Construcții imobiliare noi

Ansambluri rezidentiale de apartamente noi, constructii imobiliare noi în Cluj Napoca. Adrese și informații de complete de contact.

16 firme
CLAR RESIDENCE PARK - Ansamblu rezidențial în Cluj-Napoca
26.09.2018
303 vizitatori

Ansamblul rezidențial CLAR RESIDENCE PARK situat pe strada Mihai Românu din Cluj-Napoca vă prezintă un portofoliu de apartamente noi, perfecte pentru cupluri, familii și persoanele care își doresc un spațiu cu terasă, pentru a petrece plăcu..
STYRONIT - Termoizolație Naturală Perlit
22.03.2018
1557 vizitatori

Compania STYRONIT oferă soluții de termoizolație naturală pe bază de perlită expandată sub formă de tencuială aplicabilă multistrat, manual sau mecanizat, la exterior sau la interior, pentru termoizolarea clădirilor. Fondată în Turcia, S..
VERBAU ROMÂNIA - Antreprenoriat general în construcții industriale, comerciale, civile și agricole
21.02.2018
6328 vizitatori

Verbau Romania  SRL este o societate de antreprenoriat în construcţii, înfiinţată în anul 2006 de un grup de ingineri cu o vastă experienţă, în parteneriat cu societatea VER-BAU Építőipari és Szolgáltató Kft, specializată în antrep..
Luca Prest - Proiectare și execuție construcții civile și industriale, parcuri eoliene, închiriere utilaje
22.01.2018
6720 vizitatori

Compania Luca Prest execută o gamă largă de servicii, pornind de la construcții civile, industriale, speciale, execuție parcuri eoliene și proiectare, până la închiriere utilaje și antreprenoriat general. Firma de construcții Luca Prest di..
Ansamblul rezidențial LUMINIA
28.09.2017
4899 vizitatori

Ansamblul Rezidențial Luminia oferă apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, spații colective sau comerciale, locuri de parcare subterane, spații verzi și spații de joacă pentru copii. Situat în apropierea centrului orașului, într-o zonă liniști..
JUNIOR RESIDENCE - apartamente noi în Mărăști, Cluj
21.10.2016
2141 vizitatori

JUNIOR RESIDENCE este un nou ansamblu de apartamente, construit în cartierul Mărăști, care se remarcă prin  zona deosebită în care este amplasat, dar și multitudinea de avantaje pe care le prezintă. Aflat la intersecția dintre str. Sobaril..
BONJOUR RESIDENCE – Ansamblu apartamente noi în Bună Ziua
16.05.2016
1633 vizitatori

Ansamblul BONJOUR RESIDENCE vă oferă o gamă completă de apartamente noi, într-o zonă deosebită în cartierul Bună Ziua, care vine la  pachet cu garaje subterane, imobile cu spații comerciale și de birouri, dar și o panoramă excepțional..