Dezinsecție și deratizare în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate produse și servicii de dezinsecție și deratizare în Cluj.

11 firme
CORAL IMPEX - Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție și Tratamente fitosanitare
16.05.2018
11448 vizitatori

CORAL IMPEX este o companie specializată în servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare, combaterea insectelor și dăunătorilor de orice fel, tratamente fitonsanitare, dar și controlul păsărilor dăunătoare. Datorită permanentei a..
PERFECT STYLE - Servicii profesionale și complete de amenajare și întreținere spații verzi
07.03.2018
4868 vizitatori

PERFECT STYLE este o companie specializată în amenajarea și întreținerea spațiilor verzi (tăieri pomi fructiferi, toaletări arbori, tuns gazon) atât pentru locuințe private, cât și pentru asociații de locatari, instituții publice sau an..
Popa V Călin P.F.A. - Servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizare
18.01.2018
2030 vizitatori

Popa V Călin P.F.A. este o persoană fizică autorizată care oferă servicii specializare de dezinfecție, dezinsecție și deratizare persoanelor fizice și juridice, în spații comerciale, spații de depozitare, apartamente, scări de bloc, beci..
Cleander - Servicii de curățenie, dezinfecție, dezinsecție și deratizare în Cluj-Napoca
22.09.2017
3937 vizitatori

CLEANDER oferă tuturor clienților servicii complete și profesionale de curățenie, dezinsecție, dezinfecție și deratizare, atât în Cluj-Napoca, cât și în orașele din județele învecinate. Asigurăm servicii personalizate de curățenie ..
GREEN PLANET - Sisteme de irigații și amenajări spații verzi
19.09.2017
10624 vizitatori

GREEN PLANET se ocupă cu sisteme de irigare automată cu aplicații în sectorul rezidențial și cel agricol, dar și servicii de fertiirigare cu ajutorul unui aparat de dozare hidraulic Dosatron. Soluții personalizate și eficiente de irigare! ..
STRICT PREST - Dezinsecție și deratizare, salubrizare și vidanjare, închiriere toalete ecologice
11.09.2017
12821 vizitatori

STRICT PREST SRL se ocupă cu activitatea de salubrizare și vidanjare, desfundare canale, dezinsecție, dezinfecție și deratizare, coșerit, precum și servicii de închiriere și întreținere toalete ecologice, atât pentru persoane fizice, cât..
SETCAR S.A.- Decontaminare soluri, amplasamente si instalatii industriale - Eliminare deseuri toxice si periculoase
14.12.2016
2391 vizitatori

Firma SETCAR SA activează în domenile de tratare și eliminare a deșeurilor, colectare a acestora, decontaminare și transporturi rutiere a deșeurilor periculoase sau a substanțelor. Aceasta are ca obiective satisfacerea nevoilor clienților, id..
ECO TERA CLEAN - Dealer autorizat Karcher - Vânzare și închiriere echipamente de curățenie
01.06.2016
4823 vizitatori

Firma ECO TERA CLEAN din Cluj-Napoca oferă spre vânzare și închiriere echipamente de curățenie și alte tehnologii de ultimă generație în domeniul curățeniei profesionale, fiind dealer autorizat Karcher, pentru toată gama de produse. Cu ..
IGIENA SERV - Servicii de la A la Z, non-stop!
26.04.2016
2557 vizitatori

IGIENA SERV este o societate existentă pe piață de mai bine de 16 ani, care oferă servicii de la A la Z: de la servicii de instalare, montaj, curățare și verificare aer condiționat la zugrăveli. Igiena Serv îți oferă orice serviciu, non-s..
BS GROUP - Servicii profesionale de curățenie - Produse de curățenie
16.12.2015
2409 vizitatori

Societatea BS GROUP este specializată în oferirea de servicii profesionale de curățenie în industrie, spații office sau spații comerciale. Fondată ca un business de familie în anul 1999, BS GROUP și-a extins constant gama de servicii oferit..
BRANTNER - servicii de curatenie si salubrizare
22.09.2011
10887 vizitatori

Firma de salubrizare Brantner a infiintat Brantner Romania Holding SRL, in anul 2004, ce ofera servicii de curatenie pentru firme, servicii de curatenie pentru municipii, precum si servicii de curatenie pentru consumatori. Imediat dupa infiintare au ..