Electrice în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau montajul de produse electrice în Cluj.

24 firme
DIODOR - Produse electrice și aparataj electric, motoare electrice
15.11.2017
10848 vizitatori

DIODOR se ocupă cu importul și distribuția de echipamente electrice, motoare electrice, aparataj electric, dar și materiale electrice. Încă din anul 1993, anul în care am apărut pe piața românească, suntem îndreptați către nevoile și c..
Special Energo Service - Montaj și reparații motoare, turbine, transformatoare, echipamente industriale
29.06.2017
3863 vizitatori

Special Energo Service SRL oferă de peste 20 de ani soluții și servicii excelente pentru diverse lucrări de montaj și reparații motoare, turbine, transformatoare, echipamente industriale.De ce serviciile Special Energo Service? profesionalis..
MADATRANS - Instalații electrice -  Iluminat public - Proiectare linii electrice
06.04.2017
668 vizitatori

MADATRANS SRL este o societate comercială ce oferă servicii integrale de proiectare, execuție, reparație și mentenanță instalații electrice. Firma este acreditată în proiectarea de linii electrice subterane și aeriene. Serviciile prestate ..
UNIOR TEPID - Cel mai mare importator de scule de mână profesionale din România
21.11.2016
5909 vizitatori

În cei peste 10 ani de activitate (fondată în 2000), compania UNIOR TEPID a devenit lider național pe piața de distribuție a sculelor de mână profesionale. Portofoliul de produse al companiei cuprinde peste 30 de programe de scule profesional..
ROCAS ELECTRICE - magazin produse electrice - depozit de electrice si corpuri de iluminat
17.10.2016
14052 vizitatori

ROCAS ELECTRICE deține un magazin de produse electrce și un depozit de electrice și corpuri de iluminat în Cluj-Napoca.Compania Rocas Electrice dorește să ofere clienților săi produse și servicii ce se mulează perfect în lista de preferin..
MENDIX - Produse tehnico-sanitare - materiale pentru construcții, amenajări și instalații
13.06.2016
6673 vizitatori

MENDIX SRL este o companie specializată în comercializarea și distribuția de articole sanitare, materiale pentru amenajări și finisaje, materiale de construcții, precum și elemente de feronerie sau accesorii pentru instalații sanitare sau el..
ALFA LED - Iluminat cu LED - Iluminat industrial - Iluminat birouri - Iluminat arhitectural
15.01.2017
1618 vizitatori

ALFA LED este o divizie a societății Alfa Cluj SRL specializată în oferirea de soluții complete de iluminat cu LED (becuri cu Led, aplice cu LED, proiectoare cu LED, etc.) pentru domeniul industrial, comercial, instituțional sau rezidențial. A..
ELDEROM - Producție publicitară - Casete luminoase - Confecții metalice
20.11.2015
2247 vizitatori

ELDEROM Cluj este o companie cu o experiență de peste 20 de ani în producție publicitară care oferă servicii complete în acest domeniu pentru spații comerciale, sedii bancare, benzinării, fabrici sau sedii firme.Compania consolidează identi..
POWER DESIGN - Proiectare instalații electrice, instalații electroenergetice și instalații pe bază de energie regenerabilă
29.07.2015
3269 vizitatori

POWER DESIGN este o firmă de proiectare şi consultanţă tehnică, specializată în proiectarea de instalații electrice interioare, instalații electroenergetice și instalații pe bază de energie regenerabilă (energie eoliană, solară sau hid..
UMEB - Proiectare, fabricare și comercializare motoare electrice și grupuri electrogene
30.04.2015
3112 vizitatori

Uzina de Mașini Electrice București - UMEB SA, livrează la nivel național și internațional motoare electrice și grupuri electrogene. Înființată în anul 1948, UMEB este o companie cu tradiție în producția și comercializarea de mașini e..
ATAȘ LIGHTING - Soluții complete pentru iluminat interior și exterior
11.12.2014
3839 vizitatori

ATAȘ LIGHTING are ca principal obiect de activitate proiectarea de sisteme complete pentru iluminatul interior sau exterior - punând la dispoziția clienților săi accesorii și corpuri de iluminat (candelabre, lustre, aplice, plafoniere, veioze, ..
VB SOLUTION - panouri electrice - calorifere electrice - sisteme de incalzire electrica
29.09.2009
6374 vizitatori

         Sistem inovativ cu un design modern pentru incalzire.Proprietarii Adax NEO se pot mandri nu numai cu un panou minunat, neconventional din punct de vedere al designului, care se potriveste excelent fiec..