Centrale termice în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea sau distribuția de centrale termice în Cluj.

28 firme
MATRIX ACTIVITY GRUP - Accesorii instalații sanitare și termice, robineți de apă și gaz
16.11.2017
3458 vizitatori

Compania MATRIX ACTIVITY GROUP se ocupă cu importul și distribuția de produse precum armăturile, sistemele de încălzire, filtrarea apei, țevi și fitinguri, special concepute pentru nevoile proiectului dumneavoastră. Încă de la înființare..
FIDELITAS - Instalații de climatizare, ventilație și încălzire cu pompe de căldură
02.10.2017
4181 vizitatori

Compania FIDELITAS se ocupă de comercializarea, montarea și întreținerea instalațiilor de climatizare, ventilație și de încălzire cu pompe de căldură pentru casă, spații comerciale sau industriale. Asigurăm livrarea și montajul echipam..
ECOFLAM - Distribuție echipamente pentru instalații de încălzire, climatizare și ventilație
29.09.2017
3569 vizitatori

ECOFLAM se ocupă cu importul, distribuția și comercializarea de echipamente și accesorii de calitate folosite pentru instalații termice, instalații de climatizare și instalații de ventilație. Portofoliul firmei cuprinde gama completă de ech..
CLIMA SERVICE - Service centrale termice
25.09.2017
19318 vizitatori

CLIMA SERVICE se ocupă cu lucrările de verificări tehnice în utilizare, instalare, montare, reparare și întreținere la toate tipurile de centrale termice. De asemenea, venim în ajutorul dumneavoastră cu gama completă de servicii oferite de ..
Optim Sibo - Proiectare, execuție și service instalații termice
01.09.2017
3241 vizitatori

Optim Sibo SRL oferă cele mai eficiente soluții pentru proiectare și execuția de instalații termice și instalații sanitare, optimizând confortul spațiilor interioare. Cu o activitate îndelungată în acest domeniu și experiență în gest..
MAD INSTAL - Instalații termice, instalații sanitare, climatizare și încălzire în pardoseală
23.08.2017
3943 vizitatori

MAD INSTAL se ocupă cu execuția de instalații termice, instalații sanitare, de climatizare și ventilație, precum și instalații de apă și canalizare pentru utilizatori casnici și utilizatori comerciali sau industriali. Echipa de instalatori..
TERMSAN INSTAL - Instalații termice și instalații sanitare
04.08.2017
4091 vizitatori

TERMSAN INSTAL SRL activează în domeniul instalațiilor termice și instalațiilor sanitare executate cu profesionalism și la cele mai înalte standarde de calitate.Personalul Termsan Instal este format din instalatori profesioniști care asigură..
TURNĂTORIA METALUL - Piese turnate în fontă, oțel, bronz și aluminiu
15.06.2017
2925 vizitatori

TUNRĂTORIA METALUL realizează obiecte la comandă din fontă, oțel și alte materiale. Este o companie românească ce oferă servicii complete pentru orice presupune obiecte turnate. Turnătoria Metalul realizează obiecte la comandă din fontă..
HausEnergy - sisteme tehnice de încălzire, răcire și ventilație
12.06.2017
1160 vizitatori

HausEnergy oferă servicii de instalare și proiectare sisteme tehnice de încălzire/ răcire, ventilație, home manager, case eficente energetice și estimarea în faza de proiect a consumurilor anuale. Instalații și proiectare de sisteme tehnic..
ADISAL TH - Confecții metalice și prelucrări prin așchiere - Boilere pe lemne sau gaz
09.05.2017
4866 vizitatori

Firma ADISAL TH SRL oferă o gamă largă de boilere pe lemne sau gaz, fierăstraie mecanice dar și soluții complete în domeniul confecțiilor metalice și prelucrărilor prin așchiere.Încă din 1991, de când am intrat pe piață în domeniul p..
KROBATH ROMANIA - Automatizări centrale termice pe bază de prognoză meteo - Realizare și operare instalații termice prin Energy contracting
06.04.2017
937 vizitatori

KROBATH ROMANIA SRL este o companie care vă oferă servicii de automatizări centrale termice cu prognoză meteo fără o investiție considerabilă din partea dumneavoastră, compania asigurând partea de finanțare prin Energy Contracting. KROBAT..
AIR CONF BIRO - Coșuri de fum - Tubulatură de ventilație
31.03.2017
8920 vizitatori

AIR CONF BIRO S.R.L. are peste 15 ani de experiență în execuția unei game largi de piese de ventilație (tubulaturi rotunde și rectangulare, piese speciale, coturi, ramificații, obturatoare mecanice, evacuări aer viciat) și coșuri de fum. Be..
EPINVEST - Scule electrice - Utilaje pentru constructii - Echipamente termice
27.03.2017
9437 vizitatori

Înființată în anul 1994 la Cluj, societatea EPINVEST SRL este unul dintre principalii importatori și distribuitori de scule electrice, scule de mână, scule pneumatice, utilaje pentru construcții, utilaje forestiere, echipamente pentru curăț..
LORDIAM - Perforări și decupări beton armat sau cărămidă - Carote și discuri diamantate
08.02.2017
3463 vizitatori

LORDIAM comercializează echipamente și accesorii folosite în procesul de tăiere și perforare beton: carote diamantate, discuri diamantate, mașini de carotat, segmenți, adaptoare sau prelungitoare pentru carote. Pentru a fi siguri că fac alege..
UNIMETAL - Producător de învelitori metalice, tablă cutată, tablă tip țiglă, sisteme pluviale
06.02.2017
5260 vizitatori

UNIMETAL SRL produce închideri și acoperiri (tablă cutată, învelitori metalice, profile de tablă, sisteme pluviale) pentru hale industriale, precum și o gamă diversificată de elemente de tinichigerie pentru construcții civile și industrial..
FIGARO SERV - Centrale termice, instalații termice, radiatoare și articole sanitare
06.02.2017
11429 vizitatori

Compania FIGARO SERV din Cluj-Napoca are ca principal obiect de activitate comercializarea de centrale termice, instalatii termice, radiatoare, articole sanitare, termostate, pompe hidrofor, tevi si fitinguri, retele apa si canal, ceramica, baterii, ..
EURO-INSTAL: Tot ce ai nevoie pentru instalații, construcții și amenajări!
26.01.2017
10762 vizitatori

EURO-INSTAL are ca principal obiect de activitate comercializarea de produse și accesorii pentru instalații termice, sanitare și de gaz (centrale termice, boilere, țevi, fitinguri, robineți, pompe submersibile, panouri solare, convectori gaz etc..
BOTA INSTALATII - Centrale termice - Centrale pe lemn sau combustibil solid - Incalzire in pardoseala
25.01.2017
8465 vizitatori

Compania BOTA INSTALATII din Cluj-Napoca ofera o gama completa de servicii in instalatii termice cu centrale termice, centrale pe lemn sau combustibil solid, instalatii sanitare, de ventilare si climatizare. BOTA INSTALATII - Calitate si durabilit..
THERMO INVEST - Proiectare si executie instalatii termice si echipamente termice
13.01.2017
6262 vizitatori

Utilizand rezultatele obtinute de stiintele aplicate si avand o conceptie sistemica despre problemele energetice , THERMO INVEST oferă clientilor sai solutii moderne, fiabile si economice pentru instalatii termice. Promovam si aplicam cele mai moder..
TESTO ROMÂNIA - Sisteme profesionale de măsură
13.09.2016
4354 vizitatori

TESTO AG (Germania) este lider mondial pe piața tehnologiilor de măsurare, oferind o gamă largă de instrumente de măsurare cu aplicabilitate atât în domeniul construcțiilor și instalațiilor de încălzire, ventilație sau aer condiționat, ..
EURO ENERGIA VERDE - Service centrale termice - Lucrari de instalatii - Pompe de caldura
04.05.2015
7060 vizitatori

EURO ENERGIA VERDE va ofera servicii de mentenanta pentru instalatii sanitare, instalatii de incalzire, instalatii de ventilare si climatizare si comercializeaza centrale termice Ariston, boilere, panouri solare, pompe de caldura, instalatii de incal..
VIESSMANN ROMÂNIA - Sisteme de încălzire economice, eficiente și fiabile!
21.11.2014
5889 vizitatori

Compania VIESSMANN (fondată în 1917 în Germania) este unul dintre liderii internaționali în producerea sistemelor de încălzire, având peste 11.000 de angajați, 120 de sedii în 74 de țări și o cifră de afaceri de peste 2 miliarde. Prezen..
RUCK ZUCK HAUSPARTNER - Partenerul tău în instalații termice și sanitare!
30.10.2014
5722 vizitatori

Cu o experiență de 21 de ani în domeniul instalațiilor termice și sanitare, RUCK ZUCK HAUSPARTNER oferă o gamă completă de produse pentru confortul termic al oricărui tip de spațiu, civil sau industrial. Înființată în anul 1993 cu capit..
CAVAL - confectii metalice - fier forjat - scari - balustrade - mese si scaune
29.10.2014
15547 vizitatori

CAVAL este producator si exportator de mobilier din fier forjat, mese si scaune din fier forjat, precum si produse decorative din fier forjat executate manual, in combinatie cu lemn, piatra si sticla, confectii metalice, balustrade si scari, usi di..
MONDOCOM - Cazane - Arzatoare - Pompe combustibil - Automate ardere
03.12.2013
5038 vizitatori

Mondocom va ofera echipamente si utilaje termice cazane industriale si casnice, arzatoare, parti specifice pentru centrale termice, piese de schimb, produse si subansable de acest gen.Principiul Mondocom?Consolidarea unui sistem de relatii  de p..
TERMOFARC - producator echipamente termice - centrale termice - generator aer cald
29.05.2012
10553 vizitatori

Infiintata in anul 1994, Termofarc este prima firma cu capital integral romanesc avand ca domeniu de activitate productia de centrale termice si echipamente auxiliare. Activitatea firmei are inceputul inca din anul 1961 cand, intr-o perioada grea, di..
NEGMA EXPRESS - aer conditionat - ventilatie - climatizare - montaj si service aer conditionat
05.12.2011
8172 vizitatori

Firma Negma Express Cluj se ocupa exclusiv de aparate de aer conditionat si sisteme de climatizare, pentru a aduce calitate si inovatie in locuinta dumneavoastra. Firma comercializeaza aparate de aer conditionat de la producatori consacrati din domen..
SILIMANIT - sisteme de incalzire electrica prin pardoseala - instalatii dezghetare electrica
28.07.2011
5256 vizitatori

Silimanit ofera sisteme de incalzire in pardoseala, prin folia termica cu unde infrarosii si instalatii de dezghetare electrica. Silimanit este partener direct cu firma producatoare, astfel incat dumneavoastra puteti achizitiona sisteme de incalzire ..