Utilaje în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care asigură servicii de vânzare, închiriere, reparații și piese de schimb pentru utilaje în Cluj.

41 firme
CANTARPROD - Cântare electronice, cântare industriale, cântare auto și case de marcat
22.11.2017
5840 vizitatori

CANTARPROD se ocupă cu producerea și distribuția de cântare industriale, cântare auto, cântare comerciale, cântare macara, cântare electronice, cântare pentru arendă, cântare feroviare, cântare etichetatoare, imprimante fiscale, mașini d..
ELYNYS IMPEX - Materiale de construcții, distribuitor Baumit, finisaje Cluj
15.11.2017
12045 vizitatori

ELINIS IMPEX comercializează materiale de construcții Baumit, adezivi, tencuieli, gleturi, vopseluri lavabile, termoizolații, polistiren, plasă, fibră sticlă, oferind și servicii de placări exterioare cu polistiren expandat, executare tencuie..
TEHNOPREST 2001 - Piese motoare, ciocane hidraulice Promove și reparații utilaje de construcții
07.11.2017
7508 vizitatori

TEHNOPREST 2001 s-a născut din pasiunea pentru reparații motoare, oferind servicii complete pentru toată gama de sisteme mecanice, hidraulice și electrice. Orice lucrare făută cu noi dispune de ganție pentru manoperă, cât și pentru piesele ..
UNIVERSAL SPEDITION - Transport mărfuri și utilaje
10.10.2017
7095 vizitatori

Firma UNIVERSAL SPEDITION asigură servicii complete în domeniul transporturilor, atât la nivel național, cât și internațional. De asemenea, UNIVERSAL SPEDITION a stabilit importante relații de lucru cu firme din România, Europa și spațiul ..
ROMCRETE - Echipamente industriale, vopsire, grunduire, scule și utilaje
27.09.2017
6371 vizitatori

ROMCRETE ECHIPAMENTE Echipamente industriale, pompe și pistoale de vopsit, pompe de gletuit, echipamente aplicare spumă poliuretanică, echipamente de șablare.Din 2008 promovăm și distribuim cu profesionalism în strânsă colaborare cu lider..
LOADCRANES - Reparații macarale, utilaje de ridicat și utilaje hidraulice
28.08.2017
5875 vizitatori

Societatea LOADCRANES este activă pe piața reparațiilor încă din 2004 și are în dotare ateliere bine utilate, mașini de service și personal calificat în domeniu. Prestăm servicii de  întreținere, reparații, modernizări,  mecanice, hi..
SADROM TEH - Poduri rulante, macarale, confecții metalice
28.07.2017
846 vizitatori

SADROM TEH se ocupă cu realizarea de produse de cea mai bună calitate în domeniile construcțiilor civile și industriale, instalațiilor de ridicare și industriei materialelor de construcții. Gama noastră de produse cuprinde structuri metalice..
Terotehnica - Reparații utilaje de construcții și distribuitor piese de schimb Deutz
25.07.2017
519 vizitatori

Firma Terotehnica SRL are ca principal obiect de activitate asigurarea serviciilor de reparație și service pentru diverse echipamente și utilaje de construcții și agricole. De asemenea, Terotehnica este dealer autorizat pentru produsele Deutz, o..
GUZTRANS - Transport rutier de mărfuri intern și internațional
20.06.2017
2417 vizitatori

Firma GUZTRAS SRL se ocupă cu transporturi rutiere de mărfuri la nivel național și internațional.Suntem pe piața românească încă din anul 2004 și am câștigat experiența necesară în asigurarea transportului rutier, atât la nivel nați..
PROFLEX - furtunuri, sisteme de ridicare și service hidraulic
06.06.2017
10125 vizitatori

Proflex SRL este o firmă specializată în comercializarea de echipamente industriale precum sisteme de ridicare și ancorare, furtunuri hidraulice și industriale, cuple și fitinguri industriale. Pachetul de servicii și produse este completat de ..
KONECRANES - echipamente și servicii de ridicare
17.05.2017
7505 vizitatori

KONECRANES din Timișoara este o firmă ce se ocupă cu priectarea, producerea, întreținerea, dar și exploatarea de echipamente de ridicare cum sunt macaralele, podurile rulante, trolii sau electropalane. Suntem prezenți pe piața românească î..
Indal Partner - Utilaje industria alimentara - Instalatii si linii de procesare
08.05.2017
509 vizitatori

INDAL PARTNER SRL este o firmă cu o vastă experiență în domeniu ce oferă utilaje necesare în industria alimentară, în special pentru industria laptelui. Cu un renume câstigat în urma experienței și a realizărilor obținute in domeniul a..
PITRICON - terasamente - transport marfă - piatră concasată și balast - microhidrocentrale
02.05.2017
2257 vizitatori

PITRICON SRL este o firmă cu mai mult de 15 ani de experiență în domeniul construcțiilor civile și industriale. Lista de servicii cuprinde amenajări hidrotehnice, execuție drumuri / poduri, lucrări de terasare, închirierea și transportul d..
PROIECTMETAL - Proiectare și execuție structuri metalice, construcții industriale
13.04.2017
5945 vizitatori

Compania PROIECTMETAL are ca principal obiect de activitate realizarea lucrărilor de infrastructură, proiectarea și executarea de structuri metalice de rezistență, precum și servicii de fasonare oțel beton, activând din 2005 în domeniul cons..
CONVAR - Vanzare echipamente de curatenie stradala si deszapezire - Piese si consumabile
22.03.2017
4707 vizitatori

CONVAR IMEX comercializeaza si distribuie echipamente de deszapezire - lame drepte, lame variabile, pluguri, freze, raspanditoare de material antiderapant, maturatoare de asfalt marca TUCHEL Germania, echipamente de curatenie stradala: pentru terenu..
ASCENSO - ascensoare - lifturi - scari rulante - service lifturi
17.03.2017
11020 vizitatori

Compania ASCENSO din Cluj-Napoca are ca obiect principal de activitate proiectarea, montarea, repararea, modernizarea ascensoarelor electrice și hidraulice de persoane și materiale cu sau fără cameră de mașini, a platformelor de ridicare sau a ..
PAK INDUSTRIAL - Închiriere utilaje construcții pentru lucru la înălțime - Construcții civile și industriale
7.03.2017
2609 vizitatori

Societatea PAK INDUSTRIAL din București închiriază, persoanelor din București sau din zonele limitrofe, o varietate de utilaje de construcții pentru lucru la înălțime: stivuitoare, plăci vibrante, miniescavatoare, încărcătoare frontale, g..
ALLEMANIA EUROTECH - Utilaje pentru drumuri, vânzari, închirieri, service și piese de schimb
06.03.2017
6559 vizitatori

ALLEMANIA EUROTECH va ofera tehnologii, utilaje si echipamente pentru drumuri, constructii si industria minieră: cutite de frezat asfalt / beton, cilindri compactori, instalatii automate de nivelare, instalatii de preparat emulsie bituminoasa, ciste..
ANDOR - Închirieri utilaje, excavatii și terasamente
16.02.2017
5733 vizitatori

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, S.C. Andor S.R.L. furnizeaza servicii de inchiriere utilaje si echipamente de constructii, fiind un partener de incredere pe piata constructiilor civile, industriale si edilitare din Cluj Napoca. Echipa S...
GUTMAN - Echipamente de ridicare, chingi de ancoraj și dispozitive de ridicare
06.02.2017
9723 vizitatori

GUTMAN vă oferă produse și accesorii pentru ridicare și manipulare de marfă. Gutman este o subdivizie a companiei ALFA CLUJ - unic producător de accesorii de ridicare din poliester, de la chingi de ridicare, chingi de ancoraj, frânghii de ridi..
DORALEX - Dezvoltare imobiliară, construcții civile și industriale, lucrări de infrastructură, peleți din lemn
26.01.2017
4257 vizitatori

DORALEX este o companie înființată în anul 1997, specializată în dezvoltare imobiliară, construcții civile și industriale. O alta ramură de activitate, creată în 2012, este producția de peleți din lemn, oferind astfel o alternativă eco..
MECANO CONSTRUCT - Închirieri, vânzări, service utilaje și piese de schimb
19.01.2017
6423 vizitatori

Compania Mecano CONSTRUCT are ca principal obiect de activitate închirierea, vânzarea și asigurarea service-ului pentru utilaje industriale (miniexcavatoare, generatoare de curent, cilindri compactori, motocompresoare, tractoare, generatoare de cu..
METRONOM B - Închirieri și vânzări macarale, generatoare, nacele și reparatii utilaje
17.01.2017
6543 vizitatori

Compania METRONOM B vă oferă servicii de: închiriere automacarale (12 - 200 t), închirieri utilaje, reparații curente și capitale, reparații hidraulice, mecanice, electrice și electronice precum și pregătirea utilajelor în vederea autoriz..
TARNIȚA PREST - Balastiere, închiriere utilaje și lucrări drumuri
11.05.2016
1818 vizitatori

Firma TARNIȚA PREST a fost înfiinţată în anul 1997, moment din care s-a specializat continuu, devenind o firmă cu tradiție pe piața clujeană de exploatare și transportare a agregatelor.De aproape 10 ani, Tarnița Prest oferă cu profesional..
GICA - Compresoare, unelte pneumatice, fitinguri și hidraulică
23.08.2016
16981 vizitatori

Firma GICA IMPORT EXPORT ITALIA a fost fondată în anul 1996 și are ca domeniu principal de activitate comercializarea de compresoare, sisteme de tratare aer, unelte pneumatice și se ocupă și de proiectarea și executarea de instalații de aer c..
STORE LOGISTIC - Rafturi metalice - Mobilier metalic - Stivuitoare - Echipamente de prelucrare a tablei
12.02.2016
2861 vizitatori

STORE LOGISTIC București este o companie specializată în soluții logistice pentru consumatori industriali, depozite, instituții publice sau spații medicale, având activitatea împărțită în două divizii: STORE LOGISTIC WAREHOUSE & INDUSTR..
CNC LATECH - Mașini de debitare și tăiere, mașini de frezat, mașini de debavurat
02.02.2016
7056 vizitatori

Invățăm din experiență și ne inovăm continuu, pentru a satisface cerințele și nevoile clienților noștri! CNC Latech este o companie ce se ocupă cu proiectarea și producerea de mașini de tăiere cu flacără și alte mașini (cu și f..
DANYFER - Construcții drumuri și poduri, închirieri utilaje construcții
25.09.2015
2586 vizitatori

Societatea DANYFER activează în domeniul construcțiilor și instalațiilor din anul 2006, fiind specializată în construcții de drumuri și poduri, realizarea instalațiilor de canalizare și închirierea utilajelor pentru construcții.Compania ..
MiSi Construct - partenerul tau in excavatii - demolari - inchirieri utilaje
29.05.2015
4020 vizitatori

Cu o experienta de 5 ani in domeniul constructiilor, MISI CONSTRUCT (SC MiSiConstruct SRL) pune la dispozitia clientilor sai servicii de demolari, excavatii si terasari cu utilaje performante.Echipa de profesionisti de la MiSi Construct executa demol..
CAMEOLIS - Servicii demolari si excavatii - Inchirieri utilaje de constructii
11.03.2015
4444 vizitatori

Cameolis va ofera servicii de demolari si excavatii in constructii. Cameolis realizeaza lucrari de excavare si demolari mecanice cu utilajele din dotare (excavatoare, buldoexcavatoare, incarcatoare frontale,etc) avand o experienta vasta in activitati..
< 1 2 >