Piatră naturală în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau montajul de piatră naturală în Cluj.

13 firme
DECOLANDIA - Parchet, terase din lemn, granit și marmură
13.08.2018
7852 vizitatori

DECOLANDIA este ajutorul tău atunci când ai nevoie de amenajări interioare sau exterioare de calitate și cu design contemporan. Oferim produse de înaltă precizie ce utilizează materiale sustenabile, durabile și în pas cu moda. Decolandia - ..
Slate Design - Placaje din piatră naturală, adezivi, tratamente și soluții de curățare piatră naturală și artificială
13.07.2018
5705 vizitatori

SLATE DESIGN se ocupă cu furnire din piatră obținute prin desfacerea straturilor de piatră naturală, ideale pentru placări interioare și exterioare. Acestea sunt alternativa mult mai ușoară și accesibilă la piatra naturală care, din cauza..
NATURAL STONE - Piatră naturală decorativă, andezit, calcar și travertin
18.05.2018
6596 vizitatori

Firma NATURAL STONE se ocupă de comercializarea, prelucrarea și exploatarea de piatră naturală decorativă cum este calcarul, travertin, andezit sau quartzit. Punem la dispoziția clienților și celor pasionați de amenajări toate tipurile de p..
MAV CONSTRUCT - Construcții civile, amenajări interioare și exterioare, execuție instalații
19.04.2018
4096 vizitatori

Firma MAV CONSTRUCT prestează servicii în domeniul construcțiilor civile și industriale, de la amenajări, reparații capitale sau de schimbare de destinație a unor imobile, izolații și instalații, montaj confecții metalice și conducte, fin..
GLASS MINERAL - Nisipuri și pietrișuri cuarțoase, nisipuri caolinoase și silicioase
21.03.2018
2262 vizitatori

Compania GLASS MINERAL este dedicată exploatării și prelucrării de nisip cuarțos și caolinos, materie primă care poate fi utilizate în diferite domenii. Cu peste 15 ani de experiență în acest domeniu, Glass Mineral asigură prelucrarea de ..
DECOR LIMESTONE - Piatră naturală de Viștea, Producător de piatră naturală
19.03.2018
5541 vizitatori

Firma Decor LimeStone se ocupă cu producerea de piatră naturală de Viştea şi piatră naturală Transilvania Gold pentru placări interioare și exterioare, placarea pereților, teraselor, zidurilor, gardurilor sau trotuarelor. Decor LimeStone de..
PERFECT STYLE - Servicii profesionale și complete de amenajare și întreținere spații verzi
07.03.2018
5343 vizitatori

PERFECT STYLE este o companie specializată în amenajarea și întreținerea spațiilor verzi (tăieri pomi fructiferi, toaletări arbori, tuns gazon) atât pentru locuințe private, cât și pentru asociații de locatari, instituții publice sau an..
BARATIN - Piatră naturală, marmură, granit și travertin
27.11.2017
10580 vizitatori

Compania BARATIN oferă o gamă special creată pentru amenajări de excepție: piatră naturală, marmură, granit, travertin, oferind și servicii specializate de șlefuire, lustruire, recondiționare de înaltă calitate, toate la cele mai ridicat..
AGRICIN - Prelucrare și finisare roci nobile, produse din marmură, granit și travertin
14.07.2016
2469 vizitatori

Firma AGRICIN este specializată în activități de prelucrare și finisare roci nobile, oferind o gamă largă de produse marmură, granit și travertin: glafuri, blaturi, scări, șeminee, ancadramente, pereți, pardoseli, fântâni arteziene și ..
INODOR STONE - Piatră naturală, granit, marmură și travertin pentru amenajări
11.08.2015
4169 vizitatori

Pentru amenajări cu stil alege piatra naturală! INODOR STONE furnizează piatră naturală (marmură, granit și travertin) pentru amenajări interioare și exterioare sub formă de placaje, mozaicuri, blaturi (pentru baie, bucătărie), glafuri f..
PiatraOnline.ro - Cel mai mare showroom de piatră naturală din România
12.05.2015
12802 vizitatori

Unul dintre cei mai importanți furnizori de piatră naturală și decorativă din România - ROCK STAR CONSTRUCT vă pune la dispoziție pe site-ul www.piatraonline.ro peste 1500 de produse pentru lucrări de amenajări interioare și exterioare, da..
EGO STONES - Soluții complete în piatră naturală
10.03.2015
3087 vizitatori

EGO STONES este un brand nou prezent în domeniul pietrei naturale, care abordează piața cu o viziune nouă. Misiunea EGO STONES este de a oferi clienților săi soluții complete project-based pentru design interior și exterior cu piatră natural..
CASA DIN PIATRĂ - Garduri modulare, pavaje, placări cu piatră naturală
12.08.2014
7718 vizitatori

CASA DIN PIATRĂ este un brand al firmei REB PROJECT - înființată în anul 2005 în Cluj-Napoca și specializată în comercializarea de piatră naturală pentru amenajări interioare și exterioare, atât pentru locuințe private, cât și pentru..
BAZALT TRANSILVANIA - Amenajari interioare si exterioare cu piatra naturala
26.06.2014
6677 vizitatori

Compania BAZALT TRANSILVANIA are ca principal obiect de activitate lucrări de amenajări interioare și exterioare cu piatră naturală și material compozit de cea mai bună calitate într-o varietate de culori. Personalul cu vastă experiență î..