Automatizări în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau instalarea de automatizări în Cluj.

32 firme
FRIGOALEX SERVICE - Automatizări pneumatice și instalații frigorifice
04.12.2017
1536 vizitatori

Frigoalex Service se ocupă cu distribuirea de echipamente penumatice și hidraulice de înaltă calitate, oferind și consultanța tehnică necesară atât pentru automatizările penumatice, cât și în realizarea instalațiilor frigorifice. Firma ..
ELECTRO PLUS COMPANY - Soluții pentru automatizarea sudurii și a debitării
19.09.2017
6698 vizitatori

ELECTRO PLUS COMPANY se ocupă cu producerea și proiectarea de mașini de debitat CNC cu plasmă și oxigaz, tractoare de sudare-debitare, comenzi numerice pentru debitare și oferă soluții pentru automatizarea sudurii și a debitării. De asemene..
Liftehnologi - Servicii de instalare, modernizare și întreținere ascensoare
03.08.2017
617 vizitatori

Liftehnologi SRL oferă un pachet de servicii excelente pentru instalarea, modernizarea și întreținerea ascensoarelor. Toate serviciile oferite pot fi aplicate atât ascensoarelor mecanice, cât și ascensoarelor electrice, indiferent dacă destin..
Evoterm - Uși de interior și de exterior, sisteme de andocare și automatizări
20.07.2017
6953 vizitatori

Evoterm Cluj este o firmă specializată în furnizarea soluțiilor pentru amenajare precum uși de cea mai înaltă calitate potrivite oricărui proiect, alături de sisteme eficiente de andocare și automatizare.Evoterm furnizează o gamă diversif..
ELECTRO RUSU - Instalații și branșamente electrice, instalații de împământare și montare paratrăsnete
08.06.2017
5574 vizitatori

Electro Rusu Servicii Instalații SRL oferă servicii eficiente în proiectarea, execuția și mentenanța unor multe tipuri de instalații electrice, inclusiv instalații de iluminat stradal, automatizări și montajul paratrăsnetelor. Fie că e vo..
AMERICASA - sisteme complete de împrejmuire
30.05.2017
6055 vizitatori

Firma AMERICASA SRL importă, comercializează, de asemenea asigură instalarea și mentenanța sistemelor complete de împrejmuiri, securizare căi de acces, oferind cu profesionalism soluții pentru aproape toate domeniile de activitate și anume: ..
IOANNINA IMPEX - Echipamente de ventilație și accesorii
05.05.2017
5597 vizitatori

Cu o vastă experiență acumulată în cei peste 20 de ani de activitate, compania IOANNINA IMPEX oferă servicii de calitate în domeniul ventilației industriale si ventilației ambientale atât clienților cât și antreprenorilor de montaj și i..
KROBATH ROMANIA - Automatizări centrale termice pe bază de prognoză meteo - Realizare și operare instalații termice prin Energy contracting
06.04.2017
937 vizitatori

KROBATH ROMANIA SRL este o companie care vă oferă servicii de automatizări centrale termice cu prognoză meteo fără o investiție considerabilă din partea dumneavoastră, compania asigurând partea de finanțare prin Energy Contracting. KROBAT..
GATE TECH - Sisteme automatizare porți, bariere și uși de garaj
07.03.2017
1088 vizitatori

GATE TECH SRL este o firmă specializată în furnizarea și montajul sistemelor de automatizare a porților, ușilor și jaluzelelor, atât industriale, cât și rezidențiale. De asemenea, sunt comercializate și confecții metalice necesare produc..
CLASS INSTALL - Automatizări industriale - Instalații - Climatizări - Pompe de căldură
01.03.2017
4366 vizitatori

CLASS INSTALL este o firmă de instalații din Cluj-Napoca, care se ocupă cu proiectarea, execuția, montajul și comercializarea produselor din domenii precum automatizări industriale, instalații electrice, instalații de încălzire și climatiz..
THERMO INVEST - Proiectare si executie instalatii termice si echipamente termice
13.01.2017
6262 vizitatori

Utilizand rezultatele obtinute de stiintele aplicate si avand o conceptie sistemica despre problemele energetice , THERMO INVEST oferă clientilor sai solutii moderne, fiabile si economice pentru instalatii termice. Promovam si aplicam cele mai moder..
LISSCOM - Profesioniști în sisteme de automatizare și instalații
21.11.2016
6427 vizitatori

Compania LISSCOM are ca principal obiect de activitate concepția, implementarea și mentenanța instalațiilor de climatizare, încălzire, ventilare, automatizare și a celor industriale. Partener exclusiv GFR GERMANIA! În calitate de unic repr..
SIS SA - Societate inginerie sisteme - Fire and Gas
24.08.2016
1844 vizitatori

Înființată în 1994, firma de inginerie de sisteme SIS SA a devenit în timp unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii în domeniul automatizări industriale, dovedind capacitatea și expertiza în proiectarea și punerea ..
PROKA SERVICE -  Șeminee electrice - Sisteme de umbrire și protecție solară
27.07.2016
9124 vizitatori

Firma PROKA SERVICE din Cluj are o experiență de peste 15 ani în comercializarea de șeminee electrice și sisteme de umbrire și protecție solară, atât pentru interior, cât și pentru exterior. Firma le oferă clienților o gamă largă de pr..
STORE LOGISTIC - Rafturi metalice - Mobilier metalic - Stivuitoare - Echipamente de prelucrare a tablei
12.02.2016
2861 vizitatori

STORE LOGISTIC București este o companie specializată în soluții logistice pentru consumatori industriali, depozite, instituții publice sau spații medicale, având activitatea împărțită în două divizii: STORE LOGISTIC WAREHOUSE & INDUSTR..
CNC LATECH - Mașini de debitare și tăiere, mașini de frezat, mașini de debavurat
02.02.2016
7056 vizitatori

Invățăm din experiență și ne inovăm continuu, pentru a satisface cerințele și nevoile clienților noștri! CNC Latech este o companie ce se ocupă cu proiectarea și producerea de mașini de tăiere cu flacără și alte mașini (cu și f..
VERTICAL EXPERT ACCESSIBILITY - Platforme pentru persoane cu dizabilități și mobilitate limitată
14.07.2015
2948 vizitatori

Înființată în 2006, compania VERTICAL EXPERT ACCESSIBILITY s-a dedicat adaptării spațiilor arhitectonice la necesitățile persoanelor cu dizabilități. Personalul tehnic Vertical Expert Accessibility este specializat în crearea de condiții ..
LAST CHANCE - sisteme de securitate - automatizări - instalații electrice - detecție incendiu și efracție
11.05.2015
2933 vizitatori

Înființată în 2007, compania LAST CHANCE din Cluj-Napoca este specializată în proiectarea și execuția de sisteme de securitate, automatizări industriale, sisteme de acces, sisteme CCTV, sisteme de public address, infrastructură de comunica..
BMS - automatizari pentru locuinte - casa inteligenta - sisteme de incalzire in pardoseala
21.01.2015
6642 vizitatori

BMS Automatizari Cladiri va ajuta sa transformati casa dumneavoastra intr-o casa inteligenta, in care toate functiile (electricitate, incalzire, securitate, controlul aparaturii) sunt integrate intr-un sistem unitar, care va permite un control eficie..
RAPTRONIC - Construcții civile și industriale, instalații în construcții și transport pneumatic
28.05.2012
7818 vizitatori

RAPTRONIC SRL oferă servicii de construcții civile și industriale, instalații în construcții - instalații electrice, instalații termice, instalații de ventilație - și sisteme de transport pneumatic. Raptronic este compania-nucleu a grupulu..
PYROSTOP SECURITY - automatizari pentru locuinte - sisteme de securitate
18.04.2012
2962 vizitatori

PYROSTOP SECURITY este o companie de elita in domeniul protectiei si securitatii electronice, avand o experienta de peste 10 ani in domeniu. PYROSTOP SECURITY se bazeaza pe tehnicile cele mai moderne si strategiile de ultima ora existente pe plan mon..
DEY SECURITY - paza si protectie - comercializare sisteme de securitate
02.04.2012
4429 vizitatori

Obiectivul companiei DEY SECURITY este de a oferi clientilor sai solutii optime de securitate adaptate ideal fiecarei situatii in parte. Astfel, o componenta esentiala este serviciul de consultanta furnizat gratuit, care sprijina CLIENTUL in procesul..
ARIOLA - sisteme de securitate si automatizari pentru locuinte
7.04.2009
3900 vizitatori

ARIOLA este o societate cu capital privat care a pornit la drum in anul 1994, avand obiect de activitate comercializare si service de echipamente bancare (masini de numarat si bandat bani), sisteme de alarma si de supraveghere video. ARIOLA este r..