Abrazive și produse pentru sudură în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau producția de abrazive și produse pentru sudură în Cluj.

13 firme
PLASTTEH - Rulmenți, scule așchietoare și scule de mână
27.11.2017
6155 vizitatori

Compania PLASTTEH activează în domeniul industrial și agricol, oferind o gamă diversificată de elemente de transmisie (rulmenți, curele, lanțuri, simeringuri, adezivi, spray-uri), plastice tehnice (bare, plăci, bucse, folii), scule și unelte..
Pentagon România - materiale abrazive, scule, unelte și utilaje construcții
24.05.2017
967 vizitatori

Pentagon România - PTG este o marca societății Pentagon SRL, un furnizor scule, unelte și utilaje pentru diferite domenii din industria construcțiilor. Pentagon România distribuie la nivel național materiale abrazive, mașini electrice și pen..
SUD SELECT - Sudură - Balustrade inox și scări - Confecții metalice
15.05.2017
14065 vizitatori

Societatea SUD SELECT din Cluj-Napoca produce balustrade inox și copertine din inox, mobilier inox, mese de lucru pentru bucătărie, precum și boilere, chiuvete, rafturi și hote. De asemenea, firma Sud Select execută lucrări cu elemente din fie..
TEHNOVEST AUTOMATIZĂRI - Distribuitor de accesorii pneumatice - Cuple și fitinguri industriale
12.05.2017
6139 vizitatori

TEHNOVEST AUTOMATIZĂRI dispune de o vastă experiență în oferirea de accesorii pneumatice esențiale în arhitectura echipamentelor și utilajelor moderne. Dispunem de o gamă largă de produse cum sunt componentele pneumatice rezistente și fiab..
ADISAL TH - Confecții metalice și prelucrări prin așchiere - Boilere pe lemne sau gaz
09.05.2017
4866 vizitatori

Firma ADISAL TH SRL oferă o gamă largă de boilere pe lemne sau gaz, fierăstraie mecanice dar și soluții complete în domeniul confecțiilor metalice și prelucrărilor prin așchiere.Încă din 1991, de când am intrat pe piață în domeniul p..
SUDOMETAL - Partenerul dumneavoastră în sudare și tăiere!
04.04.2017
7503 vizitatori

Cu sediul în Cluj-Napoca (Piața 1 Mai, nr. 3), firma SUDOMETAL este lider regional în distribuția de echipamente și materiale pentru sudare și tăiere.Cu o experiență de peste 20 ani în domeniu, Sudometal pune la dispoziția clienților săi..
CM METAL TRADING - Aparate sudura - Pistolete de sudura - Debitare cu plasma
03.03.2017
10856 vizitatori

CM METAL TRADING este unul dintre cei mai mari furnizori de aparate de sudura si taiere din tara, fiind reprezentantul producatorului de echipamente de sudura Fronius International GmbH in Romania.FRONIUS a deschis o noua era in domeniul sudarii cu..
ABRAZIVUL SA - Produse abrazive destinate operatiilor de superfinisare
27.01.2016
5773 vizitatori

ABRAZIVUL S.A. produce si comercializeaza produse abrazive destinate operatiilor de superfinisare ce se comercializeaza in acest moment pe pietele vest europene. ABRAZIVUL S.A. a fost in trecut Institutul de Cercetare si Proiectare pentru materiale ..
MAGNET CENTER - Magazin online de scule și utilaje pentru construcții și amenajări
26.10.2016
7806 vizitatori

Societatea MAGNET CENTER SRL a fost înființată în anul 2008 și are ca principal obiect de activitate comercializarea de scule si utilaje folosite în realizarea construcțiilor și amenajărilor. Având la dispoziție o echipa cu peste 10 ani î..
MISTRAL SAAB - servicii profesionale de scufundare - constructii hidrotehnice scufundate
04.06.2014
3453 vizitatori

Interventii subacvatice cu scafandri in regim de URGENTA! Mistral Saab are ca principal obiect de activitate realizarea de constructii hidrotehnice scufundate si interventii specializate cu scafandri in regim normal sau de urgenta.Echipa Mistral Saab..
OLD INDUSTRY - scule profesionale pentru prelucrarea lemnului si metalului
15.05.2014
4843 vizitatori

Firma OLD Industry SRL va ofera o gama larga de scule profesionale de la scule pneumatice, scule electrice, produse abrazive, burghie, dalti, la alezoare expandabile sau ventilatoare. Infiintata in 2005, OLD Industry isi desfasoara activitatea in dom..
STAR ABRAZIVI - Slefuire fara praf - Solutii pentru inlaturarea prafului la slefuit
14.11.2013
4302 vizitatori

STAR ABRAZIVI este distribuitor unic in ROMANIA pentru industria lemnului al produselor firmei MIRKA Finlanda, unul dintre primii 5 mari producatori de abrazivi pe suport din lume.   STAR ABRAZIVI va ofera spre vanzare si inchiri..
MAFCOM - Importator scule și utilaje pentru industrie și construcții
2.07.2009
7812 vizitatori

Înființată în anul 1993, societatea comercială MAFCOM este cel mai important furnizor de S.D.V.-uri, materiale și produse pentru industrie și construcții, oferind gama cea mai completă din acest domeniu cu cel mai bun raport calitate/preț.P..