Pardoseli în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau montajul de pardoseli în Cluj.

24 firme
KLINKER ROMÂNIA - Cărămidă aparentă, pavaje klinker, pardoseli klinker și montaj pavaje klinker
03.11.2017
10959 vizitatori

Compania KLINKER ROMÂNIA este unic importator în România al producătorilor de cărămidă aparentă Feldhaus Klinker, ABC Keramik și Ammonit. Portofoliul nostru de produse conține cărămida aparentă de placat Klinker, cărămida aparentă de ..
Sc. TM - Color Srl. – Importator de vopsele: TIKKURILA-Finlanda și JUB-Slovenia, Lacuri, vopsele, pardoseli, produse amenajări interioare-exterioare
09.10.2017
540 vizitatori

Compania TM COLOR are ca principal obiectiv importul si distribuirea de produse pentru amenajări interioare și exterioare, de la lacuri și vopsele până la scule necesare pentru realizarea proiectelor dumneavoastră. De asemenea, pentru a facilit..
MODIMOROM - Experți în pardoseli industriale și fundații
21.09.2017
8720 vizitatori

MODIMOROM CONS se ocupă cu execuția de fundații, șape semiumede, precum și pardoseli industriale, mai exact pardoseli din beton monolit și pardoseli epoxidice. Cu peste 15 ani experiență în domeniu, Modimorom s-a impus în fabricarea de pard..
Generic Prodimpex - Producător uși și ferestre din lemn și elemente de mobilier pentru amenajări
28.08.2017
20697 vizitatori

Generic Prodimpex este un important producător de ferestre din lemn și uși de exterior sau de interior, toate produsele fabricate fiind caracterizate de un nivel superior de calitate. Portofoliul de produse include și alte elemente din lemn desti..
EMS Floor Systems - Specialist în sisteme de pardoseală epoxidice, poliuretanice și vinil-esterice
31.07.2017
1454 vizitatori

European Multisolution Systems (EMS) Floor este o companie înființată în anul 2010 în Turda și este recunoscută, în prezent, la nivel european, ca specialist în domeniul pardoselilor epoxidice pentru zone comerciale, industriale sau urbane c..
AMASS - Firmă specializată în sisteme economice de încălzire
25.07.2017
5423 vizitatori

AMASS este o firmă specializată în sisteme economice de încălzire și îți pune la dispoziție sisteme de încălzire electrică în pardoseală (singurul sistem de încălzire mai ieftin ca investiție și consum decât centrala termică pe ga..
STONE SYSTEM INTERNATIONAL - Sisteme de pardoseli și tencuieli amprentate
21.07.2017
6328 vizitatori

STONE SYSTEM INTERNATIONAL oferă soluții specializate pentru amenajări interioare și exterioare: materiale pentru pardoseli decorative, piatră spălată Chromostone, tencuieli decorative amprentate și pardoseli industriale. Firma dispune de dou..
KROMSTON - căramidă klinker, pardoseli klinker și parchet plută
23.05.2017
9240 vizitatori

Firma KROMSTON SRL se ocupă cu vânzare și montaj de produse din plută și produse klinker. Dispunem de: cărămidă aparentă, cărămidă decorativă, pavaj, pardoseli ceramică, parchet plută, lambriu plută, dar și izolații plută. Gama de ..
SOLEXPERT COMPANY - parchet, mochetă și covoare PVC
16.05.2017
732 vizitatori

SOLEXPERT COMPANY se ocupă cu distribuirea, importul și comercializarea diferitelor tipuri de pardoseli, mochete și covoare PVC pentru spațiile interioare sau cele exterioare. Oferim: mochete, covoare PVC, elemente necesare pentru crearea camerel..
GRIGMA - hidroizolații - impermeabilizare cu folie HDPE - execuție suprafețe elastice
25.04.2017
902 vizitatori

GRIGMA SRL este o companie românească specializată în domeniul hidroizolațiilor. Compania și echipa au peste 10 ani de experiență în sistemele de hidroizolare executate din materiale rezistene, folosind cu precădere membrane bituminoase, fo..
TEHNO CASNIC SERVICE SRL - parchet din lemn masiv - parchet stratificat - lacuri, chituri și adezivi Tover
20.04.2017
829 vizitatori

TEHNO CASNIC SERVICE SRL comercializează o gamă largă de soluții moderne pentru montarea și întreținerea parchetului, inclusiv modele personalizate de parchet din lemn masiv sau parchet stratificat. Activă pe piața românească de aproape 20..
GLASS MINERAL - nisipuri și pietrișuri cuarțoase - nisipuri caolinoase și silicioase
29.03.2017
1035 vizitatori

GLASS MINERAL SRL este o firmă cu o experiență de peste 15 ani în exploatarea și prelucrarea de nisip cuarțos și caolinos. Materia brută prelucrată de echipa GLASS MINERAL poate fi utilizată în diferite domenii, precum industria sticlei, ..
INTEUROSPORT - Aplicare pardoseli sportive - Construcții terenuri sportive - Piste de atletism
22.03.2017
3139 vizitatori

INTEUROSPORT este o companie specializată în aplicarea de pardoseli sportive și în construcții de terenuri sportive, săli de sport și piste de atletism. Gama de servicii Inteurosport include și sisteme acoperiri terenuri de sport și piscine..
PERFECT STYLE - Servicii profesionale complete de amenajare și întreținere spații verzi
02.03.2017
3689 vizitatori

Compania PERFECT STYLE este membră a grupului Euro Zone și are ca principal obiect de activitate amenajarea și întreținerea spațiilor verzi (tăieri pom, tuns gazon), atât pentru locuințe private, cât și pentru asociații de locatari, insti..
ALEXA CONSULT  - Hidroizolații acoperișuri - Pardoseli
17.02.2017
2755 vizitatori

ALEXA CONSULT este o companie înființată în anul 2007, specializată în lucrări de construcții (hidroizolații acoperișuri și execuție pardoseli) pentru clădiri industriale, administrative și case private.Firma Alexa Consult oferă o gam..
BELGODI SRL - constructie blocuri de locuinte - terasamente si infrastructura - betoane si produse de balastiera
15.02.2017
1936 vizitatori

BELGODI SRL este o companie ce are ca obiectiv lucrările de construcții civile și industriale. Echipa este specializată în construcția de blocuri de locuințe, hale industriale, dar și în lucrările de terasamente și infrastructură. Alte se..
PARDOSELE INDUSTRIALE - Execuție pardoseli industriale și decorative
09.02.2017
1316 vizitatori

PARDOSELE INDUSTRIALE SRL este o firmă de amenajare specializată în execuția pardoselilor industriale interioare și exterioare, alături și de placările spațiilor rezidențiale. Gama de lucrări include placările cu pavaj, execuția podelelo..
ECOLEMN - Producător pardoseli lemn
30.09.2014
6769 vizitatori

ECOLEMN - parchet prin excelență produce pardoseli exterioare din lemn termotratat de cea mai buna calitate și comercializează o gamă largă de parchet masiv și stratificat, oferind de asemenea soluţii complete pentru montajul şi finisarea tu..
STADT CONSTRUCT - pardoseli profesionale - mocheta - parchet si pvc termosudabil
28.04.2014
10709 vizitatori

Firma Stadt Construct Cluj este axata pe comercializarea si montajul de pardoseli profesionale, de la pardoseli PVC termosudabil la gazon artificial si pardoseli pentru sali de sport pana la mochete profesionale, pardoseli epoxidice si pardoseli supr..
IMPREVERTI CONSTRUCT - Pavaje amprentate - Pardoseli industriale
10.02.2014
5247 vizitatori

Impreverti Construct are ca obiectd e activitate realizarea de lucrari de pavaje din beton amprentat, hidroizolatii pentru piscine, pardoseli industriale, pardoseli epoxidice precum si amenajari interioare si exterioare. Impreverti Construct det..
INDFLOOR GROUP - pardoseli PVC - pardoseli sportive - pardoseli epoxidice - reconditionare pardoseli
11.07.2013
5964 vizitatori

Compania Indfloor Group  a fost infiintata in anul 2004, din dorinta de a oferi clientilor sai servicii si solutii complete din domeniul pardoselilor. Astfel, de 8 ani de zile, compania Indfloor Group se afla intr-o continua ascensiune in domeni..
LIDAFLOR - amenajari pardoseli covor PVC antibacterian - sape autonivelante - rasini - tapet PVC
10.09.2012
10344 vizitatori

Pornind de la ideea ca nimic nu este imposibil de realizat si ca pentru orice idee exista o solutie, compania Lidaflor Cluj executa amenajari complete pentru apartamente, ofera solutii si executii de calitate premium, finisaje speciale si atipice.&nb..