Pavaje în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau montajul de pavaje în Cluj.

17 firme
MAV CONSTRUCT - Construcții civile, amenajări interioare și exterioare, execuție instalații
19.04.2018
2761 vizitatori

Firma MAV CONSTRUCT prestează servicii în domeniul construcțiilor civile și industriale, de la amenajări, reparații capitale sau de schimbare de destinație a unor imobile, izolații și instalații, montaj confecții metalice și conducte, fin..
DECOR LIMESTONE - Piatră naturală de Viștea, Producător de piatră naturală
19.03.2018
3874 vizitatori

Firma Decor LimeStone se ocupă cu producerea de piatră naturală de Viştea şi piatră naturală Transilvania Gold pentru placări interioare și exterioare, placarea pereților, teraselor, zidurilor, gardurilor sau trotuarelor. Decor LimeStone de..
KLINKER ROMÂNIA - Cărămidă aparentă, pavaje klinker, pardoseli klinker și montaj pavaje klinker
03.11.2017
11455 vizitatori

Compania KLINKER ROMÂNIA este unic importator în România al producătorilor de cărămidă aparentă Feldhaus Klinker, ABC Keramik și Ammonit. Portofoliul nostru de produse conține cărămida aparentă de placat Klinker, cărămida aparentă de ..
DACIA FABER- Foraje, piloți forați, construcții drumuri și închiriere utilaje
17.08.2017
2694 vizitatori

DACIA FABER activează în domeniul construcției de drumuri și poduri, dar și execuția de coloane forate, pentru lucrări de drumuri, clădiri civile sau industriale. Cu ajutorul personalului tehnic profesionist și echipamentelor proprii finaliz..
STONE SYSTEM INTERNATIONAL - Sisteme de pardoseli și tencuieli amprentate
21.07.2017
6905 vizitatori

STONE SYSTEM INTERNATIONAL oferă soluții specializate pentru amenajări interioare și exterioare: materiale pentru pardoseli decorative, piatră spălată Chromostone, tencuieli decorative amprentate și pardoseli industriale. Firma dispune de dou..
KOVANNIS CREATIV - Construcții de la A la Z, finisaje de lux și termoizolații
26.05.2017
8022 vizitatori

KOVANNIS CREATIV lucrează în domeniul construcțiilor și se ocupă de construcții civile de la A la Z, servicii de amenajări și finisaje de lux, dar și lucrări de izolații. Firma oferă toate aceste servicii zonei municipiului Cluj-Napoca ș..
KROMSTON - Căramidă klinker, pardoseli klinker și parchet plută
23.05.2017
9979 vizitatori

Firma KROMSTON SRL activează în domeniul comercializării și montajului de produse din plută și produse klinker. Dispunem de: cărămidă aparentă, cărămidă decorativă, pavaj, pardoseli ceramice, parchet plută, lambriu plută, dar și izol..
ALERAD CONSTRUCT - amenajări interioare și exterioare - construcții civile - pavaje
09.05.2017
1663 vizitatori

ALERAD CONSTRUCT SRL este o firmă ce își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor civile, prestând diverse servicii de amenajare interioară și exterioară. În portofoliul firmei pot fi întâlnite lucrări precum execuția de gar..
ROMRACORD - Rețele apă și canalizare, sisteme drenaj, amenajări exterioare, fundații, pavaje
18.04.2017
1710 vizitatori

Societatea ROMRACORD SRL are o experiență de peste 12 ani în construcția de rețele exterioare de apă și canalizare, sisteme de drenaj, amenajări exterioare, fundații, montaj pavaje și construcții case "la roșu". Rețele de ap..
BELGODI SRL - constructie blocuri de locuinte - terasamente si infrastructura - betoane si produse de balastiera
15.02.2017
2269 vizitatori

BELGODI SRL este o companie ce are ca obiectiv lucrările de construcții civile și industriale. Echipa este specializată în construcția de blocuri de locuințe, hale industriale, dar și în lucrările de terasamente și infrastructură. Alte se..
PARDOSELE INDUSTRIALE - Execuție pardoseli industriale și decorative
09.02.2017
1563 vizitatori

PARDOSELE INDUSTRIALE SRL este o firmă de amenajare specializată în execuția pardoselilor industriale interioare și exterioare, alături și de placările spațiilor rezidențiale. Gama de lucrări include placările cu pavaj, execuția podelelo..
PROFIMAT - Materiale profesionale de construcții - Rigole - Separatoare - Stații pompare
25.08.2016
5954 vizitatori

Înființată în 2004, firma PROFIMAT comercializează și distribuie materiale profesionale de construcții: rigole pentru trafic greu, rigole rezidențiale, rigole metalice, capace de canalizare; stații de filtrare a apelor reziduale provenite de..
POLICONSTRUCȚII - Construcții la cheie cu consum energetic scăzut - Structuri - Finisaje - Reabilitări
12.01.2016
4022 vizitatori

Înființată în anul 1996, societatea POLICONSTRUCȚII din Cluj-Napoca are ca domeniu principal de activitate executarea de construcții civile și industriale, reabilitări și consolidări de structuri.Echipa POLICONSTRUCȚII este formată din an..
PRIMERA CONSTRUCT - Prefabricate din beton - Tuburi din beton - Capace din beton
27.11.2015
3419 vizitatori

PRIMERA CONSTRUCT este o companie specializată în producția și comercializarea prefabricatelor din beton. Compania produce (în unitatea proprie de producție din județul Cluj) tuburi din beton centrifugate și presate cu diametre de 200mm, 300m..
PiatraOnline.ro - Cel mai mare showroom de piatră naturală din România
12.05.2015
11243 vizitatori

Unul dintre cei mai importanți furnizori de piatră naturală și decorativă din România - ROCK STAR CONSTRUCT vă pune la dispoziție pe site-ul www.piatraonline.ro peste 1500 de produse pentru lucrări de amenajări interioare și exterioare, da..
BAZALT TRANSILVANIA - Amenajari interioare si exterioare cu piatra naturala
26.06.2014
6017 vizitatori

Compania BAZALT TRANSILVANIA are ca principal obiect de activitate lucrări de amenajări interioare și exterioare cu piatră naturală și material compozit de cea mai bună calitate într-o varietate de culori. Personalul cu vastă experiență î..
IMPREVERTI CONSTRUCT - Pavaje amprentate - Pardoseli industriale
10.02.2014
5473 vizitatori

Impreverti Construct are ca obiectd e activitate realizarea de lucrari de pavaje din beton amprentat, hidroizolatii pentru piscine, pardoseli industriale, pardoseli epoxidice precum si amenajari interioare si exterioare. Impreverti Construct det..