Automatizări în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau instalarea de automatizări în Cluj.

31 firme
LIFTEHNOLOGI - Servicii de instalare, modernizare și întreținere ascensoare
25.07.2018
1339 vizitatori

LIFTEHNOLOGI oferă un pachet de servicii excelente pentru instalarea, modernizarea și întreținerea ascensoarelor. Toate serviciile oferite pot fi aplicate atât ascensoarelor mecanice, cât și ascensoarelor electrice, indiferent dacă destinaț..
AMERICASA – Solutii complete pentru garduri, porti, automatizari, control acces
21.05.2018
7323 vizitatori

Firma AMERICASA SRL comercializeaza, asigura instalarea si mentenanta sistemelor de imprejmuire, automatizari, securitate si control acces, oferind cu profesionalism solutii pentru aproape toate domeniile de activitate: rezidential, industrial, civil..
GATE TECH – Tehnică pentru porți, automatizări pentru porți, bariere și uși de garaj
13.03.2018
2043 vizitatori

GATE TECH SRL este o firmă specializată în furnizarea și montarea accesoriilor pentru porți, sistemelor de automatizare, atât industriale, cât și rezidențiale.   Din catalogul de produse marca GATE TECH fac parte automatizările pentru por..
CM METAL TRADING - Aparate de sudură, pistolete de sudură și debitare cu plasmă
27.02.2018
11948 vizitatori

CM METAL TRADING furnizează la nivel național aparate de sudură și tăiere de înaltă calitate și tehnologie. Firma este reprezentat certificat al companiei FRONIUS International GmbH, lider mondial în tehnologia sudurii, precum și în cea a ..
LISSCOM - Specialiști în Automatizări BMS ( BEMS ) și HVAC
26.02.2018
6989 vizitatori

Compania LISSCOM este specializată în domeniul automatizărilor, mai exact în conceperea, proiectarea și implementarea sistemelor BMS ( Building Management System) prin care se pot gestiona și optimiza toate instalațiile ( HVAC ) într-un mod e..
PORȚI AUTOMATE RO - Automatizări porți și uși de garaj
02.02.2018
952 vizitatori

PORȚI AUTOMATE RO SRL produce și comercializează automatizări pentru porți batante și culisante, bariere automate, automatizări pentru uși de garaj, automatizări pentru uși pietonale și uși glisante automate. Din gama noastră de produse ..
THERMO INVEST - Proiectare și execuție instalații termice și echipamente termice
25.01.2018
7348 vizitatori

Compania Thermo Invest se ocupă cu proiectarea și execuția de instalații termice și echipamente termice cu randamente globale ridicate, diminuând semnificativ perioadele de amortizare ale investițiilor energetice. Utilizând rezultatele obțin..
FRIGOALEX SERVICE - Automatizări pneumatice și instalații frigorifice
04.12.2017
2260 vizitatori

Frigoalex Service se ocupă cu distribuirea de echipamente penumatice și hidraulice de înaltă calitate, oferind și consultanța tehnică necesară atât pentru automatizările penumatice, cât și în realizarea instalațiilor frigorifice. Firma ..
ELECTRO PLUS COMPANY - Soluții pentru automatizarea sudurii și a debitării
19.09.2017
7459 vizitatori

ELECTRO PLUS COMPANY se ocupă cu producerea și proiectarea de mașini de debitat CNC cu plasmă și oxigaz, tractoare de sudare-debitare, comenzi numerice pentru debitare și oferă soluții pentru automatizarea sudurii și a debitării. De asemene..
Evoterm - Uși de interior și de exterior, sisteme de andocare și automatizări
20.07.2017
7606 vizitatori

Evoterm Cluj este o firmă specializată în furnizarea soluțiilor pentru amenajare precum uși de cea mai înaltă calitate potrivite oricărui proiect, alături de sisteme eficiente de andocare și automatizare.Evoterm furnizează o gamă diversif..
ELECTRO RUSU - Instalații și branșamente electrice, instalații de împământare și montare paratrăsnete
08.06.2017
6094 vizitatori

Electro Rusu Servicii Instalații SRL oferă servicii eficiente în proiectarea, execuția și mentenanța unor multe tipuri de instalații electrice, inclusiv instalații de iluminat stradal, automatizări și montajul paratrăsnetelor. Fie că e vo..
KROBATH ROMANIA - Automatizări centrale termice pe bază de prognoză meteo - Realizare și operare instalații termice prin Energy contracting
06.04.2017
1505 vizitatori

KROBATH ROMANIA SRL este o companie care vă oferă servicii de automatizări centrale termice cu prognoză meteo fără o investiție considerabilă din partea dumneavoastră, compania asigurând partea de finanțare prin Energy Contracting. KROBAT..
CLASS INSTALL - Automatizări industriale - Instalații - Climatizări - Pompe de căldură
01.03.2017
5144 vizitatori

CLASS INSTALL este o firmă de instalații din Cluj-Napoca, care se ocupă cu proiectarea, execuția, montajul și comercializarea produselor din domenii precum automatizări industriale, instalații electrice, instalații de încălzire și climatiz..
SIS SA - Societate inginerie sisteme - Fire and Gas
24.08.2016
2557 vizitatori

Înființată în 1994, firma de inginerie de sisteme SIS SA a devenit în timp unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii în domeniul automatizări industriale, dovedind capacitatea și expertiza în proiectarea și punerea ..
PROKA SERVICE -  Șeminee electrice - Sisteme de umbrire și protecție solară
27.07.2016
9459 vizitatori

Firma PROKA SERVICE din Cluj are o experiență de peste 15 ani în comercializarea de șeminee electrice și sisteme de umbrire și protecție solară, atât pentru interior, cât și pentru exterior. Firma le oferă clienților o gamă largă de pr..
STORE LOGISTIC - Rafturi metalice - Mobilier metalic - Stivuitoare - Echipamente de prelucrare a tablei
12.02.2016
2861 vizitatori

STORE LOGISTIC București este o companie specializată în soluții logistice pentru consumatori industriali, depozite, instituții publice sau spații medicale, având activitatea împărțită în două divizii: STORE LOGISTIC WAREHOUSE & INDUSTR..
CNC LATECH - Mașini de debitare și tăiere, mașini de frezat, mașini de debavurat
02.02.2016
7853 vizitatori

Invățăm din experiență și ne inovăm continuu, pentru a satisface cerințele și nevoile clienților noștri! CNC Latech este o companie ce se ocupă cu proiectarea și producerea de mașini de tăiere cu flacără și alte mașini (cu și f..
VERTICAL EXPERT ACCESSIBILITY - Platforme pentru persoane cu dizabilități și mobilitate limitată
14.07.2015
3359 vizitatori

Înființată în 2006, compania VERTICAL EXPERT ACCESSIBILITY s-a dedicat adaptării spațiilor arhitectonice la necesitățile persoanelor cu dizabilități. Personalul tehnic Vertical Expert Accessibility este specializat în crearea de condiții ..
LAST CHANCE - sisteme de securitate - automatizări - instalații electrice - detecție incendiu și efracție
11.05.2015
3251 vizitatori

Înființată în 2007, compania LAST CHANCE din Cluj-Napoca este specializată în proiectarea și execuția de sisteme de securitate, automatizări industriale, sisteme de acces, sisteme CCTV, sisteme de public address, infrastructură de comunica..
BMS - automatizari pentru locuinte - casa inteligenta - sisteme de incalzire in pardoseala
21.01.2015
6962 vizitatori

BMS Automatizari Cladiri va ajuta sa transformati casa dumneavoastra intr-o casa inteligenta, in care toate functiile (electricitate, incalzire, securitate, controlul aparaturii) sunt integrate intr-un sistem unitar, care va permite un control eficie..
RAPTRONIC - Construcții civile și industriale, instalații în construcții și transport pneumatic
28.05.2012
8139 vizitatori

RAPTRONIC SRL oferă servicii de construcții civile și industriale, instalații în construcții - instalații electrice, instalații termice, instalații de ventilație - și sisteme de transport pneumatic. Raptronic este compania-nucleu a grupulu..
PYROSTOP SECURITY - automatizari pentru locuinte - sisteme de securitate
18.04.2012
3221 vizitatori

PYROSTOP SECURITY este o companie de elita in domeniul protectiei si securitatii electronice, avand o experienta de peste 10 ani in domeniu. PYROSTOP SECURITY se bazeaza pe tehnicile cele mai moderne si strategiile de ultima ora existente pe plan mon..
DEY SECURITY - paza si protectie - comercializare sisteme de securitate
02.04.2012
4750 vizitatori

Obiectivul companiei DEY SECURITY este de a oferi clientilor sai solutii optime de securitate adaptate ideal fiecarei situatii in parte. Astfel, o componenta esentiala este serviciul de consultanta furnizat gratuit, care sprijina CLIENTUL in procesul..
ARIOLA - sisteme de securitate si automatizari pentru locuinte
7.04.2009
4170 vizitatori

ARIOLA este o societate cu capital privat care a pornit la drum in anul 1994, avand obiect de activitate comercializare si service de echipamente bancare (masini de numarat si bandat bani), sisteme de alarma si de supraveghere video. ARIOLA este r..