Aer condiționat în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau montajul de aer condiționat, sisteme de climatizare și ventilație în Cluj.

25 firme
UNIC ENERGO INSTAL - PANOURI RADIANTE și PLASME TERMICE
28.11.2017
1485 vizitatori

UNIC ENERGO INSTAL oferă gama diversificată de panouri radiante cu infraroșu (Sunjoy, Prima, Dr. Kocher), plasme termice, panouri solare, boilere, încălzitoare de apă, aparate de aer condiționat și propune sisteme alternative de încălzire m..
CLIMAVENT CONSTRUCT - Aer condiționat, climatizare și ventilație
19.10.2017
9447 vizitatori

Societatea CLIMAVENT CONSTRUCT se ocupă cu instalarea și comercializarea sistemelor de aer condiționat, de climatizare și ventilație atât pentru spații rezidențiale, cât și pentru spații comerciale sau industriale. Cu peste 10 ani de exper..
FIDELITAS - Instalații de climatizare, ventilație și încălzire cu pompe de căldură
02.10.2017
4181 vizitatori

Compania FIDELITAS se ocupă de comercializarea, montarea și întreținerea instalațiilor de climatizare, ventilație și de încălzire cu pompe de căldură pentru casă, spații comerciale sau industriale. Asigurăm livrarea și montajul echipam..
ECOFLAM - Distribuție echipamente pentru instalații de încălzire, climatizare și ventilație
29.09.2017
3569 vizitatori

ECOFLAM se ocupă cu importul, distribuția și comercializarea de echipamente și accesorii de calitate folosite pentru instalații termice, instalații de climatizare și instalații de ventilație. Portofoliul firmei cuprinde gama completă de ech..
CLIMAFIX - Aer condiționat, sisteme de climatizare și ventilație
22.09.2017
6598 vizitatori

CLIMAFIX comercializează sisteme de aer condiționat, ventilație și climatizare pentru spații comerciale, industriale și rezidențiale, oferind, de asemenea, servicii de  montaj, service și preinstalații sisteme de climatizare. Firma pune la ..
MAD INSTAL - Instalații termice, instalații sanitare, climatizare și încălzire în pardoseală
23.08.2017
3943 vizitatori

MAD INSTAL se ocupă cu execuția de instalații termice, instalații sanitare, de climatizare și ventilație, precum și instalații de apă și canalizare pentru utilizatori casnici și utilizatori comerciali sau industriali. Echipa de instalatori..
ALECO AIR - Vânzare și închiriere dezumidificatoare, purificatoare de aer, aeroterme
16.08.2017
6082 vizitatori

SC ALT ALECO GROUP SRL s-a înființat în anul 2006 din dorința de a aduce un plus de sănătate, dar și un aer curat în cămine, a luat naștere ALECOAIR (alecoair.ro), o ramură specializată numai pe dezumidificatoare, purificatoare de aer, um..
SANU SERVICE RO - Proiectare, fabricare și instalare sisteme de ventilație
30.05.2017
4470 vizitatori

SC SANU SERVICD RO SRL se ocupă cu sisteme de aspiraţie a aerului viciat, fumului, rumeguşului, pulberilor, vaporilor toxici şi a coşurilor de fum. Firma comercializează diferite tipuri de accesorii și instalații eficiente, dar la prețuri a..
PROF TECH CONSULTING - Dezumidificare în construcții, climatizare și tratarea aerului
25.05.2017
8721 vizitatori

PROF TECH CONSULTING SRL se ocupă de comercializarea dezumidificatoarelor, purificatoare aer, aparate de aer condiționat, umidificatoare, și o gamă diversificată de aparate de control a umidității, a temperaturii și a calității aerului.Gama..
IOANNINA IMPEX - Echipamente de ventilație și accesorii
05.05.2017
5597 vizitatori

Cu o vastă experiență acumulată în cei peste 20 de ani de activitate, compania IOANNINA IMPEX oferă servicii de calitate în domeniul ventilației industriale si ventilației ambientale atât clienților cât și antreprenorilor de montaj și i..
AIR CONF BIRO - Coșuri de fum - Tubulatură de ventilație
31.03.2017
8920 vizitatori

AIR CONF BIRO S.R.L. are peste 15 ani de experiență în execuția unei game largi de piese de ventilație (tubulaturi rotunde și rectangulare, piese speciale, coturi, ramificații, obturatoare mecanice, evacuări aer viciat) și coșuri de fum. Be..
CLASS INSTALL - Automatizări industriale - Instalații - Climatizări - Pompe de căldură
01.03.2017
4366 vizitatori

CLASS INSTALL este o firmă de instalații din Cluj-Napoca, care se ocupă cu proiectarea, execuția, montajul și comercializarea produselor din domenii precum automatizări industriale, instalații electrice, instalații de încălzire și climatiz..
ALUPLAST SYSTEM - Instalații de climatizare - Aparate aer condiționat - Coșuri de fum
07.02.2017
2463 vizitatori

Compania  ALUPLAST SYSTEM este un comerciant de succes în domeniul pieței HVAC (climatizare - ventilație - aer condiționat), acum unul dintre principalii furnizori de materiale, piese de schimb și accesorii pentru firmele care se ocupă de mont..
FIGARO SERV - Centrale termice, instalații termice, radiatoare și articole sanitare
06.02.2017
11429 vizitatori

Compania FIGARO SERV din Cluj-Napoca are ca principal obiect de activitate comercializarea de centrale termice, instalatii termice, radiatoare, articole sanitare, termostate, pompe hidrofor, tevi si fitinguri, retele apa si canal, ceramica, baterii, ..
CLIVENTINS - Sisteme de instalații - Ventilație - Climatizare
27.01.2017
2248 vizitatori

LM CLIVENTINS SRL este o companie înființată în anul 2005, specializată în sisteme de instalații, ventilație, climatizare și aer condiționat pentru hoteluri, centre spa, mall-uri, magazine, aeroporturi, fabrici, cinematografe, clinici, spit..
BOTA INSTALATII - Centrale termice - Centrale pe lemn sau combustibil solid - Incalzire in pardoseala
25.01.2017
8465 vizitatori

Compania BOTA INSTALATII din Cluj-Napoca ofera o gama completa de servicii in instalatii termice cu centrale termice, centrale pe lemn sau combustibil solid, instalatii sanitare, de ventilare si climatizare. BOTA INSTALATII - Calitate si durabilit..
TESTO ROMÂNIA - Sisteme profesionale de măsură
13.09.2016
4354 vizitatori

TESTO AG (Germania) este lider mondial pe piața tehnologiilor de măsurare, oferind o gamă largă de instrumente de măsurare cu aplicabilitate atât în domeniul construcțiilor și instalațiilor de încălzire, ventilație sau aer condiționat, ..
CORALLO - Dezumidificare în construcții - Vânzare dezumidificatoare - Servicii non-stop de închiriere
28.04.2016
5564 vizitatori

Compania CORALLO vă pune la dispoziție cele mai bune servicii în domeniul tratării aerului, oferindu-vă o gamă largă de produse profesionale în vederea controlului umidității. Cei de la Corallo sunt experți în tratarea aerului! Corallo v..
FluxON -  solutii complete de pompare - pompe si sisteme de pompare
03.02.2016
5605 vizitatori

FLUXON Timișoara are ca principal obiect de activitate furnizarea la nivel NAȚIONAL a unei game complete de pompe și sisteme de pompare, folosite atât pentru aplicații industriale, cât și pentru aplicații rezidențiale.Produsele oferite de FL..
DTN RO - Componente pentru climatizare - Aer condiționat - Produse frigotehnice
04.11.2015
2015 vizitatori

DTN RO este o companie specializată în comercializarea de produse și componente folosite pentru instalații de climatizare și industria frigotehnică, care își desfășoară activitatea în 4 țări europene (Slovacia - sediu central și reprez..
EURO ENERGIA VERDE - Service centrale termice - Lucrari de instalatii - Pompe de caldura
04.05.2015
7060 vizitatori

EURO ENERGIA VERDE va ofera servicii de mentenanta pentru instalatii sanitare, instalatii de incalzire, instalatii de ventilare si climatizare si comercializeaza centrale termice Ariston, boilere, panouri solare, pompe de caldura, instalatii de incal..
FRIGOVEST - instalatii frigorifice - vitrine frigorifice - rafturi frigorifice
13.02.2015
4704 vizitatori

Frigovest va ofera instalatii frigorifice, instalatii de climatizare si ventilatie, echipamente frigorifice, centrale frigorifice, vitrine frigorifice, compresoare frigorifice, rafturi frigorifice, precum si mobilier pentru magazine. De asemenea, Fr..
VIESSMANN ROMÂNIA - Sisteme de încălzire economice, eficiente și fiabile!
21.11.2014
5889 vizitatori

Compania VIESSMANN (fondată în 1917 în Germania) este unul dintre liderii internaționali în producerea sistemelor de încălzire, având peste 11.000 de angajați, 120 de sedii în 74 de țări și o cifră de afaceri de peste 2 miliarde. Prezen..
NEGMA EXPRESS - aer conditionat - ventilatie - climatizare - montaj si service aer conditionat
05.12.2011
8172 vizitatori

Firma Negma Express Cluj se ocupa exclusiv de aparate de aer conditionat si sisteme de climatizare, pentru a aduce calitate si inovatie in locuinta dumneavoastra. Firma comercializeaza aparate de aer conditionat de la producatori consacrati din domen..
CARPAT ENERGY - energie alternativa - panouri solare - pompe de caldura - turbine eoliene
27.10.2011
9870 vizitatori

Carpat Energy Cluj-Napoca comercializeaza sisteme de energie alternativa pentru productia de electricitate din: panouri fotovoltaice, turbine eoliene, precum si sisteme de energie alternativa pentru productia de energie termica: pompe de caldura, po..
STILLTECH - ventiloconvectoare - confectii metalice - vopsire in camp electrostatic
18.07.2011
4761 vizitatori

Stilltech Cluj este producator de convectoare si ventiloconvectoare, montate in pardosela si in perete, dar si ventiloconvectoare montate in pervaz, precum si calorifere panglica. Astfel, Stilltech Cluj-Napoca produce sisteme de incalzire si racire p..