRSAP ITALIA
Firma Surplus oferă clienților o varietate de calorifere cu design-uri inovative care vin într-o paletă vastă de forme, culori și texturi, dar oferă și confortul termic necesar. IRSAP Italia dispune de peste 50 de ani de experiență în fabricarea caloriferelor tubulate din oțel dar și de cercetare continuă în tehnologie pentru a crea și a oferi cele mai bune produse. Caloriferele pot fi alese dintr-o gamă clasică, decorativă, cromată, de baie, electrice sau chiar unul care poate arăta ca o piesă de artă. Fiecare produs ales aduce un plus de eleganță și prospețime casei tale.


Materiale SIKA
Compania globală Sika furnizează produse chimice special concepute pentru construcții, iar domeniile de specialitate ale companiei sunt: tanșări, lipiri, impermeabilizări, consolidarea și protejarea structurilor portante în construcţii și industrie. Compania Sika se bazează pe inovație ceea ce deschide drumul către noi oportunități pentru companie, angajați, parteneri din industrie și comerț.

Sika se concentrează pe două direcții, prin intermediul Diviziei Construction și Diviziei Industry, respectiv pe patru grupe de clienți: Concrete - producătorii de betoane și de ciment, de elemente prefabricate; Contractors - antreprenori industriali, aplicatori, arhitecți, proiectanți și specificatori; Distribution - dealeri, lanțuri DIY, centre pentru amenajarea locuințelor; Industry - clienți din industria producătoare auto și industria maritimă, din aftermarket, transport sau din domeniul aplicațiilor electrocasnice.

PROMOȚII DE -10% ORICÂND!

Galerie fotografii surplus - materiale sika, calorifere și scări interioare

Date de contact SURPLUS SRL

 • Telefon: 0736 104 301; 0364 800 022
  Fax: 0364 800 022
 • Persoana de contact: Radmila Cătinean
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.scaricluj.ro
 • Adrese:
  • Str. Constantin Brâncuși, nr. 95, Cluj-Napoca
  Localizare Surplus Cluj-Napoca

   

  ORAR:

  • Luni - Vineri:  09.00 - 17.00
   

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma SURPLUS SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi SURPLUS SRL, Tel: 0736 104 301; 0364 800 022

Alte firme cu balustrade :

EDELWAND - Tâmplărie din aluminiu, PVC și lemn, pereți cortină și fațade ventilate
06.02.2017
2419 vizitatori

EDELWAND - Tâmplărie din aluminiu, PVC și lemn, pereți cortină și fațade ventilate

Societatea EDELWAND a fost înființată în anul 2011 și activează în domeniul amenajărilor interioare și exterioare, fiind specializată în realizarea de pereți cortină și fațade ventilate, fabricarea și montajul balustradelor de sticlă și producția de ...
PRISMA C4 - Experți în tâmplărie din lemn masiv!
30.07.2014
5643 vizitatori

PRISMA C4 - Experți în tâmplărie din lemn masiv!

Cei care doresc să își echipeze casa cu uși, ferestre, scări sau mobilier nou pot apela cu încredere la Prisma C4, companie cu experiență de peste 20 ani în producția de tâmplărie din lemn masiv. Prisma C4 execută la comandă o gamă variată de uși int...
BALUSTRADE INOX Cluj | Tel. 0769 994 506 | CONFECȚII METALICE | CONFECȚII INOX | FIER FORJAT
08.08.2017
2208 vizitatori

BALUSTRADE INOX Cluj | Tel. 0769 994 506 | CONFECȚII METALICE | CONFECȚII INOX | FIER FORJAT

Firma INOX BRAȘOV este specializată în producția și montajul de balustrade inox, atât pentru construcții civile, cât și pentru construcții industriale, oriunde în țară, oferind o gamă largă de confecții inox, confecții metalice și produse fier forjat...