Construcții servicii în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate servicii în construcții în Cluj.

111 firme
H&DMARK - Aparate de măsură, echipamente topografice și laseri pentru construcții
03.12.2018
9342 vizitatori

Stimate doamne, Stimați domni,Avem plăcerea de a ne prezenta cu speranța unei colaborări viitoare.Suntem o companie specializată în comercializarea aparatelor, echipamentelor și dispozitivelor de măsură și prin experiența acumulată reuși..
DECORINT - Construcții ansambluri rezidențiale, materiale de construcții și sisteme termoizolante
27.11.2018
12069 vizitatori

Divizia de construcții DECORINT oferă servicii de la A la Z: construcții la cheie, reabilitări de construcții vechi, mansardări, sisteme termoizolante pentru fațade și o gamă variată de lucrări de finisaje interioare - tavane false casetat..
KONT IL TRADING - Hidroizolații și termoizolații pentru construcții civile și industriale
05.11.2018
187 vizitatori

KONT IL TRADING oferă serviicii profesionale de hidroizolații și termoizolații pentru contrucții civile, construcții industriale, poduri, pasaje, proiecte ecologice industriale și nu numai. Cu o experiență de peste 20 ani în domeniu, compan..
HYTECH CONSTRUCTION - Totul despre distanțieri
01.11.2018
4903 vizitatori

HYTECH CONSTRUCTION se ocupă cu producerea, importul, comercializarea și livrarea în toată țara a unei game diverse de distanțieri pentru armătură (distanțieri din plastic, distanțieri din oțel, distanțieri din beton armat cu fibre). Dist..
DAVIAN EXPERT - Tăiere beton armat, carotări beton, demolări
31.10.2018
172 vizitatori

  DAVIAN EXPERT se recomandă prin experiența de peste 18 ani pe piața internațională și 10 ani pe piața din România. Firma activează în domeniul lucrărilor în construcții de tăiere beton armat folosind tehnica diamantată și oferă s..
AVIS INSTAL- Tăiere beton, Perforare beton, demolări controlate
29.10.2018
2799 vizitatori

Compania AVIS INSTAL activează în domeniul construcțiilor, în principal pe segmentul lucrărilor în construcții cu tehnică diamantată. Ne remarcăm datorită plajei largi de utilaje pe care le avem în dotare, echipei de profesioniști de car..
ECHAPOZ COMPANY - Închirieri schele metalice
08.10.2018
7014 vizitatori

ECHAPOZ COMPANY  este o societate de renume și cu un palmares bogat de activități, apărută pe piața locală și zonală a prestatorilor de servicii din domeniul lucrărilor de construcții  din anul  2003. Compania și-a început activitatea..
MARA DESIGN - Proiectare și consultanță în construcții civile și industriale
24.09.2018
8953 vizitatori

Compania MARA DESIGN oferă servicii profesionale de proiectare și consultanță în construcții civile și industriale, dar și  de proiectare arhitectură. Cu peste 15 ani de experiență în domeniu, Mara Design este într-o continuă dezvoltar..
CIOAZA TRANS - Materiale de constructii, transport materiale de constructii, închirieri utilaje
19.09.2018
13059 vizitatori

CIOAZA TRANS se ocupă cu producerea și comercializarea de materiale de construcții precum nisipul, sorturi, balast, efectuând și lucrări de excavații, fundații, terasări în construcții, evacuarea molozului deșeurilor de pe șantiere. Mat..
TAKKA ROOF - Țiglă metalică, tablă cutată, tablă fălțuită și accesorii pentru acoperiș
17.09.2018
10817 vizitatori

TAKKA ROOF este aliatul tău în domeniul învelitorilor de tablă, oferind țiglă metalică, accesorii pentru acoperișuri, tablă cutată și sisteme pluviale disponibile în mai multe culori, modele şi tipuri de material. Firma își desfășoar..
GIROSIL MASTER CONSTRUCT - Case la roșu, construcții civile și industriale
20.08.2018
11528 vizitatori

GIROSIL MASTER CONSTRUCT oferă servicii sigure și eficiente în domeniul construcțiilor civile și industriale, printre care: construcții case la roșu, excavări și demolări industriale, mansardări în lemn, montaj tâmplărie PVC, montaj aco..
DACIA FABER- Foraje, piloți forați, construcții drumuri și închiriere utilaje
08.08.2018
3844 vizitatori

DACIA FABER activează în domeniul construcției de drumuri și poduri, dar și execuția de lucrări de foraj, pentru lucrări de drumuri, clădiri civile sau industriale. Cu ajutorul personalului tehnic profesionist și echipamentelor proprii fina..
TOTAL QUALITY CONS - Construcții civile și industriale, materiale și utilaje pentru construcții
08.08.2018
9415 vizitatori

TOTAL QUALITY CONS activează de peste 20 de ani în domeniul construcțiilor civile și industriale,oferind constant cele mai bune soluții în comerțul cu materiale și utilaje pentru construcții, dar și aplicarea sau utilizarea acestora în div..
BALUSTRADE INOX Cluj | Tel. 0769 994 506 | CONFECȚII METALICE | CONFECȚII INOX | FIER FORJAT
01.08.2018
3097 vizitatori

Firma INOX BRAȘOV este specializată în producția și montajul de balustrade inox, atât pentru construcții civile, cât și pentru construcții industriale, oriunde în țară, oferind o gamă largă de confecții inox, confecții metalice și p..
TIPFOR - Foraje pentru apă, foraje pentru pompe de căldură, foraje pentru mediu
30.07.2018
670 vizitatori

TIPFOR este o firmă cu peste 10 ani experiență în executarea forajelor pentru apă, forajelor pentru pompe de căldură și forajelor pentru mediu. Cu peste 2.000 de lucrări în domeniu, echipa pune la dispoziția clienților o gamă largă de..
TAICOVSKY - Tăieri și carotări diamantate
26.07.2018
4846 vizitatori

TAICOVSKY dispune de peste 10 ani de experiență în domeniul tăierilor în beton, în țară și oferă soluții profesionale de carotare diamantată, tăiere disc diamantat și tăiere fir diamantat, necesare lucrărilor dumneavoastră. Soluț..
VIVA ROOF METAL - Țiglă metalică și acoperișuri tablă fălțuită
26.07.2018
2602 vizitatori

VIVA ROOF METAL este aliatul tău în montajul de acoperișuri și reparații de acoperișuri, atât în țară, cât și în străinătate. Compania oferă țiglă metalică, acoperișuri din tablă fălțuită și accesorii acoperișuri, toate la p..
Libra Impex - Construcții civile, lucrări de restaurare, consolidare clădiri și monumente istorice
13.07.2018
7767 vizitatori

LIBRA IMPEX este o firmă ce s-a dezvoltat în domeniul lucrărilor de construcții civile și industriale, incluzând proiecte de amenajare interioară și exterioară. Echipa Libra Impex este atestată în execuția unor lucrări speciale în domen..
HIDROPLUS CONSTRUCT AT - Sisteme de acoperișuri, hidroizolații, termohidroizolații
5.07.2018
545 vizitatori

HIDROPLUS CONSTRUCT AT este o firmă care se remarcă prin gama de servicii profesionale ce includ sisteme de acoperișuri, hidroizolații și termohidroizolații. Acestea sunt destinate atât construcțiilor civile, cât și industriale, fiind execu..
GLOBAL PROFIL CONSTRUCT - Demolări, dezafectări clădiri, renovări, construcții civile și industriale
14.06.2018
528 vizitatori

GLOBAL PROFIL CONSTRUCT SRL este o firmă care asigură servicii de demolare a clădirilor de înălțime medie și mică, în toate orașele țării. De asemenea, firma efectuează și lucrări de demolări case, hale, construcții industriale și g..
UNOPACK - Achiziție, reparare și recondiționare paleți
14.06.2018
1689 vizitatori

Firma UNOPACK  se ocupă cu achiziția, repararea, dar și recondiționarea paleților și europaleților pentru ambalarea mărfurilor unitare. Unopack deține autorizația necesară de reparare a paleților tip EUR și o echipă cu peste 10 ani de ..
METAHAL CONSTRUCT - Hale metalice industriale și construcții metalice variate
04.05.2018
4232 vizitatori

METAHAL CONSTR este o firmă care activează în domeniul construcțiilor industriale, mai exact în construcția de hale metalice de la faza de proiectare și până la execuția propriu-zisă. De asemenea, serviciile Metahal Constr mai conțin și ..
ROMRACORD - Rețele de apă și canalizare, sisteme drenaj, amenajări exterioare, fundații și pavaje
02.05.2018
2619 vizitatori

ROMRACORD SRL oferă lucrări specializate de terasamente, rețele de canal, execuție gropi de gunoi, structuri din beton, montaj pavaje, servicii de proiectare, dirigenție de șantier, precum și consultanță în rețelele de apă. Cu peste 12 an..
ELECTRO VEST - Oțel beton și armături metalice pentru construcții rezistente!
26.04.2018
10322 vizitatori

Compania ELECTRO VEST activează în domeniul construcțiilor, fiind specializată in comercializarea de oțel beton și armături metalice, precum și în servicii de fasonare a oțelului beton. ELECTRO VEST produce oțel beton fasonat, având una ..
KONECRANES - Echipamente și servicii de ridicare
20.04.2018
8600 vizitatori

Konecranes se ocupă cu proiectarea, producerea, întreținerea și exploatarea echipamentelor de ridicare cum sunt trolii, macaralele, electropalane și podurile rulante.  Konecranes este lider mondial în domeniul său de activitate - Lifting Bu..
SOLDEC - Dezumidificare și umidificare în construcții
08.03.2018
8473 vizitatori

SOLDEC se ocupă cu activitatea de dezumidificare în construcții, fiind prima companie din România care și-a orientat exclusiv activitatea în acest domeniu. Compania Soldec oferă clienților săi dezumidificatoare profesionale, precum și dezum..
ASCENSO - Ascensoare, lifturi, scări rulante și service lifturi
06.03.2018
12606 vizitatori

Compania ASCENSO are ca obiect principal de activitate proiectarea, montarea, repararea, modernizarea ascensoarelor electrice și hidraulice de persoane și materiale cu sau fără cameră de mașini, a platformelor de ridicare sau a platformelor pen..
SEVEN CONSTRUCT - Construcții și finisări în construcții
05.03.2018
6582 vizitatori

SEVEN CONSTRUCT este o firmă clujeană care vă stă la dispoziție cu servicii complete de amenajări interioare și exterioare, având experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Fondată în anul 2003, compania se ocupă cu amenajarea și rea..
SARMATEC - Confecții metalice, rafturi metalice și containere din grilaj metalic
01.03.2018
11475 vizitatori

SARMATEC este o companie specializată în producţia de confecţii metalice, cu o gamă largă de articole din sârmă de oţel (grilaje, containere, coşuri, rafturi metalice, suporturi, accesorii pentru rafturi etc.). Înființată în anul 2004, ..
ULTRA CON - Proiectare construcții civile, industriale și agricole, optimizare structuri de rezistență, hale și structuri metalice
01.03.2018
4942 vizitatori

Compania ULTRA CON oferă servicii de proiectare, execuție și asistență tehnică în domeniul construcțiilor civile și industriale. Serviciile sunt asigurate de o echipă dinamică de proiectanți cu pregătire atât în România, cât și în ..
< 1 2 3 >