Energie alternativă în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care se ocupă cu energie solară, regenerabilă, alternativă în Cluj.

24 firme
UNIC ENERGO INSTAL - PANOURI RADIANTE și PLASME TERMICE
28.11.2017
1485 vizitatori

UNIC ENERGO INSTAL oferă gama diversificată de panouri radiante cu infraroșu (Sunjoy, Prima, Dr. Kocher), plasme termice, panouri solare, boilere, încălzitoare de apă, aparate de aer condiționat și propune sisteme alternative de încălzire m..
FIDELITAS - Instalații de climatizare, ventilație și încălzire cu pompe de căldură
02.10.2017
4181 vizitatori

Compania FIDELITAS se ocupă de comercializarea, montarea și întreținerea instalațiilor de climatizare, ventilație și de încălzire cu pompe de căldură pentru casă, spații comerciale sau industriale. Asigurăm livrarea și montajul echipam..
ECOFLAM - Distribuție echipamente pentru instalații de încălzire, climatizare și ventilație
29.09.2017
3569 vizitatori

ECOFLAM se ocupă cu importul, distribuția și comercializarea de echipamente și accesorii de calitate folosite pentru instalații termice, instalații de climatizare și instalații de ventilație. Portofoliul firmei cuprinde gama completă de ech..
Ecoinstal - Pompe de căldură și soluții pentru clădiri eficiente energetic
21.08.2017
5917 vizitatori

Ecoinstal IT Consult SRL oferă soluții inteligente și tehnologii bazate pe energii regenerabile eficiente prin care asigură confortul termic în orice locuință! Ecoinstal proiectează și execută instalații termice, instalații de ventilație..
KARON - Încălzire pardoseală, panouri radiante și degivrare
04.07.2017
643 vizitatori

Pentru soluții de încălzire electrice și soluții fotovoltaice firma KARON vă stă la dispoziție cu: sisteme de topire a zăpezii și gheții de pe alei sau burlane/ streșini, sisteme fotovoltaice on-grid și off-grid, cabluri electrice pentru..
HausEnergy - sisteme tehnice de încălzire, răcire și ventilație
12.06.2017
1160 vizitatori

HausEnergy oferă servicii de instalare și proiectare sisteme tehnice de încălzire/ răcire, ventilație, home manager, case eficente energetice și estimarea în faza de proiect a consumurilor anuale. Instalații și proiectare de sisteme tehnic..
SDC PROIECT - Proiectare structuri de rezistenta - Amenajari hidroenergetice - Consultanta tehnica
03.03.2017
5947 vizitatori

SDC PROIECT CLUJ va ofera servicii de proiectare pentru segmentul rezidential, comercial sau industrial- proiectare structuri de rezistenta, proiectare constructii hidrotehnice, proiectare amenajari hidroenergetice, consultanta tehnica, expertize teh..
UNIMETAL - Producător de învelitori metalice, tablă cutată, tablă tip țiglă, sisteme pluviale
06.02.2017
5260 vizitatori

UNIMETAL SRL produce închideri și acoperiri (tablă cutată, învelitori metalice, profile de tablă, sisteme pluviale) pentru hale industriale, precum și o gamă diversificată de elemente de tinichigerie pentru construcții civile și industrial..
Luca Prest - Proiectare și execuție construcții civile și industriale, parcuri eoliene, închiriere utilaje
20.01.2017
4769 vizitatori

Compania Luca Prest SRL oferă o gamă variată de servicii, pornind de la construcții civile, industriale, speciale, execuție parcuri eoliene și proiectare, până la închiriere utilaje și antreprenoriat general.Firma de construcții Luca Prest..
TEKNO FM S.R.L. - Instalații încălzire electrică - Încălzire electrică în pardoseală - Panouri radiante, solare și fotovoltaice
08.11.2016
1563 vizitatori

Tekno FM S.R.L. este o firmă ce s-a dezvoltat intens în aria energiei alternative, comercializând tehnologii eficiente pentru încălzire, iluminat și generare de energie.O firmă verde ce a încolțit pe piața românească în 2007, Tekno FM s-..
SIS SA - Societate inginerie sisteme - Fire and Gas
24.08.2016
1844 vizitatori

Înființată în 1994, firma de inginerie de sisteme SIS SA a devenit în timp unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii în domeniul automatizări industriale, dovedind capacitatea și expertiza în proiectarea și punerea ..
ELECTRO TERMINAL CDS - Montaj panouri fotovoltaice - Invertoare de curent
10.05.2016
1674 vizitatori

Firma ELECTRO TERMINAL CDS oferă servicii de implementare și mentenanță a sistemelor de generare a energiei electrice (panouri fotovoltaice și invertoare de curent), atât în România, cât și în străinătate (Germania, Austria, Elveția, It..
MO.BO SOLAR ENERGY - Instalare panouri fotovoltaice - Parcuri fotovoltaice
09.10.2015
3871 vizitatori

Compania MO.BO SOLAR ENERGY folosește energia solară în aplicații casnice și industriale și proiectează instalații bazate pe energie regenerabilă, fiind specializată în comercializarea și instalarea de panouri fotovoltaice și în realiza..
POWER DESIGN - Proiectare instalații electrice, instalații electroenergetice și instalații pe bază de energie regenerabilă
29.07.2015
3269 vizitatori

POWER DESIGN este o firmă de proiectare şi consultanţă tehnică, specializată în proiectarea de instalații electrice interioare, instalații electroenergetice și instalații pe bază de energie regenerabilă (energie eoliană, solară sau hid..
4C Project Consulting - Proiectare microhidrocentrale
08.06.2015
3387 vizitatori

Înființată în 2008, 4C Project Consulting are ca principal obiect de activitate proiectarea amenajărilor hidroenergetice, precum și activități de inginerie și consultanță tehnică în domeniu. Cu vastă experiență în proiectarea microhi..
GREENCELLS ENERGY - Energie ecologică prin panouri fotovoltaice!
18.11.2014
9089 vizitatori

GREENCELLS ENERGY aduce energia solară de partea ta! Energia solară este o importantă sursă de energie regenerabilă și poate fi captată și valorizată pentru a genera atât căldură cât și electricitate. Concentrându-se pe capacitatea ..
AQUA TOTAL - Filtre de apă, panouri solare și încălzire în pardoseală
08.10.2014
3257 vizitatori

AQUA TOTAL, cu sediul în Cluj-Napoca, este o firmă specializată în distribuirea și montajul de echipamente pentru tratarea și filtrarea apei marca ECOWATER (produse în SUA). Alături de gama largă de filtre oferite (filtre sedimente, filtre c..
CARPAT ENERGY - energie alternativa - panouri solare - pompe de caldura - turbine eoliene
27.10.2011
9870 vizitatori

Carpat Energy Cluj-Napoca comercializeaza sisteme de energie alternativa pentru productia de electricitate din: panouri fotovoltaice, turbine eoliene, precum si sisteme de energie alternativa pentru productia de energie termica: pompe de caldura, po..
PHOENIX ENERGY - panouri solare - echipamente eoliene - energie alternativa
02.11.2010
5962 vizitatori

Sistemul solar optim - Concentrator solar parabolic conceput pentru incalzirea apei menajere, aport la incalzire si aer conditionat reprezinta noua era in energia solara.Soarele furnizeaza 1.7 X 1014 kW Pamantului, aproape de 7000 de ori mai multa ..
GB-GANZ - Distribuitor cazane apă caldă, arzătoare panouri solare și piese de schimb
24.07.2008
7166 vizitatori

Firma GB-Ganz are o tradiție industrială încă din a doua parte a sec. al XIX-lea, când pe actuala locație exista o fabrică înființată de industriașul austriac Ganz, care producea mașini agricole. În anii socialismului, firma Ganz a deven..