Gresie și faianță în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau producția de gresie și faianță în Cluj.

21 firme
iTiles - Gresie, faianță, instalații sanitare și parchet
05.09.2017
610 vizitatori

iTiles by DS este magazinul online al showroomului iDesign by DS și oferă o gamă largă și diversificată de faianță, gresie, parchet, mozaic, obiecte sanitare, dar și piese speciale pentru locuința ta! De asemenea, firma asigură alternative..
JOLLY - Obiecte sanitare, baterii, căzi și cabine de duș
03.08.2017
5087 vizitatori

Cu sediul central în Cluj-Napoca, JOLLY comercializează o gamă largă de obiecte sanitare: căzi de baie, cabine de duș, mobilier pentru baie, baterii, plăci ceramice (gresie și faianță) și accesorii pentru instalații sanitare. Prezentă pe..
Hermes Design - gresie și faianță, parchet și articole sanitare
19.07.2017
1003 vizitatori

DNS Hermes SRL este o firmă specializată în comercializarea soluțiilor inteligente și elegante pentru proiecte de amenajare interioară inedite. Puteți alege dintr-o gamă variată de produse: gresie, faianță, mozaic, gresie porțelanată, gr..
Libra Impex - Construcții civile, lucrări de restaurare, consolidare clădiri și monumente istorice
23.06.2017
5974 vizitatori

Libra Impex SRL este o firmă ce s-a dezvoltat în domeniul lucrărilor de construcții civile și industriale, incluzând proiecte de amenajare interioară și exterioară. Echipa Libra Impex este atestată în execuția unor lucrări speciale în d..
KOVANNIS CREATIV - Construcții de la A la Z, finisaje de lux și termoizolații
26.05.2017
6837 vizitatori

KOVANNIS CREATIV lucrează în domeniul construcțiilor și se ocupă de construcții civile de la A la Z, servicii de amenajări și finisaje de lux, dar și lucrări de izolații. Firma oferă toate aceste servicii zonei municipiului Cluj-Napoca ș..
KROMSTON - căramidă klinker, pardoseli klinker și parchet plută
23.05.2017
8966 vizitatori

Firma KROMSTON SRL se ocupă cu vânzare și montaj de produse din plută și produse klinker. Dispunem de: cărămidă aparentă, cărămidă decorativă, pavaj, pardoseli ceramică, parchet plută, lambriu plută, dar și izolații plută. Gama de ..
IMARCOM - Gresie și faianță import Spania - Baterii - Chituri
15.02.2017
5103 vizitatori

IMARCOM este importator de gresie și faianță prezent de 20 de ani pe piața clujeană. În showroom-ul IMARCOM deschis în cartierul Someșeni, clienții interesați să își amenajeze baia sau bucătăria cu plăci ceramice, dar și firmele care..
Dennver Comimpex - Materiale de constructii - Instalatii - Scule si unelte
29.11.2016
2625 vizitatori

Dennver Comimpex activează de peste 20 ani în domeniul comerțului, fiind una dintre cele mai recunoscute firme clujene. Aceasta pune la dispoziție o gamă largă de produse, de la materiale de construcții, instalații, articole sanitare la mater..
B-Team Corrosion Protection- Sisteme complete de materiale si servicii pentru protectii anticorozive
17.11.2016
1255 vizitatori

B-Team Corrosion Protection oferă sisteme complete de materiale şi servicii pentru protecţii anticorozive, pentru toate domeniile industriale. Experienţa de peste 15 ani în domeniu şi portofoliul de lucrări realizate plasează B-Team Corrosion..
CARLOSAN: Importator și distribuitor de gresie și faianță, obiecte sanitare - mobilier de baie - prețuri mici
24.10.2016
4967 vizitatori

Cauţi gresie şi faianţă? Noi suntem SOLUȚIA de economisire în casa ta! Cu o experienţa de 15 ani în domeniu, CARLOSAN vă stă la dispoziție cu o gamă variată de produse, livrări prompte și consultanță specializată pentru amenajarea..
DECO STUDIO - Importator Italia parchet stratificat, parchet masiv, gresie și faianță, țigle și olane
05.02.2016
6387 vizitatori

DECO STUDIO SRL se ocupă cu distribuția și comercializarea de materiale și produse pentru amenajări interioare, având o experiență de 13 ani în domeniu. Toate produsele comercializate sunt importate de la firme cu tradiție și renume din It..
PiatraOnline.ro - Cel mai mare showroom de piatra naturala din Romania
12.05.2015
10335 vizitatori

Unul dintre cei mai importanti furnizori de piatra naturala si decorativa din Romania - ROCK STAR CONSTRUCT va pune la dispozitie pe site-ul www.piatraonline.ro peste 1500 de produse pentru lucrari de amenajari interioare si exterioare, dar si servic..
LUSTRAL - gresie, faianta, parchet, cabine de dus, cazi cu hidromasaj, mobilier baie
05.08.2014
20699 vizitatori

Magazinul LUSTRAL comercializeaza gresie, faianta, parchet, cabine de dus, cazi cu hidromasaj si mobilier de baie.Showroom-ul LUSTRAL, cu expozitie proprie este localizat pe strada Plevnei nr. 97. Aici veti gasi diverse modele de gresie si faianta pr..
After Red - Gresie - Faianta - Caramida aparenta - Parchet premium
04.12.2013
5287 vizitatori

Compania After Red importa gresie, faianta, caramida aparenta (placare exterioara) si parchet (laminat, masivsi triplustratificat) de lux din Italia, Germania si Finlanda. Gresie si Faianta After Red va ofera gresie si faianta import Italia de..
CASA DUMAS - gresie si faianta - obiecte sanitare - consultanta si design
05.09.2013
27215 vizitatori

Casa Dumas va ofera gresie si faianta, obiecte sanitare, cazi de baie, cabine de dus, baterii, accesorii articole sanitare. "Acasa" este un termen folosit pentru interior, iar Casa Dumas este expert in personalizarea de interioa..
NESIBINA - amenajari interioare - montaj mocheta - zugraveli pereti - instalatii sanitare
20.02.2013
5521 vizitatori

Nesibina va ofera servicii de amenajari interioare, de la reparatii si verificari instalatii electrice si instalatii sanitare la placare cu polistiren a peretilor, tencuire si gletuire pereti si tavane, de la placare cu faianta la zugraveli interioar..
LD CONFEXIM - gresie si faianta - obiecte sanitare - materiale de constructii - lacuri si vopsele
23.06.2011
7234 vizitatori

LD Confexim Cluj importa si distribuie gresie si faianta, obiecte sanitare, lacuri si vopsele, materiale de constructii, materiale pentru finisaje, accesorii si tigle metalice.Infiintata in anul 1996, compania LD Confexim Com este in continua dezvolt..
ANDORA - gresie si faianta import Spania si Italia - obiecte sanitare - parchet
18.02.2011
9095 vizitatori

Firma Andora va ofera o gama larga de produse, de la gresie, faianta, obiecte sanitare, la parchet, pentru a transforma locuinta dumneavoastra intr-un ambient modern sau clasic, futurist sau vintage, in culori vii sau monocromate. Toate asteptarile d..
CONSTRUCT KITIP - finisaje exterioare si interioare - montaj faianta si gresie - montaj acoperisuri
16.07.2010
6898 vizitatori

Construct Kitip este o companie ce are ca obiectiv constructii, in care se include toata gama de executii incepand de la fundatie si apoi la preferintele clientului. Lucrarile realizate de firma Construct Kitip includ: finisaje exterioare si interioa..
CONV - constructii - amenajari interioare si exterioare - placari gresie si faianta - montaj rigips
22.06.2010
7100 vizitatori

Firma Conv executa constructii la cheie de case, vile si apartamente, de asemenea, firma executa amenajari interioare si exterioare pentru constructii: apartamente, vile, birouri, spatii comerciale. Prin urmare, firma Conv executa montaj parchet si p..
INVEST PARTNER - distribuitor gresie si faianta - obiecte sanitare si instalatii
04.06.2009
13640 vizitatori

INVEST PARTNER este solutia completa in amenajari interioare, instalatii, materiale pentru finisaje, obiecte tehnico sanitare. Noi punem accent pe calitatea deosebita a produselor si serviciilor pe care le oferim in dorinta de a intampina nevoile cli..