Pardoseli în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau montajul de pardoseli în Cluj.

22 firme
GLASS MINERAL - Nisipuri și pietrișuri cuarțoase, nisipuri caolinoase și silicioase
21.03.2018
1442 vizitatori

Compania GLASS MINERAL este dedicată exploatării și prelucrării de nisip cuarțos și caolinos, materie primă care poate fi utilizate în diferite domenii. Cu peste 15 ani de experiență în acest domeniu, Glass Mineral asigură prelucrarea de ..
KLINKER ROMÂNIA - Cărămidă aparentă, pavaje klinker, pardoseli klinker și montaj pavaje klinker
03.11.2017
11455 vizitatori

Compania KLINKER ROMÂNIA este unic importator în România al producătorilor de cărămidă aparentă Feldhaus Klinker, ABC Keramik și Ammonit. Portofoliul nostru de produse conține cărămida aparentă de placat Klinker, cărămida aparentă de ..
Sc. TM - Color Srl. – Importator de vopsele: TIKKURILA-Finlanda și JUB-Slovenia, Lacuri, vopsele, pardoseli, produse amenajări interioare-exterioare
09.10.2017
1098 vizitatori

Compania TM COLOR are ca principal obiectiv importul si distribuirea de produse pentru amenajări interioare și exterioare, de la lacuri și vopsele până la scule necesare pentru realizarea proiectelor dumneavoastră. De asemenea, pentru a facilit..
MODIMOROM - Experți în pardoseli industriale și fundații
21.09.2017
9059 vizitatori

MODIMOROM CONS se ocupă cu execuția de fundații, șape semiumede, precum și pardoseli industriale, mai exact pardoseli din beton monolit și pardoseli epoxidice. Cu peste 15 ani experiență în domeniu, Modimorom s-a impus în fabricarea de pard..
EMS Floor Systems - Specialist în sisteme de pardoseală epoxidice, poliuretanice și vinil-esterice
31.07.2017
1610 vizitatori

European Multisolution Systems (EMS) Floor este o companie înființată în anul 2010 în Turda și este recunoscută, în prezent, la nivel european, ca specialist în domeniul pardoselilor epoxidice pentru zone comerciale, industriale sau urbane c..
AMASS - Firmă specializată în sisteme economice de încălzire
25.07.2017
5580 vizitatori

AMASS este o firmă specializată în sisteme economice de încălzire și îți pune la dispoziție sisteme de încălzire electrică în pardoseală (singurul sistem de încălzire mai ieftin ca investiție și consum decât centrala termică pe ga..
STONE SYSTEM INTERNATIONAL - Sisteme de pardoseli și tencuieli amprentate
21.07.2017
6905 vizitatori

STONE SYSTEM INTERNATIONAL oferă soluții specializate pentru amenajări interioare și exterioare: materiale pentru pardoseli decorative, piatră spălată Chromostone, tencuieli decorative amprentate și pardoseli industriale. Firma dispune de dou..
KROMSTON - Căramidă klinker, pardoseli klinker și parchet plută
23.05.2017
9979 vizitatori

Firma KROMSTON SRL activează în domeniul comercializării și montajului de produse din plută și produse klinker. Dispunem de: cărămidă aparentă, cărămidă decorativă, pavaj, pardoseli ceramice, parchet plută, lambriu plută, dar și izol..
SOLEXPERT COMPANY - parchet, mochetă și covoare PVC
16.05.2017
953 vizitatori

SOLEXPERT COMPANY se ocupă cu distribuirea, importul și comercializarea diferitelor tipuri de pardoseli, mochete și covoare PVC pentru spațiile interioare sau cele exterioare. Oferim: mochete, covoare PVC, elemente necesare pentru crearea camerel..
GRIGMA - hidroizolații - impermeabilizare cu folie HDPE - execuție suprafețe elastice
25.04.2017
1160 vizitatori

GRIGMA SRL este o companie românească specializată în domeniul hidroizolațiilor. Compania și echipa au peste 10 ani de experiență în sistemele de hidroizolare executate din materiale rezistene, folosind cu precădere membrane bituminoase, fo..
TEHNO CASNIC SERVICE SRL - parchet din lemn masiv - parchet stratificat - lacuri, chituri și adezivi Tover
20.04.2017
1161 vizitatori

TEHNO CASNIC SERVICE SRL comercializează o gamă largă de soluții moderne pentru montarea și întreținerea parchetului, inclusiv modele personalizate de parchet din lemn masiv sau parchet stratificat. Activă pe piața românească de aproape 20..
INTEUROSPORT - Aplicare pardoseli sportive - Construcții terenuri sportive - Piste de atletism
22.03.2017
3547 vizitatori

INTEUROSPORT este o companie specializată în aplicarea de pardoseli sportive și în construcții de terenuri sportive, săli de sport și piste de atletism. Gama de servicii Inteurosport include și sisteme acoperiri terenuri de sport și piscine..
ALEXA CONSULT  - Hidroizolații acoperișuri - Pardoseli
17.02.2017
3030 vizitatori

ALEXA CONSULT este o companie înființată în anul 2007, specializată în lucrări de construcții (hidroizolații acoperișuri și execuție pardoseli) pentru clădiri industriale, administrative și case private.Firma Alexa Consult oferă o gam..
BELGODI SRL - constructie blocuri de locuinte - terasamente si infrastructura - betoane si produse de balastiera
15.02.2017
2269 vizitatori

BELGODI SRL este o companie ce are ca obiectiv lucrările de construcții civile și industriale. Echipa este specializată în construcția de blocuri de locuințe, hale industriale, dar și în lucrările de terasamente și infrastructură. Alte se..
PARDOSELE INDUSTRIALE - Execuție pardoseli industriale și decorative
09.02.2017
1563 vizitatori

PARDOSELE INDUSTRIALE SRL este o firmă de amenajare specializată în execuția pardoselilor industriale interioare și exterioare, alături și de placările spațiilor rezidențiale. Gama de lucrări include placările cu pavaj, execuția podelelo..
ECOLEMN - Producător pardoseli lemn
30.09.2014
7019 vizitatori

ECOLEMN - parchet prin excelență produce pardoseli exterioare din lemn termotratat de cea mai buna calitate și comercializează o gamă largă de parchet masiv și stratificat, oferind de asemenea soluţii complete pentru montajul şi finisarea tu..
STADT CONSTRUCT - pardoseli profesionale - mocheta - parchet si pvc termosudabil
28.04.2014
11017 vizitatori

Firma Stadt Construct Cluj este axata pe comercializarea si montajul de pardoseli profesionale, de la pardoseli PVC termosudabil la gazon artificial si pardoseli pentru sali de sport pana la mochete profesionale, pardoseli epoxidice si pardoseli supr..
IMPREVERTI CONSTRUCT - Pavaje amprentate - Pardoseli industriale
10.02.2014
5473 vizitatori

Impreverti Construct are ca obiectd e activitate realizarea de lucrari de pavaje din beton amprentat, hidroizolatii pentru piscine, pardoseli industriale, pardoseli epoxidice precum si amenajari interioare si exterioare. Impreverti Construct det..
INDFLOOR GROUP - pardoseli PVC - pardoseli sportive - pardoseli epoxidice - reconditionare pardoseli
11.07.2013
6117 vizitatori

Compania Indfloor Group  a fost infiintata in anul 2004, din dorinta de a oferi clientilor sai servicii si solutii complete din domeniul pardoselilor. Astfel, de 8 ani de zile, compania Indfloor Group se afla intr-o continua ascensiune in domeni..
LIDAFLOR - amenajari pardoseli covor PVC antibacterian - sape autonivelante - rasini - tapet PVC
10.09.2012
10629 vizitatori

Pornind de la ideea ca nimic nu este imposibil de realizat si ca pentru orice idee exista o solutie, compania Lidaflor Cluj executa amenajari complete pentru apartamente, ofera solutii si executii de calitate premium, finisaje speciale si atipice.&nb..