Pavaje în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau montajul de pavaje în Cluj.

20 firme
KLINKER ROMÂNIA - Cărămidă aparentă, pavaje klinker, pardoseli klinker și montaj pavaje klinker
03.11.2017
10959 vizitatori

Compania KLINKER ROMÂNIA este unic importator în România al producătorilor de cărămidă aparentă Feldhaus Klinker, ABC Keramik și Ammonit. Portofoliul nostru de produse conține cărămida aparentă de placat Klinker, cărămida aparentă de ..
DACIA FABER- Foraje, piloți forați, construcții drumuri și închiriere utilaje
17.08.2017
2220 vizitatori

DACIA FABER activează în domeniul construcției de drumuri și poduri, dar și execuția de coloane forate, pentru lucrări de drumuri, clădiri civile sau industriale. Cu ajutorul personalului tehnic profesionist și echipamentelor proprii finaliz..
STONE SYSTEM INTERNATIONAL - Sisteme de pardoseli și tencuieli amprentate
21.07.2017
6328 vizitatori

STONE SYSTEM INTERNATIONAL oferă soluții specializate pentru amenajări interioare și exterioare: materiale pentru pardoseli decorative, piatră spălată Chromostone, tencuieli decorative amprentate și pardoseli industriale. Firma dispune de dou..
KOVANNIS CREATIV - Construcții de la A la Z, finisaje de lux și termoizolații
26.05.2017
7077 vizitatori

KOVANNIS CREATIV lucrează în domeniul construcțiilor și se ocupă de construcții civile de la A la Z, servicii de amenajări și finisaje de lux, dar și lucrări de izolații. Firma oferă toate aceste servicii zonei municipiului Cluj-Napoca ș..
KROMSTON - căramidă klinker, pardoseli klinker și parchet plută
23.05.2017
9240 vizitatori

Firma KROMSTON SRL se ocupă cu vânzare și montaj de produse din plută și produse klinker. Dispunem de: cărămidă aparentă, cărămidă decorativă, pavaj, pardoseli ceramică, parchet plută, lambriu plută, dar și izolații plută. Gama de ..
NATURAL STONE - Piatră naturală decorativă - Andezit - Calcar - Travertin
15.05.2017
5112 vizitatori

NATURAL STONE este of firmă ce s-a dezvoltat în domeniul comerțului, prelucrăreii și exploatării de piatră naturală decorativă (travertin, andezit, quartzit, calcar). Portofoliul de produse Natural Stone vă pune la dispoziție  toate tipur..
ALERAD CONSTRUCT - amenajări interioare și exterioare - construcții civile - pavaje
09.05.2017
1308 vizitatori

ALERAD CONSTRUCT SRL este o firmă ce își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor civile, prestând diverse servicii de amenajare interioară și exterioară. În portofoliul firmei pot fi întâlnite lucrări precum execuția de gar..
ROMRACORD - Rețele apă și canalizare, sisteme drenaj, amenajări exterioare, fundații, pavaje
18.04.2017
1533 vizitatori

Societatea ROMRACORD SRL are o experiență de peste 12 ani în construcția de rețele exterioare de apă și canalizare, sisteme de drenaj, amenajări exterioare, fundații, montaj pavaje și construcții case "la roșu". Rețele de ap..
DECOR LIMESTONE - Piatră naturală de Viștea - Producător de piatră naturală
20.03.2017
3229 vizitatori

Decor LimeStone produce piatră naturală de Viştea şi piatră naturală Transilvania Gold pentru placări interioare și exterioare, placarea pereților, teraselor, zidurilor, gardurilor sau trotuarelor. Decor LimeStone deține propriile cariere d..
IMARCOM - Gresie și faianță import Spania - Baterii - Chituri
15.02.2017
5274 vizitatori

IMARCOM este importator de gresie și faianță prezent de 20 de ani pe piața clujeană. În showroom-ul IMARCOM deschis în cartierul Someșeni, clienții interesați să își amenajeze baia sau bucătăria cu plăci ceramice, dar și firmele care..
BELGODI SRL - constructie blocuri de locuinte - terasamente si infrastructura - betoane si produse de balastiera
15.02.2017
1936 vizitatori

BELGODI SRL este o companie ce are ca obiectiv lucrările de construcții civile și industriale. Echipa este specializată în construcția de blocuri de locuințe, hale industriale, dar și în lucrările de terasamente și infrastructură. Alte se..
SEVEN CONSTRUCT - Construcții și finisări în construcții
13.02.2017
5226 vizitatori

SEVEN CONSTRUCT Cluj vă stă la dispoziție cu servicii complete de amenajări interioare și exterioare, având experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Fondată în 2003, compania se ocupă cu amenajarea și realizarea de finisaje pentru or..
PARDOSELE INDUSTRIALE - Execuție pardoseli industriale și decorative
09.02.2017
1316 vizitatori

PARDOSELE INDUSTRIALE SRL este o firmă de amenajare specializată în execuția pardoselilor industriale interioare și exterioare, alături și de placările spațiilor rezidențiale. Gama de lucrări include placările cu pavaj, execuția podelelo..
PROFIMAT - Materiale profesionale de construcții - Rigole - Separatoare - Stații pompare
25.08.2016
5813 vizitatori

Înființată în 2004, firma PROFIMAT comercializează și distribuie materiale profesionale de construcții: rigole pentru trafic greu, rigole rezidențiale, rigole metalice, capace de canalizare; stații de filtrare a apelor reziduale provenite de..
POLICONSTRUCȚII - Construcții la cheie cu consum energetic scăzut - Structuri - Finisaje - Reabilitări
12.01.2016
3790 vizitatori

Înființată în anul 1996, societatea POLICONSTRUCȚII din Cluj-Napoca are ca domeniu principal de activitate executarea de construcții civile și industriale, reabilitări și consolidări de structuri.Echipa POLICONSTRUCȚII este formată din an..
PRIMERA CONSTRUCT - Prefabricate din beton - Tuburi din beton - Capace din beton
27.11.2015
3033 vizitatori

PRIMERA CONSTRUCT este o companie specializată în producția și comercializarea prefabricatelor din beton. Compania produce (în unitatea proprie de producție din județul Cluj) tuburi din beton centrifugate și presate cu diametre de 200mm, 300m..
PiatraOnline.ro - Cel mai mare showroom de piatra naturala din Romania
12.05.2015
10569 vizitatori

Unul dintre cei mai importanti furnizori de piatra naturala si decorativa din Romania - ROCK STAR CONSTRUCT va pune la dispozitie pe site-ul www.piatraonline.ro peste 1500 de produse pentru lucrari de amenajari interioare si exterioare, dar si servic..
CASA DIN PIATRĂ - Garduri modulare, pavaje, placări cu piatră naturală
12.08.2014
6300 vizitatori

CASA DIN PIATRĂ este un brand al firmei REB PROJECT - înființată în anul 2005 în Cluj-Napoca si specializată în comercializarea de piatră naturală pentru amenajări interioare și exterioare, atât pentru locuințe private, cât și pentru ..
BAZALT TRANSILVANIA - Amenajari interioare si exterioare cu piatra naturala
26.06.2014
5725 vizitatori

Compania BAZALT TRANSILVANIA are ca principal obiect de activitate lucrari de amenajari interioare si exterioare cu piatra naturala si material compozit de cea mai buna calitate intr-o varietate de culori. Personalul cu vasta experienta in domeniu va..
IMPREVERTI CONSTRUCT - Pavaje amprentate - Pardoseli industriale
10.02.2014
5247 vizitatori

Impreverti Construct are ca obiectd e activitate realizarea de lucrari de pavaje din beton amprentat, hidroizolatii pentru piscine, pardoseli industriale, pardoseli epoxidice precum si amenajari interioare si exterioare. Impreverti Construct det..