Instalații în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau montajul de produse pentru instalații în Cluj.

135 firme
AMASS  - Sisteme de degivrare din Danemarca
18.06.2018
4715 vizitatori

Firma AMASS îți pune la dispoziție sisteme de degivrare din Danemarca, oferindu-ți cele mai noi soluții profesionale de încălzire în materie de degivrare jgheaburi și burlane, căi de acces, drumuri, poteci și rampe sau parcări, utile pent..
AMASS - Firmă specializată în sisteme economice de încălzire
18.06.2018
5662 vizitatori

AMASS este o firmă specializată în sisteme economice de încălzire și îți pune la dispoziție sisteme de încălzire electrică în pardoseală (singurul sistem de încălzire mai ieftin ca investiție și consum decât centrala termică pe ga..
R & A CORTINE - Construcții, amenajări interioare și exterioare și montări de geamuri
25.05.2018
5103 vizitatori

Firma R & A CORTINE lucrează în domeniul construcțiilor civile și industriale, asigurând servicii de  amenajări interioare precum zugrăveli, vopsitorie și montări geamuri. R & A Cortine oferă clienților gama completă de servicii, de la p..
PF Mircea Pustan - Instalator autorizat și urgențe în instalații
14.05.2018
26257 vizitatori

Mircea Pustan este un instalator autorizat care asigură servicii complete în domeniul instalațiilor termice, sanitare,  precum și instalații gaz. PF Mircea Pustan execută lucrări de instalații apă, montaj centrale termice, instalații gaz s..
ROMRACORD - Rețele de apă și canalizare, sisteme drenaj, amenajări exterioare, fundații și pavaje
02.05.2018
1955 vizitatori

ROMRACORD SRL oferă lucrări specializate de terasamente, rețele de canal, execuție gropi de gunoi, structuri din beton, montaj pavaje, servicii de proiectare, dirigenție de șantier, precum și consultanță în rețelele de apă. Cu peste 12 an..
RUEN - Testări și analize tehnice, examinare nedistructivă a metalelor și nemetalelor
26.03.2018
1714 vizitatori

Firma RUEN are ca principal obiectiv de activitate testările și analizele tehnice, în principal încercări și examinări nedistructive precum cele pentru metale, nemetale, cu ultrasunete, cu lichide penetrante sau cu pulberi magnetice. Din gama ..
SOLDEC - Dezumidificare și umidificare în construcții
08.03.2018
7916 vizitatori

SOLDEC se ocupă cu activitatea de dezumidificare în construcții, fiind prima companie din România care și-a orientat exclusiv activitatea în acest domeniu. Compania Soldec oferă clienților săi dezumidificatoare profesionale, precum și dezum..
ALLEMANIA EUROTECH - Utilaje pentru drumuri, vânzări, închirieri, service și piese de schimb
05.03.2018
7253 vizitatori

Compania ALLEMANIA EUROTECH oferă soluții tehnice, utilaje și echipamente pentru drumuri, construcții și industria minieră: cuțite de frezat asfalt / beton, cilindrii compactori, instalații automate de nivelare, instalații de preparat emulsi..
UNIMETAL - Producător de învelitori metalice, tablă cutată, tablă tip țiglă, sisteme pluviale
28.02.2018
6043 vizitatori

UIMETAL SRL activează în domeniul producerii de închideri și acoperiri (tablă cutată, învelitori metalice, profile de tablă, sisteme pluviale) pentru hale industriale, precum și o gamă diversificată de elemente de tinichigerie pentru const..
LISSCOM - Specialiști în Automatizări BMS ( BEMS ) și HVAC
26.02.2018
6836 vizitatori

Compania LISSCOM este specializată în domeniul automatizărilor, mai exact în conceperea, proiectarea și implementarea sistemelor BMS ( Building Management System) prin care se pot gestiona și optimiza toate instalațiile ( HVAC ) într-un mod e..
ECO VERA SYSTEMS - Fose septice, rezervoare 1000l și stații de epurare
21.02.2018
3303 vizitatori

ECO VERA SYSTEMS se ocupă cu distribuția la nivel național a foselor septice ecologice, stații de epurare, separatoare de grăsimi și particule grele precum și separatoare de uleiuri și hidrocarburi, bioactivatori sau rezervoare de 1000 de lit..
ALUPLAST SYSTEM - Instalații de climatizare, aparate de aer condiționat și coșuri de fum
12.02.2018
3312 vizitatori

ALUPLAST SYSTEM este un comerciant și importator în domeniul sistemelor de climatizare, ventilație sau aer condiționat, prescurtat HVAC. Compania a reușit să devină unul dintre principalii furnizori de materiale, piese de schimb și accesorii ..
LORDIAM - Perforări și decupări beton armat sau cărămidă, carote și discuri diamantate
09.02.2018
4277 vizitatori

Compania LORDIAM activează în domeniul comercializării de carote diamantate, discuri diamantate, precum și mașini performante pentru executarea lucrărilor din domeniul tăierii și găuririi structurilor din beton, cărămidă, granit sau asfal..
CLIVENTINS - Sisteme de instalații, ventilație și climatizare
31.01.2018
2878 vizitatori

LM CLIVENTINS se ocupă cu sisteme de instalații, ventilație, climatizare și aer condiționat pentru hoteluri, centre spa, mall-uri, magazine, aeroporturi, fabrici, cinematografe, clinici, spitale, clădiri de birouri sau hale industriale. Înfiin..
FanBaie.Ro - Accesorii baie, mobilier de baie, obiecte sanitare, căzi și cabine de duș
26.01.2018
510 vizitatori

FanBaie.Ro activează în domeniul comercializării de produse dedicate băilor: căzi de baie, cabine de duș, mobilier de baie, baterii, obiecte sanitare, dușuri, instalații și sifoane, accesorii baie, toalete publice, precum și accesorii tehno..
THERMO INVEST - Proiectare și execuție instalații termice și echipamente termice
25.01.2018
7060 vizitatori

Compania Thermo Invest se ocupă cu proiectarea și execuția de instalații termice și echipamente termice cu randamente globale ridicate, diminuând semnificativ perioadele de amortizare ale investițiilor energetice. Utilizând rezultatele obțin..
Dennver Comimpex - Materiale de construcții, instalații, scule și unelte
11.01.2018
3871 vizitatori

  Compania DENNVER COMIMPEX face parte din grupul celor mai longevive și cunoscute branduri clujene, cu peste 20 de ani de experiență în domeniul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare. Dispunem de o rețea puternică de m..
CONF TUB INOX - Coșuri de fum din inox și tubulaturi de ventilație
18.12.2017
2044 vizitatori

CONF TUB INOX este o companie cu peste 10 ani de experiență în proiectare, executare și montare coșuri de fum din inox și tubulaturi de ventilație. Firma pune la dispoziția clienților produse confecționate din materiale de calitate care sun..
KEMP PROIECT – Proiectare și execuție instalații
12.12.2017
686 vizitatori

KEMP PROIECT este o companie clujeană care oferă servicii specializate de proiectare a rețelelor de instalații termice și sanitare, dar și instalații HVAC (Heating, Ventilation, Air Conditioning), desfumare, singere a incendiilor sau instalaț..
FRIGOALEX SERVICE - Automatizări pneumatice și instalații frigorifice
04.12.2017
2064 vizitatori

Frigoalex Service se ocupă cu distribuirea de echipamente penumatice și hidraulice de înaltă calitate, oferind și consultanța tehnică necesară atât pentru automatizările penumatice, cât și în realizarea instalațiilor frigorifice. Firma ..
UNIC ENERGO INSTAL - PANOURI RADIANTE și PLASME TERMICE
28.11.2017
2141 vizitatori

UNIC ENERGO INSTAL oferă gama diversificată de panouri radiante cu infraroșu (Sunjoy, Prima, Dr. Kocher), plasme termice, panouri solare, boilere, încălzitoare de apă, aparate de aer condiționat și propune sisteme alternative de încălzire m..
MATRIX ACTIVITY GRUP - Accesorii instalații sanitare și termice, robineți de apă și gaz
16.11.2017
4127 vizitatori

Compania MATRIX ACTIVITY GROUP se ocupă cu importul și distribuția de produse precum armăturile, sistemele de încălzire, filtrarea apei, țevi și fitinguri, special concepute pentru nevoile proiectului dumneavoastră. Încă de la înființare..
Eco Rotary - Fose septice ecologice, rezervoare, butoaie de vin și cuve
09.11.2017
1679 vizitatori

Compania ECO ROTARY produce și comercializează o gamă extinsă de sisteme de epurare precum fosele septice, fose septice ieftine, ministații de epurare, separatoare de grăsimi și hidrocarburi, rezervoare, butoaie de vin, cuve piscicole, puffere..
CASILDA IMPEX - Profesionalism în execuția de instalații
07.11.2017
4649 vizitatori

Dacă sunteți în căutarea unei echipe specializate în instalații termice, sanitare, de climatizare sau industriale, la CASILDA IMPEX găsiți soluții complete la prețuri corecte! Suntem îndreptați către rezolvarea tuturor nevoilor cliențil..
CLIMAVENT CONSTRUCT - Aer condiționat, climatizare și ventilație
19.10.2017
10173 vizitatori

Societatea CLIMAVENT CONSTRUCT se ocupă cu instalarea și comercializarea sistemelor de aer condiționat, de climatizare și ventilație atât pentru spații rezidențiale, cât și pentru spații comerciale sau industriale. Cu peste 10 ani de exper..
ECOFLAM - Distribuție echipamente pentru instalații de încălzire, climatizare și ventilație
29.09.2017
4293 vizitatori

ECOFLAM se ocupă cu importul, distribuția și comercializarea de echipamente și accesorii de calitate folosite pentru instalații termice, instalații de climatizare și instalații de ventilație. Portofoliul firmei cuprinde gama completă de ech..
CLIMA SERVICE - Service centrale termice
25.09.2017
20392 vizitatori

CLIMA SERVICE se ocupă cu lucrările de verificări tehnice în utilizare, instalare, montare, reparare și întreținere la toate tipurile de centrale termice. De asemenea, venim în ajutorul dumneavoastră cu gama completă de servicii oferite de ..
CLIMAFIX - Aer condiționat, sisteme de climatizare și ventilație
22.09.2017
7579 vizitatori

CLIMAFIX comercializează sisteme de aer condiționat, ventilație și climatizare pentru spații comerciale, industriale și rezidențiale, oferind, de asemenea, servicii de  montaj, service și preinstalații sisteme de climatizare. Firma pune la ..
INSTAL DATA PROIECT - Proiectare instalații pentru construcții
20.09.2017
6339 vizitatori

Compania INSTAL DATA PROIECT este specializată în domeniul instalațiilor și se ocupă exclusiv de proiectarea instalațiilor pentru construcții. Aflată într-o continuă ascensiune, firma a evoluat în cei peste 15 ani de activitate de la proie..
GREEN PLANET - Sisteme de irigații și amenajări spații verzi
19.09.2017
10470 vizitatori

GREEN PLANET se ocupă cu sisteme de irigare automată cu aplicații în sectorul rezidențial și cel agricol, dar și servicii de fertiirigare cu ajutorul unui aparat de dozare hidraulic Dosatron. Soluții personalizate și eficiente de irigare! ..
< 1 2 3 4 >