Dezumidificare în construcții în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate servicii de dezumidificare în construcții, vânzare sau închiriere echipamente de dezumidificare în Cluj.

Soldec dezumidificare

5 firme
FIDELITAS - Instalații de climatizare, ventilație și încălzire cu pompe de căldură
02.10.2017
4181 vizitatori

Compania FIDELITAS se ocupă de comercializarea, montarea și întreținerea instalațiilor de climatizare, ventilație și de încălzire cu pompe de căldură pentru casă, spații comerciale sau industriale. Asigurăm livrarea și montajul echipam..
ALECO AIR - Vânzare și închiriere dezumidificatoare, purificatoare de aer, aeroterme
16.08.2017
6082 vizitatori

SC ALT ALECO GROUP SRL s-a înființat în anul 2006 din dorința de a aduce un plus de sănătate, dar și un aer curat în cămine, a luat naștere ALECOAIR (alecoair.ro), o ramură specializată numai pe dezumidificatoare, purificatoare de aer, um..
PROF TECH CONSULTING - Dezumidificare în construcții, climatizare și tratarea aerului
25.05.2017
8721 vizitatori

PROF TECH CONSULTING SRL se ocupă de comercializarea dezumidificatoarelor, purificatoare aer, aparate de aer condiționat, umidificatoare, și o gamă diversificată de aparate de control a umidității, a temperaturii și a calității aerului.Gama..
SOLDEC - Dezumidificare si umidificare in constructii
20.02.2017
7356 vizitatori

SOLDEC este prima companie din Romania care si-a orientat activitatea exclusiv pe dezumidificare in constructii. Compania Soldec ofera clientilor sai dezumidificatoare profesionale, precum si dezumidificatoare casnice folosite la orice aplicatie: u..
CORALLO - Dezumidificare în construcții - Vânzare dezumidificatoare - Servicii non-stop de închiriere
28.04.2016
5564 vizitatori

Compania CORALLO vă pune la dispoziție cele mai bune servicii în domeniul tratării aerului, oferindu-vă o gamă largă de produse profesionale în vederea controlului umidității. Cei de la Corallo sunt experți în tratarea aerului! Corallo v..
MAGNET CENTER - Magazin online de scule și utilaje pentru construcții și amenajări
26.10.2016
7806 vizitatori

Societatea MAGNET CENTER SRL a fost înființată în anul 2008 și are ca principal obiect de activitate comercializarea de scule si utilaje folosite în realizarea construcțiilor și amenajărilor. Având la dispoziție o echipa cu peste 10 ani î..