Expertize, evaluări, certificări în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate eliberarea de expertize, evaluări și certificări; evaluatori specializați în Cluj.

15 firme
EURO QUALITY TEST - Agremente și expertize în construcții, construcții civile și prefabricate beton
14.08.2018
15366 vizitatori

Compania EURO QUALITY TEST se ocupă cu realizarea activităților de inginerie și consultanță tehnică în domeniul construcțiilor pentru orice tip de proiect, punând la dispoziție o gamă largă de prefabricate beton. Euro Quality Test - Ser..
Moebius Engineering & Design - Proiectare tehnică, proiectare structurală, studii de specialitate și asistență tehnică
25.05.2018
1039 vizitatori

Moebius Engineering & Design este o societate de proiectare tehnică, proiectare structurală, studii de specialitate și asistență tehnică pentru construcții civile, industriale și monumente, cu ajutorul tehnologiilor CAD și 3D. Moebius Engin..
SDC PROIECT - Proiectare structuri de rezistență, amenajări hidroenergetice și consultanță tehnică
19.02.2018
8011 vizitatori

SDC PROIECT se ocupă cu servicii de proiectare pentru segmentul rezidențial, comercial sau industrial, proiectare structuri de rezistență, proiectare construcții hidrotehnice, consultanță tehnică, expertize tehnice, urmărind și verificând ..
M&M DESIGN – Documentare 3D, cercetare, proiectare, consultanță în restaurarea monumentelor istorice
13.02.2018
5561 vizitatori

Firma M&M DESIGN  activează în domeniul proiectării pentru consolidarea și reabilitarea patrimoniului construit, dar și pentru construcții civile, în conformitate cu normele în vigoare. Încă de la înființare, în anul 2003, M&M Design es..
GP PROIECT - Servicii de proiectare pentru construcții civile, industriale, agricole și speciale
29.06.2017
7756 vizitatori

GP PROIECT SRL se ocupă cu servicii de  proiectare în domeniul construcțiilor civile, construcțiilor industriale, construcții agricole, dar și structuri speciale. Înființată în anul 2005, firma Gp Proiect oferă servicii profesionale în c..
PROTEHNIC BODEA - protecția muncii - verificare instalații și echipamente - management deșeuri - prevenire incendii
10.05.2017
2502 vizitatori

PROTEHNIC BODEA SRL este o firmă ce activează în domeniul activităților de testări și analize tehnice, specializat în prestarea serviciilor de consultanță în securitatea și sănătatea în muncă, prevenirea și stingerea incendiilor, sup..
Geo Search - Servicii geotehnice- Proiectare geotehnica - Asistenta tehnica - Laborator
18.01.2017
2116 vizitatori

Geo Search activează de 10 ani domeniul geotehnicii, oferind servicii complete, de la asistență tehnică la proiectare geotehnică, analize de laborator și investigații de teren. Firma a efectuat lucrări pe întreg teritoriul țării și a cons..
SETCAR S.A.- Decontaminare soluri, amplasamente si instalatii industriale - Eliminare deseuri toxice si periculoase
14.12.2016
2817 vizitatori

Firma SETCAR SA activează în domenile de tratare și eliminare a deșeurilor, colectare a acestora, decontaminare și transporturi rutiere a deșeurilor periculoase sau a substanțelor. Aceasta are ca obiective satisfacerea nevoilor clienților, id..
COREX EVALUĂRI - Evaluatori ANEVAR - Evaluatori autorizați de imobiliare, bunuri mobile, afaceri
21.11.2016
2143 vizitatori

Peste 10 ani experiență în domeniul evaluărilor! Evaluatori ANEVAR în Cluj Napoca. S.C. COREX EVALUĂRI S.R.L. oferă servicii de evaluare și consultanță în decizii investiționale și management - planuri de afaceri, studii de fezabilitate..
Vectra Eurolift Service- Echipamente de ridicat - Baterii de tracțiune - Service stivuitoare - Baterii auto
08.09.2016
2392 vizitatori

Cu o experiență de peste 20 ani, Vectra Eurolift Service distribuie echipamente de ridicat, comercializează baterii de tracțiune și piese de schimb pentru stivuitoare. Aceasta se bucură de o reputație foarte bună în rândul clienților săi,..
SIS SA - Societate inginerie sisteme - Fire and Gas
24.08.2016
2947 vizitatori

Înființată în 1994, firma de inginerie de sisteme SIS SA a devenit în timp unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii în domeniul automatizări industriale, dovedind capacitatea și expertiza în proiectarea și punerea ..
CP MED LABORATORY - Soluții complete pentru protecția mediului - Studii de mediu - Bilanțuri de mediu
19.05.2016
2804 vizitatori

Înființată în 2006, firma CP MED LABORATORY, care activează în domeniul protecția mediului, este atestată de Ministerul Mediului. CP MED LABORATORY dispune de aparatură și echipamente moderne, computerizate, dar și de un colectiv de speci..
PROFESIONAL CONSTRUCT - Construcții civile - Construcții industriale - Expertize tehnice
24.02.2016
3441 vizitatori

Compania PROFESIONAL CONSTRUCT a fost înființată în anul 1992 și asigură servicii de proiectare construcții civile și industriale la nivel național printr-o echipă de ingineri proiectanți și tehnicieni cu vastă experiență în domeniu. ..
CND CONTROL - Expertize tehnice in constructii - Teste si examinari nedistructive si distructive
19.02.2014
2434 vizitatori

CND CONTROL realizeaza examinari nedistructive, expertize tehnice, masuratori electrice, incercari de laborator si consultanta tehnica in domeniul calitatii. Ce va oferim? Examinari nedistructive CND CONTROL va ofe..
S.C. NAPOCA BUSINESS S.R.L. CLUJ -  servicii profesionale de evaluare
10.08.2012
4519 vizitatori

SC NAPOCA BUSINESS SRL Cluj va ofera servicii de evaluare, incapand cu evaluari proprietati imobiliare, evaluari patrimoniu intreprindere, evaluari bunuri, studii de fezabilitate, studii de piata si analize economico-financiare.Obiectivul principal a..
INCERC - agremente si expertize - avize si autorizatii
16.04.2008
2505 vizitatori

INCERC Cluj-Napoca este un centru activ in compatibilizarea legislatiei tehnice romanesti cu legislatia europeana in constructii, precum si in promovarea creatiei ingineresti din Romania pe plan international. Colaboreaza cu universitati (un partener..