Mocheta și covoare în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau producția de mochete și covoare în Cluj.

12 firme
STADT - Parchet stratificat - Parchet încălzire pardoseală - Parchet Mafi
29.10.2018
274 vizitatori

STADT partener oficial al MAFI pe România. MAFI produce de generații, exclusiv în Austria, parchet stratificat din lemn, personalizat pentru fiecare client în parte, eco-friendly.  Parchetul MAFI este triplustratificat, cu straturi simetrice, d..
Mocheta Gilau - Mochetă, covoare, traverse și linoleum
18.09.2018
3726 vizitatori

Firma MOCHETA GILAU comercializează o gamă largă și variată de mochete noi și second-hand, linoleum, covoare și traverse, special concepute pentru spațiul tău! Produsele se pot cumpăra din magazinul localizat în Gilău sau on-line cu livra..
SOLEXPERT COMPANY - Parchet, mochetă și covoare PVC
04.06.2018
1914 vizitatori

SOLEXPERT COMPANY se ocupă cu distribuirea, importul și comercializarea unei game diversificate de  mochete tip role, mochetă dale, covoare PVC, pardoseală supraînălțată, deck, bariere de praf, pardoseli sportive de interior și exterior. De..
SPACE HARMONY - Servicii profesionale de curățenie în Cluj
10.10.2016
4310 vizitatori

SPACE HARMONY este o companie specializată în servicii de curățenie din Cluj-Napoca, formată dintr-o echipă tânără, cu 5 ani experiență în domeniu. Caracterizată prin seriozitate și profesionalism, Space Harmony își dorește să stabi..
CLEANER - Servicii profesionale de curățenie
05.07.2016
6132 vizitatori

Firma CLEANER oferă servicii profesionale de curățenie pentru birouri, spații comerciale, spații publice, case private sau scări de bloc în Cluj-Napoca, realizate cu profesionalism de către o echipă tânără și dinamică, dornică de perfo..
INTERIO AD - Amenajări interioare - Mobilier - Corpuri de iluminat - Accesorii design interior
12.11.2015
3707 vizitatori

INTERIO se ocupă cu comercializarea, livrarea și montarea unor produse pentru amenajări interioare: piese de mobilier pentru living, dormitor, bucătărie sau birou, covoare, tapete, obiecte de iluminat și diferite accesorii pentru design interio..
DIEGO - mocheta - covoare - parchet si pardoseli - corpuri de iluminat - mobilier
24.07.2014
15474 vizitatori

DIEGO - totul pentru casa ta!   DIEGO CLUJ realizeaza comert cu amanuntul de mochete - covoare, pardoseli laminate, pardoseli PVC, corpuri de iluminat (lampi de iluminat, lampi de gradina, spoturi, aplice), perdel..
Deco Tex Design - Tapet - mochete si produse textile pentru amenajari interioare
13.05.2014
6289 vizitatori

Amenajari interioare la cele mai inalte standarde! Deco Tex Design pune la dispozitia clientilor sai produse de cea mai buna calitate din domeniul amenajarilor interioare - tapet, mochete si textile - pentru cei care doresc sa isi personalizeze sp..
STADT CONSTRUCT - pardoseli profesionale - mocheta - parchet si pvc termosudabil
28.04.2014
11749 vizitatori

Firma Stadt Construct Cluj este axata pe comercializarea si montajul de pardoseli profesionale, de la pardoseli PVC termosudabil la gazon artificial si pardoseli pentru sali de sport pana la mochete profesionale, pardoseli epoxidice si pardoseli supr..
NESIBINA - amenajari interioare - montaj mocheta - zugraveli pereti - instalatii sanitare
20.02.2013
6370 vizitatori

Nesibina va ofera servicii de amenajari interioare, de la reparatii si verificari instalatii electrice si instalatii sanitare la placare cu polistiren a peretilor, tencuire si gletuire pereti si tavane, de la placare cu faianta la zugraveli interioar..
LIDAFLOR - amenajari pardoseli covor PVC antibacterian - sape autonivelante - rasini - tapet PVC
10.09.2012
11297 vizitatori

Pornind de la ideea ca nimic nu este imposibil de realizat si ca pentru orice idee exista o solutie, compania Lidaflor Cluj executa amenajari complete pentru apartamente, ofera solutii si executii de calitate premium, finisaje speciale si atipice.&nb..
ORIGINALDECOR - covoare - covoare lana - covoare piele - covoare bumbac - lenjerii de pat
21.07.2010
9166 vizitatori

Originaldecor, firma cu sediul in Timisoara, comecializeaza en-gross si en-detail covoare si lenjerii de pat import Germania, productie India si Grecia. Covoarele noastre sunt de calitatea I, avand un design modern si deosebit, cu preturi accesibile ..