SURPLUS - Materiale Sika, calorifere și scări interioare

SURPLUS - Materiale Sika, calorifere și scări interioare

actualizat la
07.06.2019
vizualizări
13498
3 voturi
status
actualizat

Sc. SURPLUS Srl. vă pune la dispoziție produsele Fontanot (scări și balustrade), Irsap (calorifere), Elegance Decor (profile pentru interior și exterior), Italy Gres (gresie și faianță) și Sika (materiale de construcții).

FONTANOT Italia- Datorită caracterului modular al produselor, suntem în măsură să îndeplinim toate cerințele cu produse de calitate, concepute pentru a îmbogăți orice decor. La noi veți descoperi scările cele mai potrivite nevoilor dvs. În show-room-ul nostru vă puteți convinge de calitatea scărilor FONTANOT.

Se poate alege esența și culoarea lemnului, culoarea metalelor, tipul treptei și balustrada cea mai potrivită. Calitatea materiilor prime și design-ul italian al scărilor fac ca produsele FONTANOT să corespundă nevoilor dvs. Scările FONTANOT sunt disponibile în versiunile spirală, rampă, economice și kit. Scările spirală sunt realizate din lemn și inox oferind eleganță și durabilitate. Scările rampă îmbină perfect eleganța și funcționalitatea. Scările economice sunt proiectate pentru a optimiza spațiul locuințelor moderne. Scările kit spirală și rampă sunt foarte ușor de montat.

IRSAP Italia- Cu o experiență de 50 de ani în fabricarea caloriferelor tubulare din oțel, o continuă cercetare tehnologică și dorința de a crea produse inovatoare, IRSAP Italia ne-a cucerit! Astfel, suntem în măsură să punem la dispoziția clienților noștri o gamă largă de calorifere cu design special, disponibile într-o paletă vastă de forme, culori și texturi, care în același timp ne asigură confortul termic de care avem atâta nevoie.

Puteți alege un calorifer din gama clasică, decorativă, cromată, de baie, electrice sau chiar unul care poate fi ușor confundat cu o operă de artă. Însă orice produs veți alege, puteți fi siguri că veți da un plus de culoare și prospețime locuinței dumneavoastră.

ELEGANCE DECOR- Potrivite atât pentru amenajări interioare clasice, cât și moderne, profilele decorative oferă un aspect elegant oricărei încăperi. Alege dintr-o varietate de modele de plinte, brâuri, scafe, cornișe și multe altele! Înfrumusețează fațada casei tale cu profile decorative fabricate special pentru a rezista la intemperii.

ITALY GRES- Sintesi și Abitare sunt cele două game de plăci ceramice pe care le propunem clienților noștrii. O selecție vastă de dimensiuni și culori potrivite gustului contemporan.

O atenție specială este îndreptată către cercetarea de produse, prin utilizarea laboratoarelor complet echipate cu tehnologie de ultimă oră. Astfel clienții finali primesc de fiecare dată produse de o calitate impecabilă.

SIKA- este o companie globală, care furnizează produse chimice specializate pentru construcţii. Domeniile de specialitate ale Sika sunt: etanşări, lipiri, impermeabilizări, consolidarea şi protejarea structurilor portante în construcţii şi industrie. Tradiţia Sika este inovaţia, care să deschidă noi oportunităţi pentru companie, angajaţi şi partenerii săi din comerţ şi industrie.

Totodată, suntem în măsură să vă asigurăm consultanță tehnică în alegerea produselor potrivite nevoilor dumneavoastră și prin partenerii noștrii, vă oferim servicii profesionale de montaj.

Galerie fotografii surplus - materiale sika, calorifere și scări interioare

Contact SURPLUS SRL

 • Telefon: 0736 104 301; 0364 800 022
  Fax: 0364 800 022
 • Persoana de contact: Radmila Cătinean
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.scaricluj.ro
 • Adrese:

  Str. Constantin Brâncuși, Nr. 95, Cluj-Napoca

  ORAR
  Luni - Vineri:  09.00 - 17.00

  Localizare Surplus Cluj-Napoca
   

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma SURPLUS SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi SURPLUS SRL, Tel: 0736 104 301; 0364 800 022

3 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai colaborat sau cunoşti SURPLUS SRL, poți acorda un vot în CLUJ CONSTRUCT:

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

INVEST PARTNER - distribuitor gresie si faianta - obiecte sanitare si instalatii
04.06.2009
15692 vizualizari

INVEST PARTNER - distribuitor gresie si faianta - obiecte sanitare si instalatii

INVEST PARTNER este solutia completa in amenajari interioare, instalatii, materiale pentru finisaje, obiecte tehnico sanitare. Noi punem accent pe calitatea deosebita a produselor si serviciilor pe care le oferim in dorinta de a intampina nevoile cli...
iTiles - Gresie, faianță, instalații sanitare și parchet
05.09.2017
3846 vizualizari

iTiles - Gresie, faianță, instalații sanitare și parchet

iTiles by DS este magazinul online al showroomului iDesign by DS și oferă o gamă largă și diversificată de faianță, gresie, parchet, mozaic, obiecte sanitare, dar și piese speciale pentru locuința ta! De asemenea, firma asigură alternative și asisten...
ANDORA - gresie si faianta import Spania si Italia - obiecte sanitare - parchet
18.02.2011
11339 vizualizari

ANDORA - gresie si faianta import Spania si Italia - obiecte sanitare - parchet

Firma Andora va ofera o gama larga de produse, de la gresie, faianta, obiecte sanitare, la parchet, pentru a transforma locuinta dumneavoastra intr-un ambient modern sau clasic, futurist sau vintage, in culori vii sau monocromate. Toate asteptarile d...