Instalații în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau montajul de produse pentru instalații în Cluj.

141 firme
TOP INSTAL - Proiectare și execuție instalații electrice
10.10.2018
4982 vizitatori

Firma TOP INSTAL se ocupă cu execuția lucrărilor de instalații electrice și este recunoscută ca partener de încredere pe piața locală de instalații electrice pentru construcții civile și industriale. Înființată în anul 2005, compania ..
CLIMA SERVICE - Service centrale termice
10.10.2018
21356 vizitatori

CLIMA SERVICE se ocupă cu lucrările de verificări tehnice în utilizare, instalare, montare, reparare și întreținere la toate tipurile de centrale termice. De asemenea, venim în ajutorul dumneavoastră cu gama completă de servicii oferite de ..
CLIMAVENT CONSTRUCT - Aer condiționat, climatizare și ventilație
09.10.2018
10577 vizitatori

Firma CLIMAVENT CONSTRUCT se ocupă cu instalarea și comercializarea sistemelor de aer condiționat, de climatizare și ventilație atât pentru spații rezidențiale, cât și pentru spații comerciale sau industriale. Cu peste 10 ani de experienț..
Technova Invest - Echipamente instalații termice
02.10.2018
1396 vizitatori

TECHNOVA INVEST este o societate comercială cu capital privat integral românesc. A fost înființată în anul 1996 și activează în domeniul comerțului cu materiale pentru instalații termice. Odată cu creșterea investițiilor în sectorul co..
HausEnergy - Soluții eficientizare energetică pentru case de lemn și case pe structură metalică
26.09.2018
2155 vizitatori

HausEnergy vine în ajutorul clienților cu o gamă vastă de soluții de eficientizare energetică pentru construcții civile, de la case, case de lemn până la case pe structură metalică. Echipa oferă servicii de consultanță, protecție pe du..
INVEST DEJ - Instalații electrice și lucrări speciale pentru construcții
26.09.2018
89 vizitatori

INVEST DEJ este o firmă cu o experiență de peste 20 ani în proiectarea și executarea instalațiilor electrice, sanitare, de supraveghere sau control acces, dar și a lucrărilor speciale pentru construcții. Aceasta oferă o gamă largă de serv..
INSTAL DATA PROIECT - Proiectare instalații pentru construcții
26.09.2018
6608 vizitatori

Compania INSTAL DATA PROIECT este specializată în domeniul instalațiilor și se ocupă exclusiv de proiectarea instalațiilor pentru construcții. Aflată într-o continuă ascensiune, de la proiecte mici la proiecte complexe, mari și foarte mari..
ECOFLAM - Distribuție echipamente pentru instalații de încălzire, climatizare și ventilație
24.09.2018
4793 vizitatori

ECOFLAM se ocupă cu importul, distribuția și comercializarea de echipamente și accesorii de calitate folosite pentru instalații termice, instalații de climatizare și instalații de ventilație. Portofoliul firmei cuprinde gama completă de ech..
Q MARK ENERGY - Panouri radiante tip plasmă
21.09.2018
145 vizitatori

Q MARK ENERGY  pune la dispoziția clienților o gamă vastă de panouri radiante tip plasmă cu infraroșu care au rolul de încălzire a locuinței într-un mod eficient. Acestea pot fi amplasate și utilizate atât în spații mici, camere, băi,..
CLIMAFIX - Aer condiționat, sisteme de climatizare și ventilație
19.09.2018
8043 vizitatori

CLIMAFIX comercializează sisteme de aer condiționat, ventilație și climatizare pentru spații comerciale, industriale și rezidențiale, oferind, de asemenea, servicii de  montaj, service și preinstalații sisteme de climatizare.Firma pune la d..
GREEN PLANET - Sisteme de irigații și amenajări spații verzi
18.09.2018
10907 vizitatori

GREEN PLANET se ocupă cu sisteme de irigare automată cu aplicații în sectorul rezidențial și cel agricol, dar și servicii de fertirigare cu ajutorul unui aparat de dozare hidraulic Dosatron. GREEN PLANET - Soluții personalizate și eficiente..
METALEXPO BUSINESS - Produse metalurgice, țevi laminate, țevi sudate
07.09.2018
233 vizitatori

Compania METALEXPO BUSINESS are ca principală activitate comercializarea produselor metalurgice pentru construcții și instalații precum: țevi laminate, țevi sudate elicoidal, țevi sudate longitudinal, țevi pătrate sau rectangulare, fitinguri..
NAPOCA CONSTRUCT - Construcții rezidențiale și comerciale - Amenajări interioare și exterioare
06.09.2018
510 vizitatori

  NAPOCA CONSTRUCT este o companie cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor rezidențiale și comerciale, cât și în cel al amenajărilor interioare și exterioare. Aceasta pune la dispoziția clienților o gamă vastă de servicii ..
ALECO AIR - Vânzare și închiriere dezumidificatoare, purificatoare de aer, aeroterme
03.09.2018
7338 vizitatori

ALT ALECO GROUP s-a înființat în anul 2006 din dorința de a aduce un plus de sănătate, dar și un aer curat în cămine. Astfel, a luat naștere ALECOAIR (alecoair.ro), o ramură specializată numai pe dezumidificatoare, purificatoare de aer, u..
TEKNO FM - Instalații încălzire electrică - Încălzire electrică în pardoseală - Panouri radiante, solare și fotovoltaice
29.08.2018
2188 vizitatori

Tekno FM este o firmă ce s-a dezvoltat intens în aria energiei alternative, comercializând tehnologii eficiente pentru încălzire, iluminat și generare de energie.O firmă verde ce a încolțit pe piața românească în 2007, Tekno FM s-a dezvo..
CARPAT INSTAL - Proiectare și execuție instalații, mentenanță generală clădiri
29.08.2018
3429 vizitatori

CARPAT INSTAL se ocupă cu proiectarea și execuția instalațiilor termice, de apă canal, sisteme de irigații și instalații de stingere incendii. Scopul firmei este oferirea serviciilor de calitate și facem față cu brio oricăror provocări. ..
ECOINSTAL - Pompe de căldură și soluții pentru clădiri eficiente energetic
21.08.2018
7557 vizitatori

ECOINSTAL IT CONSULT oferă soluții inteligente și tehnologii bazate pe energii regenerabile eficiente prin care asigură confortul termic în orice locuință! Ecoinstal proiectează și execută instalații termice, instalații de ventilație, in..
MAD INSTAL - Instalații termice, instalații sanitare, climatizare și încălzire în pardoseală
21.08.2018
5592 vizitatori

MAD INSTAL se ocupă cu execuția de instalații termice, instalații sanitare, de climatizare și ventilație, precum și instalații de apă și canalizare pentru utilizatori casnici și utilizatori comerciali sau industriali. Echipa de instalatori..
GIROSIL MASTER CONSTRUCT - Case la roșu, construcții civile și industriale
20.08.2018
11201 vizitatori

GIROSIL MASTER CONSTRUCT oferă servicii sigure și eficiente în domeniul construcțiilor civile și industriale, printre care: construcții case la roșu, excavări și demolări industriale, mansardări în lemn, montaj tâmplărie PVC, montaj aco..
TERMSAN INSTAL - Instalații termice și instalații sanitare
08.08.2018
4791 vizitatori

TERMSAN INSTAL activează în domeniul instalațiilor termice și instalațiilor sanitare executate cu profesionalism și la cele mai înalte standarde de calitate.Personalul Termsan Instal este format din instalatori profesioniști care asigură mon..
TIPFOR - Foraje pentru apă, foraje pentru pompe de căldură, foraje pentru mediu
30.07.2018
430 vizitatori

TIPFOR este o firmă cu peste 10 ani experiență în executarea forajelor pentru apă, forajelor pentru pompe de căldură și forajelor pentru mediu. Cu peste 2.000 de lucrări în domeniu, echipa pune la dispoziția clienților o gamă largă de..
Special Energo Service - Montaj și reparații motoare, turbine, transformatoare, echipamente industriale
30.07.2018
4748 vizitatori

Special Energo Service SRL oferă de peste 20 de ani soluții și servicii excelente pentru diverse lucrări de montaj și reparații echipamente industriale. De ce serviciile Special Energo Service? profesionalism și seriozitate în toate eta..
TAICOVSKY - Tăieri și carotări diamantate
26.07.2018
4573 vizitatori

TAICOVSKY dispune de peste 10 ani de experiență în domeniul tăierilor în beton, în țară și oferă soluții profesionale de carotare diamantată, tăiere disc diamantat și tăiere fir diamantat, necesare lucrărilor dumneavoastră. Soluț..
KARON - Încălzire pardoseală, panouri radiante și degivrare
20.07.2018
1425 vizitatori

Pentru soluții de încălzire electrice și soluții fotovoltaice firma KARON vă stă la dispoziție cu: sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/ streșini, sisteme fotovoltaice on-grid și off-grid, cabluri electrice pentru..
UNICMAR NEW ENERGY - Eficiență energetică - Energie alternativă
18.07.2018
467 vizitatori

UNICMAR NEW ENERGY oferă soluții în energiile regenerabile și alternative, sisteme energoeficiente, soluții pentru generarea de energie electrică distribuită cu combustibili din biomasă. Firma reprezintă partenerul tău de încredere în apr..
IOANNINA IMPEX - Echipamente de ventilație și accesorii
17.07.2018
6477 vizitatori

Cu o vastă experiență acumulată în cei peste 20 de ani de activitate, compania IOANNINA IMPEX oferă servicii de calitate în domeniul ventilației industriale și ventilației ambientale atât clienților cât și antreprenorilor de montaj și ..
TIMAT IMPEX - Proiectare și execuție în instalații și producție panouri solare
05.07.2018
7632 vizitatori

TIMAT IMPEX SRL este specializată în execuția de instalații în domeniul construcțiilor civile și industriale. Firma dispune de peste 20 de ani de experiență în domeniul instalațiilor și lucrărilor de instalații de anvergură - ansamblur..
Industrial Trading - Importator și distribuitor produse omologate Enel pentru industria electrotehnică
25.06.2018
4537 vizitatori

Firma INDUSTRIAL TRADING este un important importator și distribuitor produse omologate Enel pentru industria electrotehnică: accesorii pentru transformatoare, accesorii pentru cabluri de medie tensiune, hârtie de transformator și alte produse pe..
Panouri-radiante-infrarosii.ro - Panouri radiante cu infrarosu
21.06.2018
1557 vizitatori

Panouri Radiante Infraroșu pune la dispoziția clienților o gamă largă de panouri radiante infraroșu care au ca scop încălzirea locuinței într-un mod cât mai eficient. Compania realizează lucrări de încălzire prin panouri radiante la sp..
PROF TECH CONSULTING - Dezumidificare în construcții, climatizare și tratarea aerului
21.06.2018
9660 vizitatori

PROF TECH CONSULTING SRL se ocupă de comercializarea dezumidificatoarelor, purificatoare aer, aparate de aer condiționat, umidificatoare și o gamă diversificată de aparate de control a umidității, a temperaturii și a calității aerului.Gama ..
< 1 2 3 4 >