Echipamente și utilaje industriale în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau producția de echipamente și utilaje industriale în Cluj.

68 firme
FRIGOALEX SERVICE - Automatizări pneumatice și instalații frigorifice
04.12.2017
1536 vizitatori

Frigoalex Service se ocupă cu distribuirea de echipamente penumatice și hidraulice de înaltă calitate, oferind și consultanța tehnică necesară atât pentru automatizările penumatice, cât și în realizarea instalațiilor frigorifice. Firma ..
H&DMARK - Aparate de măsură, echipamente topografice și laseri pentru construcții
24.11.2017
7585 vizitatori

Stimate doamne, Stimați domni,Avem plăcerea de a ne prezenta cu speranța unei colaborări viitoare.Suntem o companie specializată în comercializarea aparatelor, echipamentelor și dispozitivelor de măsură și prin experiența acumulată reuși..
CANTARPROD - Cântare electronice, cântare industriale, cântare auto și case de marcat
22.11.2017
5840 vizitatori

CANTARPROD se ocupă cu producerea și distribuția de cântare industriale, cântare auto, cântare comerciale, cântare macara, cântare electronice, cântare pentru arendă, cântare feroviare, cântare etichetatoare, imprimante fiscale, mașini d..
DIODOR - Produse electrice și aparataj electric, motoare electrice
15.11.2017
10848 vizitatori

DIODOR se ocupă cu importul și distribuția de echipamente electrice, motoare electrice, aparataj electric, dar și materiale electrice. Încă din anul 1993, anul în care am apărut pe piața românească, suntem îndreptați către nevoile și c..
TEHNODIAM TOOLS - Consumabile diamantate, utilaje de tăiere și carotare
02.11.2017
1539 vizitatori

TEHNODIAM TOOLS oferă tuturor celor interesați produse și servicii pentru tehnicile folosite de specialiști din industria construcțiilor. Firma este de asemenea și distribuitorul companiei Carbodiam pe piața românească, fiind în contact cu ..
ROMCRETE - Echipamente industriale, vopsire, grunduire, scule și utilaje
27.09.2017
6371 vizitatori

ROMCRETE ECHIPAMENTE Echipamente industriale, pompe și pistoale de vopsit, pompe de gletuit, echipamente aplicare spumă poliuretanică, echipamente de șablare.Din 2008 promovăm și distribuim cu profesionalism în strânsă colaborare cu lider..
ELECTRO PLUS COMPANY - Soluții pentru automatizarea sudurii și a debitării
19.09.2017
6698 vizitatori

ELECTRO PLUS COMPANY se ocupă cu producerea și proiectarea de mașini de debitat CNC cu plasmă și oxigaz, tractoare de sudare-debitare, comenzi numerice pentru debitare și oferă soluții pentru automatizarea sudurii și a debitării. De asemene..
DACIA FABER- Foraje, piloți forați, construcții drumuri și închiriere utilaje
17.08.2017
2220 vizitatori

DACIA FABER activează în domeniul construcției de drumuri și poduri, dar și execuția de coloane forate, pentru lucrări de drumuri, clădiri civile sau industriale. Cu ajutorul personalului tehnic profesionist și echipamentelor proprii finaliz..
Proman Romania - Sisteme de rafturi metalice, accesorii pentru rafturi și sisteme de stocare
10.08.2017
4906 vizitatori

Înființată în 2006, compania Proman Romania este membru al grupului internațional PROMAN, important furnizor de sisteme de rafturi pentru depozitare. Principalul obiect de activitate al companiei este proiectarea, montajul și livrarea sisteme..
Pro Tehnic - Motoare electrice, reductoare și alte echipamente industriale
31.07.2017
3896 vizitatori

Pro Tehnic SRL este o companie specializată în distribuția de echipamente și accesorii industriale, o largă gamă de produse tehnice, fiind reprezentant pe piața din România a unor numeroși producători recunoscuți în întreaga lume pentru ..
SADROM TEH - Poduri rulante, macarale, confecții metalice
28.07.2017
846 vizitatori

SADROM TEH se ocupă cu realizarea de produse de cea mai bună calitate în domeniile construcțiilor civile și industriale, instalațiilor de ridicare și industriei materialelor de construcții. Gama noastră de produse cuprinde structuri metalice..
Terotehnica - Reparații utilaje de construcții și distribuitor piese de schimb Deutz
25.07.2017
519 vizitatori

Firma Terotehnica SRL are ca principal obiect de activitate asigurarea serviciilor de reparație și service pentru diverse echipamente și utilaje de construcții și agricole. De asemenea, Terotehnica este dealer autorizat pentru produsele Deutz, o..
TAICOVSKY - Tăieri și carotări diamantate
19.07.2017
3496 vizitatori

TAICOVSKY dispune de peste 10 ani de experiență în domeniul tăierilor în beton, în țară și oferă soluții profesionale de carotare diamantală, tăiere disc diamantat și tăiere fir diamantat, necesare lucrărilor dumneavoastră. Taicovsk..
DEXION - Sisteme rafturi pentru hale și arhive, stelaje pentru paleți, rafturi industriale
10.07.2017
6337 vizitatori

DEXION STORAGE SOLUTIONS SRL produce, proiectează și instalează sisteme rafturi pentru hale și arhive, stelaje pentru paleți, rafturi metalice industriale și sisteme de depozitare pentru arhive pentru producția în sistem Lean, industria auto,..
Industrial Trading - Importator și distribuitor produse omologate Enel pentru industria electrotehnică
29.06.2017
3904 vizitatori

Firma INDUSTRIAL TRADING este un important importator și distribuitor produse omologate Enel pentru industria electrotehnică: accesorii pentru transformatoare, accesorii pentru cabluri de medie tensiune, hârtie de transformator și alte produse pe..
Special Energo Service - Montaj și reparații motoare, turbine, transformatoare, echipamente industriale
29.06.2017
3863 vizitatori

Special Energo Service SRL oferă de peste 20 de ani soluții și servicii excelente pentru diverse lucrări de montaj și reparații motoare, turbine, transformatoare, echipamente industriale.De ce serviciile Special Energo Service? profesionalis..
PROFLEX - furtunuri, sisteme de ridicare și service hidraulic
06.06.2017
10125 vizitatori

Proflex SRL este o firmă specializată în comercializarea de echipamente industriale precum sisteme de ridicare și ancorare, furtunuri hidraulice și industriale, cuple și fitinguri industriale. Pachetul de servicii și produse este completat de ..
KONECRANES - echipamente și servicii de ridicare
17.05.2017
7505 vizitatori

KONECRANES din Timișoara este o firmă ce se ocupă cu priectarea, producerea, întreținerea, dar și exploatarea de echipamente de ridicare cum sunt macaralele, podurile rulante, trolii sau electropalane. Suntem prezenți pe piața românească î..
TEHNOVEST AUTOMATIZĂRI - Distribuitor de accesorii pneumatice - Cuple și fitinguri industriale
12.05.2017
6139 vizitatori

TEHNOVEST AUTOMATIZĂRI dispune de o vastă experiență în oferirea de accesorii pneumatice esențiale în arhitectura echipamentelor și utilajelor moderne. Dispunem de o gamă largă de produse cum sunt componentele pneumatice rezistente și fiab..
ADISAL TH - Confecții metalice și prelucrări prin așchiere - Boilere pe lemne sau gaz
09.05.2017
4866 vizitatori

Firma ADISAL TH SRL oferă o gamă largă de boilere pe lemne sau gaz, fierăstraie mecanice dar și soluții complete în domeniul confecțiilor metalice și prelucrărilor prin așchiere.Încă din 1991, de când am intrat pe piață în domeniul p..
PITRICON - terasamente - transport marfă - piatră concasată și balast - microhidrocentrale
02.05.2017
2257 vizitatori

PITRICON SRL este o firmă cu mai mult de 15 ani de experiență în domeniul construcțiilor civile și industriale. Lista de servicii cuprinde amenajări hidrotehnice, execuție drumuri / poduri, lucrări de terasare, închirierea și transportul d..
SUDOMETAL - Partenerul dumneavoastră în sudare și tăiere!
04.04.2017
7503 vizitatori

Cu sediul în Cluj-Napoca (Piața 1 Mai, nr. 3), firma SUDOMETAL este lider regional în distribuția de echipamente și materiale pentru sudare și tăiere.Cu o experiență de peste 20 ani în domeniu, Sudometal pune la dispoziția clienților săi..
EPINVEST - Scule electrice - Utilaje pentru constructii - Echipamente termice
27.03.2017
9437 vizitatori

Înființată în anul 1994 la Cluj, societatea EPINVEST SRL este unul dintre principalii importatori și distribuitori de scule electrice, scule de mână, scule pneumatice, utilaje pentru construcții, utilaje forestiere, echipamente pentru curăț..
RUEN - Testari si analize tehnice - Examinare nedistructiva metale si nemetale
10.03.2017
982 vizitatori

RUEN SRL este o firmă ce are ca obiectiv desfășurarea de testări și analize tehnice, în principal încercări și examinări nedistructive precum cele pentru metale, nemetale, cu ultrasunete, cu lichide penetrante sau cu pulberi magnetice. De a..
PAK INDUSTRIAL - Închiriere utilaje construcții pentru lucru la înălțime - Construcții civile și industriale
7.03.2017
2609 vizitatori

Societatea PAK INDUSTRIAL din București închiriază, persoanelor din București sau din zonele limitrofe, o varietate de utilaje de construcții pentru lucru la înălțime: stivuitoare, plăci vibrante, miniescavatoare, încărcătoare frontale, g..
ELMAS - Macarale industriale-Structuri metalice-Stivuitoare-Ascensoare-Stelaje-Sisteme de parcare
06.03.2017
4961 vizitatori

ELMAS raspunde celor mai exigente cerinte din domeniul intralogisticii, oferind un pachet complet de produse - de la stivuitoare, poduri rulante, macarale industriale, ascensoare, scari rulante, platforme de materiale, la sisteme de depozitare, siste..
ALLEMANIA EUROTECH - Utilaje pentru drumuri, vânzari, închirieri, service și piese de schimb
06.03.2017
6559 vizitatori

ALLEMANIA EUROTECH va ofera tehnologii, utilaje si echipamente pentru drumuri, constructii si industria minieră: cutite de frezat asfalt / beton, cilindri compactori, instalatii automate de nivelare, instalatii de preparat emulsie bituminoasa, ciste..
CM METAL TRADING - Aparate sudura - Pistolete de sudura - Debitare cu plasma
03.03.2017
10856 vizitatori

CM METAL TRADING este unul dintre cei mai mari furnizori de aparate de sudura si taiere din tara, fiind reprezentantul producatorului de echipamente de sudura Fronius International GmbH in Romania.FRONIUS a deschis o noua era in domeniul sudarii cu..
ANDOR - Închirieri utilaje, excavatii și terasamente
16.02.2017
5733 vizitatori

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, S.C. Andor S.R.L. furnizeaza servicii de inchiriere utilaje si echipamente de constructii, fiind un partener de incredere pe piata constructiilor civile, industriale si edilitare din Cluj Napoca. Echipa S...
LORDIAM - Perforări și decupări beton armat sau cărămidă - Carote și discuri diamantate
08.02.2017
3463 vizitatori

LORDIAM comercializează echipamente și accesorii folosite în procesul de tăiere și perforare beton: carote diamantate, discuri diamantate, mașini de carotat, segmenți, adaptoare sau prelungitoare pentru carote. Pentru a fi siguri că fac alege..
< 1 2 3 >