Construcții civile în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care realizează construcții civile în Cluj.

84 firme
DECORINT - Construcții ansambluri rezidențiale, materiale de construcții și sisteme termoizolante
27.11.2018
12052 vizitatori

Divizia de construcții DECORINT oferă servicii de la A la Z: construcții la cheie, reabilitări de construcții vechi, mansardări, sisteme termoizolante pentru fațade și o gamă variată de lucrări de finisaje interioare - tavane false casetat..
KONT IL TRADING - Hidroizolații și termoizolații pentru construcții civile și industriale
05.11.2018
178 vizitatori

KONT IL TRADING oferă serviicii profesionale de hidroizolații și termoizolații pentru contrucții civile, construcții industriale, poduri, pasaje, proiecte ecologice industriale și nu numai. Cu o experiență de peste 20 ani în domeniu, compan..
STADT - Parchet stratificat - Parchet încălzire pardoseală - Parchet Mafi
29.10.2018
274 vizitatori

STADT partener oficial al MAFI pe România. MAFI produce de generații, exclusiv în Austria, parchet stratificat din lemn, personalizat pentru fiecare client în parte, eco-friendly.  Parchetul MAFI este triplustratificat, cu straturi simetrice, d..
DORALEX COM - Dezvoltare imobiliară, construcții civile și industriale, lucrări de infrastructură, peleți din lemn
22.10.2018
4998 vizitatori

DORALEX COM este o companie înființată în anul 1997, specializată în dezvoltare imobiliară, construcții civile și industriale. O alta ramură de activitate, creată în 2012, este producția de peleți din lemn, oferind astfel o alternativă..
ECHAPOZ COMPANY - Închirieri schele metalice
08.10.2018
6997 vizitatori

ECHAPOZ COMPANY  este o societate de renume și cu un palmares bogat de activități, apărută pe piața locală și zonală a prestatorilor de servicii din domeniul lucrărilor de construcții  din anul  2003. Compania și-a început activitatea..
CLAR RESIDENCE PARK - Ansamblu rezidențial în Cluj-Napoca
26.09.2018
292 vizitatori

Ansamblul rezidențial CLAR RESIDENCE PARK situat pe strada Mihai Românu din Cluj-Napoca vă prezintă un portofoliu de apartamente noi, perfecte pentru cupluri, familii și persoanele care își doresc un spațiu cu terasă, pentru a petrece plăcu..
HausEnergy - Soluții eficientizare energetică pentru case de lemn și case pe structură metalică
26.09.2018
2495 vizitatori

HausEnergy vine în ajutorul clienților cu o gamă vastă de soluții de eficientizare energetică pentru construcții civile, de la case, case de lemn până la case pe structură metalică. Echipa oferă servicii de consultanță, protecție pe du..
Fabrica de Case HIPARION - Case pe structură metalică
25.09.2018
9719 vizitatori

Fabrica de Case Hiparion este brand al firmei Hiparion Invest și se ocupă cu realizarea de case moderne prefabricate pe structură metalică. Firma execută, de asemenea, și case pe structură de lemn, mansardări și proiectează case mici la pre..
MARA DESIGN - Proiectare și consultanță în construcții civile și industriale
24.09.2018
8938 vizitatori

Compania MARA DESIGN oferă servicii profesionale de proiectare și consultanță în construcții civile și industriale, dar și  de proiectare arhitectură. Cu peste 15 ani de experiență în domeniu, Mara Design este într-o continuă dezvoltar..
NAPOCA CONSTRUCT - Construcții rezidențiale și comerciale - Amenajări interioare și exterioare
06.09.2018
1035 vizitatori

  NAPOCA CONSTRUCT este o companie cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor rezidențiale și comerciale, cât și în cel al amenajărilor interioare și exterioare. Aceasta pune la dispoziția clienților o gamă vastă de servicii ..
GIROSIL MASTER CONSTRUCT - Case la roșu, construcții civile și industriale
20.08.2018
11511 vizitatori

GIROSIL MASTER CONSTRUCT oferă servicii sigure și eficiente în domeniul construcțiilor civile și industriale, printre care: construcții case la roșu, excavări și demolări industriale, mansardări în lemn, montaj tâmplărie PVC, montaj aco..
EURO QUALITY TEST - Agremente și expertize în construcții, construcții civile și prefabricate beton
14.08.2018
15366 vizitatori

Compania EURO QUALITY TEST se ocupă cu realizarea activităților de inginerie și consultanță tehnică în domeniul construcțiilor pentru orice tip de proiect, punând la dispoziție o gamă largă de prefabricate beton. Euro Quality Test - Ser..
TOTAL QUALITY CONS - Construcții civile și industriale, materiale și utilaje pentru construcții
08.08.2018
9400 vizitatori

TOTAL QUALITY CONS activează de peste 20 de ani în domeniul construcțiilor civile și industriale,oferind constant cele mai bune soluții în comerțul cu materiale și utilaje pentru construcții, dar și aplicarea sau utilizarea acestora în div..
TIPFOR - Foraje pentru apă, foraje pentru pompe de căldură, foraje pentru mediu
30.07.2018
655 vizitatori

TIPFOR este o firmă cu peste 10 ani experiență în executarea forajelor pentru apă, forajelor pentru pompe de căldură și forajelor pentru mediu. Cu peste 2.000 de lucrări în domeniu, echipa pune la dispoziția clienților o gamă largă de..
STONE SYSTEM INTERNATIONAL - Sisteme de pardoseli și tencuieli amprentate
30.07.2018
8371 vizitatori

STONE SYSTEM INTERNATIONAL oferă soluții specializate pentru amenajări interioare și exterioare: materiale pentru pardoseli decorative, piatră spălată Chromostone, tencuieli decorative amprentate și pardoseli industriale. Firma dispune de dou..
VENEX - Cărămidă aparentă
27.07.2018
8845 vizitatori

Firma VENEX cu sediul în Cluj-Napoca are ca activitate principală finisajele exterioare și interioare din cărămidă aparentă, granit, marmură, travertin și Blauwe Steen. Echipa de specialiști VENEX aplică în totalitate standardele calită..
EDOX PROIECTARE - Inginerie și consultanță tehnică în construcții civile
17.07.2018
2570 vizitatori

EDOX PROIECTARE  se ocupă cu activitățile de inginerie și consultanță tehnică în domeniul construcțiilor civile, imobiliare și industriale, dar și în cel al instalațiilor. Oferim gama completă de servicii pe raza municipiului Cluj-Napo..
Libra Impex - Construcții civile, lucrări de restaurare, consolidare clădiri și monumente istorice
13.07.2018
7756 vizitatori

LIBRA IMPEX este o firmă ce s-a dezvoltat în domeniul lucrărilor de construcții civile și industriale, incluzând proiecte de amenajare interioară și exterioară. Echipa Libra Impex este atestată în execuția unor lucrări speciale în domen..
CASA IANCU - Tratamente pentru lemn, case din lemn și produse din lemn
11.06.2018
7218 vizitatori

CASA IANCU asigură tratamente special create pentru lemn pentru a putea fi protejat din timp împotriva cariilor și insectelor, mucegaiului și a fungilor sau împotriva focului. Tratamentele și soluțiile de la Casa Iancu se pretează pentru case..
KOVANNIS CREATIV - Construcții de la A la Z, finisaje de lux și termoizolații
29.05.2018
9479 vizitatori

KOVANNIS CREATIV SRL activează în domeniul construcțiilor civile de la A la Z realizând case, vile sau blocuri, servicii de amenajări interioare și exterioare, finisaje de lux, lucrări de izolații și placări. Firma oferă toate aceste servi..
Moebius Engineering & Design - Proiectare tehnică, proiectare structurală, studii de specialitate și asistență tehnică
25.05.2018
1039 vizitatori

Moebius Engineering & Design este o societate de proiectare tehnică, proiectare structurală, studii de specialitate și asistență tehnică pentru construcții civile, industriale și monumente, cu ajutorul tehnologiilor CAD și 3D. Moebius Engin..
R & A CORTINE - Construcții, amenajări interioare și exterioare și montări de geamuri
25.05.2018
6147 vizitatori

Firma R & A CORTINE lucrează în domeniul construcțiilor civile și industriale, asigurând servicii de  amenajări interioare precum zugrăveli, vopsitorie și montări geamuri. R & A Cortine oferă clienților gama completă de servicii, de la p..
Gabriel Petrisor Construct - Case la cheie executate în timp record!
22.05.2018
19532 vizitatori

Compania GABRIEL PETRISOR CONSTRUCT are curajul de a executa construcții speciale, proiecte tot mai îndraznețe, având avantajul experienței a patru generații de constructori. Înființată în anul 2005 și având sediul în Cluj-Napoca, compan..
ALERAD CONSTRUCT - Amenajări interioare și exterioare, construcții civile și pavaje
18.05.2018
2737 vizitatori

Firma ALERAD CONSTRUCT activează în domeniul construcțiilor civile și industriale, asigurând și serviciile necesare în amenajări interioare și exterioare. În portofoliul firmei pot fi întâlnite lucrări precum execuția de garduri, porți..
CONTRAFORT CONSTRUCȚII – Construcții noi, reparații construcții vechi, consolidări, amenajări interioare/exterioare și consultanță
02.05.2018
4331 vizitatori

CONTRAFORT CONSTRUCȚII este o firmă care are are ca domeniu principal de activitate executarea de construcții noi, la roșu sau „la cheie” (case de locuit, blocuri, sedii de societăți, spații comerciale și de depozitare, hale industriale),..
MAV CONSTRUCT - Construcții civile, amenajări interioare și exterioare, execuție instalații
19.04.2018
4096 vizitatori

Firma MAV CONSTRUCT prestează servicii în domeniul construcțiilor civile și industriale, de la amenajări, reparații capitale sau de schimbare de destinație a unor imobile, izolații și instalații, montaj confecții metalice și conducte, fin..
BS Presto Parts - Piese de schimb pentru mașini și utilaje de construcții
18.04.2018
1150 vizitatori

Compania BS Presto Parts asigură piese de schimb ORIGINALE, OEM, AFTERMARKET și remanufacturate la cele mai mici costuri posibile! Datorită unei rețele de furnizori de talie mondială putem localiza piesa cea mai ieftină, incluzând componentele..
RUEN - Testări și analize tehnice, examinare nedistructivă a metalelor și nemetalelor
26.03.2018
2617 vizitatori

Firma RUEN are ca principal obiectiv de activitate testările și analizele tehnice, în principal încercări și examinări nedistructive precum cele pentru metale, nemetale, cu ultrasunete, cu lichide penetrante sau cu pulberi magnetice. Din gama ..
STYRONIT - Termoizolație Naturală Perlit
22.03.2018
1542 vizitatori

Compania STYRONIT oferă soluții de termoizolație naturală pe bază de perlită expandată sub formă de tencuială aplicabilă multistrat, manual sau mecanizat, la exterior sau la interior, pentru termoizolarea clădirilor. Fondată în Turcia, S..
Wood Structure -  Producător de structuri de lemn și șarpante industrializate
06.03.2018
23486 vizitatori

Compania Wood Structure este producător de șarpante (acoperișuri) industrializate, structuri de lemn, depozite, construcții industriale, hale industriale, construcții agricole, manejuri, case, mansarde, planșee. Firma este reprezentant pe Trans..
< 1 2 3 >