Electrice în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau montajul de produse electrice în Cluj.

29 firme
Special Energo Service - Montaj și reparații motoare, turbine, transformatoare, echipamente industriale
30.07.2018
4422 vizitatori

Special Energo Service SRL oferă de peste 20 de ani soluții și servicii excelente pentru diverse lucrări de montaj și reparații echipamente industriale. De ce serviciile Special Energo Service? profesionalism și seriozitate în toate eta..
UNICMAR NEW ENERGY - Eficiență energetică - Energie alternativă
18.07.2018
168 vizitatori

UNICMAR NEW ENERGY oferă soluții în energiile regenerabile și alternative, sisteme energoeficiente, soluții pentru generarea de energie electrică distribuită cu combustibili din biomasă. Firma reprezintă partenerul tău de încredere în apr..
Industrial Trading - Importator și distribuitor produse omologate Enel pentru industria electrotehnică
25.06.2018
4314 vizitatori

Firma INDUSTRIAL TRADING este un important importator și distribuitor produse omologate Enel pentru industria electrotehnică: accesorii pentru transformatoare, accesorii pentru cabluri de medie tensiune, hârtie de transformator și alte produse pe..
PAK INDUSTRIAL - Închiriere utilaje construcții pentru lucru la înălțime, construcții civile și industriale
14.03.2018
3683 vizitatori

Compania PAK INDUSTRIAL asigură servicii de închirierea utilajelor pentru construcții la înălțime, întreținere construcții, reparații și service cabluri de electricitate de pe stâlpi, structuri din lemn pentru construcții civile, constru..
EVALIGHT - Corpuri de iluminat, candelabre, lustre și veioze
31.01.2018
626 vizitatori

EVALIGHT este furnizor de soluţii inovatoare şi profesionale pentru corpuri de iluminat care permit crearea unei atmosfere sofisticate şi confortabile, precum şi experimentarea, într-un mod unic şi inedit, a interacţiunii dintre lumina şi arh..
DIODOR - Produse electrice și aparataj electric, motoare electrice
15.11.2017
11702 vizitatori

DIODOR se ocupă cu importul și distribuția de echipamente electrice, motoare electrice, aparataj electric, dar și materiale electrice. Încă din anul 1993, anul în care am apărut pe piața românească, suntem îndreptați către nevoile și c..
MADATRANS - Instalații electrice -  Iluminat public - Proiectare linii electrice
06.04.2017
1346 vizitatori

MADATRANS SRL este o societate comercială ce oferă servicii integrale de proiectare, execuție, reparație și mentenanță instalații electrice. Firma este acreditată în proiectarea de linii electrice subterane și aeriene. Serviciile prestate ..
BB COM CONSULTATIV - Scule și echipamente, utilaje și discuri diamantate
23.02.2017
1895 vizitatori

Compania BB COM CONSULTATIV are o experiență de peste 10 ani în comercializarea de scule, echipamente și utilaje folosite pentru găurit, înșurubat, tăiat, perforat, instalat, spălat și nu numai. Pentru a analiza, compara și alege produsele..
UNIOR TEPID - Cel mai mare importator de scule de mână profesionale din România
21.11.2016
6703 vizitatori

În cei peste 10 ani de activitate (fondată în 2000), compania UNIOR TEPID a devenit lider național pe piața de distribuție a sculelor de mână profesionale. Portofoliul de produse al companiei cuprinde peste 30 de programe de scule profesional..
ROCAS ELECTRICE - Magazin produse electrice, depozit de electrice și corpuri de iluminat
17.10.2016
14463 vizitatori

ROCAS ELECTRICE deține un magazin de produse electrice și un depozit de electrice și corpuri de iluminat în Cluj-Napoca.Compania Rocas Electrice dorește să ofere clienților săi produse și servicii ce se mulează perfect în lista de preferin..
MENDIX - Produse tehnico-sanitare - materiale pentru construcții, amenajări și instalații
13.06.2016
7768 vizitatori

MENDIX SRL este o companie specializată în comercializarea și distribuția de articole sanitare, materiale pentru amenajări și finisaje, materiale de construcții, precum și elemente de feronerie sau accesorii pentru instalații sanitare sau el..
ALFA LED - Iluminat cu LED - Iluminat industrial - Iluminat birouri - Iluminat arhitectural
15.01.2017
2007 vizitatori

ALFA LED este o divizie a societății Alfa Cluj SRL specializată în oferirea de soluții complete de iluminat cu LED (becuri cu Led, aplice cu LED, proiectoare cu LED, etc.) pentru domeniul industrial, comercial, instituțional sau rezidențial. A..
ELDEROM - Producție publicitară - Casete luminoase - Confecții metalice
20.11.2015
2591 vizitatori

ELDEROM Cluj este o companie cu o experiență de peste 20 de ani în producție publicitară care oferă servicii complete în acest domeniu pentru spații comerciale, sedii bancare, benzinării, fabrici sau sedii firme.Compania consolidează identi..
POWER DESIGN - Proiectare instalații electrice, instalații electroenergetice și instalații pe bază de energie regenerabilă
29.07.2015
3803 vizitatori

POWER DESIGN este o firmă de proiectare şi consultanţă tehnică, specializată în proiectarea de instalații electrice interioare, instalații electroenergetice și instalații pe bază de energie regenerabilă (energie eoliană, solară sau hid..
UMEB - Proiectare, fabricare și comercializare motoare electrice și grupuri electrogene
30.04.2015
3436 vizitatori

Uzina de Mașini Electrice București - UMEB SA, livrează la nivel național și internațional motoare electrice și grupuri electrogene. Înființată în anul 1948, UMEB este o companie cu tradiție în producția și comercializarea de mașini e..
ATAȘ LIGHTING - Soluții complete pentru iluminat interior și exterior
11.12.2014
4210 vizitatori

ATAȘ LIGHTING are ca principal obiect de activitate proiectarea de sisteme complete pentru iluminatul interior sau exterior - punând la dispoziția clienților săi accesorii și corpuri de iluminat (candelabre, lustre, aplice, plafoniere, veioze, ..
VB SOLUTION - panouri electrice - calorifere electrice - sisteme de incalzire electrica
29.09.2009
6732 vizitatori

         Sistem inovativ cu un design modern pentru incalzire.Proprietarii Adax NEO se pot mandri nu numai cu un panou minunat, neconventional din punct de vedere al designului, care se potriveste excelent fiec..