Construcții civile în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care realizează construcții civile în Cluj.

75 firme
VIOMEX COM - Proiectare în arhitectură și consultanță
19.01.2018
1321 vizitatori

Firma VIOMEX COM se ocupă cu activități de proiectare și consultanță în arhitectură, atât pentru clădiri rezidențiale, cât și industriale și comerciale. Suntem îndreptați către fiecare client în parte și ascultăm toate cerințele ..
SP House World - Planuri tip case, case de vânzare, terenuri de vânzare
18.01.2018
34 vizitatori

Firma SP House World se ocupă cu execuția de case și blocuri la roșu sau la cheie. Utilizăm soluții optime de la concept și până la finalizare pentru fiecare proiect în parte. Construim case verzi cu planuri tip și case verzi personalizate..
CORATIM - Construcție blocuri la cheie, case la cheie și vânzare apartamente
24.11.2017
6364 vizitatori

Compania CORATIM activează în domeniul construcțiilor civile și industriale, fiind una dintre cele mai puternice firme de construcții și dezvoltare din Transilvania. Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, echipa Coratim construiește bloc..
HYTECH CONSTRUCTION - Totul despre distanțieri
06.11.2017
3381 vizitatori

HYTECH CONSTRUCTION se ocupă cu producerea, importul, comercializarea și livrarea în toată țara a unei game diverse de distanțieri pentru armătură (distanțieri din plastic, distanțieri din oțel, distanțieri din beton armat cu fibre). Dist..
RARĂU Residence – Oaza ta de liniște!
27.10.2017
314 vizitatori

Ansamblul rezidențial RARĂU se află situat într-o zonă liniștită cu multă verdeață în cartierul Grigorescu, la numai 10 minute de centru. Acesta cuprinde apartamente cu 2 și 3 camere, cu suprafete cuprinse între 66 și 85 mp, în regim D..
MARA DESIGN - Proiectare și consultanță în construcții civile și industriale
04.10.2017
7119 vizitatori

Compania MARA DESIGN oferă servicii profesionale de proiectare și consultanță în construcții civile și industriale. Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, Mara Design este într-o continuă dezvoltare, îmbunătățind constant serviciil..
Ansamblul rezidențial LUMINIA
28.09.2017
3746 vizitatori

Ansamblul Rezidențial Luminia oferă apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, spații colective sau comerciale, locuri de parcare subterane, spații verzi și spații de joacă pentru copii. Situat în apropierea centrului orașului, într-o zonă liniști..
Fabrica de Case HIPARION - Case pe structură metalică
15.09.2017
7707 vizitatori

Fabrica de Case Hiparion este brand al firmei Hiparion Invest și se ocupă cu realizarea de case moderne prefabricate pe structură metalică. Firma execută, de asemenea, și case pe structură de lemn, mansardări și proiectează case mici la pre..
LIDERPLAST - Tâmplărie PVC și Aluminiu Cluj - Uși de exterior și ferestre
17.08.2017
6255 vizitatori

Compania LIDERPLAST produce uși de exterior, ferestre, obloane și accesorii (glafuri, plase de insecte, jaluzele) folosind profile din PVC și Aluminiu de la producători de renume din domeniu. LIDERPLAST este partener autorizat VEKA Germania (cel ..
Total Quality Cons - Construcții civile și industriale, materiale și utilaje pentru construcții
02.08.2017
7597 vizitatori

Total Quality Cons SRL activează de peste 20 de ani în domeniul construcțiilor civile și industriale, oferind constant cele mai bune soluții în comerțul cu materiale și utilaje pentru construcții, dar și aplicarea sau utilizarea acestora î..
Girosil Master Construct - Case la roșu, construcții civile și industriale
01.08.2017
9685 vizitatori

Girosil Master Construct oferă servicii sigure și eficiente în domeniul construcțiilor civile și industriale, printre care: construcții case la roșu, excavări și demolări industriale, mansardări în lemn, montaj tâmplărie PVC, montaj aco..
STONE SYSTEM INTERNATIONAL - Sisteme de pardoseli și tencuieli amprentate
21.07.2017
6328 vizitatori

STONE SYSTEM INTERNATIONAL oferă soluții specializate pentru amenajări interioare și exterioare: materiale pentru pardoseli decorative, piatră spălată Chromostone, tencuieli decorative amprentate și pardoseli industriale. Firma dispune de dou..
GP PROIECT - Servicii de proiectare pentru construcții civile, industriale, agricole și speciale
29.06.2017
6195 vizitatori

GP PROIECT SRL se ocupă cu servicii de  proiectare în domeniul construcțiilor civile, construcțiilor industriale, construcții agricole, dar și structuri speciale. Înființată în anul 2005, firma Gp Proiect oferă servicii profesionale în c..
CASA IANCU - Tratamente pentru lemn, case din lemn și produse din lemn
28.06.2017
5267 vizitatori

CASA IANCU este o firmă ce se ocupă cu produse din lemn cum sunt lambriurile, fațadele din lemn, dar și tratamente pentru lemn: împotriva cariilor și insectelor, soluții ignifuge și soluții împotriva mucegaiului și ciupercilor lignicole. F..
Libra Impex - Construcții civile, lucrări de restaurare, consolidare clădiri și monumente istorice
23.06.2017
6125 vizitatori

Libra Impex SRL este o firmă ce s-a dezvoltat în domeniul lucrărilor de construcții civile și industriale, incluzând proiecte de amenajare interioară și exterioară. Echipa Libra Impex este atestată în execuția unor lucrări speciale în d..
EDOX PROIECTARE - Inginerie și consultanță tehnică în construcții civile
21.06.2017
1450 vizitatori

EDOX PROIECTARE SRL se ocupă cu activitățile de inginerie și consultanță tehnică în domeniul construcțiilor civile, imobiliare și industriale, dar și instalațiilor. Oferim gama completă de servicii pe raza municipiului Cluj-Napoca, dar ..
R & A CORTINE- Construcții, amenajări interioare și exterioare și montări de geamuri
31.05.2017
4314 vizitatori

Firma R & A CORTINE SRL lucrează în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare și se ocupă de zugrăveli, vopsitorie și montări geamuri. R & A Cortine oferă clienților gama completă de servicii, de la proiectare și până la exec..
AMERICASA - sisteme complete de împrejmuire
30.05.2017
6055 vizitatori

Firma AMERICASA SRL importă, comercializează, de asemenea asigură instalarea și mentenanța sistemelor complete de împrejmuiri, securizare căi de acces, oferind cu profesionalism soluții pentru aproape toate domeniile de activitate și anume: ..
KOVANNIS CREATIV - Construcții de la A la Z, finisaje de lux și termoizolații
26.05.2017
7077 vizitatori

KOVANNIS CREATIV lucrează în domeniul construcțiilor și se ocupă de construcții civile de la A la Z, servicii de amenajări și finisaje de lux, dar și lucrări de izolații. Firma oferă toate aceste servicii zonei municipiului Cluj-Napoca ș..
PROTEHNIC BODEA - protecția muncii - verificare instalații și echipamente - management deșeuri - prevenire incendii
10.05.2017
1408 vizitatori

PROTEHNIC BODEA SRL este o firmă ce activează în domeniul activităților de testări și analize tehnice, specializat în prestarea serviciilor de consultanță în securitatea și sănătatea în muncă, prevenirea și stingerea incendiilor, sup..
ALERAD CONSTRUCT - amenajări interioare și exterioare - construcții civile - pavaje
09.05.2017
1308 vizitatori

ALERAD CONSTRUCT SRL este o firmă ce își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor civile, prestând diverse servicii de amenajare interioară și exterioară. În portofoliul firmei pot fi întâlnite lucrări precum execuția de gar..
CONTRAFORT CONSTRUCȚII – Construcții noi, reparații construcții vechi, consolidări, amenajări interioare/exterioare și consultanță
05.05.2017
2939 vizitatori

Societatea CONTRAFORT CONSTRUCȚII are ca domeniu principal de activitate executarea de construcții noi, la roșu sau  „la cheie”: case de locuit, blocuri, sedii de societăți, spații comerciale și de depozitare, hale industriale), moderniza..
PITRICON - terasamente - transport marfă - piatră concasată și balast - microhidrocentrale
02.05.2017
2257 vizitatori

PITRICON SRL este o firmă cu mai mult de 15 ani de experiență în domeniul construcțiilor civile și industriale. Lista de servicii cuprinde amenajări hidrotehnice, execuție drumuri / poduri, lucrări de terasare, închirierea și transportul d..
HAZ CONSTRUCT  -  Construcții case particulare - Amenajări interioare - Termoizolații
26.04.2017
5531 vizitatori

Compania Haz Construct execută o gamă largă de construcții în Cluj - case particulare, vile, case de vacanță, case la cheie. Lucrările și serviciile Haz Construct sunt executate în județul Cluj și în municipiul Cluj-Napoca.Care este obie..
Gabriel Petrișor Construct - Case la cheie executate în timp record!
25.04.2017
16418 vizitatori

GABRIEL PETRISOR CONSTRUCT SRL este o companie ce a fost înființată in 2005 și își are sediul în Cluj-Napoca. Au curajul de a  executa construcții speciale, proiecte tot mai îndraznețe pentru că au în spate experiența a patru generații..
MAV CONSTRUCT - Construcții civile - Amenajări interioare și exterioare - Execuție instalații
11.04.2017
2528 vizitatori

MAV CONSTRUCT este o societate ce prestează servicii în domeniul construcții civile și industriale, domeniu în care s-a specializat continuu. Lucrările executate de aceștia sunt rapide și cu o rezistență îndelungată, garantând în fiecar..
DEMAR MOB DESIGN - Construcții industriale, construcții civile, amenajări interioare și exterioare
31.03.2017
3053 vizitatori

Compania S.C. DEMAR MOB DESIGN S.R.L. oferă soluții complete pentru construcții / hale metalice și anume: proiectul de arhitectură și proiectul de rezistență, fundația, pardoseli finite, montajul structurii principale și secundare, montajul..
INTEUROSPORT - Aplicare pardoseli sportive - Construcții terenuri sportive - Piste de atletism
22.03.2017
3139 vizitatori

INTEUROSPORT este o companie specializată în aplicarea de pardoseli sportive și în construcții de terenuri sportive, săli de sport și piste de atletism. Gama de servicii Inteurosport include și sisteme acoperiri terenuri de sport și piscine..
PAK INDUSTRIAL - Închiriere utilaje construcții pentru lucru la înălțime - Construcții civile și industriale
7.03.2017
2609 vizitatori

Societatea PAK INDUSTRIAL din București închiriază, persoanelor din București sau din zonele limitrofe, o varietate de utilaje de construcții pentru lucru la înălțime: stivuitoare, plăci vibrante, miniescavatoare, încărcătoare frontale, g..
SDC PROIECT - Proiectare structuri de rezistenta - Amenajari hidroenergetice - Consultanta tehnica
03.03.2017
5947 vizitatori

SDC PROIECT CLUJ va ofera servicii de proiectare pentru segmentul rezidential, comercial sau industrial- proiectare structuri de rezistenta, proiectare constructii hidrotehnice, proiectare amenajari hidroenergetice, consultanta tehnica, expertize teh..
< 1 2 3 >