Ascensoare și lifturi în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau montajul de ascensoare și lifturi sau oferă service și întreținere pentru lifturi/ascensoare și scări rulante în Cluj.

5 firme
Liftehnologi - Servicii de instalare, modernizare și întreținere ascensoare
03.08.2017
617 vizitatori

Liftehnologi SRL oferă un pachet de servicii excelente pentru instalarea, modernizarea și întreținerea ascensoarelor. Toate serviciile oferite pot fi aplicate atât ascensoarelor mecanice, cât și ascensoarelor electrice, indiferent dacă destin..
ASCENSO - ascensoare - lifturi - scari rulante - service lifturi
17.03.2017
11020 vizitatori

Compania ASCENSO din Cluj-Napoca are ca obiect principal de activitate proiectarea, montarea, repararea, modernizarea ascensoarelor electrice și hidraulice de persoane și materiale cu sau fără cameră de mașini, a platformelor de ridicare sau a ..
SAGRADA- instalații sub presiune- instalații de ridicat
26.05.2016
1967 vizitatori

Sagrada desfășoară activități în domeniul reglementat ISCIR, mai exact, în cele două domenii principale ale acestuia: instalații de ridicat și instalații sub presiune. Cu personal specializat, Sagrada oferă servicii complete, de la proiec..
GRUP LIFT - Lifturi - Ascensoare - Scari si Trotuare Rulante
16.02.2015
3851 vizitatori

Grup Lift va ofera lifturi, ascensoare, scari si trotuare rulante, precum si servicii de montaj ascensoare, scari rulante, modernizari, reparatii ascensoare, trotuare sau scari rulante. Grup Lift este un concept ce cuprinde mai multe companii din R..
ELEVATOR EXPERT - Specialisti in tot ce tine de ascensoare!
08.04.2014
2731 vizitatori

Montaj, intretinere, modernizare, expertize tehnice, avizari, consultanta, revizii si reparatii pentru toate instalatiile si echipamentele de ridicat!ELEVATOR EXPERT este o companie specializata in dezvoltarea, transformarea, intretinerea, modernizar..