Lacuri și vopsele în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau producția de lacuri și vopsele în Cluj.

24 firme
CASA IANCU - Tratamente pentru lemn, case din lemn și produse din lemn
11.06.2018
6149 vizitatori

CASA IANCU asigură tratamente special create pentru lemn pentru a putea fi protejat din timp împotriva cariilor și insectelor, mucegaiului și a fungilor sau împotriva focului. Tratamentele și soluțiile de la Casa Iancu se pretează pentru case..
M.B.M LENUX PROD - Lacuri și vopsele ecologice pentru lemn, piatră, cărămidă sau beton și lac nuanțat de exterior
10.05.2018
9613 vizitatori

M.B.M. LENUX PROD dispune de peste 18 ani de experiență în activitatea de producție de impregnanți, lac nuanțat de exterior, lacuri și vopsele ecologice (diluabile cu apă) pentru lemn interior și mai ales exterior, dar și pentru materiale p..
SOREVER IMPEX - Depozit de materiale de construcții
26.03.2018
12385 vizitatori

SOREVER IMPEX este o firmă clujeană care se ocupă cu distribuția materialelor de construcții și materialelor destinate amenajărilor interioare, dar și celor exterioare. Depozitul de materiale de construcții cuprinde o gamă variată de mater..
SEVEN CONSTRUCT - Construcții și finisări în construcții
05.03.2018
5966 vizitatori

SEVEN CONSTRUCT este o firmă clujeană care vă stă la dispoziție cu servicii complete de amenajări interioare și exterioare, având experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Fondată în anul 2003, compania se ocupă cu amenajarea și rea..
DENNVER PROFI - Distribuitor accesorii tâmplărie PVC și aluminiu, materiale de construcții
11.01.2018
3039 vizitatori

DENVER PROFI se ocupă cu importul și distribuția de accesorii tâmplărie PVC și aluminiu, realizând, totodată, comerț en-detail prin magazinul propriu cu materiale de construcții și produse pentru finisaje, destinate atât consumatorilor fi..
MADECO IMPORT EXPORT - Materiale de construcții
30.10.2017
3745 vizitatori

MADECO IMPORT EXPORT comercializează diverse materiale de construcții special create pentru proiectele dumneavoastră. Cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, firma oferă seriozitate și profesionalism în tot ceea ce oferă clienților s..
Sc. TM - Color Srl. – Importator de vopsele: TIKKURILA-Finlanda și JUB-Slovenia, Lacuri, vopsele, pardoseli, produse amenajări interioare-exterioare
09.10.2017
1432 vizitatori

Compania TM COLOR are ca principal obiectiv importul si distribuirea de produse pentru amenajări interioare și exterioare, de la lacuri și vopsele până la scule necesare pentru realizarea proiectelor dumneavoastră. De asemenea, pentru a facilit..
MODIMOROM - Experți în pardoseli industriale și fundații
21.09.2017
9257 vizitatori

MODIMOROM CONS se ocupă cu execuția de fundații, șape semiumede, precum și pardoseli industriale, mai exact pardoseli din beton monolit și pardoseli epoxidice. Cu peste 15 ani experiență în domeniu, Modimorom s-a impus în fabricarea de pard..
DECOLANDIA - Parchet, terase din lemn, granit și marmură
24.07.2017
6860 vizitatori

DECOLANDIA este ajutorul tău atunci când ai nevoie de amenajări interioare sau exterioare de calitate și cu design contemporan. Oferim produse de înaltă precizie ce utilizează materiale sustenabile, durabile și în pas cu moda. Parchet și p..
STONE SYSTEM INTERNATIONAL - Sisteme de pardoseli și tencuieli amprentate
21.07.2017
7274 vizitatori

STONE SYSTEM INTERNATIONAL oferă soluții specializate pentru amenajări interioare și exterioare: materiale pentru pardoseli decorative, piatră spălată Chromostone, tencuieli decorative amprentate și pardoseli industriale. Firma dispune de dou..
Hermes Design - gresie și faianță, parchet și articole sanitare
19.07.2017
1971 vizitatori

DNS Hermes SRL este o firmă specializată în comercializarea soluțiilor inteligente și elegante pentru proiecte de amenajare interioară inedite. Puteți alege dintr-o gamă variată de produse: gresie, faianță, mozaic, gresie porțelanată, gr..
B-Team Corrosion Protection- Sisteme complete de materiale si servicii pentru protectii anticorozive
17.11.2016
1705 vizitatori

B-Team Corrosion Protection oferă sisteme complete de materiale şi servicii pentru protecţii anticorozive, pentru toate domeniile industriale. Experienţa de peste 15 ani în domeniu şi portofoliul de lucrări realizate plasează B-Team Corrosion..
YAYA COLOR - Producator vopsele si tencuieli decorative
27.09.2016
2599 vizitatori

YAYA COLOR produce și livrează la nivel național tencuieli decorative, tencuieli de soclu, vopsele lavabile albe sau colorate, pigmenți de culoare, lac protector, produse ADEPLAST (polistiren, glet, adeziv, mortar), precum şi o gamă largă de m..
H&H TOTAL IMPEX - Depozit materiale de construcții - lacuri și vopsele - diluanți - chituri și adezivi
18.08.2016
4071 vizitatori

H&H TOTAL IMPEX este o companie specializată în comercializarea de materiale de construcții și produse industriale. Bogatul portofoliu de produse al companiei cuprinde lacuri, vopsele profesionale, diluanți, amorse, grunduri, chituri și adezivi..
MENDIX - Produse tehnico-sanitare - materiale pentru construcții, amenajări și instalații
13.06.2016
7447 vizitatori

MENDIX SRL este o companie specializată în comercializarea și distribuția de articole sanitare, materiale pentru amenajări și finisaje, materiale de construcții, precum și elemente de feronerie sau accesorii pentru instalații sanitare sau el..
SIGMATHERM - Producător sisteme de termoizolații
14.03.2016
5664 vizitatori

Înființată în anul 2008, societatea SIGMATHERM produce polistiren expandat din materie primă de cea mai bună calitate (de la parteneri vest europeni) și vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi cu o gamă completă de materiale pentru..
Intreprinderea de Produse Chimice Alba - Soluție ignifugă, transparentă și antiseptică pentru lemn
06.04.2015
3783 vizitatori

Intreprinderea de Produse Chimice din Alba Iulia a introdus, în premieră pe piața din România, LIDER STI-01, soluție ignifugă pentru lemn, transparentă, cu efect insecto-fungicid. Destinată aplicării pe materiale lemnoase de interior, aceast..
KLEBROM - Distribuitor de adezivi, lacuri și folii PVC
24.03.2015
3174 vizitatori

Societatea KLEBROM furnizează adezivi folosiți în industria lemnului, folii pentru îmbrăcarea profilelor PVC și lacuri de calitate pe bază de apă. Înființată în 1994, compania și-a dezvoltat constant domeniul de activitate și este în p..
ELEGANCE DECOR - Profile decorative, tapet și panouri 3D pentru design-uri deosebite!
11.08.2014
4772 vizitatori

Case și oameni în schimbare ELEGANCE DECOR pune la dispoziția clienților săi cea mai extinsă gamă de profile decorative, tapet și fototapet, panouri decorative 3D (50 de modele) și panouri fotoimprimate, vopsea și tencuială decorativă, c..
EXPERT PARCHET - parchet masiv - parchet stratificat - lemn pentru fatade - lacuri si adezivi
31.10.2013
9661 vizitatori

Expert Parchet ofera pardoseli din lemn, fiind importator direct de parchet Bauwerk, de la parchet masiv la parchet stratificat, parchet dublu stratificat, parchet triplu stratificat pana la design parchet, modele parchet, parchet versailles, parche..
DUMAS INSTAL - instalatii sanitare si instalatii termice
05.09.2013
15038 vizitatori

Dumas Instal ofera vopsele pentru interior si exterior, instalatii sanitare, feronerie, sisteme de incalzire, obiecte sanitare si centrale termice, totul pentru ca interiorul sa genereze confort si armonie.   Dumas Instal se confunda cu termenu..
NATURALPAINT - materiale de constructii ecologice - termoizolatii - vopsele de var - lazuri de lemn
11.09.2012
4474 vizitatori

Compania Naturalpaint a fost infiintata in anul 2005 si are ca principal obiect de activitate distributia si comercializarea de materiale de constructii ecologice din Germania.  Naturalpaint va ofera vopsele si tencuieli ecologice, fabricate din..
LD CONFEXIM - gresie si faianta - obiecte sanitare - materiale de constructii - lacuri si vopsele
23.06.2011
7691 vizitatori

LD Confexim Cluj importa si distribuie gresie si faianta, obiecte sanitare, lacuri si vopsele, materiale de constructii, materiale pentru finisaje, accesorii si tigle metalice.Infiintata in anul 1996, compania LD Confexim Com este in continua dezvolt..
GOBODANA - feronerie usi si ferestre - unelte si scule - articole din tabla
03.06.2011
6123 vizitatori

Firma Gobodana Sercom comercializeaza feronerie pentru usi, feronerie ferestre si mobilier, unelte si scule, articole din tabla (cosuri de fum, burlane de fum), cuie si sarme, si altele. Infiintata in anul 1994, societatea a creat o pozitie bine defi..