Scule și utilaje în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau închirierea de scule și utilaje în Cluj.

45 firme
H&DMARK - Aparate de măsură, echipamente topografice și laseri pentru construcții
24.11.2017
7585 vizitatori

Stimate doamne, Stimați domni,Avem plăcerea de a ne prezenta cu speranța unei colaborări viitoare.Suntem o companie specializată în comercializarea aparatelor, echipamentelor și dispozitivelor de măsură și prin experiența acumulată reuși..
TEHNOPREST 2001 - Piese motoare, ciocane hidraulice Promove și reparații utilaje de construcții
07.11.2017
7508 vizitatori

TEHNOPREST 2001 s-a născut din pasiunea pentru reparații motoare, oferind servicii complete pentru toată gama de sisteme mecanice, hidraulice și electrice. Orice lucrare făută cu noi dispune de ganție pentru manoperă, cât și pentru piesele ..
AVIS INSTAL- Tăiere beton, Perforare beton, demolări controlate
02.11.2017
1589 vizitatori

Compania AVIS INSTAL activează în domeniul construcțiilor, în principal pe segmentul lucrărilor în construcții cu tehnică diamantată. Ne remarcăm datorită plajei largi de utilaje pe care le avem în dotare, echipei de profesioniști de car..
TEHNODIAM TOOLS - Consumabile diamantate, utilaje de tăiere și carotare
02.11.2017
1539 vizitatori

TEHNODIAM TOOLS oferă tuturor celor interesați produse și servicii pentru tehnicile folosite de specialiști din industria construcțiilor. Firma este de asemenea și distribuitorul companiei Carbodiam pe piața românească, fiind în contact cu ..
ROMCRETE - Echipamente industriale, vopsire, grunduire, scule și utilaje
27.09.2017
6371 vizitatori

ROMCRETE ECHIPAMENTE Echipamente industriale, pompe și pistoale de vopsit, pompe de gletuit, echipamente aplicare spumă poliuretanică, echipamente de șablare.Din 2008 promovăm și distribuim cu profesionalism în strânsă colaborare cu lider..
LOADCRANES - Reparații macarale, utilaje de ridicat și utilaje hidraulice
28.08.2017
5875 vizitatori

Societatea LOADCRANES este activă pe piața reparațiilor încă din 2004 și are în dotare ateliere bine utilate, mașini de service și personal calificat în domeniu. Prestăm servicii de  întreținere, reparații, modernizări,  mecanice, hi..
IA PROJECT - Consultanță tehnică și proiectare gaze
22.06.2017
724 vizitatori

IA PROJECT SRL oferă servicii de consultanță, proiectare și execuție în domeniile construcțiilor mașini, construcții mecanice, echipamente și utilaje aferente industriei petroliere, echipamente industriale, construcții unele și dispozitiv..
Pentagon România - materiale abrazive, scule, unelte și utilaje construcții
24.05.2017
967 vizitatori

Pentagon România - PTG este o marca societății Pentagon SRL, un furnizor scule, unelte și utilaje pentru diferite domenii din industria construcțiilor. Pentagon România distribuie la nivel național materiale abrazive, mașini electrice și pen..
PITRICON - terasamente - transport marfă - piatră concasată și balast - microhidrocentrale
02.05.2017
2257 vizitatori

PITRICON SRL este o firmă cu mai mult de 15 ani de experiență în domeniul construcțiilor civile și industriale. Lista de servicii cuprinde amenajări hidrotehnice, execuție drumuri / poduri, lucrări de terasare, închirierea și transportul d..
EPINVEST - Scule electrice - Utilaje pentru constructii - Echipamente termice
27.03.2017
9437 vizitatori

Înființată în anul 1994 la Cluj, societatea EPINVEST SRL este unul dintre principalii importatori și distribuitori de scule electrice, scule de mână, scule pneumatice, utilaje pentru construcții, utilaje forestiere, echipamente pentru curăț..
ASCENSO - ascensoare - lifturi - scari rulante - service lifturi
17.03.2017
11020 vizitatori

Compania ASCENSO din Cluj-Napoca are ca obiect principal de activitate proiectarea, montarea, repararea, modernizarea ascensoarelor electrice și hidraulice de persoane și materiale cu sau fără cameră de mașini, a platformelor de ridicare sau a ..
ALLEMANIA EUROTECH - Utilaje pentru drumuri, vânzari, închirieri, service și piese de schimb
06.03.2017
6559 vizitatori

ALLEMANIA EUROTECH va ofera tehnologii, utilaje si echipamente pentru drumuri, constructii si industria minieră: cutite de frezat asfalt / beton, cilindri compactori, instalatii automate de nivelare, instalatii de preparat emulsie bituminoasa, ciste..
CM METAL TRADING - Aparate sudura - Pistolete de sudura - Debitare cu plasma
03.03.2017
10856 vizitatori

CM METAL TRADING este unul dintre cei mai mari furnizori de aparate de sudura si taiere din tara, fiind reprezentantul producatorului de echipamente de sudura Fronius International GmbH in Romania.FRONIUS a deschis o noua era in domeniul sudarii cu..
GUTMAN - Echipamente de ridicare, chingi de ancoraj și dispozitive de ridicare
06.02.2017
9723 vizitatori

GUTMAN vă oferă produse și accesorii pentru ridicare și manipulare de marfă. Gutman este o subdivizie a companiei ALFA CLUJ - unic producător de accesorii de ridicare din poliester, de la chingi de ridicare, chingi de ancoraj, frânghii de ridi..
W-TECH - Scule, feronerie și accesorii pentru ferestre și uși din lemn
30.01.2017
10981 vizitatori

Compania W-TECH este importator si distribuitor de articole tehnice pentru industria lemnului (feronerie uși și ferestre din lemn, termopane lemn, obloane din lemn, scule așchietoare profesionale pentru prelucrarea lemnului, scule pentru industria..
MECANO CONSTRUCT - Închirieri, vânzări, service utilaje și piese de schimb
19.01.2017
6423 vizitatori

Compania Mecano CONSTRUCT are ca principal obiect de activitate închirierea, vânzarea și asigurarea service-ului pentru utilaje industriale (miniexcavatoare, generatoare de curent, cilindri compactori, motocompresoare, tractoare, generatoare de cu..
METRONOM B - Închirieri și vânzări macarale, generatoare, nacele și reparatii utilaje
17.01.2017
6543 vizitatori

Compania METRONOM B vă oferă servicii de: închiriere automacarale (12 - 200 t), închirieri utilaje, reparații curente și capitale, reparații hidraulice, mecanice, electrice și electronice precum și pregătirea utilajelor în vederea autoriz..
UNIOR TEPID - Cel mai mare importator de scule de mână profesionale din România
21.11.2016
5909 vizitatori

În cei peste 10 ani de activitate (fondată în 2000), compania UNIOR TEPID a devenit lider național pe piața de distribuție a sculelor de mână profesionale. Portofoliul de produse al companiei cuprinde peste 30 de programe de scule profesional..
GICA - Compresoare, unelte pneumatice, fitinguri și hidraulică
23.08.2016
16981 vizitatori

Firma GICA IMPORT EXPORT ITALIA a fost fondată în anul 1996 și are ca domeniu principal de activitate comercializarea de compresoare, sisteme de tratare aer, unelte pneumatice și se ocupă și de proiectarea și executarea de instalații de aer c..
ȘANȚUL - Închirieri utilaje, excavații și transport materiale de construcții
24.06.2016
5350 vizitatori

Firma ȘANȚUL a fost înființată în anul 2006, moment din care s-a specializat continuu, executând cu profesionalism lucrări de excavații, terasamente, drumuri, rețele exterioare apă-canal, fundații case, demolări. De asemenea, profesioni..
COINJECT - Prelucrări mecanice de primă clasă!
08.06.2016
1731 vizitatori

COINJECT este o firmă din Cluj-Napoca, care activează în domeniul prelucrări mecanice, fiind specializată în activități de programare/reglare mașini unelte cu programare numerică.Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, firma Coinject..
CNC LATECH - Mașini de debitare și tăiere, mașini de frezat, mașini de debavurat
02.02.2016
7056 vizitatori

Invățăm din experiență și ne inovăm continuu, pentru a satisface cerințele și nevoile clienților noștri! CNC Latech este o companie ce se ocupă cu proiectarea și producerea de mașini de tăiere cu flacără și alte mașini (cu și f..
ABRAZIVUL SA - Produse abrazive destinate operatiilor de superfinisare
27.01.2016
5773 vizitatori

ABRAZIVUL S.A. produce si comercializeaza produse abrazive destinate operatiilor de superfinisare ce se comercializeaza in acest moment pe pietele vest europene. ABRAZIVUL S.A. a fost in trecut Institutul de Cercetare si Proiectare pentru materiale ..
MAGNET CENTER - Magazin online de scule și utilaje pentru construcții și amenajări
26.10.2016
7806 vizitatori

Societatea MAGNET CENTER SRL a fost înființată în anul 2008 și are ca principal obiect de activitate comercializarea de scule si utilaje folosite în realizarea construcțiilor și amenajărilor. Având la dispoziție o echipa cu peste 10 ani î..
ATILLAS UTILAJE - Soluții și utilaje pentru industria betonului
04.06.2015
1656 vizitatori

ATILLAS UTILAJE SRL activează de peste 15 ani în dezvoltarea tehnologiilor în construcții, asigurând servicii de instalare, reparații și întreținere pentru utilaje folosite în industria betonului și extracția de agregate.Compania dorește..
MiSi Construct - partenerul tau in excavatii - demolari - inchirieri utilaje
29.05.2015
4020 vizitatori

Cu o experienta de 5 ani in domeniul constructiilor, MISI CONSTRUCT (SC MiSiConstruct SRL) pune la dispozitia clientilor sai servicii de demolari, excavatii si terasari cu utilaje performante.Echipa de profesionisti de la MiSi Construct executa demol..
COMRIMET - Tot ce ai nevoie pentru amenajări, finisaje și instalații!
04.12.2014
5841 vizitatori

Compania COMRIMET are ca principal obiect de activitate distribuția de scule, unelte, materiale pentru amenajări și finisaje, termosisteme, materiale pentru instalații, obiecte sanitare și multe altele. Comrimet este partenerul ideal atât pentr..
MDC COMPANY - Furtunuri hidraulice și industriale, echipamente și consumabile industriale
01.10.2014
4277 vizitatori

MDC COMPANY are ca principal obiect de activitate comercializarea unei game largi de produse folosite în domeniul industrial: furtunuri hidraulice, furtunuri industriale, produse de pneumatică, adezivi industriali, sisteme de ridicare, scule profes..
OLD INDUSTRY - scule profesionale pentru prelucrarea lemnului si metalului
15.05.2014
4843 vizitatori

Firma OLD Industry SRL va ofera o gama larga de scule profesionale de la scule pneumatice, scule electrice, produse abrazive, burghie, dalti, la alezoare expandabile sau ventilatoare. Infiintata in 2005, OLD Industry isi desfasoara activitatea in dom..
BIG. - Distribuitor și service autorizat scule și utilaje marca Stihl, Bosch, Makita, Karcher, Honda
13.02.2014
5493 vizitatori

BIG. este distribuitor și service autorizat de utilaje și scule profesionale Stihl, Makita, Bosch, Karcher, Honda, Subaru, Briggs&Stratton, Viking, Hitachi, Metabo, BCS, Bertolini. Peste 15 ani de experiență! BIG. s-a consacrat pe piața u..
< 1 2 >