Amenajări interioare și exterioare în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate realizarea de amenajări interioare și exterioare în Cluj.

195 firme
SOREVER IMPEX - Depozit de materiale de construcții
26.03.2018
11978 vizitatori

SOREVER IMPEX este o firmă clujeană care se ocupă cu distribuția materialelor de construcții și materialelor destinate amenajărilor interioare, dar și celor exterioare. Depozitul de materiale de construcții cuprinde o gamă variată de mater..
STYRONIT - Termoizolație Naturală Perlit
22.03.2018
248 vizitatori

Compania STYRONIT oferă soluții de termoizolație naturală pe bază de perlită expandată sub formă de tencuială aplicabilă multistrat, manual sau mecanizat, la exterior sau la interior, pentru termoizolarea clădirilor. Fondată în Turcia, S..
ELLCOR ROOF - Sisteme complete pentru acoperișuri
19.03.2018
1701 vizitatori

Compania ELLCOR ROOF distribuie și montează țiglă metalică, sisteme pluviale, profile trapezoidale, ferestre de mansardă, accesorii pentru acoperiș. Ellcor Roof este recunoscută la nivel regional pentru profesionalism, seriozitate și produse..
DECOR LIMESTONE - Piatră naturală de Viștea, Producător de piatră naturală
19.03.2018
3874 vizitatori

Firma Decor LimeStone se ocupă cu producerea de piatră naturală de Viştea şi piatră naturală Transilvania Gold pentru placări interioare și exterioare, placarea pereților, teraselor, zidurilor, gardurilor sau trotuarelor. Decor LimeStone de..
PROMETAL -  Balustrade, porți și garduri, grilaje
09.03.2018
2290 vizitatori

Compania PROMETAL activează în domeniul confecționării și montării la comandă de structuri metalice (balustrade, porți, garduri și grilaje) din fier forjat și din inox. Din portofoliul de produse al companiei mai fac parte și copertinele, ..
PERFECT STYLE - Servicii profesionale și complete de amenajare și întreținere spații verzi
07.03.2018
4240 vizitatori

PERFECT STYLE este o companie specializată în amenajarea și întreținerea spațiilor verzi (tăieri pomi fructiferi, toaletări arbori, tuns gazon) atât pentru locuințe private, cât și pentru asociații de locatari, instituții publice sau an..
SEVEN CONSTRUCT - Construcții și finisări în construcții
05.03.2018
5668 vizitatori

SEVEN CONSTRUCT este o firmă clujeană care vă stă la dispoziție cu servicii complete de amenajări interioare și exterioare, având experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Fondată în anul 2003, compania se ocupă cu amenajarea și rea..
PFA BRAD ADRIANA - Atelier de prelucrare a sticlei, sticlă ornamentală, rame tablouri, oglinzi
05.03.2018
32389 vizitatori

PFA BRAD ADRIANA este un atelier de montaj și debitare sticlă transparentă ornamentală (sticlă decorativă), sticlă mată, sticlă șablată, sticlă securizată pentru duș, oglindă și rame tablouri. Atelierul produce o gamă variată de p..
VERBAU ROMÂNIA - Antreprenoriat general în construcții industriale, comerciale, civile și agricole
21.02.2018
5058 vizitatori

Verbau Romania  SRL este o societate de antreprenoriat în construcţii, înfiinţată în anul 2006 de un grup de ingineri cu o vastă experienţă, în parteneriat cu societatea VER-BAU Építőipari és Szolgáltató Kft, specializată în antrep..
IMARCOM - Gresie și faianță import Spania, baterii și chituri
16.02.2018
5989 vizitatori

Compania IMARCOM  se ocupă cu importul de gresie și faianță de înaltă calitate de la furnizori de renume din Spania. În showroom-ul IMARCOM deschis în cartierul Someșeni, clienții interesați să își amenajeze baia sau bucătăria cu pl..
NELLO CONSTRUCT - Construcții civile și industriale, terasamente și închirieri utilaje
16.02.2018
1615 vizitatori

Firma NELLO CONSTRUCT execută lucrări de construcții clădiri rezidențiale și nerezidențiale de la case, blocuri, clădiri pentru producție industrială, centre comerciale, garaje, inclusiv garaje subterane. De asemenea, echipa Nello Construct..
M&M DESIGN – Documentare 3D, cercetare, proiectare, consultanță în restaurarea monumentelor istorice
13.02.2018
4441 vizitatori

Firma M&M DESIGN  activează în domeniul proiectării pentru consolidarea și reabilitarea patrimoniului construit, dar și pentru construcții civile, în conformitate cu normele în vigoare. Încă de la înființare, în anul 2003, M&M Design es..
ROGHEDI - Confecții metalice, ornamente din fier forjat, caiele și potcoave
02.02.2018
7372 vizitatori

Firma Roghedi se ocupă cu producerea și comercializarea de ornamente din fier forjat, confecții metalice, caiele (cuie pentru potcovit), scoabe rotunde, țevi amprentate, platbande sau bare pătrate folosite la confecțiile din fier forjat. Cu pes..
PORȚI AUTOMATE RO - Automatizări porți și uși de garaj
02.02.2018
462 vizitatori

PORȚI AUTOMATE RO SRL produce și comercializează automatizări pentru porți batante și culisante, bariere automate, automatizări pentru uși de garaj, automatizări pentru uși pietonale și uși glisante automate. Din gama noastră de produse ..
VIOMEX COM - Proiectare în arhitectură și consultanță
19.01.2018
1881 vizitatori

Firma VIOMEX COM se ocupă cu activități de proiectare și consultanță în arhitectură, atât pentru clădiri rezidențiale, cât și industriale și comerciale. Suntem îndreptați către fiecare client în parte și ascultăm toate cerințele ..
NOTE FURNITURE - Producție și design mobilier pentru spații rezidențiale, comerciale sau HORECA
18.01.2018
3417 vizitatori

NOTE FURNIRUITE - Note Impex Srl - se ocupă cu producția de mobilier personalizat din lemn masiv și realizarea proiectelor de design mobilier pentru locuințe private, spații comerciale, spații office, dar și spații HORECA (hoteluri, restauran..
SP House World - Planuri tip case, case de vânzare, terenuri de vânzare
18.01.2018
565 vizitatori

Firma SP House World se ocupă cu execuția de case și blocuri la roșu sau la cheie. Utilizăm soluții optime de la concept și până la finalizare pentru fiecare proiect în parte. Construim case verzi cu planuri tip și case verzi personalizate..
FRAMEWORKS - Rafturi metalice, multiplatforme, schele, echipamente și accesorii spații comerciale
17.01.2018
457 vizitatori

FRAMEWORKS SRL se ocupă cu livrarea și comercializarea unei game variate de rafturi metalice, echipamente și accesorii magazin, schele mobile din aluminiu, miniplatforme, scrări din aluminiu, scări industriale și platforme industriale. Suntem r..
Dennver Comimpex - Materiale de construcții, instalații, scule și unelte
11.01.2018
3491 vizitatori

  Compania DENNVER COMIMPEX face parte din grupul celor mai longevive și cunoscute branduri clujene, cu peste 20 de ani de experiență în domeniul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare. Dispunem de o rețea puternică de m..
ELECTROMECANICA - Confecții metalice, scări, balustrade, mobilier grădină, porți și garduri
11.01.2018
9568 vizitatori

 ELECTROMECANICA se ocupă cu execuția de confecții metalice, confecții fier forjat, servicii de bobinaj și fotoceramice. Firma a luat ființă la data de 1 noiembrie 1959 și este membru al sistemului Cooperației Meșteșugărești din Români..
MANEA SRL - Geam termopan, sticlă ornamentală și oglinzi
04.12.2017
8335 vizitatori

  MANEA SRL se ocupă cu producția de geamuri termopan pentru ferestre, oglinzi, sticlă ornamentală și sticlă pentru uși de interior dedicate nevoilor dumneavoastră. Utilizând sticlă de calitate Cehia Glaverbel, compania asigură servicii ..
BARATIN - Piatră naturală, marmură, granit și travertin
27.11.2017
9439 vizitatori

Compania BARATIN oferă o gamă special creată pentru amenajări de excepție: piatră naturală, marmură, granit, travertin, oferind și servicii specializate de șlefuire, lustruire, recondiționare de înaltă calitate, toate la cele mai ridicat..
H&DMARK - Aparate de măsură, echipamente topografice și laseri pentru construcții
24.11.2017
8161 vizitatori

Stimate doamne, Stimați domni,Avem plăcerea de a ne prezenta cu speranța unei colaborări viitoare.Suntem o companie specializată în comercializarea aparatelor, echipamentelor și dispozitivelor de măsură și prin experiența acumulată reuși..
DECORINT - Construcții ansambluri rezidențiale, materiale de construcții și sisteme termoizolante
23.11.2017
11191 vizitatori

Divizia de construcții DECORINT oferă servicii de la A la Z: construcții la cheie, reabilitări de construcții vechi, mansardări, sisteme termoizolante pentru fațade și o gamă variată de lucrări de finisaje interioare - tavane false casetat..
Parchet Masiv Cluj - Parchet din lemn masiv și stratificat, scări de interior din lemn masiv și stratificat
23.11.2017
5150 vizitatori

PARCHET MASIV CLUJ comercializează o gamă variată de parchet, dar și accesorii și produse pentru finisaje cum sunt pragurile, pervazele, lacuri, uleiuri, baițuri. La noi poți găsi diverse modele de parchet masiv, parchet stratificat, parchet ..
SOLO MOBILI - Componente pentru mobilier, fronturi din lemn masiv, mânere și blaturi
21.11.2017
9714 vizitatori

SOLO MOBILI oferă mobilă de calitate cu designuri deosebite pentru toate încăperile casei tale! Punem la dispoziția dumneavoastră o gamă diversificată de componente pentru mobilier de unde puteți alege: fronturi din lemn masiv clasice sau mo..
ELYNYS IMPEX - Materiale de construcții, distribuitor Baumit, finisaje Cluj
15.11.2017
12581 vizitatori

ELINIS IMPEX comercializează materiale de construcții Baumit, adezivi, tencuieli, gleturi, vopseluri lavabile, termoizolații, polistiren, plasă, fibră sticlă, oferind și servicii de placări exterioare cu polistiren expandat, executare tencuie..
TAPETCENTER - Magazin de tapet
14.11.2017
6749 vizitatori

TAPETCENTER este centrul tău specializat în oferirea unei game diverse de tapet, stickere, folie autoadezivă, borduri tapet, adezivi și scule. Vă așteptăm în magazinele noastre cu cea mai bogată gamă de tapet și fototapet, special creată ..
SIBREM - Balustrade din aluminiu, sisteme din aluminiu și PVC
09.11.2017
5006 vizitatori

SIBREM poduce și furnizează o gamă diversă de balustrade din aluminiu, pervaze de interior, pervaze de exterior, plase contra insectelor, chiar și profile pentru pereți cortină. Cu peste 10 ani de experiență în producția de tâmplărie din..
KLINKER ROMÂNIA - Cărămidă aparentă, pavaje klinker, pardoseli klinker și montaj pavaje klinker
03.11.2017
11455 vizitatori

Compania KLINKER ROMÂNIA este unic importator în România al producătorilor de cărămidă aparentă Feldhaus Klinker, ABC Keramik și Ammonit. Portofoliul nostru de produse conține cărămida aparentă de placat Klinker, cărămida aparentă de ..
< 1 2 3 4 5 6 >