ALECO AIR - Vânzare și închiriere dezumidificatoare, purificatoare de aer, aeroterme

ALECO AIR - Vânzare și închiriere dezumidificatoare, purificatoare de aer, aeroterme

actualizat la
03.09.2018
vizualizări
8995
4 voturi
5 ALECO AIR - Vânzare și închiriere dezumidificatoare, purificatoare de aer, aeroterme
status
actualizat
ALT ALECO GROUP s-a înființat în anul 2006 din dorința de a aduce un plus de sănătate, dar și un aer curat în cămine. Astfel, a luat naștere ALECOAIR (alecoair.ro), o ramură specializată numai pe dezumidificatoare, purificatoare de aer, umidificatoare și spălătoare de aer, aeroterme, aere condiționate portabile, ventilatoare și aparate de măsură și unelte electrice. Întreaga gamă de produse este dedicată tuturor oamenilor care au nevoie de un aer mai curat, fără umiditate si fără mucegai, oamenilor care au nevoie de umiditate, în mod special copiilor nou născuți, oamenilor care au probleme cu respirația, care sunt alergici, aici incluzându-se purificatoarele și sterilizatoarele noastre de aer.

ALECO AIR - cu noi respiri un aer mai curat!

head-aleco

Produsele pot fi sortate în funcție de numeroase criterii: preț, suprafața camerei sau a casei în mp, capacitatea de dezumidificare, funcții suplimentare precum ionizare, purificare prin filtre hepa, cărbune, plasmă, lampă UV, umidificare sau funcționare continuă, nivelul de zgomot, consum, debit de aer, precum si alți parametrii ce fac diferența între un model sau altul.


Dezumidificatoarele - ajută întreaga familie să respire un aer mai curat și să beneficieze de un confort sporit prin atingerea nivelului de umiditate optim, indiferent de anotimp. Un dezumidificator te ajută să eviți afecțiunile pulmonare și să economisești bani prin protejarea lucrurilor din casă, dar și un consum mai mic al energiei necesar încălzirii.
Purificator de aer - este special conceput pentru a îmbunătăți calitatea aerului din orice spațiu, anihilând microparticule precum virușii, microbii sau bacteriile. Aceste calități fac ca un purificator de aer să aibă și un rol medical, deloc de neglijat.
Umidificatoarele - sunt special concepute pentru a menține umiditatea necesară atunci când aerul este prea uscat în încăpere. Atunci când detectează un nivel scăzut al umidității, aparatul pulverizează în aer vapori de apă care sunt împinși în cameră de un sistem de ventilație. Unele umidificatoare de aer sunt dotate și cu sisteme de aromaterapie ce pulverizează în aer diverse tipuri de arome.
Sistem de încălzire cu aer cald - este eficient în special când se dorește climatizarea unei incinte pe perioade limitate de timp. Cu ajutorul unui generator de aer cald, temperatura este ridicată rapid, chiar de la temperaturi de sub zero grade la temperaturi de peste 20 de grade pentru a asigura confortul termic necesar. Astfel de echipamente pot fi foloste cu succes și la uscarea rapidă a incintelor unde se desfășoară lucrări de amenajare, până iarna târziu.
Aparate de aer condiționat mobil - are avantajul că îl poți muta din încăpere în încăpere, folosindu-l exact acolo unde ai nevoie de un aer mai rece, mai confortabil. Un aparat mobil de aer condiționat este mult mai ușor de întreținut și curățat, poate fi simplu orientat în orice direcție pentru un maxim de confort și poate sa fie instalat mult mai ușor în orice spațiu închis. Poți folosi un astfel de aparat chiar și într-un cort sau stând expozițional, cu o instalare rapidă și eficientă.
Ventilatoare - În birourile neventilate corespunzător, capacitatea de concentrare scade considerabil, iar utilizarea unui ventilator este esențială. Într-un subsol sau o cămară neaerisită, produsele depozitate se pot deteriora mult mai repede. Un ventilator poate fi foarte util în multe alte cazuri și pentru diferite spații.
Dispozitivele de măsură și control - comercializate de noi pot furniza cu ușurință toate informațiile de care aveți nevoie cum ar fi: umiditatea, temperatura și calitatea aerului într-o încăpere, viteza vântului, nivelul de radiații creat de diferitele sisteme wireless și de aparatele care lucrează pe frecvență înaltă, temperatura anumitor suprafețe, nivelul emisiilor, valori ale curentului electric, nivelul de zgomot, intensitatea luminii și alte valori din diverse domenii de aplicații.
Scule electrice și unelte - Oferta de șurubelnițe electrice, mașini de găurit, pistoale cu aer fiebinte sau alte scule electrice este completată de gama de accesorii care îți permit să te adaptezi oricărei lucrări: acumulatori suplimentari, set biți, set de spirale lemn/fier sau seturi de burghie pentru diferite tipuri de materiale sau alte accesorii necesare.

Echipa de specialiști Alt Aleco Group oferă consultanță de specialitate înainte, cât și după cumpărarea sau închirierea produselor, service la toate produsele comercializate și soluții optime legate de problema umidității.

Galerie fotografii aleco air - vânzare și închiriere dezumidificatoare, purificatoare de aer, aeroterme

Contact Alt Aleco Group SRL

 • Telefon: 0758 090 141
  Fax: Nespecificat
 • Persoana de contact: Alexandru Tuca
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://alecoair.ro/
 • Adrese:
  • Str. Cătinei, Nr. 14, Sector 6, București

  Livrare rapidă oriunde în țară!

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma Alt Aleco Group SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi Alt Aleco Group SRL, Tel: 0758 090 141

4 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai colaborat sau cunoşti Alt Aleco Group SRL, poți acorda un vot în CLUJ CONSTRUCT:

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

SOLDEC - Dezumidificare și umidificare în construcții
11.03.2019
9177 vizualizari

SOLDEC - Dezumidificare și umidificare în construcții

SOLDEC se ocupă cu activitatea de dezumidificare în construcții, fiind prima companie din România care și-a orientat exclusiv activitatea în acest domeniu. Compania Soldec oferă clienților săi dezumidificatoare profesionale, dezumidificatoare industr...
PROF TECH CONSULTING - Dezumidificare în construcții, climatizare și tratarea aerului
24.07.2019
10565 vizualizari

PROF TECH CONSULTING - Dezumidificare în construcții, climatizare și tratarea aerului

PROF TECH CONSULTING se ocupă de comercializarea dezumidificatoarelor, purificatoare aer, aparate de aer condiționat, umidificatoare și o gamă variată de aparate de control a umidității, temperaturii și a calității aerului.Gama extinsă de produse dis...
MAGNET CENTER - Magazin online de scule și utilaje pentru construcții și amenajări
26.10.2016
10771 vizualizari

MAGNET CENTER - Magazin online de scule și utilaje pentru construcții și amenajări

Societatea MAGNET CENTER SRL a fost înființată în anul 2008 și are ca principal obiect de activitate comercializarea de scule si utilaje folosite în realizarea construcțiilor și amenajărilor. Având la dispoziție o echipa cu peste 10 ani în vânzarea e...