Parchet în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau montajul de parchet în Cluj.

23 firme
Parchet Masiv Cluj - Parchet din lemn masiv și stratificat, scări de interior din lemn masiv și stratificat
23.11.2017
4669 vizitatori

PARCHET MASIV CLUJ comercializează o gamă variată de parchet, dar și accesorii și produse pentru finisaje cum sunt pragurile, pervazele, lacuri, uleiuri, baițuri. La noi poți găsi diverse modele de parchet masiv, parchet stratificat, parchet ..
VALPREST PARCHET - Parchet din lemn masiv, pardoseli exterioare, uși personalizate și scări interioare
01.11.2017
6437 vizitatori

Compania VALPREST PARCHET oferă o gamă largă de produse și servicii pentru amenajarea locuinței, de la parchet masiv tradițional (esențe europene și exotice), la parchet stratificat, parchet cu design deosebit realizat prin metoda prelucrări..
TRANSILVANIA SPIRIT - Parchet lemn masiv, parchet stratificat, parchet pentru încălzire în pardoseală, parchet mozaic
22.09.2017
513 vizitatori

Servicii și soluții complete pentru pardoseala ta! Producem și comercializăm Parchet de Lemn Masiv și Stratificat, Parchet de Lemn Pentru Încălzire în Pardoseală, Parchet Design (Mozaic) și oferim Servicii Complete de Montaj pentru cele mai..
Generic Prodimpex - Producător uși și ferestre din lemn și elemente de mobilier pentru amenajări
28.08.2017
20703 vizitatori

Generic Prodimpex este un important producător de ferestre din lemn și uși de exterior sau de interior, toate produsele fabricate fiind caracterizate de un nivel superior de calitate. Portofoliul de produse include și alte elemente din lemn desti..
LEMNA TERR - Parchet, scări interioare din lemn și produse montaj parchet
31.07.2017
526 vizitatori

LEMNA TERR comerzializează o gamă variată de parchet și scări interioare din lemn de cea mai bună calitate. Suntem pe piața românească de 15 ani, ceea ce ne-a ajutat să de dezvoltăm și să dobândim experiența necesară în oferirea serv..
DECOLANDIA - Parchet, terase din lemn, granit și marmură
24.07.2017
6160 vizitatori

DECOLANDIA este ajutorul tău atunci când ai nevoie de amenajări interioare sau exterioare de calitate și cu design contemporan. Oferim produse de înaltă precizie ce utilizează materiale sustenabile, durabile și în pas cu moda. Parchet și p..
Hermes Design - gresie și faianță, parchet și articole sanitare
19.07.2017
1168 vizitatori

DNS Hermes SRL este o firmă specializată în comercializarea soluțiilor inteligente și elegante pentru proiecte de amenajare interioară inedite. Puteți alege dintr-o gamă variată de produse: gresie, faianță, mozaic, gresie porțelanată, gr..
KROMSTON - căramidă klinker, pardoseli klinker și parchet plută
23.05.2017
9249 vizitatori

Firma KROMSTON SRL se ocupă cu vânzare și montaj de produse din plută și produse klinker. Dispunem de: cărămidă aparentă, cărămidă decorativă, pavaj, pardoseli ceramică, parchet plută, lambriu plută, dar și izolații plută. Gama de ..
SOLEXPERT COMPANY - parchet, mochetă și covoare PVC
16.05.2017
734 vizitatori

SOLEXPERT COMPANY se ocupă cu distribuirea, importul și comercializarea diferitelor tipuri de pardoseli, mochete și covoare PVC pentru spațiile interioare sau cele exterioare. Oferim: mochete, covoare PVC, elemente necesare pentru crearea camerel..
TEHNO CASNIC SERVICE SRL - parchet din lemn masiv - parchet stratificat - lacuri, chituri și adezivi Tover
20.04.2017
831 vizitatori

TEHNO CASNIC SERVICE SRL comercializează o gamă largă de soluții moderne pentru montarea și întreținerea parchetului, inclusiv modele personalizate de parchet din lemn masiv sau parchet stratificat. Activă pe piața românească de aproape 20..
FLOORS 4 YOU - Parchet lemn masiv - Parchet stratificat - Lambriuri exterior
12.04.2017
10223 vizitatori

Tot mai mulți dintre clienții FLOORS 4 YOU recunosc valoarea pe care o adaugă pardoselile din lemn, parchetul masiv sau parchetul stratificat căminului lor, implicit frumusețea și căldura pe care acestea le oferă. Cu aceste pardoseli ..
M.B.M LENUX PROD - Lacuri și vopsele ecologice pentru lemn, piatră, cărămidă sau beton - Lac nuanțat de exterior
24.03.2017
8712 vizitatori

M.B.M. LENUX PROD se ocupă de peste 18 ani cu producția de impregnanți, lac nuanțat de exterior, lacuri și vopsele ecologice (diluabile cu apă) pentru lemn interior și mai ales exterior, dar și pentru materiale precum piatră, cărămidă sau..
CARLOSAN: Importator și distribuitor de gresie și faianță, obiecte sanitare - mobilier de baie - prețuri mici
24.10.2016
5056 vizitatori

Cauţi gresie şi faianţă? Noi suntem SOLUȚIA de economisire în casa ta! Cu o experienţa de 15 ani în domeniu, CARLOSAN vă stă la dispoziție cu o gamă variată de produse, livrări prompte și consultanță specializată pentru amenajarea..
DECO STUDIO - Importator Italia parchet stratificat, parchet masiv, gresie și faianță, țigle și olane
05.02.2016
6518 vizitatori

DECO STUDIO SRL se ocupă cu distribuția și comercializarea de materiale și produse pentru amenajări interioare, având o experiență de 13 ani în domeniu. Toate produsele comercializate sunt importate de la firme cu tradiție și renume din It..
POLICONSTRUCȚII - Construcții la cheie cu consum energetic scăzut - Structuri - Finisaje - Reabilitări
12.01.2016
3792 vizitatori

Înființată în anul 1996, societatea POLICONSTRUCȚII din Cluj-Napoca are ca domeniu principal de activitate executarea de construcții civile și industriale, reabilitări și consolidări de structuri.Echipa POLICONSTRUCȚII este formată din an..
KLEBROM - Distribuitor de adezivi, lacuri și folii PVC
24.03.2015
2847 vizitatori

Societatea KLEBROM furnizează adezivi folosiți în industria lemnului, folii pentru îmbrăcarea profilelor PVC și lacuri de calitate pe bază de apă. Înființată în 1994, compania și-a dezvoltat constant domeniul de activitate și este în p..
BLACK GEMINI - Uși personalizate din lemn masiv și parchet stratificat
30.09.2014
5447 vizitatori

BLACK GEMINI SRL are ca principal obiect de activitate comercializarea ușilor de interior și exterior precum și a parchetului triplustratificat placat cu furnir natural.Punând nevoile clientului pe primul loc, BLACK GEMINI colaborează cu firme d..
ECOLEMN - Producător pardoseli lemn
30.09.2014
6771 vizitatori

ECOLEMN - parchet prin excelență produce pardoseli exterioare din lemn termotratat de cea mai buna calitate și comercializează o gamă largă de parchet masiv și stratificat, oferind de asemenea soluţii complete pentru montajul şi finisarea tu..
After Red - Gresie - Faianta - Caramida aparenta - Parchet premium
04.12.2013
5371 vizitatori

Compania After Red importa gresie, faianta, caramida aparenta (placare exterioara) si parchet (laminat, masivsi triplustratificat) de lux din Italia, Germania si Finlanda. Gresie si Faianta After Red va ofera gresie si faianta import Italia de..
EXPERT PARCHET - parchet masiv - parchet stratificat - lemn pentru fatade - lacuri si adezivi
31.10.2013
9185 vizitatori

Expert Parchet ofera pardoseli din lemn, fiind importator direct de parchet Bauwerk, de la parchet masiv la parchet stratificat, parchet dublu stratificat, parchet triplu stratificat pana la design parchet, modele parchet, parchet versailles, parche..
WOODCORE - Parchet triplu stratificat - Parchet lemn masiv - Parchet pentru incalzire in pardoseala
23.09.2013
7648 vizitatori

Woodcore comercializeaza parchet triplu stratificat, parchet masiv sau parchet din esente de lemn exotice, parchet pretabil pentru incalzirea in pardoseala - pardoseli din lemn natural. De asemenea firma ofera si servicii de montaj parchet, refinis..
APOLLO JUNIOR - usi de interior - usi metalice - mobila - mese si scaune - parchet - scari
06.04.2012
7237 vizitatori

Compania SC APOLLO JUNIOR SRL are ca obiect principal de activitate distributia si comercializarea de produse si accesorii din lemn masiv. Infiintata in ianuarie 2004, Apollo Junior comercializeaza usi, mobilier din lemn masiv, parchet din lemn masiv..
CASA ROMULUS - Uși de interior Classen, uși acces, parchet lemn masiv și tapet
14.02.2012
11935 vizitatori

Casa Romulus Cluj comercializează uși de interior Classen, uși din HDF, import Germania, diverse tocuri și mânere uși, peste 60 de modele de parchet din lemn masiv, parchet triplustratificat sau parchet laminat marca Ter Hurne, import Germania,..