Centrale termice în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea sau distribuția de centrale termice în Cluj.

30 firme
TERMSAN INSTAL - Instalații termice și instalații sanitare
08.08.2018
4558 vizitatori

TERMSAN INSTAL activează în domeniul instalațiilor termice și instalațiilor sanitare executate cu profesionalism și la cele mai înalte standarde de calitate.Personalul Termsan Instal este format din instalatori profesioniști care asigură mon..
UNICMAR NEW ENERGY - Eficiență energetică - Energie alternativă
18.07.2018
168 vizitatori

UNICMAR NEW ENERGY oferă soluții în energiile regenerabile și alternative, sisteme energoeficiente, soluții pentru generarea de energie electrică distribuită cu combustibili din biomasă. Firma reprezintă partenerul tău de încredere în apr..
ADISAL TH - Confecții metalice și prelucrări prin așchiere, boilere pe lemne sau gaz
03.05.2018
5904 vizitatori

Firma ADISAL TH activează în domeniul confecțiilor metalice și prelucrărilor prin așchiere, oferind o gamă diversificată de boilere pe lemne sau gaz și fierăstraie mecanice. Din portofoliul de servicii al firmei mai fac parte și asamblări..
CRASS ENERGY - Izolații termice cu celuloză, case inteligente, echipamente și soluții de încălzire termică
10.04.2018
435 vizitatori

 Compania CRASS ENERGY execută lucrări de izolații termice cu celuloză, construcții case inteligente pe structuri ușoare, montaj echipamente și soluții de încălzire termică cu mașini de suflat celuloza. De asemenea, CRASS ENERGY este dis..
EPINVEST - Scule electrice, utilaje pentru construcții și echipamente termice
29.03.2018
10901 vizitatori

Firma EPINVEST se ocupă cu importul și distribuția de scule electrice, scule de mână, scule pneumatice, utilaje pentru construcții, utilaje forestiere, echipamente pentru curățenie, generatoare și echipamente de încălzire. De asemenea, Epi..
RUEN - Testări și analize tehnice, examinare nedistructivă a metalelor și nemetalelor
26.03.2018
2048 vizitatori

Firma RUEN are ca principal obiectiv de activitate testările și analizele tehnice, în principal încercări și examinări nedistructive precum cele pentru metale, nemetale, cu ultrasunete, cu lichide penetrante sau cu pulberi magnetice. Din gama ..
BOTA INSTALATII - Centrale termice, centrale pe lemne sau combustibil solid și încălzire în pardoseală
13.03.2018
9376 vizitatori

BOTA INSTALATII este o companie care are ca principală activitate comercializarea de centrale termice pe lemne sau combustibil solid, instalații sanitare, de ventilare și climatizare, pompe de căldură, panouri solare.  Bota Instalatii asigură ..
UNIMETAL - Producător de învelitori metalice, tablă cutată, tablă tip țiglă, sisteme pluviale
28.02.2018
6347 vizitatori

UIMETAL SRL activează în domeniul producerii de închideri și acoperiri (tablă cutată, învelitori metalice, profile de tablă, sisteme pluviale) pentru hale industriale, precum și o gamă diversificată de elemente de tinichigerie pentru const..
LORDIAM - Perforări și decupări beton armat sau cărămidă, carote și discuri diamantate
09.02.2018
4608 vizitatori

Compania LORDIAM activează în domeniul comercializării de carote diamantate, discuri diamantate, precum și mașini performante pentru executarea lucrărilor din domeniul tăierii și găuririi structurilor din beton, cărămidă, granit sau asfal..
FIGARO SERV - Centrale termice, instalații termice, radiatoare și articole sanitare
09.02.2018
12739 vizitatori

 FIGARO SERV este o companie specializată în comercializarea de centrale termice, instalații termice, articole sanitare, baterii, rețele de apă și canal. Din portofoliul de produse mai fac parte și radiatoarele, termosatetele, pompe hidrofor,..
THERMO INVEST - Proiectare și execuție instalații termice și echipamente termice
25.01.2018
7340 vizitatori

Compania Thermo Invest se ocupă cu proiectarea și execuția de instalații termice și echipamente termice cu randamente globale ridicate, diminuând semnificativ perioadele de amortizare ale investițiilor energetice. Utilizând rezultatele obțin..
MATRIX ACTIVITY GRUP - Accesorii instalații sanitare și termice, robineți de apă și gaz
16.11.2017
4363 vizitatori

Compania MATRIX ACTIVITY GROUP se ocupă cu importul și distribuția de produse precum armăturile, sistemele de încălzire, filtrarea apei, țevi și fitinguri, special concepute pentru nevoile proiectului dumneavoastră. Încă de la înființare..
FIDELITAS - Instalații de climatizare, ventilație și încălzire cu pompe de căldură
02.10.2017
5265 vizitatori

Compania FIDELITAS se ocupă de comercializarea, montarea și întreținerea instalațiilor de climatizare, ventilație și de încălzire cu pompe de căldură pentru casă, spații comerciale sau industriale. Asigurăm livrarea și montajul echipam..
ECOFLAM - Distribuție echipamente pentru instalații de încălzire, climatizare și ventilație
29.09.2017
4539 vizitatori

ECOFLAM se ocupă cu importul, distribuția și comercializarea de echipamente și accesorii de calitate folosite pentru instalații termice, instalații de climatizare și instalații de ventilație. Portofoliul firmei cuprinde gama completă de ech..
CLIMA SERVICE - Service centrale termice
25.09.2017
20677 vizitatori

CLIMA SERVICE se ocupă cu lucrările de verificări tehnice în utilizare, instalare, montare, reparare și întreținere la toate tipurile de centrale termice. De asemenea, venim în ajutorul dumneavoastră cu gama completă de servicii oferite de ..
Optim Sibo - Proiectare, execuție și service instalații termice
01.09.2017
3913 vizitatori

Optim Sibo SRL oferă cele mai eficiente soluții pentru proiectare și execuția de instalații termice și instalații sanitare, optimizând confortul spațiilor interioare. Cu o activitate îndelungată în acest domeniu și experiență în gest..
MAD INSTAL - Instalații termice, instalații sanitare, climatizare și încălzire în pardoseală
23.08.2017
5157 vizitatori

MAD INSTAL se ocupă cu execuția de instalații termice, instalații sanitare, de climatizare și ventilație, precum și instalații de apă și canalizare pentru utilizatori casnici și utilizatori comerciali sau industriali. Echipa de instalatori..
HausEnergy - Sisteme tehnice de încălzire, răcire și ventilație
12.06.2017
1797 vizitatori

HausEnergy oferă servicii de instalare și proiectare sisteme tehnice de încălzire/ răcire, ventilație, home manager, case eficiente energetice și estimarea în faza de proiect a consumurilor anuale. Instalații și proiectare de sisteme teh..
KROBATH ROMANIA - Automatizări centrale termice pe bază de prognoză meteo - Realizare și operare instalații termice prin Energy contracting
06.04.2017
1500 vizitatori

KROBATH ROMANIA SRL este o companie care vă oferă servicii de automatizări centrale termice cu prognoză meteo fără o investiție considerabilă din partea dumneavoastră, compania asigurând partea de finanțare prin Energy Contracting. KROBAT..
AIR CONF BIRO - Coșuri de fum - Tubulatură de ventilație
31.03.2017
10101 vizitatori

AIR CONF BIRO S.R.L. are peste 15 ani de experiență în execuția unei game largi de piese de ventilație (tubulaturi rotunde și rectangulare, piese speciale, coturi, ramificații, obturatoare mecanice, evacuări aer viciat) și coșuri de fum. Be..
EURO-INSTAL: Tot ce ai nevoie pentru instalații, construcții și amenajări!
26.01.2017
12069 vizitatori

EURO-INSTAL are ca principal obiect de activitate comercializarea de produse și accesorii pentru instalații termice, sanitare și de gaz (centrale termice, boilere, țevi, fitinguri, robineți, pompe submersibile, panouri solare, convectori gaz etc..
TESTO ROMÂNIA - Sisteme profesionale de măsură
13.09.2016
5143 vizitatori

TESTO AG (Germania) este lider mondial pe piața tehnologiilor de măsurare, oferind o gamă largă de instrumente de măsurare cu aplicabilitate atât în domeniul construcțiilor și instalațiilor de încălzire, ventilație sau aer condiționat, ..
EURO ENERGIA VERDE - Service centrale termice - Lucrari de instalatii - Pompe de caldura
04.05.2015
7630 vizitatori

EURO ENERGIA VERDE va ofera servicii de mentenanta pentru instalatii sanitare, instalatii de incalzire, instalatii de ventilare si climatizare si comercializeaza centrale termice Ariston, boilere, panouri solare, pompe de caldura, instalatii de incal..
VIESSMANN ROMÂNIA - Sisteme de încălzire economice, eficiente și fiabile!
21.11.2014
6508 vizitatori

Compania VIESSMANN (fondată în 1917 în Germania) este unul dintre liderii internaționali în producerea sistemelor de încălzire, având peste 11.000 de angajați, 120 de sedii în 74 de țări și o cifră de afaceri de peste 2 miliarde. Prezen..
RUCK ZUCK HAUSPARTNER - Partenerul tău în instalații termice și sanitare!
30.10.2014
6243 vizitatori

Cu o experiență de 21 de ani în domeniul instalațiilor termice și sanitare, RUCK ZUCK HAUSPARTNER oferă o gamă completă de produse pentru confortul termic al oricărui tip de spațiu, civil sau industrial. Înființată în anul 1993 cu capit..
CAVAL - confectii metalice - fier forjat - scari - balustrade - mese si scaune
29.10.2014
16541 vizitatori

CAVAL este producator si exportator de mobilier din fier forjat, mese si scaune din fier forjat, precum si produse decorative din fier forjat executate manual, in combinatie cu lemn, piatra si sticla, confectii metalice, balustrade si scari, usi di..
MONDOCOM - Cazane - Arzatoare - Pompe combustibil - Automate ardere
03.12.2013
5604 vizitatori

Mondocom va ofera echipamente si utilaje termice cazane industriale si casnice, arzatoare, parti specifice pentru centrale termice, piese de schimb, produse si subansable de acest gen.Principiul Mondocom?Consolidarea unui sistem de relatii  de p..
TERMOFARC - producator echipamente termice - centrale termice - generator aer cald
29.05.2012
10869 vizitatori

Infiintata in anul 1994, Termofarc este prima firma cu capital integral romanesc avand ca domeniu de activitate productia de centrale termice si echipamente auxiliare. Activitatea firmei are inceputul inca din anul 1961 cand, intr-o perioada grea, di..
NEGMA EXPRESS - aer conditionat - ventilatie - climatizare - montaj si service aer conditionat
05.12.2011
8874 vizitatori

Firma Negma Express Cluj se ocupa exclusiv de aparate de aer conditionat si sisteme de climatizare, pentru a aduce calitate si inovatie in locuinta dumneavoastra. Firma comercializeaza aparate de aer conditionat de la producatori consacrati din domen..
SILIMANIT - sisteme de incalzire electrica prin pardoseala - instalatii dezghetare electrica
28.07.2011
5545 vizitatori

Silimanit ofera sisteme de incalzire in pardoseala, prin folia termica cu unde infrarosii si instalatii de dezghetare electrica. Silimanit este partener direct cu firma producatoare, astfel incat dumneavoastra puteti achizitiona sisteme de incalzire ..