Dezinsecție și deratizare în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate produse și servicii de dezinsecție și deratizare în Cluj.

11 firme
Popa V Călin P.F.A. - Servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizare
18.01.2018
1252 vizitatori

Popa V Călin P.F.A. este o persoană fizică autorizată care oferă servicii specializare de dezinfecție, dezinsecție și deratizare persoanelor fizice și juridice, în spații comerciale, spații de depozitare, apartamente, scări de bloc, beci..
Cleander - Servicii de curățenie, dezinfecție, dezinsecție și deratizare în Cluj-Napoca
22.09.2017
3266 vizitatori

CLEANDER oferă tuturor clienților servicii complete și profesionale de curățenie, dezinsecție, dezinfecție și deratizare, atât în Cluj-Napoca, cât și în orașele din județele învecinate. Asigurăm servicii personalizate de curățenie ..
GREEN PLANET - Sisteme de irigații și amenajări spații verzi
19.09.2017
9754 vizitatori

GREEN PLANET se ocupă cu sisteme de irigare automată cu aplicații în sectorul rezidențial și cel agricol, dar și servicii de fertiirigare cu ajutorul unui aparat de dozare hidraulic Dosatron. Soluții personalizate și eficiente de irigare! ..
STRICT PREST - Dezinsecție și deratizare, salubrizare și vidanjare, închiriere toalete ecologice
11.09.2017
11340 vizitatori

STRICT PREST SRL se ocupă cu activitatea de salubrizare și vidanjare, desfundare canale, dezinsecție, dezinfecție și deratizare, coșerit, precum și servicii de închiriere și întreținere toalete ecologice, atât pentru persoane fizice, cât..
CORAL IMPEX - Deratizare - Dezinsecție - Dezinfecție - Tratamente fitosanitare
11.05.2017
10264 vizitatori

CORAL IMPEX SRL oferă servicii de deratizare, dezinsecție, dezinfecție și tratamente fitosanitare cu ajutorul unei echipe profesioniste și a mijloacelor tehnice moderne de care dispune.Înființată în 1993, firma Coral Impex folosește tehnici..
PERFECT STYLE - Servicii profesionale complete de amenajare și întreținere spații verzi
02.03.2017
3689 vizitatori

Compania PERFECT STYLE este membră a grupului Euro Zone și are ca principal obiect de activitate amenajarea și întreținerea spațiilor verzi (tăieri pom, tuns gazon), atât pentru locuințe private, cât și pentru asociații de locatari, insti..
SETCAR S.A.- Decontaminare soluri, amplasamente si instalatii industriale - Eliminare deseuri toxice si periculoase
14.12.2016
1665 vizitatori

Firma SETCAR SA activează în domenile de tratare și eliminare a deșeurilor, colectare a acestora, decontaminare și transporturi rutiere a deșeurilor periculoase sau a substanțelor. Aceasta are ca obiective satisfacerea nevoilor clienților, id..
ECO TERA CLEAN - Dealer autorizat Karcher - Vânzare și închiriere echipamente de curățenie
01.06.2016
4179 vizitatori

Firma ECO TERA CLEAN din Cluj-Napoca oferă spre vânzare și închiriere echipamente de curățenie și alte tehnologii de ultimă generație în domeniul curățeniei profesionale, fiind dealer autorizat Karcher, pentru toată gama de produse. Cu ..
IGIENA SERV - Servicii de la A la Z, non-stop!
26.04.2016
2052 vizitatori

IGIENA SERV este o societate existentă pe piață de mai bine de 16 ani, care oferă servicii de la A la Z: de la servicii de instalare, montaj, curățare și verificare aer condiționat la zugrăveli. Igiena Serv îți oferă orice serviciu, non-s..
BS GROUP - Servicii profesionale de curățenie - Produse de curățenie
16.12.2015
1891 vizitatori

Societatea BS GROUP este specializată în oferirea de servicii profesionale de curățenie în industrie, spații office sau spații comerciale. Fondată ca un business de familie în anul 1999, BS GROUP și-a extins constant gama de servicii oferit..
BRANTNER - servicii de curatenie si salubrizare
22.09.2011
9875 vizitatori

Firma de salubrizare Brantner a infiintat Brantner Romania Holding SRL, in anul 2004, ce ofera servicii de curatenie pentru firme, servicii de curatenie pentru municipii, precum si servicii de curatenie pentru consumatori. Imediat dupa infiintare au ..