TIMAR DISTRIB - Scule și echipamente, producție benzi bi-metal, ascuțire discuri circulare

TIMAR DISTRIB - Scule și echipamente, producție benzi bi-metal, ascuțire discuri circulare

actualizat la
04.05.2023
vizualizări
1685
1 voturi
status
actualizat

Timar Distrib este o companie de distribuție cu sediul în Craiova, România, specializată în importul și distribuția de scule și echipamente de înaltă calitate pentru diverse industrii, inclusiv construcții, industrii grele, bricolaj (DIY) și multe altele.

FireShot Capture 262 TIMAR Distribuitor Timar Distrib Scule de mana Craiova. Distrib timar.ro

În afară parteneriatelor exclusive cu numeroase branduri internaționale renumite, Timar Distrib colaborează și cu peste 50 de furnizori suplimentari, oferind astfel clienților săi o gamă largă de produse și servicii pentru a satisface diverse nevoi și cerințe.

Acestea sunt branduri de renume ca Pferd, Taf, Norton, Milwaukee, Dewalt, Keyang, Husqvarna (grădină și construcții), Stanley, Sola, Knipex, Rothenberger, Maykestag, Index, Rigid, Portwest, Cerva, Delta Plus și multe altele.

TIMAR aduce în exclusivitate pe piață următoarele branduri:

 • AMBRO-SOL este o companie specializată în producția și îmbutelierea de produse chimice și aerosoli 1.
 • Compania produce o gamă largă de produse în spray, inclusiv dezinfectanți și igienizanți pentru medii, suprafețe și țesături.
 • LABOR HOLLAND este un furnizor internațional de burghie pentru metal, lemn, zidărie și beton, precum și o gamă completă de ferăstraie și accesorii.
 • Cu peste 35 de ani de experiență, aceștia sunt capabili să furnizeze produse de înaltă calitate în 44 de țări din întreaga lume.
 • Rotec: specializat în discuri de tăiere și polizare, precum și accesorii pentru mașini unelte.          
 • 3. SP TOOLS EUROPE este o companie care furnizează o gamă largă de scule, inclusiv scule de mână, scule pneumatice și cu acumulatori, cărucioare pentru scule, bănci de lucru și scule speciale pentru sectorul auto, industrial, camioane și remorci, heavy duty și agro.
 •  ARMEG este o companie din Marea Britanie care proiectează și produce accesorii de calitate pentru scule electrice. Compania este recunoscută pentru expertiza sa de neegalat și este singurul producător de burghie SDS+ din Marea Britanie.
 • DURO DIAMONDS este o companie din Marea Britanie care produce o gamă largă de accesorii profesionale de calitate pentru scule electrice, inclusiv diamante sintetice, carbură, abrazive și oțel călit 1.
 • Produsele lor taie, găuresc, mănâncă și sparg o gamă largă de materiale de construcție în patru niveluri de performanță: Ultra, Plus, Standard și Base.
 • CENTRAL Lobão este o companie portugheză specializată în scule, mașini, echipamente, materiale electrice și iluminat, axată pe domeniile construcțiilor, bricolajului, agriculturii și grădinilor.
 • Compania oferă o gamă largă de produse, inclusiv roçadore cu rucsac de 47 CC, mașini de spălat cu presiune de 150 bar și compresoare mini portabile
 • Vito Tools: furnizează o gamă largă de scule electrice și accesorii, inclusiv burghie, polizoare și ciocane rotopercutante.
 • TECHNIFLEX este o companie poloneză care produce discuri abrazive sub marca Incoflex.
 • Compania este recunoscută pentru utilizarea tehnologiilor moderne, managementul eficient și personalul calificat.
 • Produsele lor sunt realizate cu ingrediente de top și sunt supuse unor teste riguroase pentru a asigura calitatea și performanța.
 • ZETTEX este un furnizor internațional de produse industriale din Olanda care produc adezivi, etanșanți, spumă poliuretanică, aerosoli și curățători 12.
 • Acestea sunt destinate industriei construcțiilor și construcțiilor interioare, automobilelor, acoperișurilor, construcțiilor de iahturi, industriei sanitare, izolației, vitrajului, rezistenței la foc, renovării betonului, curățării, lubrifierii și conservării.
               

Sub - branduri Lobão:

 •  VITO PRO POWER este un sub-brand al companiei Central Lobão, specializat în producția de scule electrice și accesorii .
 • Printre produsele lor se numără generatoare de curent cu AVR pe benzină de 230 V și 8 kVA, cu putere maximă de 6.5 KW și putere continuă de 6.0 KW, bormașini, demolatoare, polizoare, aspiratoare, mașini de spălat cu presiune, etc.
 • VITO TOOLS este un sub-brand al companiei Central Lobão cu peste 30 de ani de experiență în producția de unelte de mâna, șurubelnițe, discuri și accesorii pentru construcții, auto și agricultură.
 • VITO SECURITY este un sub-brand al companiei Central Lobão care conține echipamente de protecție, salopete, bocanci, mansui, pantofi și alte produse pentru sigranta mediului de lucru.
 • ASLO: oferă o gamă variată de produse pentru iluminat, aparataj, circuite electrice.

În plus, Timar Distrib oferă servicii de:

 • sudare a benzilor de bi-metal pentru debitarea metalului, lemnului și cărnii, utilizând o mașină de sudură germană Ideal – BAS.
 • ascuțirea discurilor circulare cu plăcuțe vidia cu o mașină de ascuțit Vollmer din Austria, garantând astfel calitatea și durabilitatea produselor oferite.

Cu o capacitate de producere de peste 500 de benzi pe zi și materie primă adusă din Suedia cu o calitate superioară a oțelului, Timar Distrib oferă atât calitate, cât și excelență în producția de benzi bi-metal.

Timar Distrib oferă soluții complete pentru orice tip de aplicație din domeniile construcțiilor civile și industriale, producției tâmplăriei PVC, a mobilei, din domeniul service-urilor auto, raportul calitate-preț fiind unul corect pentru toate domeniile de activitate.

Produsele sunt distribuite pe plan regional, în județele Dolj, Olt, Teleorman, Argeș, Vâlcea Gorj și Mehedinți, iar pe viitor, compania își dorește mărirea ariei de acoperire atât în țară, cât și în străinătate.

TIMAR DISTRIB - TOTUL DINTR-UN SINGUR LOC!

Galerie fotografii TIMAR DISTRIB - Scule și echipamente, producție benzi bi-metal, ascuțire discuri circulare

Servicii oferite de TIMAR DISTRIB:

 • sudarea benzilor de bi-metal;
 • ascuțirea discurilor circulare;
 • livrare în 24 de ore prin curierat rapid la sediul clientului, în orice localitate sau cu ajutorul flotei noastre în zona Olteniei;
 • transport gratuit în județul Dolj;
 • service specializat pentru produsele în garanție sau post-garanție;

Contact TIMAR DISTRIB S.R.L.

 • Telefon: 0351 464 543
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Strada Râului, nr. 18 H, Craiova

  FACEBOOK: Timar Distrib

  Magazin online: https://www.timarshop.ro/

 • Adresa WEB: https://timar.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti TIMAR DISTRIB S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

TAKTFEST - Accesorii si consumabile scule electrice, sisteme chimice de fixare, accesorii profesionale
24.04.2024
530 vizualizari

TAKTFEST - Accesorii si consumabile scule electrice, sisteme chimice de fixare, accesorii profesionale

TAKTFEST comercializează și livrează la nivel național accesorii și consumabile scule electrice, sisteme chimice de fixare, spume, silicoane și adezivi destinate construcțiilor. Magazinul online importă o gamă largă de produse premium Made in German...
MECSOM - Construcții și confecții metalice, recuperări deșeuri
03.07.2024
2976 vizualizari

MECSOM - Construcții și confecții metalice, recuperări deșeuri

MECSOM se ocupă cu fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice. De asemenea, realizează lucrări de sudură, prelucrări mecanice, finisaje interioare și exterioare, izolații termice și multe alte servicii din domen...
PLASTTEH – Plastice tehnice (poliamidă, POM, polietilenă, teflon, textolit, etc.), scule așchietoare, scule și unelte de mână și electrice, rulmenți
16.11.2020
17408 vizualizari

PLASTTEH – Plastice tehnice (poliamidă, POM, polietilenă, teflon, textolit, etc.), scule așchietoare, scule și unelte de mână și electrice, rulmenți

Compania PLASTTEH activează în domeniul industrial și agricol, oferind o gamă diversificată de plastice tehnice sub forma de bare, plăci, bucșe, folii (poliamidă, POM, PTFE, polietilenă, PEEK, teflon, textolit, etc.), scule așchietoare, scule și unel...