Instalații în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau montajul de produse pentru instalații în Cluj.

136 firme
TERMSAN INSTAL - Instalații termice și instalații sanitare
08.08.2018
4558 vizitatori

TERMSAN INSTAL activează în domeniul instalațiilor termice și instalațiilor sanitare executate cu profesionalism și la cele mai înalte standarde de calitate.Personalul Termsan Instal este format din instalatori profesioniști care asigură mon..
TIPFOR - Foraje pentru apă, foraje pentru pompe de căldură, foraje pentru mediu
30.07.2018
121 vizitatori

TIPFOR este o firmă cu peste 10 ani experiență în executarea forajelor pentru apă, forajelor pentru pompe de căldură și forajelor pentru mediu. Cu peste 2.000 de lucrări în domeniu, echipa pune la dispoziția clienților o gamă largă de..
Special Energo Service - Montaj și reparații motoare, turbine, transformatoare, echipamente industriale
30.07.2018
4422 vizitatori

Special Energo Service SRL oferă de peste 20 de ani soluții și servicii excelente pentru diverse lucrări de montaj și reparații echipamente industriale. De ce serviciile Special Energo Service? profesionalism și seriozitate în toate eta..
TAICOVSKY - Tăieri și carotări diamantate
26.07.2018
4227 vizitatori

TAICOVSKY dispune de peste 10 ani de experiență în domeniul tăierilor în beton, în țară și oferă soluții profesionale de carotare diamantată, tăiere disc diamantat și tăiere fir diamantat, necesare lucrărilor dumneavoastră. Soluț..
KARON - Încălzire pardoseală, panouri radiante și degivrare
20.07.2018
1258 vizitatori

Pentru soluții de încălzire electrice și soluții fotovoltaice firma KARON vă stă la dispoziție cu: sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/ streșini, sisteme fotovoltaice on-grid și off-grid, cabluri electrice pentru..
UNICMAR NEW ENERGY - Eficiență energetică - Energie alternativă
18.07.2018
168 vizitatori

UNICMAR NEW ENERGY oferă soluții în energiile regenerabile și alternative, sisteme energoeficiente, soluții pentru generarea de energie electrică distribuită cu combustibili din biomasă. Firma reprezintă partenerul tău de încredere în apr..
IOANNINA IMPEX - Echipamente de ventilație și accesorii
17.07.2018
6283 vizitatori

Cu o vastă experiență acumulată în cei peste 20 de ani de activitate, compania IOANNINA IMPEX oferă servicii de calitate în domeniul ventilației industriale și ventilației ambientale atât clienților cât și antreprenorilor de montaj și ..
TIMAT IMPEX - Proiectare și execuție în instalații și producție panouri solare
05.07.2018
7333 vizitatori

TIMAT IMPEX SRL este specializată în execuția de instalații în domeniul construcțiilor civile și industriale. Firma dispune de peste 20 de ani de experiență în domeniul instalațiilor și lucrărilor de instalații de anvergură - ansamblur..
Industrial Trading - Importator și distribuitor produse omologate Enel pentru industria electrotehnică
25.06.2018
4314 vizitatori

Firma INDUSTRIAL TRADING este un important importator și distribuitor produse omologate Enel pentru industria electrotehnică: accesorii pentru transformatoare, accesorii pentru cabluri de medie tensiune, hârtie de transformator și alte produse pe..
Panouri-radiante-infrarosii.ro - Panouri radiante cu infrarosu
21.06.2018
1368 vizitatori

Panouri Radiante Infraroșu pune la dispoziția clienților o gamă largă de panouri radiante infraroșu care au ca scop încălzirea locuinței într-un mod cât mai eficient. Compania realizează lucrări de încălzire prin panouri radiante la sp..
PROF TECH CONSULTING - Dezumidificare în construcții, climatizare și tratarea aerului
21.06.2018
9418 vizitatori

PROF TECH CONSULTING SRL se ocupă de comercializarea dezumidificatoarelor, purificatoare aer, aparate de aer condiționat, umidificatoare și o gamă diversificată de aparate de control a umidității, a temperaturii și a calității aerului.Gama ..
AMASS - Firmă specializată în sisteme economice de încălzire
18.06.2018
5848 vizitatori

AMASS este o firmă specializată în sisteme economice de încălzire și îți pune la dispoziție sisteme de încălzire electrică în pardoseală (singurul sistem de încălzire mai ieftin ca investiție și consum decât centrala termică pe ga..
AMASS  - Sisteme de degivrare din Danemarca
18.06.2018
4894 vizitatori

Firma AMASS îți pune la dispoziție sisteme de degivrare din Danemarca, oferindu-ți cele mai noi soluții profesionale de încălzire în materie de degivrare jgheaburi și burlane, căi de acces, drumuri, poteci și rampe sau parcări, utile pent..
R & A CORTINE - Construcții, amenajări interioare și exterioare și montări de geamuri
25.05.2018
5509 vizitatori

Firma R & A CORTINE lucrează în domeniul construcțiilor civile și industriale, asigurând servicii de  amenajări interioare precum zugrăveli, vopsitorie și montări geamuri. R & A Cortine oferă clienților gama completă de servicii, de la p..
PF Mircea Pustan - Instalator autorizat și urgențe în instalații
14.05.2018
27110 vizitatori

Mircea Pustan este un instalator autorizat care asigură servicii complete în domeniul instalațiilor termice, sanitare,  precum și instalații gaz. PF Mircea Pustan execută lucrări de instalații apă, montaj centrale termice, instalații gaz s..
ROMRACORD - Rețele de apă și canalizare, sisteme drenaj, amenajări exterioare, fundații și pavaje
02.05.2018
2202 vizitatori

ROMRACORD SRL oferă lucrări specializate de terasamente, rețele de canal, execuție gropi de gunoi, structuri din beton, montaj pavaje, servicii de proiectare, dirigenție de șantier, precum și consultanță în rețelele de apă. Cu peste 12 an..
RUEN - Testări și analize tehnice, examinare nedistructivă a metalelor și nemetalelor
26.03.2018
2048 vizitatori

Firma RUEN are ca principal obiectiv de activitate testările și analizele tehnice, în principal încercări și examinări nedistructive precum cele pentru metale, nemetale, cu ultrasunete, cu lichide penetrante sau cu pulberi magnetice. Din gama ..
SOLDEC - Dezumidificare și umidificare în construcții
08.03.2018
8119 vizitatori

SOLDEC se ocupă cu activitatea de dezumidificare în construcții, fiind prima companie din România care și-a orientat exclusiv activitatea în acest domeniu. Compania Soldec oferă clienților săi dezumidificatoare profesionale, precum și dezum..
ALLEMANIA EUROTECH - Utilaje pentru drumuri, vânzări, închirieri, service și piese de schimb
05.03.2018
7509 vizitatori

Compania ALLEMANIA EUROTECH oferă soluții tehnice, utilaje și echipamente pentru drumuri, construcții și industria minieră: cuțite de frezat asfalt / beton, cilindrii compactori, instalații automate de nivelare, instalații de preparat emulsi..
UNIMETAL - Producător de învelitori metalice, tablă cutată, tablă tip țiglă, sisteme pluviale
28.02.2018
6347 vizitatori

UIMETAL SRL activează în domeniul producerii de închideri și acoperiri (tablă cutată, învelitori metalice, profile de tablă, sisteme pluviale) pentru hale industriale, precum și o gamă diversificată de elemente de tinichigerie pentru const..
LISSCOM - Specialiști în Automatizări BMS ( BEMS ) și HVAC
26.02.2018
6984 vizitatori

Compania LISSCOM este specializată în domeniul automatizărilor, mai exact în conceperea, proiectarea și implementarea sistemelor BMS ( Building Management System) prin care se pot gestiona și optimiza toate instalațiile ( HVAC ) într-un mod e..
ECO VERA SYSTEMS - Fose septice, rezervoare 1000l și stații de epurare
21.02.2018
3494 vizitatori

ECO VERA SYSTEMS se ocupă cu distribuția la nivel național a foselor septice ecologice, stații de epurare, separatoare de grăsimi și particule grele precum și separatoare de uleiuri și hidrocarburi, bioactivatori sau rezervoare de 1000 de lit..
ALUPLAST SYSTEM - Instalații de climatizare, aparate de aer condiționat și coșuri de fum
12.02.2018
3566 vizitatori

ALUPLAST SYSTEM este un comerciant și importator în domeniul sistemelor de climatizare, ventilație sau aer condiționat, prescurtat HVAC. Compania a reușit să devină unul dintre principalii furnizori de materiale, piese de schimb și accesorii ..
LORDIAM - Perforări și decupări beton armat sau cărămidă, carote și discuri diamantate
09.02.2018
4608 vizitatori

Compania LORDIAM activează în domeniul comercializării de carote diamantate, discuri diamantate, precum și mașini performante pentru executarea lucrărilor din domeniul tăierii și găuririi structurilor din beton, cărămidă, granit sau asfal..
CLIVENTINS - Sisteme de instalații, ventilație și climatizare
31.01.2018
3081 vizitatori

LM CLIVENTINS se ocupă cu sisteme de instalații, ventilație, climatizare și aer condiționat pentru hoteluri, centre spa, mall-uri, magazine, aeroporturi, fabrici, cinematografe, clinici, spitale, clădiri de birouri sau hale industriale. Înfiin..
FanBaie.Ro - Accesorii baie, mobilier de baie, obiecte sanitare, căzi și cabine de duș
26.01.2018
521 vizitatori

FanBaie.Ro activează în domeniul comercializării de produse dedicate băilor: căzi de baie, cabine de duș, mobilier de baie, baterii, obiecte sanitare, dușuri, instalații și sifoane, accesorii baie, toalete publice, precum și accesorii tehno..
THERMO INVEST - Proiectare și execuție instalații termice și echipamente termice
25.01.2018
7340 vizitatori

Compania Thermo Invest se ocupă cu proiectarea și execuția de instalații termice și echipamente termice cu randamente globale ridicate, diminuând semnificativ perioadele de amortizare ale investițiilor energetice. Utilizând rezultatele obțin..
Dennver Comimpex - Materiale de construcții, instalații, scule și unelte
11.01.2018
4215 vizitatori

  Compania DENNVER COMIMPEX face parte din grupul celor mai longevive și cunoscute branduri clujene, cu peste 20 de ani de experiență în domeniul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare. Dispunem de o rețea puternică de m..
CONF TUB INOX - Coșuri de fum din inox și tubulaturi de ventilație
18.12.2017
2274 vizitatori

CONF TUB INOX este o companie cu peste 10 ani de experiență în proiectare, executare și montare coșuri de fum din inox și tubulaturi de ventilație. Firma pune la dispoziția clienților produse confecționate din materiale de calitate care sun..
KEMP PROIECT – Proiectare și execuție instalații
12.12.2017
885 vizitatori

KEMP PROIECT este o companie clujeană care oferă servicii specializate de proiectare a rețelelor de instalații termice și sanitare, dar și instalații HVAC (Heating, Ventilation, Air Conditioning), desfumare, singere a incendiilor sau instalaț..
< 1 2 3 4 >