Instalații în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau montajul de produse pentru instalații în Cluj.

140 firme
FRIGOALEX SERVICE - Automatizări pneumatice și instalații frigorifice
28.11.2018
2586 vizitatori

FRIGOALEX SERVICE se ocupă cu distribuirea de echipamente pneumatice și hidraulice de înaltă calitate, oferind și consultanța tehnică necesară atât pentru automatizările pneumatice, cât și în realizarea instalațiilor frigorifice. Firma ..
SANU SERVICE RO - Proiectare, fabricare și instalare sisteme de ventilație
15.11.2018
5513 vizitatori

SANU SERVICE RO este specializată în domeniul sistemelor de aspiraţie a aerului viciat, fumului, rumeguşului, pulberilor, vaporilor toxici şi a coşurilor de fum, asigurând și accesorii pentru sistemele de tubulatură. Firma Sanu Service pune..
MATRIX ACTIVITY GRUP - Accesorii instalații sanitare și termice, robineți de apă și gaz
14.11.2018
4766 vizitatori

Compania MATRIX ACTIVITY GROUP se ocupă cu importul și distribuția de produse precum armăturile, sistemele de încălzire, filtrarea apei, țevi și fitinguri, special concepute pentru nevoile proiectului dumneavoastră. Încă de la înființare..
ECO ROTARY - Fose septice ecologice, rezervoare, butoaie de vin și cuve
01.11.2018
1941 vizitatori

Compania ECO ROTARY produce și comercializează o gamă extinsă de sisteme de epurare precum fose septice, fose septice ieftine, ministații de epurare, separatoare de grăsimi și hidrocarburi, rezervoare, butoaie de vin, cuve piscicole, puffere ..
OPTIM SIBO- Proiectare, execuție și service instalații termice
23.10.2018
4365 vizitatori

OPTIM SIBO oferă cele mai eficiente soluții pentru proiectarea și execuția de instalații termice și instalații sanitare, optimizând confortul spațiilor interioare. Cu o activitate îndelungată în acest domeniu și experiență în gestion..
TOP INSTAL - Proiectare și execuție instalații electrice
10.10.2018
5127 vizitatori

Firma TOP INSTAL se ocupă cu execuția lucrărilor de instalații electrice și este recunoscută ca partener de încredere pe piața locală de instalații electrice pentru construcții civile și industriale. Înființată în anul 2005, compania ..
CLIMA SERVICE - Service centrale termice
10.10.2018
22023 vizitatori

CLIMA SERVICE se ocupă cu lucrările de verificări tehnice în utilizare, instalare, montare, reparare și întreținere la toate tipurile de centrale termice. De asemenea, venim în ajutorul dumneavoastră cu gama completă de servicii oferite de ..
CLIMAVENT CONSTRUCT - Aer condiționat, climatizare și ventilație
09.10.2018
10770 vizitatori

Firma CLIMAVENT CONSTRUCT se ocupă cu instalarea și comercializarea sistemelor de aer condiționat, de climatizare și ventilație atât pentru spații rezidențiale, cât și pentru spații comerciale sau industriale. Cu peste 10 ani de experienț..
Technova Invest - Echipamente instalații termice
02.10.2018
1664 vizitatori

TECHNOVA INVEST este o societate comercială cu capital privat integral românesc. A fost înființată în anul 1996 și activează în domeniul comerțului cu materiale pentru instalații termice. Odată cu creșterea investițiilor în sectorul co..
HausEnergy - Soluții eficientizare energetică pentru case de lemn și case pe structură metalică
26.09.2018
2495 vizitatori

HausEnergy vine în ajutorul clienților cu o gamă vastă de soluții de eficientizare energetică pentru construcții civile, de la case, case de lemn până la case pe structură metalică. Echipa oferă servicii de consultanță, protecție pe du..
INVEST DEJ - Instalații electrice și lucrări speciale pentru construcții
26.09.2018
162 vizitatori

INVEST DEJ este o firmă cu o experiență de peste 20 ani în proiectarea și executarea instalațiilor electrice, sanitare, de supraveghere sau control acces, dar și a lucrărilor speciale pentru construcții. Aceasta oferă o gamă largă de serv..
INSTAL DATA PROIECT - Proiectare instalații pentru construcții
26.09.2018
6698 vizitatori

Compania INSTAL DATA PROIECT este specializată în domeniul instalațiilor și se ocupă exclusiv de proiectarea instalațiilor pentru construcții. Aflată într-o continuă ascensiune, de la proiecte mici la proiecte complexe, mari și foarte mari..
ECOFLAM - Distribuție echipamente pentru instalații de încălzire, climatizare și ventilație
24.09.2018
4992 vizitatori

ECOFLAM se ocupă cu importul, distribuția și comercializarea de echipamente și accesorii de calitate folosite pentru instalații termice, instalații de climatizare și instalații de ventilație. Portofoliul firmei cuprinde gama completă de ech..
Q MARK ENERGY - Panouri radiante tip plasmă
21.09.2018
339 vizitatori

Q MARK ENERGY  pune la dispoziția clienților o gamă vastă de panouri radiante tip plasmă cu infraroșu care au rolul de încălzire a locuinței într-un mod eficient. Acestea pot fi amplasate și utilizate atât în spații mici, camere, băi,..
CLIMAFIX - Aer condiționat, sisteme de climatizare și ventilație
19.09.2018
8222 vizitatori

CLIMAFIX comercializează sisteme de aer condiționat, ventilație și climatizare pentru spații comerciale, industriale și rezidențiale, oferind, de asemenea, servicii de  montaj, service și preinstalații sisteme de climatizare.Firma pune la d..
GREEN PLANET - Sisteme de irigații și amenajări spații verzi
18.09.2018
11197 vizitatori

GREEN PLANET se ocupă cu sisteme de irigare automată cu aplicații în sectorul rezidențial și cel agricol, dar și servicii de fertirigare cu ajutorul unui aparat de dozare hidraulic Dosatron. GREEN PLANET - Soluții personalizate și eficiente..
METALEXPO BUSINESS - Produse metalurgice, țevi laminate, țevi sudate
07.09.2018
457 vizitatori

Compania METALEXPO BUSINESS are ca principală activitate comercializarea produselor metalurgice pentru construcții și instalații precum: țevi laminate, țevi sudate elicoidal, țevi sudate longitudinal, țevi pătrate sau rectangulare, fitinguri..
NAPOCA CONSTRUCT - Construcții rezidențiale și comerciale - Amenajări interioare și exterioare
06.09.2018
1035 vizitatori

  NAPOCA CONSTRUCT este o companie cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor rezidențiale și comerciale, cât și în cel al amenajărilor interioare și exterioare. Aceasta pune la dispoziția clienților o gamă vastă de servicii ..
ALECO AIR - Vânzare și închiriere dezumidificatoare, purificatoare de aer, aeroterme
03.09.2018
7719 vizitatori

ALT ALECO GROUP s-a înființat în anul 2006 din dorința de a aduce un plus de sănătate, dar și un aer curat în cămine. Astfel, a luat naștere ALECOAIR (alecoair.ro), o ramură specializată numai pe dezumidificatoare, purificatoare de aer, u..
TEKNO FM - Instalații încălzire electrică - Încălzire electrică în pardoseală - Panouri radiante, solare și fotovoltaice
29.08.2018
2421 vizitatori

Tekno FM este o firmă ce s-a dezvoltat intens în aria energiei alternative, comercializând tehnologii eficiente pentru încălzire, iluminat și generare de energie.O firmă verde ce a încolțit pe piața românească în 2007, Tekno FM s-a dezvo..
CARPAT INSTAL - Proiectare și execuție instalații, mentenanță generală clădiri
29.08.2018
3604 vizitatori

CARPAT INSTAL se ocupă cu proiectarea și execuția instalațiilor termice, de apă canal, sisteme de irigații și instalații de stingere incendii. Scopul firmei este oferirea serviciilor de calitate și facem față cu brio oricăror provocări. ..
MAD INSTAL - Instalații termice, instalații sanitare, climatizare și încălzire în pardoseală
21.08.2018
5855 vizitatori

MAD INSTAL se ocupă cu execuția de instalații termice, instalații sanitare, de climatizare și ventilație, precum și instalații de apă și canalizare pentru utilizatori casnici și utilizatori comerciali sau industriali. Echipa de instalatori..
ECOINSTAL - Pompe de căldură și soluții pentru clădiri eficiente energetic
21.08.2018
7847 vizitatori

ECOINSTAL IT CONSULT oferă soluții inteligente și tehnologii bazate pe energii regenerabile eficiente prin care asigură confortul termic în orice locuință! Ecoinstal proiectează și execută instalații termice, instalații de ventilație, in..
GIROSIL MASTER CONSTRUCT - Case la roșu, construcții civile și industriale
20.08.2018
11511 vizitatori

GIROSIL MASTER CONSTRUCT oferă servicii sigure și eficiente în domeniul construcțiilor civile și industriale, printre care: construcții case la roșu, excavări și demolări industriale, mansardări în lemn, montaj tâmplărie PVC, montaj aco..
TERMSAN INSTAL - Instalații termice și instalații sanitare
08.08.2018
4957 vizitatori

TERMSAN INSTAL activează în domeniul instalațiilor termice și instalațiilor sanitare executate cu profesionalism și la cele mai înalte standarde de calitate.Personalul Termsan Instal este format din instalatori profesioniști care asigură mon..
TIPFOR - Foraje pentru apă, foraje pentru pompe de căldură, foraje pentru mediu
30.07.2018
655 vizitatori

TIPFOR este o firmă cu peste 10 ani experiență în executarea forajelor pentru apă, forajelor pentru pompe de căldură și forajelor pentru mediu. Cu peste 2.000 de lucrări în domeniu, echipa pune la dispoziția clienților o gamă largă de..
Special Energo Service - Montaj și reparații motoare, turbine, transformatoare, echipamente industriale
30.07.2018
4993 vizitatori

Special Energo Service SRL oferă de peste 20 de ani soluții și servicii excelente pentru diverse lucrări de montaj și reparații echipamente industriale. De ce serviciile Special Energo Service? profesionalism și seriozitate în toate eta..
TAICOVSKY - Tăieri și carotări diamantate
26.07.2018
4834 vizitatori

TAICOVSKY dispune de peste 10 ani de experiență în domeniul tăierilor în beton, în țară și oferă soluții profesionale de carotare diamantată, tăiere disc diamantat și tăiere fir diamantat, necesare lucrărilor dumneavoastră. Soluț..
KARON - Încălzire pardoseală, panouri radiante și degivrare
20.07.2018
1561 vizitatori

Pentru soluții de încălzire electrice și soluții fotovoltaice firma KARON vă stă la dispoziție cu: sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/ streșini, sisteme fotovoltaice on-grid și off-grid, cabluri electrice pentru..
UNICMAR NEW ENERGY - Eficiență energetică - Energie alternativă
18.07.2018
691 vizitatori

UNICMAR NEW ENERGY oferă soluții în energiile regenerabile și alternative, sisteme energoeficiente, soluții pentru generarea de energie electrică distribuită cu combustibili din biomasă. Firma reprezintă partenerul tău de încredere în apr..
< 1 2 3 4 >